Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

PEACE AND LOVE, HERE I COME!

Jag som skulle gå upp tidigt i morgon för att hinna packa och göra allt klart innan jag skulle åka iväg med Jenny. Men jag sov på tok för länge, det gjorde även Jenny. Var snabb ändå och göra mig klar så vi kom iväg i skaplig tid. Gick in på next och testade kläderna jag tittat på. Kunde bara ha en av sakerna så jag köpte den och sen åkte vi till kupolen. Hittade inte alls mycket. Trosor, nagellack och örhängen. Men jag åker ju till stockholm på fredag så jag hittar nog mer saker där skulle jag tro!
Var klara strax efter tre och då åkte vi hem. Dunkade musik och sjöng hela vägen hem! Sjukt mycket folk på vägarna nu.
Tack för ännu en trevlig dag :*
Dags att slå en pling till mamma så hon kommer och hämtar mig nu. Då bär det av till p&l, grymt :D Känner på mig att det kommer bli askul och att jag kommer träffa massa trevliga människor.
Kommer inte skriva på några dagar nu, men jag är tillbaka nästa vecka.
Ha det så bra så länge :*

Årets första dopp är gjort!

För en gångs skull så gick jag upp nio i morse. Kors i taket! Letade efter min bikini och mina badshorts men jag hittade inte dom. Fattar inte vad dom har tagit vägen ;o Hoppas jag hittar på dom snart!
Packade lite matsäck och åkte iväg med syster och Jenny för att bada. Tog väldigt lång tid innan vi lyckades komma i, men tillslut så gick det. Årets första bad idag då! Känns som alla andra badade fösta gången för länge sedan. Fast det blev bara ett dopp sedan låg jag och solade resten av tiden. Var där i tre timmar tror jag!
När vi kom hem så lagade jag mat. Hoppade in i duschen för att duscha bort allt grus på kroppen. Min kära syster var så vänlig att hon kastade grus på mig för att jag skulle bada -.-
Åkte med mamma upp till borlänge och gick på kupolen en sväng. Hittade bara två linnen men jag ska dit med Jenny i morgon så jag hoppas jag hittar nå mer då jag inte har bråttom.
Gick och hämtade ut mitt peace and love band sedan. Coolt att det är glittrigt och står gäst på det ;) Fick lov att ta Mickes annars hade jag inte fått kamping med på mitt. Så snyggt så ;)
Mötte upp pappa, syskonen, Jenny, Benny och Maria på bion i borlänge när jag var klar. Var meningen att alla skulle se beck men mina syskon var för små så dom fick inte se den. Inte ens i målsmans sällskap, dåligt tycker jag. Så dom såg komisarie späck medan jag och Jenny såg beck. Grymt bra filmen var! Rekomenderar verkligen den filmen.
Åkte och hämtade upp Jessica på mopeden såfort jag kom hem. Blev glass på lappens först. Där träffade vi Sandra och Linnéa. Följde med dom och åkte moped runt på stan. Haha, kul var det! Var på stan i två timmar ungefär! Nu sitter jag här och har jätteont i magen. Fick det bara sådär :o Hmm, konstigt. Ska nog sova snart om jag ska hinna med allt i morgon!


Hahaha, den fina skylten vi såg i Borlänge!

Solig dag!

När jag vaknade i morse hade Malin smsat och ville hita på något. Så jag hoppade in i duschen, fixade mig och åkte med henne upp på stan. Gick till mamma och åt mat och pratade med mina syskon lite. Dom är inte så smarta direkt :p När vi ätit klart så åkte vi till lappens och käkade glass och pratade. Träffade även Jessica som jag inte träffat på en evighet!
Drog hem sen och la mig ute i solen och solade! Somnade som vanligt, men det är ju så skönt att ligga ute och inte göra någonting. Låg ute i tre timmar men tror inte jag fick någon färg ändå -.-
Käkade lite framåt kvällen och fick jordgubbar till efterrätt :D Åt så mycket så jag fick ont i magen, med gick över efter ett tag. Åkte till mamma och snackade lite med henne angående stockholmsresan på fredag. Var med Simon och Gojjan en sväng efter det och blev halvt uppäten av alla mygg.
Nu sitter jag här och håller på att somnar. Ska ta och sova nu! Ska åka och bada Jenny i morgon som kom hit nyss från skåneland :D Mycket trevligt!

Sunday

Har inte så mycket och säga om min dag!
Jag vaknade halv tre av att pappa kom in och frågade hur länge jag skulle sova och frågade om jag ville ha pizza. Klart ville jag ha det, så han åkte och köpte det och jag gick upp ur sängen. Efter vi ätit så tyckte jag att hunden skulle bada. Fast jag blev blötare än hunden tror jag. Han är ju helt galen! ;p
Har suttit och tittat lite på tv och inte gjort så mycket!
I morgon börjar peace and love så får se om jag drar upp i morgon eller inte. Annars blir det nog på tisdag skulle jag tro! Umgås med Carro och hennes galna kompisar, kan nog bli skoj :D Tror inte jag kommer ha tid att blogga då ;)

Bilder från när hunden badar första gången :D


Midsommar!

Hann inte blogga något igår för jag hade fullt upp! Började dagen med att jobba från 10-13. Var ganska mycket kunder emellan åt men när det inte var någon inne i butiken så hade jag och pappa allsång! Somnade på soffan när jag kom hem, som alltid... Åt mat när jag vaknade igen innan jag hoppade in i duschen en snabbis. När jag packat allt så kom Malin och hämtade mig. Hjälpte henne att fixa hennes hår innan jag gjorde mitt egna. Sminkade om mig och bytte om. Sen var vi fit for fight, haha ;) Åkte till Lovisa i västerby. Alla människor där hade börjat gå tipspromenad när vi kom dit så vi gick med. Vi tog inga lappar att fylla i svaren på för vi tyckte inte vi behövde svara på frågorna. Fast det var vi tvugna att göra så det var bara att gå en gång till! Började grilla när vi kommit tillbaka. Haha, var mest ben på det vi hade med oss fast det gjorde inte mycket då ingen av oss var hungriga. När alla ätit klart så skulle det lekas för att få fram svaren på frågorna! Det var frågor som: "Vem kör bäst?" "Vem får sex först?" Vem är mest blåst?" Var bara att heja på den man trodde skulle vinna!
Efter det var det full fart! Alla var uppe och dansade, drack och pratade med varandra. Blev ungefär 350 kort med Malins kamera. Bilderna i början blev bra sen blev jag kass på att sikta, hmm....
Kan då säga att det här var den bästa midsommaren jag har varit med om! Tack alla för en superkväll!
Man borde ha midsommar en gång i veckan som Malin sa, haha ;)
Åkte hem vid halv tre och vi låg i sängen tre tror jag. Vi delade säng och det var rätt trångt. Låg och pratade om kvällen, eller jag gjorde det och Malin snackade med katten och sket i det jag sa. Pucko :*
Åt jordgubbar till frukost idag, gott :D Är fortfarande inte hungrig så får se om jag äter något senare. Nu tänker jag lägga upp dom få bilderna jag har! Såååå snygga.


Torsdag

Har egentligen ingenting att skriva om dagen. Men det har jag väl aldrig ^^.
Har jobbat på som vanligt och dagen har inte varit lika seg som igår. Tur det!
Åkte till stallet efter jag slutat jobba. Red på köttbullshästen! Skrittade ut en sväng innan jag red dressyr på banan. Stod två små hinder på banan som jag skuttade över några gånger också. Hahah min kära lilla häst har inte lärt sig hur man hoppar. Kråkhopp hela tiden, men hon försöker ju iaf! :)
Måste gå upp och hälsa på min bebis varje gång jag är i stallet nu för tiden. Jag längtar verkligen tills jag få ta hem honom!
I morgon är det midsommar då. Jag jobbar till ett sen får jag vara ledig. Får se vad som händer då!

Otroligt seg dag

Vaknade av att Tilde kom in i sovrummet och sa -"Erika!?" Jag tittade på henne och sen somnade jag om igen. Gick upp en stund senare. Har haft dom mest konstiga drömmarna i natt, helt sjukt. Jag fattar inte varför jag bara drömmer konstiga drömmar. Normala drömmar existerar inte i min värld.
Tilde blev glad när jag gick upp och jag skulle sitta bredvid henne i soffan. Fick nästan inte ta frukost, haha. Satt och pratade med henne innan hon skulle åka till dagmamman. Fick en kram innan hon gick. Hon vände i dörren och sprang tillbaka till mig och sa att jag skulle få en puss också. Så söt unge!
Jag fixade i ordning mig och sen drog jag till jobbet. Dagen idag har varit grymt seg! Var hungrig redan vid halv tolv och jag får lunch två! Trodde jag skulle avlida innan jag fick mat. Men jag klarade mig! Får någon slags matkoma när jag ätit för jag blir så trött så jag håller på att somnar! Går runt och gäspar hela tiden och vill sluta. Tiden går segare när jag räknar ner till jag får sluta också. Men dagen idag tog ju slut tillslut.
Somnade på soffan när jag kom hem. Som vanligt... Vaknade av att hunden slickade på mig. Blev förbannad på honom och gick upp istället. Satte mig här och tiden har fortsatt att gå segt. Nu ska jag snart gå och sova. Hoppas verkligen inte morgondagen är lika seg!


Mitt hår!!!!! :(

Trött? Jag? Ne.....

Jobbat hela dagen idag med. Har varit trött hela dagen idag. Efter lunch satte jag mig och åt en kaka och höll på att somna. Inte bra! Riktigt seg dag. Men snart är det helg! Jobbar bara till ett på fredag, skönt.
Åkte med Linnéa till stallet efter jag jobbat klart. Tösen heter numera köttbullen. Fytusan vad tjock hon har blivit :o Red på ordentligt idag. Travade mest hela tiden och vi lyckades få hästarna svettiga. Även vi blev det! Inte så mycket mygg som det var sist jag red, skönt det. Tog lång tid i stallet och vi åkte inte hem förens halv tio.
Duschade när jag kom hem och packade ihop lite saker. Sedan åkte jag till Sarah, där jag är nu. Hon ville ha hjälp att färga håret så det har jag hjälpt henne med. Nu är jag hur trött som helst så nu ska jag sova! Orkar inte åka hem igen så jag sover kvar här^^

Jobbdag

Första jobbdagen idag, förutom dagen förra veckan jag fick hoppa in och jobba. Har gått bra att jobba, men det blir lite segt på slutet. Speciellt när man ätit mat och börjar jobba igen! Då är jag så trött så jag håller på att somnar. Men jag ska inte klaga, jag får ju pengar! :D
Gick till faster när jag slutat och fick massage. Det brukar vara skönt och inte göra så ont. Men idag gjorde det för jävla ont! Det blir ju bra efteråt och tur är väl det!
Smart som jag är så glömde jag mopedhjälmen på jobbet. Fick lov att ringa efter pappa så han fick komma och lås upp så jag kunde ta mig hem.
Tittade på tv när jag kom hem och somnade på soffan.
Mina ögonlock håller på att åker ner nu så lika bra jag går och lägger mig!


Älskling :*

Städdag i stallet

Ingen sovmorgon idag inte. Gick upp runt åtta och klädde på mig och åt frukost. Åkte och hämtade upp Linnéa innan jag åkte till stallet. Dom var redan i full gång med städandet när vi kom. Jag och Linda hjälptes åt att skura och vi hade kul. Allt blir kul när man är med henne, haha! Mycket skratt blev det innan vi var klara. När hon åkte hem så var jag med Linnéa och tittade på när dom städade uppe i stallet. Jag tyckte jag städat klart och orkade inte mer ^^. När alla var klara så fick vi pizza. Det var gott och inte nog med det så fick vi kladdkaka, grädde och jordgubbar till efterrätt. Mums! :D
Maten efter är typ enda anledningen till att man är där och städar. Nejdå, men nästan ;)
Åkte hem vid två, då gick jag och la mig och sov. Gick upp för en timme sedan ungefär. Har inte fått sovit ordentligt på flera dagar så det var behövligt.
Får inte sova i morgon heller då jag ska upp och jobba. Jobbar hela dagen från 10-18, men det går nog snabbt skulle jag tro. Jobbar med kusinen och då blir allt roligare som tur är. Mindre kul att jobba när hon har semester i tre veckor. Då blir det bara jag och pappa. Kommer få stå och jobba själv mesta delen av tiden, suck. Men men, jag får ju pengar så jag ska inte klaga ;)
En dusch blir det nu!

Bilder från idag



Det här är de enda bilderna jag har för tillfället. Men är jag inte snygg så säg!? ;)

Ridskoleavslutning

Känner att jag inte riktigt hinner med bloggen nu när det är sommarlov. Men jag ska försöka så gott jag kan. Har haft fullt upp så därför har jag inte hunnit skrivit något!
Igår åkte jag till stallet vid tolv. Skulle träna inför ridskoleavslutningen som var idag. Hoppstafetten skulle jag vara med på och det var superskoj när vi tränade. Tim var riktigt taggad och hoppade bra. Var kvar där tills allt var klart. Då åkte jag och Olivia hem till mig och bytte om. Sen åkte vi in till stan och mötte upp några andra från us's. Köpte spel och lite andra saker. Gick runt och letade efter gula byxor, men ingen affär hade det. Fick lov att gå ner till syaffären och köpa gult tyg. Sy egna byxor (y)
När jag och Olivia kom hem så var vi vrålhungriga så vi gjorde pannkakor och det var vi grymma på! Fixade lite av min utklädnad innan vi åkte till stallet igen. Skulle ha mr och mrs hamre. Men det var mycket folk där så jag tyckte inte jag behövdes så jag åkte hem igen. Tog med mig mitt tyg och åkte ut till mormor. Satte igång att klippa och sy på en gång. När vi skulle sy ihop byxbenen med varandra så hade vi sytt ihop fel del med fel del. Så det var bara att sprätta upp och göra om. Då blev det rätt men gjorde massa andra fel och fick göra om. Tillslut blev mina gula byxor klara och jag kunde åka hem. Var hemma vid tolv. Fixade klart alla utklädningskläder innan jag gick och la mig. Tur att jag fick mina byxor. Ingen ronald mcdonald utan gula byxor ;)

Upp tidigt i morse. Halv nio var jag i stallet! Red fram när alla hade kommit. Hoppade upp och red i jeans, inte det skönaste men det funkade ;p Fixade hästen så han var fin och sen började jag fixa mig själv. Så grymt snygg jag blev alltså! Ronald mcdonald i egen hög person, haha. Rätt jobbigt att rida med peruk och plasthjälm på det. När jag hoppade så höll allt på att flyga av med det gick bra. Dock vann inte jag och Maja som var utklädd till babsan. Men vi var bäst ändå ;D Roligt att barnen gick och pekade på mig och sa "där är clownen". Haha, fick ingen bild men det var andra som tog bilder. Lägger upp när jag fått bild :)
Lyckad avslutning och tur med vädret hade vi också.
Följde med Olivia till granngården innan jag åkte hem. La mig och solade på gräsmattan och somnade. Skönt att inte göra någonting och bara ligga i solen. Malin kom lite senare och vi åkte till Sarah en sväng. Blev en mjukglass på statoil innan vi åkte hem. Käkade nyss grillat, och nu är det glass framdukat hörde jag. Bäst jag går ner om jag ska få något! Kubb blir det sen och det är jag grym på. Kommer lätt utklassa allihopa ;D

Har inte skrivit på några dagar!

Det beror på att jag har legat och varit sjuk. Har inte orkat göra någonting mer än att ligga på soffan och sova. Kände i söndags kväll när jag gick och la mig att jag hade lite ont i halsen men förövrigt mådde jag bra då. När jag vaknade på måndagen hade jag ont i örat, ont i halsen och feber. Låg på soffan hela förmiddagen, svettades och frös om varannat. Blev lite piggare tills jag skulle till stallet på kurs. Tog mig igenom kursen i två timmar sen åkte jag hem och la mig igen. Kunde inte sova nå bra den natten. Vaknade hur många gånger som helst och klockan sju var jag tvungen att gå ner och lägga mig på soffan istället. Låg där hela dagen tills jag och pappa åkte på möte i stallet. Tur att det bara tog en timme för nå längre hade jag inte orkat.
När jag vaknade igår så mådde jag mycket bättre. Fick rycka in och jobba hos pappa en sväng också. Åkte och hämtade upp Jessica när jag slutade jobba. Först blev det mat på lappens då jag var hungrig som bara den! Satt där ett tag innan vi köpte godis och åkte till Västerby skola och satte oss där och snackade. Länge sedan man var där! Hem till Jessica en sväng så hon fick hämta en tröja. Drog vidare till donken där vi träffade på massa trevliga människor som vi snackade med. Satt där en stund sen gick allihopa. Jag och Jessica åkte runt massa varv i rondellen. Det var skoj men när vi började skratta kunde jag inte köra nå fler varv^^ Körde lite på stan och så innan jag körde hem henne. Tittade lite på tv när jag kom hem innan jag gick och la mig.

Kunde inte sova nå bra i natt heller. Vaknade vid fem och var tvungen att gå upp och ta en värktablett. Hade sjukt ont i magen att jag inte kunde somna om igen. Blev några tårar, men jag somnade tillslut.
Malin kom hit vid tio i morse och vi åkte till stan och köpte present till Tilde som fyller år idag. Även ett stort grattis till Sandra som fyllde 18 igår :D Jag fick den stora äran att göra tårtan till Tilde. Så snygg och god blev den ;) Var kvar där i någon timme innan vi åkte hem till Malin. Hon hängde tvätt och grejade medan jag satt vid datorn, haha. Hjälpte henne räkna om några recept som hon skulle ha. Måste ju säga att det blev lite skratt tills vi var klara. Men vi var grymma på att räkna :D
Nu sitter jag hemma och ska snart träffa Mikkiz på stan så vi kan handla en liten present till vår ridlärare. Får se vad vi hittar på för något att köpa. Sista lektionen för den här terminen idag och det är lekar som står på schemat. Det kan bli riktigt spännande!
Om jag orkar så åker jag till Malin efter jag ridit och käkar grillat där. Släpar kanske med mig Jessica, får se ;)

Tråkig dag

Klockan var efter halv ett innan jag gick upp idag. Ingen sol idag heller men uppehåll. Jag har bara legat och latat mig på soffan och tittat på tv. Pappa åkte och köpte thaimat som jag åt och sedan somnade jag på soffan. Vaknade efter en timme och tittade på någon film på tv. Åkte och hämtade min packning och moped hemma hos mamma. Ska nog ta mig ett bad tror jag. Känns som det behövs! Hoppas verkligen det blir bättre väder i morgon så man kan gå ut och hitta på något kul. Ska på kurs också men jag vill hinna med något mer!


Dåligt väder

Dagen idag har varit hur seg som helst. Har verkligen inte gjort någonting alls! Suttit här och häckat, ätit och sovit. Kul dag verkligen... Regnat hela dagen så man kan ju inte göra något heller. Gick med hunden till grannen där pappa var och gick hem igen. Blev blöt även fast jag hade paraply. Det blåste rätt mycket så det vek sig åt fel håll flera gånger. Helt blöt när jag kom hem. Ska bli lika dåligt väder i morgon och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Nu ska jag iaf gå och sova!

God morgon!

Kvällen igår vad mycket trevlig! Lite trassel på slutet bara, men det fixade sig. Var hos Sompa först, massa folk kom och så blev det som det blev. Vi drog till stan och träffade på massa annat trevligt folk. Jag och Jessica fick skjuts av Sarah hem. Köpte mat på mcdonalds innan vi åkte hem. Riktigt gott var det då!
Pratade med pappa lite när jag kom hem innan jag gick och la mig.
Vaknade tio i morse och kunde inte sova längre, kul. Skulle egentligen åka med Olivia till Hofors idag och titta på tävlingar. Men regnet öser ner ute så vi skippar det. Får se om det är bättre väder i morgon så vi kan åka. Ingen aning om vad jag ska hitta på att göra idag. Var tog sommaren och det fina vädret vägen? Får väl sitta här och ruttna bort.
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från igår. Har rätt många men jag tänker bara lägga upp några. Dom andra är inte så passande att visa, hahah ;)

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories! 9e<3


Skolavslutning!

Länge sedan jag gick upp vid halvsju. Usch så tidigt! Åt frukost också för en gångs skull idag. Mamma hjälpte mig att locka mitt hår och det tog lång tid. Trodde jag skulle ha gott om tid på mig att fixa allt, men jag blev stressad på slutet. Lösögonfransarna vägrade fastna och jag hittade inte det jag skulle. Men tillslut kom jag iväg och i tid ;)
Samlades i klassrummet en sväng innan vi gick till kyrkan. Några grät redan och man blev tårögd av att titta på dom. Efter vi varit i kyrkan gick vi till klassrummet och fick våra betyg. Ganska så nöjd med mina, höjde mig 25 poäng sedan förra gången. Fick kort på oss från 7an, 8an och 9an. Herregud hur man såg ut x)
Alla nior åt mat med lärarna i matsalen. Fick skinka och potatissallad, var rätt gott. Lärarna sjöng sång för oss så fint ;) När vi skulle gå därifrån så fick man krama alla lärare som stod i trappen. När jag kramade min svenska lärare så började hon gråta och jag kunde inte hålla mig. Sedan var det kört. Alla tjejer i nian gick runt och grät och kramade varandra. Även lärarna grät. Killarna tyckte mest att vi var konstiga^^
Usch, jobbigt att man ska splittras från allihopa. Fast vissa kommer ju gå kvar så man får träffa dom men många kommer flytta.
Ikväll ska jag verkligen ta vara på all tid med klassen. Kommer bli grymt kul känner jag på mig. 9e är alltid bäst!


Mobilblogg

Det enda jag har gjort i skolan idag är att titta på fotbollsmatchen mellan lärarna och eleverna en sväng. Sedan gick vi och tränade på kabarén till klockan var halv två och det var dags att visa upp. Ganska nervös man var innan men när jag väl gjort det så känns det bra. Tyckte det gick helt okej faktiskt även fast jag gjorde fel men hoppas det inte syntes för mycket. Kul hade vi iaf :) Gick hem till mamma efter skolan och råkade somna på soffan. Fick mat och sen fixade jag syrrans hår till deras skolavslutning. Var hem till pappa och bytte om innan jag åkte till stallet idag. Vi hoppade ute på gräsbanan och det var riktigt kul. Tim var taggad och jag blev tävlingssugen som bara den! Skyndade mig hem och hoppade ner i badet efter det. Packade alla saker till i morgon och yrade mest runt som en yr höna hemma tyckte jag. Förhoppningsvis har jag fått med mig allt jag behöver. Kommer garanterat få ont i mina fötter i morgon, men ska man vara fin får man lida pin;) Nu ligger jag i sängen hemma hos mamma. Fick vara myggjagare när jag kom hit. Hur mycket mygg som helst inne men det är inte nå mygg kvar på rummet här som tur är. Måste sova nu känner jag så jag kommer upp i morgon och hinner med allt jag ska!

Jag hatar alla mygg!

Det enda vi gjort i skolan idag är att spela volleyboll. Hela klassen gick och spelade volleyboll fast vi tjejer orkade inte vara seriösa så vi satt mest och pratade. På ett sätt ska det bli skönt att få sommarlov och slippa vissa personer från klassen. Börjar bli väldigt irriterad nu. Det är okej när andra håller på men när man säger ifrån så blir det världens liv, ursäkta då.
Slutade halv tolv idag och då följde jag med Linnéa hem. Bakade äppelpaj och vi är bäst på allt vi lagar så självklart blev det gott. Satt och spelade musik och sjöng medan vi åt ;)
Låg och halvsov i Linnéas säng medan hon satt vid datorn. Gick hem till mamma när hon ringde och sa att hon var hemma. Handlade hårfärg när jag kom dit och färgade mitt hår. Nu är jag brunett igen :D
Hämtade upp Linnéa sen och vi åkte till stallet. Skulle rida en sväng men det blev bara 20 min för alla jävla mygg. Jag hatar mygg, så onödigt att dom finns. Stackars Tösen var helt bulig under magen från alla bett :(
Åkte till statoil där Malin var och Sarah jobbade när jag kom hem. Fick en hamburgare när jag kom dit. Satt och pratade i mer än en timme. Kändes som vi hade mycket att prata om, fast så är det alltid.
Nu ska jag gå och duscha bort alla myror.....


SÖT


Bal

Fick ha so direkt efter engelskan så vi fick sluta tidigare. Körde frågesport och hela klassen var sämst på det! Man kunde tro att vi inte hade lärt oss någonting på dom här tre åren, fast det kanske vi inte har? ;p Men rätt kul var det ändå.
Gick hem till mamma efter skolan och åt mat innan vi åkte till borlänge. Skulle titta på Carro när hon hade bal. Så tjusig hon var! Var hur mycket folk som helst och tittade så man fick knappt plats. Inte blev det bättre av att en lång gubbe stod bredvid mig. Eller han gjorde det först sen tjockade han på sig så han stod framför mig ;S Då såg man ju verkligen bra... Men alla var så fina så och snacka om avundsjuk man blev. Jag vill också gå på bal och vara fin :o Men det är väl bara att vänta 3 år ^^


I skolan

Just nu sitter jag i skolan och har engelska. Fast vi fick välja om vi ville se på film eller sitta vid datornerna och självklart väljer man datorn. Halv klassen sitter här och har skoj. jag och Jessica sitter i ett varsitt hörn och skriver med varandra. Helt normalt ;)
Städade ur skåpen och skurade väggarna på studier idag. Nu börjar det verkligen kännas att det snart är sommarlov!
Fikade på Hkn idag och fick veta våra slutbetyg. Kan ju säga att min lärare är dum i huvudet och jag är förbannad. Jag slår henne om jag inte får mitt mvg.
Men nu har vi slutat så nu ska jag gå. Blir att åka och kika bal ikväll :)

Jag dör av skratt!


Ovärd dag

Spelade yatzy på mattelektionen idag. Jag och Jenny skulle spela men sen kommer Tom, Johan och Simon och ska vara med. Det gick inte så värst bra kan jag säga. Vi kan inte spela kubb tillsammans och inte heller yatzy. Men jag tycker om min klass för det ;)
Behövde inte ha nå SET så vi hade en lång håltimme. Försökte prata med lärarna om att vi skulle få gå hem istället. Det gick ju inte dom med på så det var väl bara att stanna kvar i skolan. Tittade på våra dikter som vi gjorde i åttan på svenskan. Det var hemskt och jag skrattade som bara den.
Fikade med D på engelskan och sen fick vi sluta. Stannade kvar i skolan ett tag och hade trevligt med Jessica, Simon och Tom. Kan ju inte påstå att någon av oss är normala precis ;)
Råkade somna på soffan när jag kom hem. Vaknade av att Linnéa ringde och frågade om vi skulle åka till stallet. Bytte om och hämtade upp henne. Red ut en sväng med henne på Ursulla. Ursulla var lugn idag, t.o.m när vi travade. Riktigt mysig häst det där! :)
Ska nog gå ner och kika om det finns något att äta för jag är riktigt hungrig. Finns säkert inte något att äta så då får jag väl leka mästerkock och laga ihop något mums ;)

Seg dag

Fick sova hur länge jag ville i morse och det var skönt. Gick upp vid elva och tittade på tv. Solen lyste ett tag sen började det spöregna och åska. La mig på soffan och sov ett tag. Det hade slutat regna när jag vaknade och jag tänkte åka till stallet då. Precis när jag skulle åka så börjar det ösregna igen. Väntade en timme tills jag åkte. Hade slutat regna då som tur var. Hade ingen ork att rida idag så hon fick stå, tar mig en tur i morgon istället. Började regna när jag kom hem igen. Vilken tur jag hade som slapp regnet.
Mamma skulle testa balfrisyr på Carro så jag åka dit med lite saker. Käkade mat där och tittade på tv. Carro blev riktigt snygg i håret! Satt och snackade med henne medan hon satt vid datorn ett tag. Åkte hem närmare halv elva och nu sitter jag här. Måste duscha men tror inte jag orkar göra det nu, så det får bli i morgon. Nu ska jag gå och sova!

Helt slut!

Nu känns det som jag har bloggat ikapp de dagar jag inte skrivit något. Har knappt varit hemma något de senaste dagarna. Dagarna har varit hur trevliga som helst men just nu är jag väldigt trött. Ska sova länge i morgon, det är då en sak som är säker!
Flyttade över kaninen till sommarburen när jag kom hem från stallet idag. Fixade lite annat och sen var jag så trött så jag inte visste vad jag skulle göra. La mig på gräset och sov ett tag. Hur skönt som helst och jag var mycket piggare när jag vaknade. Maten var nästan klar när jag vaknade. Blev grillat och det är alltid lika gott. Spelade fotboll med syskonen efter maten och jag är helt klart grymast. Tilde sover här inatt! Hon är seriöst den gulligaste ungen jag känner. Men eftersom vi är kusiner så måste hon ha fått det från mig ;)
Får se vad morgondagen har att bjuda på för spännande. Ska till stallet och rida Ursulla en sväng. det är det enda jag vet, men det blir nog bra :)


Tävling i säter!

Gick upp klockan halv sju i morse. Hade verkligen ingen lust att gå upp då och speciellt inte tävla. Tog mig upp tillslut, klädde på mig och gjorde allt klart. Packade in sakerna i bilen och tog mopeden till stallet. Åkte från stallet strax före åtta och det tog bara en kvart att åka till Säter. Anmälde när vi kom fram. Jag skulle starta kvart över nio så vi hade gott om tid på oss. Lastade ur och Tösen var hur lugn som helst. Det var hon även när jag red fram. Helt otroligt för så brukar hon inte vara. Det kändes bra och jag var nervös för att glömma bort programmet. Första gången jag skulle rida LB:0. Men det gick bra och jag kom ihåg programmet. Blev galopp i början när det skulle vara ökad trav och fel galopp sen. Men annars kändes det bra. 52,19 % tror jag. Helt okej. Kom på 10e plats av 17. Kusin Tilde hade kommit och tittat när jag red. Hon ville följa med när vi skulle lasta Tösen och gå med henne. Hon följde med mig när jag skulle köpa något att äta. Hon fick godis så jag låg på plus, haha. Hon fick rida en sväng på Tösen medan Anna gjorde sig klar. Så söt den där ungen är :D
Hon satt med mig och tittade när anna red fram och skulle ge Tösen äpple när hon ridit klart. Såg jättebra ut när Anna red. Hon fick lite mer än 65% och la sig på placering. Klassen skulle sluta halv fyra och klockan var inte ens ett när hon ridit klart. Bytte bil på transporten så jag och pappa kunde åka hem. Han släppte av mig i stallet så jag fick mocka och fixa maten åt Ursulla. Gick ovanligt snabbt idag som tur var. Helt slut och orkade knappt göra någonting. Anna kom på en delad sjunde plats!


Falukalaset!

Vaknade av att jag fick sms igår. Malin undrade om vi skulle ta en fika på stan. Skulle vara i skolan till tolv och klockan var tio då, så det gjorde vi. Åt frukost och pratade! Egentligen var jag ledig hela dagen eftersom vi varit i stockholm. Men vi behöver verkligen träna på kabarén så då kan man ju offra sig att gå till skolan. Tycker att allt börjar sitta nu och att vi kan allt bra. Uppvisning på torsdag och jag hoppas det blir bra, men det tror jag.
Gick ifrån skolan efter två någon gång. Åkte hem och åt, duschade och fixade mig. Tog mopeden till Jessica och vi tog sällskap till bussen. Molly satt redan på bussen! Jessica var hur dryg som helst hela vägen till Falun. Fattar inte att hon orkar^^ Fick vänta hur länge som helst när vi skulle byta buss i Vika men tillslut kom den.
När vi var framme i Falun gick vi och letade på Mollys kompisar. Ganska fulla dom var, men hur roliga som helst. Skrattade som bara den. Jessica och Molly var helt galna och skulle åka en läskig karusell. Jag stod och höll i väskorna i stället. Mycket bättre tyckte jag! Vi umgicks med Fanny och Freddie mesta delen av kvällen. Trevligt, trevligt. Käkade langos också, mums! Träffade efterlängtade Frida där! Det var verkligen länge sedan och hon är saknad här.
Kvällen var mycket trevlig!
Mamma kom och hämtade oss. Både jag och Jessica var hyper i bilen hem. Inte blev det bättre när vi fick pommes frites som vi hade väldigt kul med. Jag satt och sjöng för alla i bilen, men dom uppskattade det inte så mycket. Hmm, undra varför!?
Gick och la mig direkt när jag kom hem. Skulle inte bli många timmars sömn när man ska upp halv sju på morgonen!


Stockholm med niorna!

Åkte ju med alla nior till Stockholm i förrgår. Åkte med bussen från skolan vid nio. Vår klass fick åka med 9g, trevligt. Jag och Jessica satt och drygade oss med Emelie som inte blev så glad. Lite segt att åka buss i två timmar, men med trevligt sällskap så gick det bra. Vi åkte först till naturhistoriska riksmuseet. Fick yoghurt och macka när vi klivit av bussen. Trodde det skulle vara tråkigt att gå där, men det var faktiskt intressant och kul. Många konstiga och roliga djur. Fick vänta en halvtimme när vi gått klart på att få se dinosauriebio i 3D. Jag blev helt yr när jag kom in där, men det var fränt att titta. Blev rädd ibland och det kändes som dom skulle hoppa på en. Men nice att se bio i 3D!
När vi var klara med bion så hoppade vi på bussen igen och åkte till stan. Där fick vi hoppa av och göra precis vad vi ville. Gick lite på stan där vi såg Dennis, Kissies kompis. Orkade inte gå på stan så mycket så vi bestämde oss för att gå till gröna lund i stället. Fyfan vad jobbigt det var att GÅ hela vägen dit. Solen lyste för fullt och ont i fötterna fick man. Men vi kom fram tillslut! Åkte vilda musen när vi kommit in. Dom andra satt och asgarvade åt mig :O Förlåt för att jag satt och skrek "jag kommer dö". Asläskigt ju. Lurade upp Emelie, Jenny och Jessica i insane sen, moahah :D När vi väl satt där så började dom skrika att dom hatade mig. Tyckte det var väldigt kul. Satt även och asgarvade åt dom när vi åkte kvasten och dom skrek. Åkte kärlekstunneln med jessica också, myyys. Fast nej, mysigt kan jag inte påstå att det var. Jessica skvätte ner mig så jag var pissblöt, snällt. Drog med henne till blå tåget också. Finns inget roligare än när Jessica blir rädd och skriker! :D
Mindre kul var det när vi skulle åka bergochdalbanan. Jag ville verkligen inte åka den, men det var ojämt antal så jag offrade mig. Den här gången var det min tur att skrika att jag hatade dom som dragit med mig. Satt och höll Emelie hårt i handen så hon knappt fick något blod i handen. Blundade hela vägen, skrek och tårarna rann, haha. kan då säga att kortet blev snyggt, not. Alla bara skrattade åt mig när vi klev ur karusellen :(
Tittade på när alla andra åkte extrem sen. Hade grymt ont i mina fötter då! Åkte vilda musen en sista gång med Jenny och Emelie innan vi gick till bussen. Vi såg Kissie också, usch grymt ful hon är!
Jag och Linnéa gick till bussen barfota för vi hade så ont. Alla var hur trötta som helst när vi satte oss på bussen. Trodde jag skulle somna men Linnéa sjöng för fullt. Jag blev hyper och satte mig bredvid henne och började sjunga jag också. Sjöng för full hals och hade allsång för hela bussen! Grymt kul var det men lite jobbigt att sjunga i två timmar. Våra röster orkade inte riktigt på slutet så det lät inte så vackert, haha x)
Vi var fortfarande helt hyper när vi klivit av bussen hemma. Sparkade boll mot väggen och dansade runt våra väskor och sjöng. Linnéa är för go hon :D
Gick hem till mamma och tog mopeden därifrån hem till pappa. Gick och la mig på en gång när jag kommit hem!
Helt underbar dag var det. Tack allihopa! :*


Steeek!

Började dagen bra med att försova mig! (y) Stressade som bara den och när jag kommer till skolan så har vi ingen lektion. Snacka om sur jag blev då. Gick ut och satte mig i solen och solade. Satt ute en timme innan vi gick till idrotten. Skulle bada, men eftersom ingen har rester så behövde vi inte. Fick veta att jag kommer få mitt VG i idrott! Grymt glad jag blev :D Fick inte gå tillbaka till skolan för Monica så vi la oss ute och solade medan vi tittade på killarna som spelade fotboll. Senare fick vi sällskap av Monica som kom och solade med mig och Emelie. Fick sololja av henne sen var det bara att steeka ;) Inte varje dag man ligger och solar med läraren på en idrottslektion!
Behövde inte ha någon slöjd heller så vi solade då också. Hade matte och fick veta betygen vi kommer få. Äntligen får jag mitt efterlängtade mvg, grymt :D Får även behålla mitt vg i spanska, men det var på håret... Tur att man har en snäll lärare!
Har inte gjort så mycket annat än att solat idag. Det har då blivit skillnad... Har värsta fula solbrännan efter bhbandet och linnet. Är helt röd och varm på armarna. Ska gå ner och duscha kallt snart. I morgon är jag brun men det blir tubtop i stockholm i morgon så jag förhoppningsvis slipper min fula bränna.
Helt underbart kul det ska bli i morgon! Får hoppas att jag överlever alla karuseller folk ska släpa upp mig i. Jag är tveksam... Måste verkligen komma upp i tid i morgon om jag ska hinna med bussen. Tur att Jessica kommer ringa och väcka mig. Förstår inte varför jag har så svårt att komma upp på morgonen nu för tiden :o Ska bli skönt med sommarlov så man slipper gå upp så tidigt!
Gick med Jessica till lappens efter skolan och käkade glass. Gott men mätt blev man så mamma fick min glass. Mamma färgade håret på mig men nu är mitt hår brunt, blont, rött och lila. Jag blir tokig, ska gå till frisören nu så hon får fixa till mitt hår, för såhär kan jag inte se ut. Ser lite bättre ut nu än innan iaf.
Hämtade Linnéa och vi åkte till stallet och red en sväng. Våra ridturer blir alltid så roliga! Ligger dubblevikt av skratt och håller på att dör. Linnéa är för go hon! :*


Sooolen!

Helt underbart väder det har varit idag. Sol precis hela dagen och inte ett moln på himlen! Har mesta dels av dagen suttit ute i solen och stekt. Tittar nästan bara på filmer på varenda lektion nu, hur tråkigt som helst. För jag somnar bara... Men snart är det sommarlov! :D
Åkte till Sarah efter skolan och satt ute och solade lite. var där i någon timme innan jag åkte till stallet för att träna. Gick bra att träna idag. På slutet fick jag rida med grahmantygel också. Ganska svårt att hålla reda på två tyglar men det gick det med. Hon gick mycket bättre då lilla damphästen. Red i en timme och en kvart, rätt slut jag var efteråt! Hoppas hon går lika bra på tävlingen i helgen, för då blir det bra!
Nu har jag så ont i magen så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Trött som bara den är jag också. Hör hur sängen skriker mitt namn just nu!