Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Idolmys

Sitter här med Olivia och kikar på idol och vi ska väl snart ta och göra någon mat så inte Olivia svälter ihjäl :)
Är laddad inför i morgon och jag hoppas att det går bra! Tycker inte att det gick speciellt bra den korta stunden jag red idag så jag hoppas det blir bättre i morgon, men det tror jag. Är sjukt taggad inför i morgon! :D


3 ridpass

Började dagen med att rida ett dressyrpass på Tamlin. Gick inge vidare bra idag, men det kan inte alltid gå bra heller! Red även med mina nya ristövlar för första gången och det var stelt!

Klockan sex så var det hoppträning på min bästa Tim som gällde! Gick inte så bra i början men på slutet så gick det bra! Höll på att flyga av ordentigt en gång när vi kom helt fel på ett hinder och det blev nästan ett stillastående hopp. Jag var några meter upp i luften och jag såg sadeln under mig men jag satt kvar som tur var! Laddad inför km nu! :D

Direkt efter hoppträningen så red jag lektion på en köttbullsponny med namn Ida! Sjukt vad tjock hon är men sjukt vad bra det gick på slutet. Verkligen superkul att rida när det gick så bra :D

Nu är jag en död tjej och ska snart lägga mig och sova. Kommer sova så skönt i natt!


Not alone

Äntligen var geografiprovet över och det känns hur skönt som helst. Jag hoppas verkligen att jag lyckas få ett G åtminstone! Hade även skolkort idag och det gick inte bra då fotografen gjorde så jag började asgarva. Var inte lätt att försöka ta kort efter det. Hoppas jag inte ser för hemsk ut!

Åkte till mamma direkt efter i skolan idag för att äta mat och fika då Micke fyllde år igår! Linnéa kom förbi en sväng och hämtade min vågtång och bestämde att hon skulle sova hos mig.
Så här sitter vi och har tittat på idol och nu väntar vi på röstningen, sedan blir det nog att krypa ner i sängen. Jag är då sjukt trött iaf! Härligt med sällskap!


Blääää

Åååååh vad det går bra för mig. Eller inte. Går åt skogen med mina försöka till att plugga... Jag gör verkligen allt annat än det jag ska göra och koncentrera mig på. Bra Erika, bra.
Har prov i Geografi i morgon och det är sjukt mycket att lära sig och det man läser går in ena hjärnhalvan och ut genom den andra typ. Det är omöjligt att lära sig allt det här. Men kanske blir så om man alltid sitter dagen innan man har prov och försöker lära sig allt. Gaaah. Hej IG här kommer jag!


*

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Sjuk tjej

Usch jag mår verkligen inte bra för tillfället. Har nyss tagit en ipren och drukit te i hopp om att det ska bli bättre. Jag fryser som bara den, har ont i halsen och huvudet och är snorig. Har verkligen inte tid att vara sjuk!!
Skulle verkligen behöva plugga men har ingen ork alls till det och jag har legat och sovit i pricip hela dagen. Ska väl snart gå och sova igen och hoppas att jag mår bättre i morgon!

Uppe med tuppen

Inte fick man sova ut idag heller. Gick upp tidigt för att en tjej skulle komma och titta på mina ridstövlar, som hon även köpte. Känns skönt att fått dom sålda!
Nu kommer Hanna och ska hämta mig så åker vi vidare till Säter och tittar på tävlingen :)

Inte helt hundra

Gick upp vid halv sju i morse för att åka med hanna på tävling. Kom till stallet innan halv åtta. Borstade både simon och ursulla medan hanna mockade. Gick en promenad med Simon och sen åkte vi.
Har gått bra för alla hedemoraryttare idag tycker jag. Hanna hade ett pet i omhoppningen i 1 meter och kom precis utanför placering. I lagklassen så hade hon två ner, men dom var så duktiga! Jejje hade ett stopp i omhoppningen i 1 meter och var nolla med laget. Tilde var felfri i laget och Louise hade två pet. Så laget slutade på 8 fel och det var supersnygga rundor av alla! Duktiga tjejer :)

Har vaknat flera gånger i natt av att jag haft ont i halsen så har ätit halstabletter hela dagen. Är jättetrött och känner mig inge pigg så jag ska väl gå och lägga mig snart. Men först ska jag putsa mina stövlar för i morgon kommer det en som ska kika på dom och jag hoppas hon köper dom :)


Glad tjej!

Nu har jag shoppat loss kan jag säga!


Ett par nya ridstövlar som sitter som en smäck :D Lika som jag har fast med knapp istället för kardborre! Kommer få fina blåmärken i knävecken ett tag framöver ;)


Nya ridskor så jag slipper bli så blöt om fötterna så fort man går någonstans!

Köpte även ett transportgrimskaft, fick ett skohorn och kilar till stövlarna.

På kupolen köpte jag byxorna jag kikat på, en snygg top, parfym, ansiktsmask och en värmespray!
Mycket nöjd med mina köp, men nu blir det att hålla i pengarna tills vi far till globen :D

Fick även övningsköra hem från Borlänge och det gick lika bra som när jag brukar köra :D

Drar till borlänge

Nu sitter jag och väntar på att resten av min familj ska komma hem så vi kan åka till borlänge och shoppa :D Dom är för tillfället och lagar däcket på bilen för dom hade tydligen fått punka. Men dom borde väl komma hem när som helst.
Ska iaf köpa nya ridstövlar på aubiose om jag hittar på några, men det hoppas jag. Sedan blir det väl kupolen en vända och se om jag hittar på något. Ska se om mina byxor finns kvar på veromoda som jag kikade på förut. Blir väl lite mer saker också skulle jag tro ;)

Stjärnan!

Fick hoppa min bästa idag och det gick superbra! Har inte hoppat ordentligt med honom på länge så det kändes skönt att det gick så bra idag. Han var lika taggad som alltid när vi hoppar och det var inga problem att korta och länga. Så bra han är min bästa! :*


Säg att du vill ha mig

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förläskad, det måste kännas så här

Hoppade Tamlin i morse och det gick inte alls bra, knäpphäst! Åker till stallet nu och hoppas på att jag får rida min bästa och att det går bra!


Helt galen, galen i dig.

Lång och jobbig dag i skolan idag. Men nu är det bara två dagar kvar sen helg. Tiden går sjukt snabbt så det står inte på förrän det är nytt år heller. Herregud!

Tog mig en ridtur på Ursulla efter skolan. Hade planerat att rida dressyr i paddocken men det blev ändrade planer då dom hoppade där. Så det fick bli dressyr på åkern istället, gick lika bra det också. Älskar när man får till henne och hon går så fint! Inte så lätt på den där hästen som går med huvudet så högt så man i princip kan bita henne i öronen när man sitter på :) Men idag blev hon superfin och jag travade utan stigbyglar nästan hela tiden. Kommer ha träningsvärk i morgon känner jag!


Jättetrött tjej

Jag är helt slut efter att ha simmat 70 längder på idrotten idag! Mina knän vill inte heller vara med riktigt efter simturen. Skönt men jobbigt var det. Var helt slut resten av skoldagen!

Har ekonomiprov i morgon och jag har pluggat lite, men nu är jag så trött så jag somnade på soffan. Lika bra att gå och lägga sig och gå upp tidigare i morgon och plugga det sista då!

~

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place,
Like somehow you just don't belong
And no one understands you?
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room
With the radio on turned up so loud
That no one hears you're screaming?

No you don't know what it's like
Welcome to my life


Vill inte, vill inte.

Så känner jag till att åka till skolan idag... Det har sina anledningar, men tur att jag har mina fina vänner som gör mig på bra humör.
Har varit ovanligt flitig den här morgonen. Gick upp tidigare för att städa! Kors i taket, fast jag hade faktiskt inget val då jag var för arg igår och idag kommer det någon hit som ska värdera huset så det kan ju inte se ut hur som helst! Men det blev inte så noga städat för jag slängde i princip in alla saker i mina hyllor och drog igen så all skit inte syns. Smart av mig :)

Nu ska jag borsta tänderna och sätta upp håret och bege mig mot stan för att möta Emma! Ska bada på idrotten så känns inte så värt att sminka sig. Skönt att vara osminkad ibland!

Människor....

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor som tror att dom kan behandla andra hur dom vill. Känner mig som en tomat i ansiktet just nu och det är precis det jag är. Jag är så arg så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag skulle vilja skrika så högt jag kan och springa till jag inte kan andas och inte orkar springa nå mer. Ramla ihop till en hög och bara ligga och gråta.
Jag förstår mig inte på andra männiksor ibland. Hur folk tänker. Om dom ens tänker alls?
ARG TJEJ!

Bad day

Åt helvete med den här dagen säger jag bara. Allt har varit fel och jag borde inte ens ha gått upp i morse. Började dagen med att försova mig så jag fick stressa för att hinna! Inte nog med det så regnade det också och jag älskar att åka moped i regnet...
Har varit sur hela dagen, inte orkat gjort någonting på lektionerna och glömt saker hemma. Har även sett alla personer jag inte vill se i skolan. Great day!

Red Floran efter skolan och tur att det gick bra iaf! Dock så skrittade vi bara. Men ska rida henne på söndag igen och ha med henne på lektion nästa torsdag. Hoppas det går bra :)


Slapp dag

Har gjort lika lite som jag skrev att jag skulle göra idag. Har tvättat massor med kläder, bakat lite och varit på möte.
I morgon är det skola igen, sen ska jag och testa rida Floran får se hur det går. Om det fungerar bra så blir det nog så att jag tar hand om henne i sisådär 7 veckor. Kan bli spännande och jag hoppas det går bra :)

I set fire to the rain

Idag ska jag inte göra något speciellt, mer än att åka på möte ikväll! Skönt att bara vara hemma och slappa en dag. Skulle behöva städa lite så får se hur det blir med det. Håller iaf på att tvättar för fullt så jag har nå kläder att sätta på mig! Kanske tar mig en promenad med hunden också. Har varit sugen på det ett par dagar nu men det har inte blivit av. Skulle vara skönt med en promenad!

Kyligt ute!

Man har ju aldrig en tråkig stund med Linnéa iaf! Det var länge sen jag skrattade så mycket. Fulla människor är rätt roliga när man själv är nykter. Men det hade ju gärna fått vara lite varmare ute. Man fryser ju ihjäl så fort man går ut :O
Ska snart krypa ner i sängen och värma mig!



Bästa vän!

Upp och iväg

Efter att inte ha gjort något på hela dagen, så drar jag mig nu till min älskade vän Linnéa och hittar på massa roligheter! Puss på det!


Lalalalalalala

Vi är förlorare jag och du
ingen av oss vågar tala ut
ingen av oss säger vad vi känner
står vi här men vi är bara vänner
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det é bara så
å om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då

Är det uppenbart för dig?
Det känns så uppenbart för mig!
Är det uppenbart för dig?
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

Och du kan tolka det hur du vill
och vi kan fortsätta stå still
vi kan låtsas som ingenting
men vi ljuger för oss själva nu
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det é bara så
å om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då


Hur många lingon finns det i världen!

Har nyss tittat klart på Hur många lingon finns det i världen som jag har viljat sett sen den började visas på bio! Och jag kan ju säga att det var ju inte en besvikelse. Fytusan vilken bra film :D Vet inte hur många gånger jag och pappa låg dubbelvikta av skratt! Sen höll jag på att börja gråta när det blev sorgligt. Som vanligt när jag tittar på film!
Jag rekomenderar verkligen filmen. Tycker alla borde se den :D


FREDAGSMYYYYYYYYYYYYS!

Då var den äntligen fredag och helg igen! Grymt skönt måste jag säga. Det här blir en lugn helg. Morgondagen spenderas med min bästa vän Linnéa och har ingen aning om vad som händer på söndag mer än USmöte, det visar sig.
Har varit i stallet och ridit min finaste Rio idag! Det var några veckor sen och det kändes bra att sitta i hans sadel igen. Dock kommer jag ha träningsvärk i morgon! Träffade på två rådjur när vi var ute och red som var bara några meter ifrån oss. Rio såg dom men inte jag så jag blev livrädd när dom hoppade iväg. Tur att Rio inte blev rädd iaf!

Kikar på idol just nu och får se om jag tittar på någon film sen :)


Fina hästar!

Red Peper i morse på individuella valet och satan vad fin han var! Tränade på halter och ryggning och det gick hur bra som helst. Kul att rida men jobbigt som bara den. Var halvt död när jag hoppade av. Tur att ridpasset gick bra när dagen inte började så bra med att vi fick soppatork på väg till stallet så vi fick gå sista biten till stallet!
Inte nog med det så glömde jag mina nycklar kvar i låset i stallskåpet och där satt skåpnyckeln på, så kom inte in i mitt skåp när jag kom till skolan. Tur att vi lyckades få upp mitt lås med Elise nyckel!

Ridpasset nu på kvällen gick superbra verkligen. Tamlin har aldrig gått sådär fint med mig någon gång. Red skolor och skänkelvikning. Kunde till och med göra lite skänkelvikning i galopp. Roligt att rida när han är så fin!
Glömde även nyckeln i skåpet som i morse nu på kvällen. Jag och nycklar går inte ihop idag :)



Monster hästen Tamlin!

Plugg!

Känns superbra att jag börjar på min religionuppsats nu och den ska vara inlämnad i morgon. Tur att jag vet att jag inte är ensam om det iaf! Så går det när man är lat och skjuter upp allt till sista stund. Men tror det inte ska vara några problem att hinna klart.
Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya album och jag älskar verkligen hennes texter. Det är som att hon verkligen vet hur man känner!

Om du vill ha mig
så säg till.
För själv vet jag inte vad jag vill.

Hjärtat



Du och jag mot världen!

Someone like you



Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?
Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead

Nöjd ryttare

Som sagt så var det dressyrtävling i Säter idag. Jag startade min första klass klockan kvart över två men inte fick jag sovmorgon för det. Åkte till stallet vid nio för att göra min ponny sällskap så han inte skulle bli ensam inne. Pappa kom och hämtade oss vid halv ett. Då hade jag hunnit med att fixa allt och lite till, betat gräs med honom och gått en promenad.
Han kändes fin på framridningen till LB:1. Men blev spänd när vi kom in på banan och hade ingen energi för fem öre. Fick rida livet ur mig i hela programmet. Rätt död när jag ridit klart!
Fick 62,41 % och lyckades knipa 5e och sista placering! Min stjärna!

På framridningen till LA:1 var han mycket rundare och finare i formen än till förra klassen. Fick bråka lite med honom för att få igenom vänstersidan. Men satan vad fin han var och vi fick till riktigt bra mellantrav!
Inne på banan så dog han inte som i klassen innan utan hade energi och taggade till. Han en grymt bra känsla igenom hela programmet även fast han bytte i andra förvända galoppen. Men det är bara att fortsätta träna! Sjukt nöjd över debuten. Så jag struntar i att procenten bara blev 54,21 %. Snåltant :)


Tävling i morgon!

Sjukt trött å orkar inte skriva nå mycket. I morgon är det dressyrtävling och då ska jag debutera LA:1. Ska bli spännande och jag hoppas att vi sätter förvända galoppen. Det är mitt mål ;) Är sjukt laddad!


Njuter efter ett ridpass!

Aubiose

Efter skolan så åkte jag och Olivia med Sarah upp till borlänge för att göra av med lite pengar. Skulle ha vita ridbyxor och vitt dressyrschabrak då dom sakerna numera är brunprickiga efter förra tävlingen!
Kändes som jag testade varenda vita ridbyxor dom hade utan att kunna ha några. Enda som passade var ett par vita mountain horse, men hade verkligen ingen lust att lägga ut 1200 för ett par vita ridbyxor! Så jag gick till barnavdelningen istället och fyndade ett par ridbyxor under 300 som får duga. Lär väl ändå köpa ett par nya om några tävlingar ;) Kändes skönt att jag sparade 1000 spänn!
Hittade på ett vitt Mias schabrak som var snyggt. Sen köpte jag hästgodis. Nöjd med mina köp!
Avslutade med att äta på max som pricken över iet :D


Oh, when you call my name


Seg seg

Kan då inte påstå att jag varit på hugget idag. Hur seg som helst! Härligt att få träffa lite roliga människor på stallmötet iaf. Tror att jag, Linda och Linnéa var lika trötta för vi skrattade åt det mesta.
Just nu sitter jag och tittar på idol. Lika kul att titta nu i början då man får sig många skratt! :D

Härlig kväll!

Vilken rolig och galen kväll det blev igår! Men det är som alltid när man är med det bästa vännen Linnéa!
Mår lika bra som alltid idag och snart ska jag hämta upp Linnéa och åka vidare på stallmöte!
Bjuder på en otroligt charmig bild på mig och bästa. Blev fan bländad av blixten, haha :D


GGS!

Programtränade i morse på min bästa och red igenom LA:1 för första gången. Han var superfin när jag red fram, sen när jag kom ut och skulle rida programmet så spände han sig. Men gick väl helt okej. Bara fortdätta träna på!

Nu har jag precis fixat klart mig och ska dra mig hem till Linnéa. Sen drar vi ut på massa skojsigheter! Som jag längtat :D


Under löven

Jag ligger gömd under löven
jag ligger gömd under snön
Jag har fastnat med händerna i marken
i minnet från en mardröm

Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i mitt liv
när du kände dig utestängd från mitt

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Åren går in i varann
och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman
Och jag vill minnas det
jag en gång glömde bort

Och du som gått vid min sida
säg mig, verkar jag tyngre nu
Jag har varit så trogen, det jag tror på
och hållit på förlåt som längtat ut

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig


Rejs på åkern!

WIIIIHOOOO då var det äntligen helg igen, som jag längtat! Och inte nog med det så fyller jag år om precis ett halvår!
Jag är sjukt laddad inför Falun i morgon med Linnéa bästa vän! Kommer bli nå grymt bra!

Efter skolan så red jag ut på Ursulla med Linda och Chessy. Red på stubbåkern och hon blev hyfsat fin rätt snabbt men hon hade hur mycket energi som helst. Så tillslut orkade jag inte bråka med henne så vi rejsade fram och tillbaka på åkern istället. Tyckte det var lika kul hon och jag. Jag satt och skrattade mesta delen av tiden! :D



Snart helg igen

Igår lånade jag Pompe av Alice och red ut med Linnéa. Skrittade i ca en timme och sen red vi på åkern en sväng. Pompe var stel och hård i munnen men fick till honom riktigt bra på åkern!



Red Tamlin i morse på individuella valet och det var hoppning som stod på schemat! Det gick faktiskt bra tycker jag och han var inte lika springig som han kan vara!
Nu på kvällen fick jag hoppa min bebis. Vi var på gräset och han var lagom pigg. Hoppade en liten bana och sista rundan var riktigt bra. Känns som vi har tappat lite i hoppningen just nu. Men får hoppas det blir bättre med lite mer träningar!