Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Är jag inte orange i håret, så är jag rosa...

Dampdag med bästa 9e har det varit idag! Vi kan inte ens spela kubb tillsammans, haha. Gick bra i tio minuter sen spårade det ur totalt och läraren blev less på oss x) Vi fick plocka ihop och gå därifrån. Men jag tycker om min klass ändå :D
Solen har lyst och jag och Jessica har stekt på bordet varje rast. Har alltid kommit massa folk och jävlats med oss. Är det inte någon som halvt misshandlar en så kommer någon och hoppar på en. Njuter varenda dag med klassen nu dom få dagar vi har kvar. På tordag blir det stockholm med alla nior. Det kommer bli grymt!
Gick till farmor efter skolan för att slinga blonda slingor i håret. Men jag blev rosa i håret.... Fast det är blont på vissa ställen och rosa på andra. Fyfan jag kan inte se ut såhär! Gick från farmor till frisören och frågade vad jag skulle göra. Dom tyckte inte alls det syndes så mycket att jag var rosa, men det tycker jag! Dom tyckte jag skulle ha det såhär och tvätta håret ofta så kanske det skulle bli bättre. Men det tvivlar jag på. Tänker fan inte vara rosa i håret på skolavslutningen och tänker inte heller vara det på torsdag när vi åker till stockholm. Blir nog att införskaffa en brun hårfärg och färga skiten. Bättre det än att vara rosa. Jag tänker fan ha mössa på mig i morgon...

Hurtbullen själv

Kom mer folk hit som fikade fram emot kvällen. Började regna på eftermiddagen när vi satt ute och fikade så vi fick lov att gå in. Men solen kikade fram när det slutade regna. Satte mig ute med dom andra och njöt av solen! Syskonen spelade fotboll och jag bestämde mig för att vara med jag också. Faktiskt kul att spela fotboll och jag var grymast såklart! :D
Pappa åkte och köpte pizza, mums. Gjorde rent sommarburen till kaninen så han kan flytta in där någon dag. Tror han tycker det är varmt i den andra buren faktiskt.
Tog en promenad med hunden nu på kvällen också. Perfekt väder ute, svalt och skönt. Hunden skötte sig bra och jag kunde faktiskt springa också utan att han hoppade på mig. Han börjar skärpa till sig lite grann nu ;) Skönt att var ute. Tänker inte säga att jag ska börja ut och gå nu framöver, för jag vet att det inte blir så^^ men jag ska försöka iaf^^ Hoppas jag förbrände allt fika jag ätit idag plus pizzan, hahah.
Nu är jag trött så nu ska jag ta och sova. En ny spännande skoldag väntar i morgon!
Går till farmor efter skolan och klipper mig och slingar håret. Slipper vara orange i håret, skönt. Hoppas det blir bra, men det tror jag!


Aww, liten vovve :')

Tävling hela helgen!

Hade ingen ork till att blogga efter en heldag i stallet igår. Men nu är jag lite piggare så jag orkar skriva^^
Fick åtminstonde sova till elva i går. Hur skönt som helst var det. Fixade alla saker och packade ner allt på moppen och åkte till stallet. Jag skulle inte rida förens kvart över två så det var inte bråttom. Tösen stod ute i en liten hage för hon får inte vara i stallet nu då vi har ringorm. Hon stod där lungt och fint till en början sen började hon springa som en galning och höll på att gå omkull flera gånger. Det var då en timme kvar tills jag skulle starta men vi tog ut henne ändå. Jävla ångvält som bara springer över en och inte gör som man säger. Anna gick med henne medan jag bytte om. Hoppade upp och Tösen gick som hon själv ville. Började rida fram och fyfan vilken häst. Hon lyssnade inte på mig för fem öre och jag fick kramp i armarna. Karin försökte hjälpa mig så gott hon kunde men Tösen ville göra som hon själv tyckte. Jag gjorde så gott jag kunde. Värre blev det när jag kom in på banan då allt var läskigt. Hon var en katastrof under hela programet och gjorde det hon ville. Stark blev hon också och jag blev förbannad. Tänkte utgå när jag inte längre orkade med henne, men jag kämpade mig igenom hela programmet. Fyfan vad arg jag var när jag kom ut från banan, hade tårarna i ögonen. Slängde mig av hästen och Anna fick gå med henne för det tänkte inte jag göra. Svettigt och törstig var jag. Alla tyckte jag hade varit duktigt och kämpat bra när Tösen var som hon var. Kan då säga att det var sämsta ritten jag gjort med henne. Trodde jag skulle få treor på nästan allt och inte mer än 45 %. Men dommaren var snäll så jag fick precis 50 % och bara en trea. Fick faktiskt två 7or. Var bara att vänta på att anna skulle rida halv åtta på kvällen. Började regna ett tag efter jag hade ridit. Det blev fullt med folk uppe i dommartornet^^ Satt kvar där med Sissi, Linn och Olivia och flumade. Blev trött på Olivia efter ett tag så jag gick därifrån. Tittade på när Anna red fram Tösen. Hon var fortfarande lika hopplös nu! Det var hon inne på banan också så igår var hon billig, haha. Åkte hem vid åtta efter en heldag i stallet. Maten var klar när jag kom så det var bara att sätta sig och äta. Var hungrig som bara den och gott var det. Tittade på eurovision song contest även fast Sverige inte var med. Tycker att låten som vann var helt okej faktiskt. Gick och la mig när det var slut.

Idag fick jag inte sova, var i stallet till nio. Solen lyste och det var skönt ute. Satt vid banan och tittade när alla red. Behövde inte göra så mycket tills vi skulle kratta hela banan. Sjukt jobbigt var det och man blev nästan svettig i solen. La mig och solade lite med Linda i gräset. Gick inte så bra för oss för alla dryga människor skulle komma och ta kort på oss -.- Jag och Linda åkte hem efter ett tag.
Slängde ihop en sockerkaka lite snabbt innan jag hoppade in i duschen. Klädde på mig och tog ut sockerkakan. Gick och fikade med alla andra gäster som hade kommit för att fira pappa som fyllde år igår. Ett stort grattis till honom! Får se vad jag hittar på resten av dagen. Får se om jag kanske följer med farmor hem och hon slingar håret på mig, eller om det blir i morgon. Det visar sig!

Jag är hungrig!

Då var det äntligen fredag igen och bara två veckor kvar till sommarlov. Känns inte som det är sommarlov så snart. Vill både ha sommarlov men ändå inte. Det jobbigaste kommer helt klart bli att skiljas från klassen, men sånt är livet. Får försöka hålla kontakten med dom flesta! Skönt med sommar och sol! Man är ledig och får göra vad man vill, underbart!
Har inte så mycket att säga om skolan idag. Sista musiklektionen hade vi idag och jag är nästan helt säker på att jag får ett vg. Tittade på film både på son och språket. Somnade halvt på son, men filmen är lite halvseg just nu. Filmen på språket fattade jag ingenting av. Helt mysko film, om jag får säga det själv så handlade typ bara filmen om transvestiter, haha.
Gick och fikade med Malin efter skolan och pratade som vanligt. Gick och köpte en present till pappa som fyller år i morgon. Det fick bli ett par shorts, hoppas han blir nöjd och kan ha dom. Det är hur svårt som helst att köpa något till pappa för jag vet aldrig vad jag ska köpa.
Malin körde hem mig och jag åkte till stallet. Red en timme med Linnéa och det var lika trevligt som alltid. Vi har jämt mycket att prata om även fast vi träffas varje dag i skolan!
Badade Tösen så hon är snygg tills i morgon! Putsade alla saker och fixade allt. Skönt att jag startar 14.15 i morgon! Känns som jag ska ta mig en sovmorgon då. Inte varje gång man får sovmorgon när man ska tävla! Kul att Anna startar 19.23! Dagen i morgon kommer bli lång kan jag säga!
Jag håller på att hungrar ihjäl nu. Hoppas pappa kommer med min mat snart för jag är så hungrig så jag har ont i magen. Vill ha mat NU!


Badad damphäst ;)

Orientering!

Dagen började som vanligt med no. Lämnade in mina frågor jag gjort så jag fick g och lämnade in böckerna sen fick jag gå. Skönt att jag har allt klart i no så jag slipper göra något mer. Satt och spelade kort med flickorna i cafeterian. Jag var fan sämst på hej knäckt men den enda som kunde vissla så jag vann på det, hahha.
Tittade på film när vi hade språk. Tycker inte filmen är så värst bra så jag halvsov för det mesta.
Kom på att jag inte hade så bra kläder och skor för att orientera i. Gick ner till mamma och tog mopeden till pappa för att byta om. Hämtade upp Jessica och så begav vi oss mot orienteringen. Vi hittade även fast jag inte trodde vi skulle göra det!
Jag, Jessica, Emelie, Simon och Fabian bestämde oss för att vi skulle gå tsm. Bästa orienteringen ever! Vi hittade ovanligt många kontroller(9 st av 20). Gick i vatten och överallt. Kul var det då iaf. Jag sprang sista biten in i mål! Bara jag som orkade springa, fast egentligen orkade jag inte springa men jag övertalade mig själv. Stolt över mig själv för jag har verkligen ingen kondis alls. Måste verkligen träna upp den.
Alla var helt slut när vi kom tillbaka. Jag och Jessica tog moppen och åkte på en gång. Jag satt och svor åt bilen som körde framför mig och Jessica bara satt och skrattade åt mig. Jag kan verkligen bli irriterad när det gäller sånt. Lika när en långtradare körde ut framför mig i rondellen i morse. Var hur nära som helst på att tuta åt honom! Fick tvärnita mitt i rondellen. Vissa människor ska verkligen inte ha körkort.
Åkte hem och gjorde pasta carbonara åt mig själv. Jag är så duktig och gott blev det! Åt lite och sen sov jag en timme på soffan innan jag åkte till stallet och red. Gick sådär att rida idag. Hade galoppombyten och Tim byter av sig själv innan jag ens sagt att han ska byta. Men men, han byter ju iaf! Åt det sista av carbonaran innan jag satte mig här. Nu ska jag gå och sova! Orkar inte duscha nu så det gör jag i morgon. Ska ändå upp tidigt och släppa in sotaren för pappa drar till Uppsala vid fem i morgonbitti. Jobbigt att gå upp tidigare, haha.



Onsdag hela dagen!

I morse var jag mycket snabbare än vad jag brukar vara. Gick upp tio minuter tidigare, hann duscha, blåsa håret och äta frukost. Har inte ätit frukost nu på några dagar för jag har varit extremt seg. Men idag hann jag!
Inte hänt så mycket i skolan idag. Jag och Jenny gick från mattelektionen som dom flesta andra. Läraren hade muntliga nationella med några personer så hon var inte på lektionen någonting så då måste man passa på. Vi gick till musiksalen och spelade gitarr istället. Mycket trevligare än att räkna matte.
I morgon är det orgentering för niorna. Kommer troligen gå med Jessica och det kan ju bara sluta på ett sätt eller...? Kommer yra runt i skogen och inte ha en aning om vart vi är, för ingen av oss kan läsa en karta. Vi får sitta och äta blåbär till någon kommer och hjälper oss. Haha, men jag känner på mig att det kan bli en trevlig stund ändå ;) Jag och Jessica i en skog, det blir nog bra ändå ^^ Finns inte en stund man har tråkigt med den människan iaf!
Måste fortsätta att göra alla frågor i no som ska vara inlämnat i morgon. Har "bara" metaller och universum kvar. Hoppas det är lätta frågor och att det går snabbt för jag är hungrig och vill ha mat nu!



Kväller

Kul att tangentbordet slutade fungera när jag skulle skriva! Tur att jag hann skriva klart saken om ergonomi som jag ska lämna in i morgon. Tog hela kvällen att skriva då jag mest satt och gjorde andra saker istället för det jag skulle. Skrev om allt flera gånger innan jag blev nöjd så nu får det duga. Hoppas verkligen jag får mitt vg nu annars blir jag lite sur. Fick då ig på noprovet idag. Duktigt jobbat Erika! Är sjukt trött på skolan nu så jag orkar inte göra någonting. Kommer sänka mig i no nu men visst då får det vara så. Helt underbart att få sommarlov så man slipper skiten! Har haft en rolig skoldag med Jessica som alltid. Otroligt snygga tänder hon hade idag då hon tagit bort tandställningen! Jag vill också ha perfekta tänder ju ;p Efter skolan så åkte jag till stallet och red. Blev en barbackatur i översvämningen. På vissa ställen var det vatten upp till knäna på Tösen. Mysigt att rida i vattnet tyckte jag ;) Inte ramlade jag av heller som tur var. Skulle inte vilja ramla av i vattnet precis. Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp i morgon. Kommer jag nog inte orka ändå men. Måste duscha i morgon också eftersom jag inte orkade göra det idag. Så måste gå upp tidigare än vanligt. Jobbigt!

Borde plugga...

men istället sitter jag här, som vanligt då. Skulle verkligen behöva plugga no eftersom jag har prov i det i morgon. Har inte läst någonting och det är mycket att läsa. Har studier i en timme i morgon som första lektion, men det känns inte som jag kommer lära mig allt då så jag får mitt vg. Nej, måste verkligen plugga nu, snart!
Jessica den muppen var inte skolan idag! Då får hon mer stryk i morgon, hahah. Har nog tagit ut mitt damphumör på Jenny idag tror jag. Bet henne några gånger och hade kul. Tror dock inte hon hade lika kul som jag, men så blir det i mitt sällskap ;) Hämtade klasströjorna idag också, supersnygga var dom. Fast trycket på bröstet kunde varit aningen större, men snyggt ändå. Skön var den också, riktigt mysigt :D
Nej, vet ni vad. Nu ska jag plugga!




Vi fixade Toms hår, snyggt ;)

Är man trött så sover man på lektionen! ^^




Lite bilder!

Tycker att jag lägger in alldeles för lite bilder här, så nu tänker jag lägga in lite bilder på smått och gott ;)


Bilden är inte okej... x)




Sista bilderna visar hur grymma jag och Jenny är på att spela gitarr. Awesome :D

Hungrig!

Här sitter jag, fortfarande kvar hos Sarah och Tilde. Har inte gjort någon speciellt idag. Lekt och busat med Tilde mesta delen av dagen! Jag och Mia har hjälpt Sarah att packa köttfärs i påsar, för det kom en hel kartong med det idag. Har målat naglarna helt skrikrosa också^^ har man tråkigt så har man! Finns lixom inte så mycket att göra när regnet öser ner. Men det blev då snyggt iaf^^ Sarah åkte nyss iväg och köpte pizza till henne och mig. Det kommer göra sig fint i min hungriga mage! Sen ska jag bege mig hemåt på moppen. Tur att det inte regnar nu iaf så jag förhoppningsvis inte blir så blöt. Får se om jag orkar plugga något när jag kommer hem. Annars får jag göra det i morgon, det visar sig nog!

Dåligt väder!

Härligt att det regnade när man vaknade i morse. Fast det är ändå rätt mysigt att ligga och lyssna på regnet när det smattrar mot fönsterna och taken. Låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp. Tilde var uppe i fullfart redan, lekte och busade. Hon är väl för söt den där ungen :)
Får se vad man hittar på idag förnågot då. Skulle åkt till stallet med Tilde och Sarah, men eftersom det blev dåligt väder så skippar vi det. Måste plugga no och skriva mitt idrottsgrej om ergonomi eller vad det heter. Får hoppas det blir bra så jag får ett vg!
Ska gå och titta om jag får något att äta nu ^^

Tävling i Borlänge

Gick upp nio i morse eftersom vi inte behövde åka så tidigt. Klädde på mig och fixade alla saker. Packade alla saker på moppen och åkte till stallet. Åkte ifrån stallet efter halv elva och var framme i god tid. Gick och tittade på alla ryttare och så innan vi lastade ur. Snacka om att Tösen är envis! Hon är rätt jobbig ibland, men det gick hyffsat på framridningen. Förutom att man krockade med dom andra ryttarna hela tiden. Väl inne på banan gick det väl sisådär. Fick 55,17 %, det duger väl. Solen lyste och det var varmt som bara den. Orkade knappt ta mig igenom hela programmet. Hade inte ätit eller druckigt något alls innan jag red. Snurrade ganska mycket i min skalle när jag kom ut från banan. Tur att man gick en festis och en morot iaf. Gick och köpte pannkakor så jag fick något i magen. Det var gott! Tittade på när Linn red i värmen. Herakles orkade inte galoppera fullt ut, han var trött stackarn. Men det såg bra ut ändå. Laget slutade på 7e plats av 10 lag. Vi är nöjda med det :)
Tycker det är så irriterande när jag rider före Anna för då har jag värmt upp Tösen åt henne. För det går alltid bra för henne då. Det gjorde det idag också! Hon kom placerad som 9a. Lång dag och vi kom hem vid sex.
När jag kom hem så la jag mig i ett ordentligt skumbad. Det var varmt och skönt. Fixade iordning mig och åkte med Malin hem till Sarah, för att sitta barnvakt. Fick mat när vi kom och skrattade som vanligt. Tog ett tag innan allt folk gick härifrån. Då tog Malin och jag en varsin dator och hade kul ;) Snackat med Sandra, Jonte och Jessica nu på kvällen. Skrattat har jag då gjort idag så jag fått ont i magen. Nu håller jag på att somnar, så nu ska jag sova!

Problemet är löst!

Vilken lättnad! Vi har skjuts tills i morgon. Karin kör oss ändå och Karolina rider på Rio i laget istället. Känns som det är en bra lösning på det hela. Nu kan man andas ut och ladda till i morgon. Åker ifrån stallet vid elva så jag behöver inte gå upp så tidigt heller, skönt! Fast jag förstår inte varför jag sitter här, borde ligga och sova nu. Har inte ens packat, får väl gå och göra det. Putsa stövlarna ska jag också göra.
Det var gott att få lite mat i magen. Dom andra grillade lax, men eftersom jag inte tycker om det så fick jag hamburgare. Satt med lilla Linnéa i knät mesta delen av kvällen också. Hon är så söt. Mindre mysigt när hon började spy. Klarade mig undan alla spyor för jag har så snabba reflexer! Det här var väl ända gången ;) Syrran höll på att somna vid bordet så jag åkte hem med henne. Jag är också trött så nu ska jag fixa allt till i morgon och sen ska jag sova!

Inte min dag idag!

Det kan man säga att det verkligen inte är. När jag vaknade i morse tittade jag på klockan och såg att den var fem i nio. Och vi börjar tjugo i nio. Åhnej tänkte jag men vilken fart jag fick. Slängde på mig nå kläder, borstade tänderna och slängde mig på mopeden. Var i skolan en kvart efter jag vaknat. Då gick det snabbt kan jag säga. Hann ha lite musik och spela gitarr. Har inte orkat göra något alls på lektionerna idag förutom på kabarén. Då dansade vi för fullt och nu sitter dansen. Känns superbra!
Behövde inte ha Tösen idag heller. Anna skulle fixa henne inför tävlingen i morgon. Kul att Prinsen inte får åka och tävla i morgon för att dom j*vla nya hästarna har ringorm. En mindre i laget blev det då, men vi kan ju inte bara ha två ryttare. Så Karin får hoppa in och rida på Chessy istället. Bara det att Karin skulle köra Tösen så nu står vi utan skjuts. Det känns ju verkligen jättebra. Har ringt runt efter någon som kan köra oss hela eftermiddagen känns det som. Ingen jag frågat har kunnat köra. Åh, alltid ska det vara något problem, jag blir så trött. Jag hoppas verkligen det löser sig.
Åkte hem med syskonen efter skolan och vi skulle städa huset. Kul att det bara var jag som städade och dom andra släpade hit nå kompisar som dom var ute och lekte med. Ganska irriterad jag blev då. Dom började iaf städa när dom kom in igen, efter att jag skrikigt på dom ett tag och haft fight. Nu är det fint nere och på mitt rum. Alla kläder ligger i tvättkorgen och golvet är dammsuget. Nu ska jag ta min moped och åka ner till Benny, där alla andra är så ska jag få mat. Blir grillat och det kommer göra sig fint i min hungriga mage!

Skön dag

Hade bara två lektioner idag, skööönt. Började med no, men jag orkade verkligen inte jobba så jag satt och pratade med Jessica hela lektionen. Har prov på tisdag så jag måste ta hem i helgen och plugga. Ska få minst vg på provet för att behålla mitt vg! Plugga, plugga!
Låg ute i solen med Jessica när vi fick rast. Hade jeans på mig för solen lyste inte i morse och det såg inte ut att bli så varmt. Men jo tjena, det blev det ju visst. Låg i solen ett tag innan vi gick till kabarén. Dansade som bara den idag! Både varmt ute och inne så man blev svettig. Det känns som att dansen börjar sitta nu. Bra det, men vi behöver träna lite mer för att det ska bli perfekt! Tror det här blir bra!
Gick och åt sen hade vi matte. Håller på med muntliga nationella nu så vi är själva på lektionerna. Det spårar ur ganska mycket kan jag säga. Inte en enda som sitter och jobbar. Vissa satt och åt jordgubbar, jag och jenny spelade tre i rad, några andra spelade kort. Satt och flumade med Emma och Carro också. Jag gjorde muntliga igår och det kändes rätt bra. Var inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara!
Jag och Jenny satte oss ute efter matten och väntade på att idrotten skulle börja. Men då får vi höra att vi inte har någon idrott så då slutade vi. Skönt att sluta två! Åkte hem och satte på mig bikinin. Jag höll på att dö av värmen! Fast det började åska och blev dåligt väder efter ett tag, så jag klädde på mig igen.
Senare packade jag ihop mina ridkläder och åkte till Mikkiz på kalas. Farbror fyller år idag, grattis till honom. Ett stort grattis även till världens bästa Jonatan som blir myndig idag! Grattis!
Åkte till stallet och hoppade. Fick hoppa bana idag och jäklar vad Tim blev taggad! Fick vara en och en inne på banan också, kännes nästan som tävling^^ Bebis är lika bäst som alltid! Irriterande småflugor som flög in i öronen och ögonen på mig bara -.- Hata småkryp!
Nu ska jag duscha och sen sova. Härligt att det är fredag i morgon :D


Tråkiga människor!

Började dagen med att komma försent! Gick upp tidigare än vanligt och ändå hann jag inte. Fast jag orkade inte skynda mig så jag tog det rätt lugnt. Hade ändå bara vikarie, samma vikarie som vi hade på non igår. Inte många som var på lektionen, halva klassen hade tagit sovmorgon, haha. Skulle jobba i något tråkigt häfte men jag läste min bok istället. Jag tycker min bok är hemsk och jag får ont i magen när jag läser den. Men jag kan inte sluta läsa även fast den är äcklig och hemsk.
Dagen har varit störd. Eller snarare jag som har varit det. Fick för mig att säga hej till alla som gick förbi, för det brukar vara askul. Men inte idag, för alla var så jävla bittra så dom sa inte hej tillbaka. Bara ignorerade eller tittade på mig som jag var dum i huvudet. Fick ett utbrott en gång och typ skrek på några killar och det slutade iaf med att dom sa hej iaf. Hahahah. Sen tyckte Jessica att jag skulle säga "Jag är kär i dig" till första killen som gick förbi. Hahaha, gjorde det inte, för jag vågade inte x) Sa det iaf till Jessicas idol. Jag dööör av skratt!
Jag och Jenny satt och pratade fiskar på språket och skrattade. Gud vilket liv jag har.....
Åkte till stallet efter skolan, till min dampfjolla. Gick lite bättre idag än i fredags. Jag höll mig kvar idag, som tur var. Ganska seg var jag i stallet och jag känner mig fortfarande seg. Ska gå ner och duscha nu, sen ska jag lägga mig och sova. Har bara några lektioner i morgon. Ska ha kabaré också, skoj. Känns som det behövs för att det ska bli bra!

Tisdag

Skolan rullade på som vanligt idag med vår störda klass. Hade vikarie på non och jag tror inte hon tyckte om oss. Men finns nog inte många vikarier som tycker om våran klass ;p Vi var rätt skärpa till en början sen spårade det ur. Ingen gjorde det vi skulle, sen började alla att vissla tills hon blev sur! Haha, jag och Jessica halv misshandlade Linnéa och drygade oss med Sompa. Lite kul måste man ju få ha på nolektionerna också.
Legat ute i solen på rasterna och haft det trevligt. Fått skrattattacker så man halvt dött. Älskar mina tjejor!
Hade ingen svenska idag så vi fick sluta vid tre idag. Gick upp till pappas jobb och jobbade till klockan sex. Verkligen inte mycket folk och tiden gick segt. Men med Tilde som sprang runt och sa massa roliga saker, så blev det hela mycket bättre. Lilla skruttan somnade i fotöljen medan vi väntade på mat. Fick lov att väcka henne för att hon skulle kunna äta. Satt i mitt knä och åt några tuggor sen lutade hon sig mot mig och ville inte ha nå mer. Följde med henne in, gjorde välling och gick och la henne. Hon somnade på en gång, så trött som hon var. Sötunge!
Nu sitter jag här och håller på att somnar. Ska plocka ihop mina kläder (som jag tänkt göra länge) innan jag går och lägger mig.


Nu är det sommar! Dagens outfit :)


Shoppning!

Härligt väder idag! Solen har lyst hela dagen och vi har för det mesta suttit ute, när vi inte haft lektioner. Dagens bästa var när Linnéa skrämde helt fel personer när hon skulle skrämma mig. Tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Fick kramp i magen och knappt någon luft! Den där människan kan lyckas med allt hon ;)
Åkte med mamma och syster och shoppade efter skolan. Åkte först till Falun en sväng, där vi träffade kusin och moster en sväng. Alltid lika trevligt. Skulle leta efter en jacka till mig. Hittade en på only men den kostade 700 kronor. Köpte en tunika och en tröja istället. Fortsatte att leta men hittade bara på jackor som kostade mellan 800-1400 kr. Så jag blev utan jacka... Åkte vidare till Borlänge och kupolen för att köpa mina skor. När jag kom dit var alla vita skor slut, kuuul. Fanns bara svarta men det fick duga lika bra det med. 50% på alla Kenzaskor så dom kostade bara 300 kronor (Y) Köpte en concealer och en pensel för 400 kr. Verkligen inte billigt, tur att mamma betalade allt idag ;) Tack mamma!
Bilder kanske kommer i morgon, nu ska jag krypa ner i sängen :)

Trök

Har inte gjort något av det jag skrev jag skulle göra. Eller jo, duscha är det ända jag har gjort än så länge. Måste verkligen plocka ihop alla kläder som ligger på golvet. Har ju snart ingenting att sätta på mig! Jag förstår inte varför det alltid blir såhär :o Lägger alltid kläderna på golvet fast man har gaderob och allt. Inte orkar jag gå ner med kläderna i tvättkorgen när det är lortigt. Kommer alltid med alla kläder på en och samma gång så pappa får tvätta ihjäl sig, stackarn.
I morgon åker jag med mamma till kupolen efter skolan. Ska få mina kära skor :D Inte billiga precis, så jag är glad att jag slipper betala själv! Ska kika om jag hittar på någon skinnjacka också. Vet precis hur den ska se ut, men jag har inte hittat någon än. Eller jo för 2000 kronor, men det tänker jag inte betala för en jacka! Hoppas verkligen jag hittar en jacka, annars blir jag sur, Haha.
Snart ska jag ta och krypa ner i sängen och sova. I morgon väntar skolan!

Då var det söndag igen...

Skola i morgon då. Jag vill inte, är hellre hemma och gör ingenting än att är i skolan! Om mindre än en månad är det sommarlov och det kommer bli underbart. Fast jag vill inte skiljas från våran härliga klass :( Får njuta av dom få dagar som är kvar! 9e är bäst.
I morse sov jag länge, gick inte upp förrän ett. La mig på soffan och kikade lite tv innan jag gjorde frukost! Hamnade på soffan igen när jag ätit klart och somnade. Vaknade för en timme sedan och nu sitter jag här. Ska försöka plocka ihop lite kläder på rummet och om jag orkar ska jag dammsuga, för det behövs verkligen! Sen ska jag duscha och sova. Ska försöka lägga mig tidigt i kväll, men jag vet att det brukar oftast inte bli så!




Stalltjänst & marknad

I morse var jag seg! Gick upp tjugo över sju och halv åtta skulle jag vara i stallet. Klädde på mig och åkte iväg utan frukost i magen. Hur jobbigt som helst med stalltjänst! Släppte ut hästar, mockade och fixade. Var klara vid tio och då åkte jag hem. Sov i fotöljen i tre timmar, skööönt! När jag vaknade hoppade jag in i duschen, klädde på mig och gjorde mig klar. Ingen aning om vad jag skulle hitta på. Carro hörde av sig och tyckte jag skulle åka till mamma och göra henne sällskap. Hade ju inget bättre för mig så det gjorde jag. Gick på marknaden när vi kom dit. Totalt värdelös marknad som alltid. Det enda vi köpte var mjukglass, av en sliskig och jätteläskig gubbe! När vi inte orkade gå nå fler varv så gick vi och väntade på att Jens fotbollsmatch skulle börja. Hans lag vann med 7-1 och han stod i mål och var faktiskt duktig. Måste vara mig han bråss på, haha.
Nu sitter jag här hos mamma och väntar på grillat. Har fortfarande inte ätit någon mat idag, mer än glass, chips och fika! Slö Carro ligger i soffan och sover. Ska nog hoppa på henne nuuu!


Ni får en gammal bild på mig ;)


Åktur

Fick ingen sovmorgon i morgon när det var som skönast att sova. Ville verkligen inte gå upp. Men var ju tvungen att gå upp för att hinna i tid till jobbet. Det var ju kul att regnet öste ner och jag skulle åka moppe. Var bara att sätta sig på mopeden, se glad ut och köra! Behövde inte jobba så länge idag. Jobbade från tio till halv två. Då gick jag ner till mamma och käkade mat! Gick till nagelverkstaden och frågade om råd vad jag ska göra med mina förstörda naglar. Inte kul att höra att jag hade förstört dom ganska mycket och att jag just nu inte kan göra så mycket. Köpte ett lack så jag hoppas det blir lite bättre iaf.
Åkte hem och var hemma ett tag innan jag klädde på mig och åkte till stallet. Sjukt trött och hade verkligen ingen lust alls. Fick sällskap av My ut på en vända barbacka. Skulle skritta ut en vända och det gick bra till en början. Skulle rida över ett litet dike och jag gick först för vi visste att Dixie skulle hoppa över. Så jag kommer över och Dixie kommer i full fart efter och börjar bocka efteråt. Tösen blir helt galen och börjar fjanta sig. Jag håller på att ramlar av men jag lyckas komma upp igen och återfå balansen. Trodde hon skulle ge sig då, men nej. Hon fortsätter och jag försöker hålla mig kvar men det gick inte och jag flyger i backen. Kul att vi var bredvid stora vägen. Dom som såg mig måste fått sig ett gott skratt... Jag fick ont i rumpan och hjälmen pajade! Hämtade Tösen som stod och åt gräs. Gick resten av vägen hem. Men det sägs väl att man ska ramla av 100 ggr för att bli en bra ryttare? ;)
Har suttit och pratat med världens bästa Sandra mesta dels av kvällen. Hon har gjort om massa bilder på mig. Tjusigt blev det. Tack så mycket! :D Här kommer några av bilderna! :)






Tävling i regnet!

Behövde inte gå upp så tidigt i morse vilket var skönt! Trevligt att mina ridbyxor inte hade hunnit torka helt så jag fick sätta på mig fuktiga ridbyxor. Inte fullt så mysigt. Var i Hälla strax efter halv tio. Orkade inte följa med och hämta transporten så jag stannade kvar och dampade med Linda istället! Hade lastat häst, packat alla saker och åkte från stallet efter tio. Rätt trångt i bilen men det gick. Regnade hela vägen dit och det slutade inte när vi kom fram heller. När vi kom till Insjön så anmälde vi oss och tittade hur allt låg till. Så småningom började vi lasta ur och göra hästen klar. Anna hoppade upp och red. Jag satt och tittade, hon gick riktigt fin idag! Såg fortfarande lika bra ut när anna väl var inne på banan också. Hon fick 68 % och gick upp i ledning. Jag gick och bytte om och hoppade upp och började rida. Jäklar vilken skillnad det var på Tösen idag :o Var som en helt annan häst, underbart! Hon var fortfarande lika härlig när jag var på banan också. Lite trött stackarn så jag fick skänkla på rätt mycket men hon gick bra för det. Fick en chock när jag läste att jag fick 64,49 %. La mig på en tredje plats då med en ryttare kvar och fyra placerade. Så det betydde att jag skulle bli placerad. Härligt glad jag blev då! Har annars bara ridit LB:1 på 51-53% så jag blev verkligen glad! Slutade med att jag kom trea och Anna vann :D Anna tog hästen så jag fick vara utan häst på prisutdelningen! :( *Sadface* Haha, gjorde inte mig så mycket för jag var så glad ändå! Och pissblöt då det regnat precis hela dagen och tävlingen var ute! Alla saker var blöta när vi var klara och skulle åka hem. Kan inte säga mer än att jag är grymt nöjd med dagen och jag trodde verkligen inte jag skulle bli placerad. Trodde inte ens jag skulle få över 60 %. Men vi kan när vi vill ;) Damphästen är rätt bra ibland hon! Tyckte mitt pris var rätt roligt, skruvmejslar! För det har ju jag nytta av verkligen, haha! Nu tänker jag inte skriva nå mer om dagen utan ni får lite bilder! ;)




Överlycklig för mina skruvmejslar :D

Mer svarta än vita ridbyxor!


Nice dag med Jenny!

Har haft sex och samlevnads undervisning på förmiddagen idag. Inte praktiskt då, utan teoretiskt haha;) ganska kul men framför allt skönt att slippa lektionerna! Gjorde Jenny sällskap efter det, när hon skulle vänta på sin buss i två timmar. Åkte hem till mig en sväng innan jag åkte hem till jenny. När jag kom dit så bakade vi chokladbollar. Det var gott och grymt snygga dom blev, haha. Spelade tvspel och tittade på tv lite. Fick mat och gud vad gott det var! Sen satte vi oss på Jennys rum och spelade gitarr. Kan då säga att det är vi bäst på... Ibland iaf. Mycket skratt blev det. Fick för oss att vi skulle spela in också så det gjorde vi. Någon enstaka video blev ju seriös iaf. Tror att vi håller filmerna för oss själva;) kom ganska nyss hem och nu ligger jag i sängen. Tävling i morgon så jag ska väl försöka sova lite. Skönt att jag inte behöver gå upp så tidigt ändå ;p

Plugg!

Nu har jag äntligen gjort klart noarbetet. Eller det var ett tag sen, men jobbigt var det och lång tid tog det. Tycker inte det blev speciellt bra men det får duga ändå. Kul att skrivaren inte fungerar så jag kan inte skriva ut det och jag måste! Ska nog gå ner och be pappa hjälpa mig.
Fick veta vad vi fick på provmiddagen idag också. Vi fick vg+, snålkärring. Ingen som fick mvg för att alla hade inte skrivit så bra på anledningen som hon ville. Vi fick iaf mvg på maten sa hon. Usch tycker verkligen inte om den där människan och jag stryper henne om jag inte får behålla mitt mvg.
Slutar 12 i morgon, helt underbart! Har sex och samlevnad hela dagen så vi har inga riktiga lektioner. Det är skönt, sen är vi långlediga!
Nu ska jag sova, god natt!


Bild från valborg på mig och tjejerna :*

Dampdag!

Dagen har varit helt knas och jag har varit mer hyper än vanligt! Började med att jag kom försent typ 5 min. Gick upp i vanlig tid och idag hade vi "sovmorgon" i tio minuter och då brukar jag hinna. Men inte idag, eller jo om jag hade skyndat mig lite. Kände inte för att göra det! Försökte jobba med noarbetet som skulle vara inlämnat idag, men man fick lämna in det i morgon också som tur är. Har nästan all fakta så ska bara skriva allt på datorn.
Hade ingen engelska idag! Ralf trodde vi skulle ha sex och samlevnad idag så han gick hem x) Men det är i morgon vi ska ha det, fast det gjorde ju inte oss någonting att vi slapp lektionen. På eftermiddagen fick jag nå cpryck så jag sa hej till alla och då menar jag precis alla som gick förbi mig. Folk tittade på mig som om jag var dum i huvudet :O En kille i åttan skrämde mig också... Stod precis vid fönstret nä jag skulle titta in i infoteket. Snacka om rädd jag blev och Jessica bara skrattade åt mig :( Sjukt kul man kan ha när man är lite trevlig ;)
Nu sitter jag hemma hos mamma men jag förstår inte riktigt varför. Borde vara hemma hos pappa och skriva no just nu. Vill absolut inte att Per ska bli sur i morgon, då blir det inte kul... Ska bara vänta tills mamma kommer hem igen sen ska jag åka. Får se om jag skriver nå mer sen ;)

Dålig daaaaag!

Usch vad jag har varit på dåligt humör idag! Inte blir det ju bättre av att alla ska hålla på att jävlas med mig heller. Dom får skylla sig själva för dom vet att jag var på dåligt humör idag :p Har inte fått något gjort på lektionerna idag. Kul att noarbetet ska vara inlämnat i morgon och jag och Jessica har inte ens börjat än. Försökte leta fakta idag men jag blev sur och spelade harpan istället och sen stängde jag av datorn. Får försöka i morgon igen, men vi kommer inte hinna klart och Per kommer bli sur. Lyckat.
Solade med Malin efter skolan idag! Skönt var det jag börjar få lite färg. Om inte annat så mer fräknar i ansiktet -.- Det ogillar vi. Åt mat hos mamma innan jag åkte hem. Nu sitter jag här och gör ingenting. Ska nog gå och duscha nu och hoppas att morgondagen är bättre!


Tävling i Leksand.

Uppstigning klockan sex i morse och jag var faktiskt pigg! Kom iväg hemifrån vid sju. Tim hade skitat ner sig och jag var inte förvånad men fläckarna gick som tur var bort. Var framme i Leksand strax före nio. Anmälde oss och gick banan. Super lätt bana och nästan bara långsidor. Tittade lite innan vi tog ut Tim och jag började rida. Han kändes bra och var på hugget! Felfri i den klassen och jag fick rosett. Första jag sa när jag kom ut från banan var "Ge mig mat, jag är hungrig!" Haha, blir rätt hungrig när man inte äter något före man rider. Men jag får inte i mig en tugga när jag försöker ;p Ställde in han i transporten och gick banan. Samma grundbana som i LDn -.- Hur tråkigt som helst och omhoppningen var två långsidor och ett hinder på mitten. Tråkigaste banan jag någonsin har ridit. Det ska vara mycket svängar när det är omhoppning tycker jag. Tog ut Tim när jag tittat klart på Olivias ritt. Tyvärr så stoppade hon ut sig :/ Han var taggad till den här klassen också, men jag höll på att ramla av på framhoppningen. Tur att jag inte gjorde det för då hade jag blivit skitig. Haha, som om det var det största problemet? Ja, kanske ;) Han kändes bra inne på banan och jag red på och försökte svänga så gott jag kunde. Nöjd med ritten och jag var dubbelnolla. Låg på tredje plats när jag hoppade klart. Sju placerade, jag hade startnummer 12 och det var 27 startande. Gick till Kajsa och tittade på dom andra och höll tummarna för att jag skulle bli placerad! Blev nerpetade till fjärde plats... Till femte plats... Då var det bara att hålla andan och hoppas på det bästa. När jag visste att jag skulle bli placerad så hoppade jag upp igen och jag slutade på en femteplats! Helt underbart att rida ärevarv ;D Fick rosett, placket, vinterridvantar och läppglans som pris! Lastade in honom, fixade iordning allt och stannad kvar en liten stund och tittade.
Kan då säga att jag är mer än nöjd med dagen! :D Kajsa tyckte vi skulle lösa regional licens till pollen nu och att jag får hoppa LB. Det skulle vara hur roligt som helst så vi får väl se hur det blir ;)
Grattis till duktiga tjejerna i laget också som kom på 6e plats. Bra jobbat :D



Allting påminner mig om dig just nu...

Fixa till i morgon!

Gick upp halv elva i morse! Då hade jag hört Tilde från sju och vaknat massa gånger. Tilde var verkligen inte på bra humör idag! Man fick knappt titta på henne utan att hon blev sur. Tror hon har tittat på Lotta för mycket, för han lyssnade inte för fem öre :p
Åt frukost där sen åkte jag hem och packade. Åkte till stallet och Olivia hade tagit in Tim åt mig. Väntade till hästarna hade ätit upp sen red vi ut en sväng. Tog det lugnt i början, sen när vi kom till vårt rejsställe släppte vi dom och fyfan vad snabbt det gick ;o Men askul!
Åkte hem till mig och åt grillat sen. Det satt fint i magen. Vi vilade en stund innan vi åkte tillbaka till stallet igen. Tog in Tim på en gång och duschade honom. Det behövdes verkligen och nu är han vit. Eller var iaf, hoppas inte han har skitat ner sig! Fixade allt annat och hjälpte Olivia med att mocka och fodra alla hästar.
Åt när jag kom hem och nu sitter jag här. Ska fixa det sista till i morgon sen ska jag sova! Ska vara i stallet sju i morgon så jag kan behöva lite sömn ;)


Barnvakt

Skolan har rullat på som vanligt idag. Började med musik som är lika skoj som alltid. Fick en till stjärna så nu har jag tre stycken och ett plus! Så är ganska säker på att jag får vg, känns bra det.
Kom på hela dansen idag på kabarén och dansade på bra. Nu är det bara att träna mer så dansen sitter perfekt :)
Gick och solade med Malin efter skolan. Det var hur skönt som helst och jag höll på att somna^^ Gick och fikade när vi solat klart.
Nu sitter jag hos Sarah och Tilde och är barnvakt. Sarah är ute med några kompisar så jag sitter här för mig själv. Det gör inte så mycket för mig, tycker det mest är skönt. Tittar på tv och sitter här. Lite senare ska jag nog ta och titta på avatar.
I morgon åker jag och rider bebis och fixar allt till tävlingen på söndag. Är sjuuuukt taggad!

Sorry, i'm such an idiot...


Torsdag!

Då var det fredag i morgon igen och helg! Sjukt underbart och så är det ju tävling i helgen också. Jag är redan hur taggad som helst ;D
Sovmorgon hade vi idag och det var skönt. Började med språk och sen engelska. Hade håltimme i flera timmar och sen skulle vi ha idrott. Gick och frågade om vi kunde flytta så vi hade idrott tidigare men det gick inte. Jag sa att jag inte kunde vara med så jag fick gå hem om jag ville. Men vad skulle jag göra hemma? Ingenting, så jag stannade kvar och gjorde Jenny sällskap. Gick till mammas jobb och åt pannkaka istället för skolmaten. Gott var det och mätt blev man. Följde med Jenny till idrotten och det slutade med att jag var med iaf. Vi skulle dansa bugg och det är sjukt kul. Saknar dansen så grymt mycket och ångrar att jag slutade. Funderar på att börja igen, men får se hur det blir med den saken.
Åkte till stallet tidigare än vanligt idag. Stod och ryckte Tims man i en timme ungefär. Blev mycket bättre men inte riktigt bra än, får fortsätta på lördag!
Nu ska jag duscha och soooova!

Shoppning!

Nationella i biologi idag. Gick väl inte alls så bra! Hade inte pluggat något alls och det jag skrev fattade jag knappt själv vad jag skrev. Labben fattade jag ingenting av! Men det var jag inte ensam om iaf. Bara hoppas på det bästa och att jag får g åtminstonde.
Slutade halv ett vilket var skönt. Satt kvar i skolan med Jessica och Jenny. Vi diskuterade som bara den, askul :p Sen gick Jenny och vi pratade med Tom istället. Var ju ganska roande det med! Slutade med att vi målade hans naglar, haha ;) Satt kvar i skolan en timme tror jag. Jessica gick med mig hem och sen körde jag hem henne. Åkte till mamma och väntade på att hon skulle komma hem. Kände att jag var tvungen att göra något för att få något annat att tänka på. Så mamma, mormor och jag åkte till borlänge och shoppade. Hittade massa kläder och lite smink. Testade ett par Kenzaskor som jag ska få sen *happyface*.
Har sovmorgon till efter tio i morgon! Det är nice!


Halta Lotta!

Precis vad jag är just nu! Var ute och red med Hanna-Quinnie och Marianne-Kvillis. Vi skulle trava och Hanna red bredvid mig och helt plötsligt så sparkar Quinnie och träffar mig på benet! Gjorde rejält ont kan jag säga men jag tog mig igenom en liten ridtur iaf. Var helt uppsvälld och röd när jag tittade hur mitt ben såg ut. Har fortfarande hur ont som helt och känns som benet är halvt bortdomnat...
Nationella i NO har vi i morgon också och jag kan verkligen ingenting. Hej ig.

Vanlig dag.

Precis så man kan sammanfatta skoldagen idag. Lika seg som varje måndag. Men den här dagen var nog segare än vanligt när Jessica inte var i skolan! Tog mig igenom hela dagen nätt och jämt. Har en känsla av att jag och Jessica kommer ha mycket att berätta för varandra i morgon så vi kommer nog prata i mun på varandra! Men det är ju inget ovanligt precis, haha.
Åkte till Sarah och Tilde efter skolan. Hämtade min bikini som Sarah beställt åt mig. Kunde ha den och snygg var den som tur var ;) Snacka om att skruttan var på dåligt humör, började gråta för minsta lilla. Bakade äppelpaj och det var hur gott som helst. Färgade Sarahs hår när vi fikat och eftersom jag är så grym så blev det lika bra som alltid. Åt macka och tittade på "Bonde söker fru" innan jag åkte hem. Hittade Sarahs nya man där, haha. Skrattade rätt mycket åt honom!
Nu ska jag ta och sova så jag får några fler timmars sömn än vanligt. Har sovmorgon till tio i morgon. Attans bananer vilken otur ;) Eller inte!

Söndag igen..

Då var den jobbiga söndagen här igen då. Gick upp tio i morse för att jag skulle hinna duscha och fixa mig tills vi skulle åka till moster. Åkte till moster vid tolv och fick mat när vi kom fram. Gott var det och mätt blev man. När man hade ätit upp så var det bara att äta lite fika också. Spelade backgammon med Jonas sen och jag vann två gånger :D Busade lite med kusin också, han är så gullig!
Inte gjort så mycket sen jag kom hem därifrån. Suttit här och spelat lite gitarr, det gick väl sådär.
Kommer inte på så mycket mer att skriva nu, men jag skriver väl i morgon igen^^

Valborg!

Skapligt död jag känner mig nu. Astrött och har träningsvärk i hela kroppen! Hann inte skriva något igår för jag hade fullt upp. Gick i skolan och hade två lektioner, det kändes ju nödvändigt. Sen tränade jag för Björkis i Hälla. det gick superbra och Tösen var hur fin som helst. När jag var klar där åkte jag hem och duschade. Olivia kom hem till mig och vi åkte och handlade sen fixade vi iordning oss. Så småning om kom Magda till oss och vi började grilla. Det var gott och mätta blev vi. När vi var klara så var det bara att brumma till Ida. Där hade vi det mycket trevligt. Stod på en kulle och sjöng "ja må du leva" för kungen, jag ramlade när jag skulle ner för kullen :( Gick liten promenad, hoppade över diken. Åkte till stan med Linn och Magda och fick gå hem. Fast vi kom bara halvvägs tills vi såg att det stod några människor i mörkret där vi skulle gå. Då vände vi och sprang därifrån och fick skjuts hem! Sov fyra stycken på en uppblåsbar madrass. Det var rejält trångt och hur varmt som helst. Sov inte alls mycket. Klockan sju i morse var vi vakna och kunde inte somna om. Klockan åtta var Olivia och Magda klara och påväg hem till mig... Så det var väl bara att klä på sig och följa med. Åt frukost när vi kom hem och jag la mig och sov i fotöljen lite. Vid tio åkte vi till stallet och kikade läget. Var där i en och en halv timme sen åkte jag hem. Bytte om, packade alla saker och åkte till tösen. Hjälpte till att lasta henne och sen åkte vi till Hamre igen. Hon var en total katastrof när jag red fram ute. Lyssnade inte för fem öre! Blev mycket bättre när jag kom in i ridhuset blev hon mycket bättre. Men på banan sket det sig igen. Dampig häst + sur och trött ryttare var nog ingen bra kombination tror jag... Får hoppas det går bättre i Insjön sen!
Kan inte säga annat än att valborg var bäst! Nu håller jag på att somnar här så nu ska jag ta och sova. Orkar inte duscha idag heller så det gör jag i morgonbitti.