Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Skolfoto

Då var det fredag och helg i morgon! Tycker det är måndag och fredag jämt!
Jag, Jenny och Elinor var ute och gick/joggade på idrotten i det fina vädret. Solen lyste och det var riktigt varmt.
Tog även skolfoto idag vilket jag inte tycker om. Vi fick ta om gruppbilden ungefär 10 gånger! Trodde alla var där från början då antalet elever stämde. Men vi fick en ny i klassen idag så därför missade vi att det var en borta. Så lagomt när vi fotografen var nöjd med bilden och vi började säga våra namn, så kommer det in en tjej från vår klass. Var bara att maka åt sig så hon fick plats också och ta flera nya bilder!
På enskilda fotot så började jag skratta precis när han tog kort och jag förstörde allt. Så jag fick ta om några gånger innan han blev nöjd. Kan då inte påstå att jag blev nöjd, men så är det väl alltid!

Åkte till stallet på en gång efter skolan och mockade åt Ursulla. Hon fick stå idag eftersom jag skulle till Hamre och rida så jag skulle inte hinna med det.
Fick hoppa min bebis idag! Första gången på lektion efter hans skada. Det var verkligen underbart och vi fick hoppa några hinder på 1 meter inför på lördag. Så nu är jag taggad till tusen!
Var för tusen 5 månader sedan jag tävlade honom sist! Grymt länge sedan!


Underbar låt


Simmat

Hade bara tre lektioner idag för vi hade ingen naturkunskap. Slutade ett vilket var grymt skönt!
Jenny, jag och Elinor hade bestämt att vi skulle gå och simma efter skolan. När vi kommer dit så ser vi att det öppnar klockan tre, om två timmar. Så jag och Jenny bestämde att vi skulle åka dit igen efter jag hade ridit.

Åkte till stallet och red på Ursulla en sväng och det tog bara två timmar i stallet! Riktigt snabb var jag idag.
Åkte hem och bytte om sedan mötte jag upp Jenny.
Vi simmade mer än 1 km och det var verkligen längesedan man simmade. Var ganska möra när vi gick och bastade. Men skönt var det och man var härligt trött efteråt!

Ringde till pappa och sa att jag ville ha ost och skinksallad så han köpte med det hem! Det gjorde sig verkligen bra i min mage.
Nu ska jag gå ner och kika på idol och sedan ska jag springa runt och leta efter kläder att sätta på mig i morgon. Har nämnligen skolfoto i morgon och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig väl :p


Tisdag

Har inte lika mycket träningsvärk idag som jag trodde jag skulle ha. Känns mest i magen, speciellt när jag skrattar!
Gymmade på idrotten idag istället för att vara ute och frysa! Tur att man har en bra idrottslärare som går med på det mesta. Tränade lite armar och ben så får se om det känns i morgon eller inte. Ska även simma efter skolan i morgon! Slutar ett för vi har ingen naturkunskap och gymmet öppnar tre och ingen av oss har tid att vänta tills dess. Så det får bli bad istället och det var länge sedan!
Känns underbart att ha kommit igång med träningen och det är nästan så man går och väntar tills man ska träna nästa gång! Det är väl så det ska vara och jag hoppas det håller i sig! :)


Härligt slut

Jag och Linnéa var riktigt duktiga på gympan idag! Svetten rann och vi pushade varandra så vi skulle klara det. Grymt bra vi är!
Älskar känsla efter man har tränat. Man känner sig så duktig och känner hur träningsvärken börjar komma krypande!
Hoppas faktiskt nästan att jag har träningsvärk i morgon, men det tror jag att jag kommer ha! Det ska kännas att man har gjort något bra.

Åt havregrynsgröt när jag kom hem! Jag hatar det verkligen men det blir helt okej om man dränker det i sylt ^^ Var hungrig och jag orkade inte vänta på någon mat så jag gjorde det som gick snabbast. Och det var nog det nyttigaste jag kunde komma på också!

Ska kika röstningen i idol innan jag går och lägger mig. Kommer sova gott i natt!

Ny vecka

Då var det måndag igen! Tänk vad veckorna bara rusar iväg och snart är lovet här!
Slapp naturkunskapen idag vilket var skönt. Gick ner till Ica på håltimmen för jag höll på att svälta ihjäl och såklart var inte cafeterian öppen då...
Köpte även munkar och det var gott :D
Somnade på historian när vi tittade på film och höll på att somna på matten också! Hatar att man ska vara så trött i skolan att man inte orkar någonting på lektionerna!

Snart blir det tantgympa och jag är grymt laddad! Nu jävlar ska jag få träningsvärk så det känns att jag har motionerat. Känner mig så lat när jag inte har det ^^

Kul att min mobil hoppade ur fickan och tog självmord på samhällskunskapen!
Tänkte nästan gå och köpa en ny mobil men jag har ingen aning om vad jag vill ha för någon, så det är väl bara att fundera ett tag till och stå ut med min gamla fula!


R.I.P

Trötter

Att vara i stallet en hel dag gör verkligen slut på en!
Har stått och rykt manen på Tim i två timmar och det var mer än jobbigt. Men nu är han fin inför helgen! :D
Fodrade och fixade det sista till alla hästar innan vi slutligen kunde åka hem!

Har faktiskt varit duktig och gjort spanskaläxan, tro det eller ej! Bra gjort av mig!
Sitter här och orkar inte hålla upp ögonen länge till. Därför ska jag gå ner nu och ta en dusch innan jag kryper ner i sängen!

Stalltjänst

Lagomt trött när klockan ringde i morse! Motvilligt så gick jag upp, klädde på mig och åt en macka. Helena kom och hämtade mig eftersom hon också skulle ha stalltjänst. Släppte ut hästar och mockade hur många spiltor som helst. Snacka om ont i armarna man får efteråt. Spånade, fixade mat och sedan kunde man åka hem.
Åkte till hyttan och käkade mat och det hade jag gjort mig förtjänt av tycker jag.
Sedan var det bara att åka tillbaka och ta in leriga hästar som skulle gå lektioner. Hade inget val än att ställa sig och borsta alla hästar. Lite senare släppte vi in resten av alla hästar och det blev lite kaos när dom sprang fel emellanåt, men tillsut var alla där dom skulle. Borstade lite mer innan vi var klara. Fick sedan åka hem igen!

Ska snart åka tillbaka till stallet igen. Mycket fram och tillbaka idag! Ska på en liten friseringskurs och göra hästarna fina. Det behövs verkligen!
Min ponny ser ut som jag vet inte vad, men det ska det bli ändring på snart ;)


En av alla rena hästar idag!

Blöt dag

Fick sova 3,5 timmar i natt! Ringde när jag låg och sov, tydligen så har jag klickat bort det. Vaknade 2 minuter efteråt och såg det. Jag som ville svara, hah!
Har inte sovit nå vidare i natt då jag vaknat och mått illa större delen av natten. Mådde fortfarande inte bra när jag vaknade så min frukost bestod av en halv banan. Det spöregnade ute och jag var tvungen att åka moped till stallet. Kul att jag körde i värsta vattenpölen som jag inte ens såg, så jag fick mig en rejäl dusch. Var helt genomblöt när jag kom till stallet.
Släppte ut Tösen och Rocky i väntan på att Hanna skulle bli klar. Vi hade lite problem med att hitta till tävlingen, men tillslut gick det bra.
Det har regnat konstant hela dagen och jag kan säga att jag var ganska genomblöt när vi satte oss i bilen påväg hem. Men dagen har varit lyckad! Hanna kom precis utanför placering i 90cm och kom tvåa i 1 meter! Så duktiga dom är! Fast jag tror att jag för tur med mig ;)

Fixade allt till Tösen i raketfart när vi kom tillbaka till stallet. Frös, var hungrig, trött och ville bara hem! Hade ingen ork att rida idag så hon fick vila.
Hoppade ner i ett varmt bad när jag kom hem och det var underbart skönt!


"Den glada hästen"
Såhär ser hon jämt ut i stallet ;)

Gårkvällen

När jag var klar i stallet efter hoppträningen så skyndade jag mig hem och slängde mig i duschen. Klädde på mig lite snabbt och ringde Jessica så kom dom och hämtade mig. Åkte till Malin för att ha det trevligt.
Hon hade gjort kycklingpaj som var hur god som helst! Tittade på idol medan vi åt sedan satte vi oss och spelade spel och drack lite. Det var längesedan jag skrattade så mycket!
Tänkte åka till långshyttan men eftersom jag skulle upp tidigt idag så skippade vi det.
Satt och pratade till halv två då fick vi skjuts hem. Kom i säng till två och skulle upp sex.
Kvällen var riktigt trevlig och det måste göras om flera gånger!


Hoppträningen

Hoppträningen igår gick riktigt bra! Tim var taggad som bara den, men det kan jag förstå eftersom han inte hade hoppat på en månad och han tycker det är grymt kul! Hoppade tävlingshinderna inför nästa helg då det är finalen i PAS på hemmaplan! Vi hoppade bana men eftersom Tim inte är helt igång än så fick jag nöja mig med att hoppa banan en gång. Hinderna låg på allt mellan 80-100 cm och vilken känsla jag fick! Hade galoppen så som jag ska ha den och allt gick så bra. Nu är vi riktigt taggade inför lördagen! Tror jag bara rider lagklassen och ingen förklass. Är anmäld till LCn också men jag sparar nog allt krut till laget då det blir våran LB debut :)
Är redan grymt taggad!


Min prins!

Språkdag

I morse var jag i skolan mycket tidigare än vad jag brukar! Det var språkdag idag och vi skulle börja med att vara i aulan så jag ville inte komma försent då.
Var några som pratade om att plugga i olika länder och så blev det några danser. Sedan fick vi titta på bilder sedan treorna var i spanien! Nästa år är det våran tur och det verkar vara superkul!
Tvåorna på HR hade lagat mat från olika länder som man fick gå runt och smaka. Inget av det såg gott ut så jag blev feg och smakade inte :p
Slutade strax efter elva och då fick man gå och äta sedan gick jag hem.

Åkte och red Tösen så nu är det bara en häst kvar att rida :)
Hon var bara jobbig och envis idag. Blev rädd för ingenting och tyckte vi skulle springa på hennes vilkor. Försökte rida dressyr på stubbåkern men det gick inge vidare. Hon sprang i sidled mot stallet och ville inte jobba. Envis som jag är så gav jag mig inte och jag vann tillslut. Tösen var helt svettig efter jag ridit en timme. Så blir det om man bråkar med mig ;)

Nu ska jag åka och hoppa min bebis! Herregud vad längesedan det var och det ska bli så härligt att sitta på hans rygg igen. Får inte hoppa så högt men det bryr jag mig inte om. Att jag får rida honom överhuvudtaget är det som betyder något för mig!
Jag och Jessica åker till Malin när jag är klar i stallet. Äter god mat, dricker lite gott och har det allmänt trevligt!

SP1♥

Dagens roligaste var helt klart första lektionen, drama.
Först skulle vi vara i grupper och välja en bild i en tidning och klippa ur. Sedan skulle vi skriva om vad som hade hänt före bilden togs och vad som händer efter. Var bara att använda fantasin och hitta på något kul!
När vi var klara med det så blev vi indelade i nya grupper. Vi skulle tillsammans i gruppen komma överrens om en miljö som vi sedan ska föreställa.
Hade vi kommit på det, så var det bara att gå loss bland utklädningskläderna.
Såhär såg det ut :


Mästerkock

Skolan har varit riktigt roande idag tycker jag. Har skrattat som bara den på alla lektioner och tiden har gått ovanligt snabbt. Hade bara med mig innekläder på idrotten och såklart skulle vi vara ute. Så jag och Elinor fick gå på en liten orgenteringsrunda. Tur att hon kunde läsa kartan mycket bättre än vad jag kunde, annars skulle vi inte hittat någon kontroll alls. Gick och pratade om allt mellan himmel och jord. Ganska skönt faktiskt att gå en promenad!

Varit sugen på pannkaka hela dagen idag. När jag kom hem så ställde jag mig och gjorde det. Blev lika gott som alltid! Riktigt duktig kock är jag ;)


-


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Slutkörd

Hade vårat första prov på gymnasiet idag. Hade det i naturkunskap och det var om universum och massa saker. Gick väl helt okej från min del. Hade jag pluggat lite mer så hade jag kunnat svarat på några fler frågor, fast så tänker jag alltid efter ett prov. Jag kan alltid mer än vad jag tror.

Jag och Elinor gick och gymmade efter skolan i en timme. Tyckte inte jag gjorde så värst mycket fast det kändes efteråt och det kommer antagligen kännas ännu mer i morgon.
Gick inte på tantgympan i måndags för att jag var lat så jag orkade inte + att jag behövde plugga. Men jag pluggade bara en halvtimme innan jag gav upp så jag hade lika gärna kunnat gått på tantgympan. Har sagt åt Linnéa att hon ska tvinga med mig dit på måndag. Sån himla härlig känsla efteråt!

Sitter just nu hemma hos mamma och ska snart åka hem så jag hinner se idol. Får se om det blir nå fler inlägg ikväll :)

Roande ridtur

Försov mig till klockan kvart över åtta i morse. Ganska stressad jag blev eftersom jag brukar åka kvart över åtta! Men jag lyckades fixa mig på 10 min, (inte för jag vet hur jag lyckades med det) och var i skolan till och med lite tidigare än vanligt!

Åkte och red efter skolan och det blev en roande ridtur med Linda, som alltid! Pekade finger åt en buss som tutade åt oss när vi red. Jag blev hur rädd som helst och jag tycker inte att man ska tuta åt någon som rider. Hästen kan ju bli rädd! Ryttaren med för den delen, haha.
Lyckades även få en kvist att fastna i svansen som vi hade i släptåg hela väg hem. Linda skrattade så hon höll på att ramla av. Såg lite roligt ut!

Har suttit och försökt plugga naturkunskap nu på kvällen. Gick väl hyffsat men det är så mycket att läsa! Får hoppas att lite har fastnat och att jag kan det mesta på provet i morgon.
Nu ska jag iaf sova för jag är hur trött som helst!


Måste plugga

Har inte så mycket att berätta om min dag. Hade sovmorgon i morse men jag vaknade med ett ryck klockan sju och trodde jag försovit mig. Blev ganska förvirrad och visste inte vilken dag det var heller, haha.
Finns inte så mycket att säga om skolan. Det har varit en helt vanlig dag!

Gick hem till mamma efter skolan och fick hemgjord pizza. Rensade ur alla mina kartonger med saker jag har där så mamma kan köra hem allt till pappa sen eftersom jag bor där. Hittade på massa gamla saker, bl.a min gamla dagbok som det kan bli mycket spännande att läsa sen! Många hemligheter som står nedskrivna där!

Måste verkligen plugga nu och det skulle jag ha börjat med för länge sedan! Måste ta tag i det nu om det ska bli av idag!


Trevlig dag

I morse fick jag inte sova länge alls. Klockan sju var jag i stallet för att hjälpa Hanna då hon skulle tävla i säter. Det har gått superbra för dom idag! Felfria i 90 cm och kom 4a i 1 meter av 43 startande! Supersnygga ritter :D
När jag kom hem så somnade jag på soffan. Åt mat när jag vaknade och sedan åkte jag till Malin. Följde med henne när hon röstade och sedan skulle vi och titta på hennes pojkvän när han spelade hockey. Fick åka med Daniels föräldrar ut till långshyttan. Var hur kallt som helst när man kom in i ishallen, så det var tur att jag hade långkallsånger, vinterjacka och vantar på mig!
Trodde det skulle vara tråkigt att titta på hockey men det var det inte. Blev lite för mycket slagsmål på slutet men LAIK vann!

Duschen ropar på mig alldeles snart. Sedan ska jag kika lite tv och bädda rent i sängen! Har sovmorgon i morgon så jag behöver inte ha så bråttom i säng, fast jag skulle behöva lite extra timmar!

Vilken dag!

Fick lite sovmorgon i morse och behövde inte gå upp så tidigt som jag brukar när det är tävling. Var för en gångs skull var jag pigg när jag klev upp och var i stallet kvart över nio.
Dagen har varit riktigt lyckad för alla HBRryttare!
Gick superbra för laget som slutade på en andra plats! Var bara två lag som kom till omhoppning av 9 lag. Var riktigt nervös när Mikkiz red eftersom hon var tvungen att rida felfritt för att vi skulle komma till omhoppning!
Men hon lyckades och nu är vi i a-final :D Riktigt bra jobbat! Hoppas verkligen min häst är frisk tills finalen så jag kan vara med och rida!

Kom hem till stallet klockan fem så det har varit en lång men lyckad dag!
När jag kom hem så åt jag mat och sedan somnade jag på soffan! Började plocka iordning alla mina stallsaker när jag vaknade. Dom ligger överallt i garaget men nu har pappa köpt en garderob till mig. Så jag plockade över allt dit och det blev riktigt bra. Bara det att det är proppfullt nu så det går inte in nå mer saker där. Skulle inte tro att jag inte kommer köpa mer saker, för det kommer jag göra! Frågan är bara var jag ska göra av dom? :p
Får väl köpa en till garderob eller något, haha!


Före


Efter

Fredagsmys!

Har väl aldrig i hela mitt liv haft sådan här träningsvärk! Varenda steg gör ont, då ska vi inte prata om hur det känns när jag går i trappor... Men gick ändå och gymmade efter skolan idag. Köpte månadskort på en gång så man känner sig tvingad att gå och gymma så man inte lösar bort massa pengar i onödan! Cyklade i 10 min till att börja med sedan gick vi mest runt och testade alla saker. Gymmade i 50 min, en bra början tycker jag!

Efter gymmet så åkte jag hem och åt mat sedan hämtade jag upp Linnéa på väg till stallet. Såklart började det spöregna när jag satte mig på mopeden och skulle åka. Lagomt blöt jag blev...
Som tur var så slutade det regna när vi skulle ut och rida! Tösen hade stått i två dagar så hon var ju lagomt pigg och dryg! Blev bara sur och orkade inte med henne.
Skyndade mig hem efter stallet så Malin kunde komma hem till mig. Vi började att göra hemgjord pizza och gott var det vill jag lova!
Sedan började jag färga hennes hår. Hon skulle ha i en brun toning och sedan skulle hon ha två olika färger i, för att färgen skulle bli jämn då hon hade blont hår + utväxt innan. Mycket kladd med riktigt bra blev det efteråt, bara för jag är bäst! Hon färgade även mitt hår så nu har jag mörkare hår. Skönt med en liten förändring :)

Ska snart krypa ner i sängen så jag kommer upp i morgon. Ska till säter på hopptävling och heja på mina klubbkamrater och skrika på laget! Hoppas på en vinst i morgon så vi förhoppningsvis kommer till a-final!

Torsdag

Jag är så trött att jag snart kommer somna! Har ännu mer träningsvärk för vi hade typ styrka och kondition på idrotten idag. Fick välja mellan det och basket. Basket lockade ju inte precis så det fick bli lite mer träning. Ska iväg med flickorna efter skolan i morgon och gymma också. Kan ju bli spännande och jag tror att jag inte kommer orka mycket utan kommer dö på en gång. Men det ska bli grymt skönt att komma igång med träningen nu!

Åkte och red nu på kvällen och jag fick rida Tamlin vilket jag var glad för. Gud så bra han gick idag! Gjorde bakdelsvändningar och öppnor. Lyckades få till någolunda snygga öppnor i galopp fast i traven var han superfin. Kan ju inte annat än tycka om honom efter dagens pass!

I morgon blir en händelserik dag. Efter skolan blir det gym, sedan ska jag åka och rida Tösen. När jag är klar i stallet åker jag till Malin och färgar hennes hår + att hon färgar mitt också :D
Men nu ska jag gå och sova innan jag somnar här!
God natt :*

Inställd plan!

Herregud det är redan torsdag i morgon. Var tar veckorna vägen egentligen?
Finns inte så mycket att säga om skoldagen. Den har rullat på som vanligt!
Efter skolan så gick jag, Jenny och Elinor för att gymma. Men gymmet öppnade tre och då skulle vi få vänta en halvtimme plus att Jenny inte skulle hinna gymma så vi sket i det. Känns bara som att vi skjuter fram det hela tiden och att det aldrig blir av. Men vi ska försöka gymma efter skolan på fredag och jag hoppas det blir så!

Gick hem till mamma efter skolan och åt lite mat och fick även träffa mormor som jag nästan aldrig träffar nu för tiden! Vi satt och pratade om allt och inget. Råkade somna på soffan när jag la mig för att titta på tv!
Åkte hem och gjorde svenskainlämningen som ska lämnas in i morgon! Med musiken på högsta volym så var det inga problem alls. Sprang runt i huset och dansade för mig själv också. Får sånna där ryck när jag är glad och inte kan sitta still. Rätt härligt ;)

Målade även naglarna och den här färgen blev det ;)

Aj, träningsvärk!

Har aldrig i hela mitt liv haft så mycket träningsvärk som jag har i dag! Jag känner mig som en stel tant när jag går och det gör ont precis överallt. Men det ska kännas att man tränat och det gör det verkligen, tro mig.
Ska gå och gymma efter skolan i morgon också får se hur det går. Om jag ens orkar göra något. Ska göra så mycket jag orkar och tror inte det blir så mycket eftersom jag är så pass otränad. Men jag brukar överraska mig själv ibland med min prestation. Så vi får väl se i morgon vad jag går för! Men det ska bli grymt kul! Jenny och Elinor hänger också med och det gör ju inte saken sämre! :D


Slutkörd!

Det är bara förnamnet på vad jag är just nu! Jag klarade fem minuter sen vad jag helt död. Men det vara bara och kämpa på och jag klarade hela passet. Dock så vilade jag emellanåt då det blev för jobbigt. Är stolt över mig själv att jag orkade hela tiden, så otränad som jag är! Svetten bara rann men jag gav inte upp. Jag kan när jag vill.

Känns riktigt bra nu i efterhand! Kommer ha världens träningsvärk i morgon känner jag redan nu. Det ska kännas att man gjort något, eller? ;)
Kommer sova riktigt gott i natt kan jag lova!
Hoppas verkligen jag håller i nu och börjar träna ordentligt nu!

Min systers kommentar idag var lätt bäst!
Jag: Jag ska på tantgympa idag.
Hon: Tantgympa? Vad är det?
Jag: Gympa med tanter!
Hon: Ska du på gympa med mamma?

Hon har för roliga kommentarer ibland min syster! ;)


Mot tantgympan

Skolan har gått ganska snabbt idag. Blev brandlarm när vi hade naturkunskap och det var ju jättesynd, eller inte.
Eftersom jag inte hade gjort historian som skulle vara inlämnad idag så satte jag mig och gjorde den när vi hade två timmars hål. Då slapp jag göra det när jag kom hem.
Redovisade våra arbeten om partierna på samhällskunskapen idag. Såklart fick min grupp börja redovisa men det är skönt att ha det överstökat.

Ska snart dra mig till tantgympan med Linnéa och Jennifer! Känner på mig att det kommer bli jobbigt och jag kommer få ännu mer träningsvärk än vad jag redan har. Men det kommer kännas bra efter jag har tränat klart.
Ska försöka ta tag i träningen nu, får se hur det går!

Stalldag

Fick lite sovmorgon i morse då jag gick upp tio. Tittade på tv ett tag och åt frukost sedan åkte jag och hämtade Linnéa. Gjorde allt klart åt båda hästarna innan vi red iväg. Blev lite dressyr på stubbåkern med Tösen och hon var finare än vanligt så det var roligt att rida henne idag!
Red ut en sväng på Ursulla innan jag red dressyr i paddocken, eller försökte. Red utan stigbyglar och jag fick ont i rumpan kan jag lova! Hon gick lite finare på slutet och mycket lugnare än vanligt. Stor skillnad på dom här dagarna jag ridit henne.
När jag var klar med allt så åkte jag hem och hämtade min hjälm sedan åkte jag till Hamre och skrittade ut på Tim! Var bara att åka tillbaka till andra stallet och ta in fyra hästar sen.
När jag kom hem så var jag rätt död. Pappa åkte och köpte en sallad åt mig och det satt bra i magen då jag inte ätit något på hela dagen, ridit tre hästar och hållt på!

Har träningsvärk efter allt ridande och mer träningsvärk lär det väl bli efter i morgon då jag ska med Linnéa och Jennifer på tantgympa!


Ursulla :*

Lång dag!

Var i stallet halv åtta i morse och hann rida Tim innan jag åkte med Olivia till säter.
Tycker dagen har varit hur lång som helst och tiden har gått segt. Men det har varit en lyckad dag för alla hedemorabygdensryttare! Vann lagklassen med ena laget och kom fyra med det andra. Sen massa individuella placeringar, så det var verkligen våran dag idag. Superkul!
Jag blev hur tävlingssugen som helst när jag satt och tittade på alla som red. Tycker det kan bli oktober någon gång så jag också kan få tävla!

Drog med mig Jenny till stallet när vi kom hem från tävlingen, så hon fick rida en häst. Orkade verkligen inte rida båda två idag!
Ska rida ett ordentligt dressyrpass i morgon på Ursulla för det kan behövas!

Humöret är inte på topp så ska nog gå och sova nu.

Trött ryttare

Idag har jag haft fullt upp hela dagen! Gick i skolan till 12.15 då vi slutade. Skyndade mig hem och lagade makaroner och köttbullar innan jag åkte till Hamre. Skrittade ut en vända på Tim i skogen. Trodde inte jag skulle hitta ut med det gjorde jag!
Hämtade upp Linnéa innan vi åkte till stallet. Red ut en sväng med henne på Ursulla. Hade en väldigt pigg häst och hon kunde inte trava normalt. Lyfte på benen så högt som det bara gick och var spänd som jag vet inte vad! Är som vanligt när man rider henne :p Men på söndag ska vi rida ett ordentligt dressyrpass och det kan behövas!
Till sist, när jag hade mockat och fixat allt, så tog jag mig en ridtur på Tösen. Hade verkligen ingen lust till något då jag var trött, hungrig och mitt humör inte var på topp! Red lite på stubbåkern en sväng sedan orkade jag inge mer. Var klar i stallet vid halv åtta och då ville jag hem!
Magen skrek efter mat så jag ställde mig och gjorde tacos. Det var jättelänge sedan jag åt det. Det var hur gott som helst fast det var tråkigt att sitta och äta ensam.
Är ensam hemma hela helgen då dom andra är i stockholm och roar sig! Jag hade ingen lust att följa med så jag stannade hemma, men min helg är ju fullspäckad ändå!

I morgon blir det att gå upp med tuppen och rida Tim innan jag åker med Olivia till Säter där hon ska tävla. När jag kommer hem så ska Tösen och Ursulla ridas! Tror jag drar med mig Jenny så hon får rida en häst för jag tror inte jag orkar ta båda! Det visar sig.
Nu ska jag ta och sova om jag ska orka upp i morgon!

Debatt

Skolan var lite mer intressantare än vanligt idag! Hade sovmorgon till 10.20 vilket var väldigt skönt. Började med svenska, sedan lunch och idrott. Gick en promenade med Elinor på idrotten innan vi skulle samlas för att lyssna på debatt i aulan. Men först gick vi runt och tog godis av alla partierna ;)
Trodde det skulle bli tråkigt att sitta och lyssna på debatt i nästan två timmar. Men det var faktiskt kul att lyssna på och tiden gick hur snabbt som helst. Försökte få en uppfattning om vilket parti jag mest tycker om men gick inte så bra, har fortfarande ingen aning. Tur att jag slipper rösta i år. Politik kan ju faktiskt vara intressant märkte jag idag!

Skyndade mig hem efter skolan och åt mat innan jag åkte till stallet. Tog in Tim och gjorde iordning honom. Skrittade ut en sväng och fick sällskap av Bella halva vägen. Det var underbart att får rida honom igen!
När jag kom tillbaka från ridturen så var det bara att börja borsta nästa häst. Skulle hoppa Tamlin som jag aldrig ridit förut! Han var hur mysig som helst när jag travade fram. Han var rolig att hoppa också fast han typ hoppar längdhopp, hahaha. Riktigt mysig häst!

Borde göra engelskaläxan istället för att sitta här men jag känner att jag orkar inte. Får gå som det gör i morgon! Ska nog ta och sova om ett tag tror jag!

Följ mig gärna på Bloglovin :)

http://www.bloglovin.com/blog/1229737/errriiikkkaaa

Me, myself and I


Onsdag

Känns inte som att jag har något vettigt att skriva idag. Skolan har varit lika som alla andra dagar. Hade blomtest på naturkunskapen sista timmen och när man var klar så fick man gå hem. Slutade alltså lite tidigare idag. Satt kvar i skolan ett tag innan jag orkade resa på mig och åka hem. La mig på soffan för att titta på tv och vila lite. Såklart så somnade jag och trodde jag sovit i flera timmar fast det bara var en liten stund.
Bytte om till stallkläder och åkte till stallet. Lilla kusin Tilde var där och red på Nasse, gulligt! När hon såg att jag kom så skulle hon vara med mig och rida på Tösen. Gick med henne några varv i paddocken innan jag själv hoppade upp och red. Tösen hade mycket överskottsenergi idag och ville bara springa.
Ska ta hand om henne hela helgen plus två hästar till. Kommer ha fullt upp!
Tim har äntligen blivit frisk nu så jag ska skritta igång honom :D Ska ta mig en tur i morgon, underbart! Så härligt att han är bra igen och man kan börja rida honom. Dock blir det ingen tävling för mig i Säter andra omgången i laget. Men jag satsar på finalen hemma, då jäklar!

Kom just på att jag har sovmorgon i morgon, underbart! :D

Shoppning

Nyss kommit hem från Borlänge och en shoppingrunda! :D
Sarah kom och hämtade mig och Olivia direkt efter skolan och så åkte vi till Aubiose först. Skulle inte ha något speciellt och för en gångs skull så hittade jag inget jag ville ha. Brukar hitta massor med saker som jag blir kär i och måste ha. Blev bara snoddar som fick följa med mig hem idag. Stolt över mig själv!
På kupolen blev det dock lite mer saker som fick följa med hem.
Började med att gå in på nya Gina tricot och där hittade jag tunikan som jag sett på reklamen. Blev även en lång tunn kofta!
Köpte två par leggings, en underbart skön stickad kofta/tunika, mascara och puder på hm. Trosor och nagellack på cubus, sedan bestämde jag mig för att jag inte skulle gå i några fler affärer för då skulle det bara slinka med mer saker hem.

Hade viljat haft ett par skor och en jacka också. Skorna på hm som jag ville ha fanns inte i min storlek så det blev inget med några skor. Hittade skinnjackor överallt och precis sånna jag ville ha och dom kostade bara 500 kr. Bara för att jag har viljat haft en skinnjacka i hur många månader som helst och det var slut överallt när jag skulle ha en så finns det nu när det nästan är vinter. Kändes onödigt att köpa en nu för att sedan köpa en till jacka för att på vintern. Tänk om jag vill ha en ny jacka nästa år!?
Känner mig lite fattig nu fast jag har några tusen kvar. När jag har lite mer pengar ska jag införskaffa mig en ordentlig vinterjacka!

Bilder på mina köp kommer senare :)

Ansiktsbehandling

Skolan har gått riktigt snabbt idag! Tur det för en gångs skull. Brukar annars tycka att tiden går för segt, men inte idag!
Gick hem till mamma och åt efter skolan innan jag gick till hud och kroppsboden för en ansiktsbehandling.
Hon började med att tvätta rent mitt ansikte sedan la hon på någon smet som skulle rengöra på djupet. Det sved lite i början men det var faktiskt rätt skönt. När hon hade tvättat bort det så skulle hon börja klämma pormaskar och saker i mitt ansikte. Det var inte direkt skönt men det gjorde inte så ont som jag hade föreställt mig. Sedan hade hon på någon vätska i ansiktet och det sved där hon hade varit och klämt. Efter det fick jag en lermask i ansiktet och det var kallt och skönt. Jag somnade för att det var så härligt och avslappnande! Jag låg nerbäddad i ett duntäcke och hade det mysigt!
Sist fick jag en hudkräm i ansiktet och sedan var det klart! Riktigt skönt var det och nu känner man sig så fräsh i ansiktet. Hon tyckte jag hade bra hud så det var ju bra. Hon blev även fashinerad av mina långa ögonfransar. Har ju använt Neulash och det fungerar verkligen, så nu skulle hon också testa det. Rekomenderar det för det fungerar verkligen!
Fick även med mig massa olika produkter hem som skulle räcka i ungefär en månad. Ansiktsmask, dagkräm, nattkräm och jag vet inte allt som var med! Superbra tycker jag!


Ska ta tag i lite läxor nu så jag får det gjort!

Ska man eller ska man inte?

Har varit på två möten nu på kvällen. Hade USmöte först och det blev massa flum och skratt som alltid. Vi kan verkligen inte ha ett seriöst möte och mötena tar extra lång tid eftersom vi skrattar bort massa tid.
När vi var klara med mötet så hade vi möte med ridlärarna om ULK. Blir väl så att man ska gå det och det verkar var superkul. Planerade lite saker som jag tror kan bli roliga, det visar sig!

Fick ett mail för ett tag sedan som gjorde att jag fick väldigt mycket beslutångest. Det var om att åka till Globen horseshow och jobba i år igen. Jag var ju där förra året och jobbade. Det var grymt kul och man träffade så mycket roliga folk fast det var jobbigt och man fick inte mycket sömn.
Vet inte om jag ska åka dit och jobba i år eller inte. Jag ska dit hur det än blir.
Om jag jobbar så får jag ju se så mycket mer än själv showen. Får se allting bakom scenen och framför allt så får jag allt gratis. Sista dagarna är inte så roliga. Då är alla trötta och vissa blir irriterade utan anledning och börjar skälla på alla.
Vet verkligen inte hur jag ska göra! Kommer ju kosta massa pengar om man inte åker dit och jobbar...

Vad tycker ni jag ska göra?


Briars avsked!

Min fina bukett jag gjorde helt själv!

Granny goes street

Gårdagen var riktigt bra förutom att det var grymt kallt!
Jag och Linnéa tog tåget till Falun gratis ;) Var bara att låtsas att man sov så slapp man betala. Måste ju vara smart ibland!
Vi hade ingen aning om vart vi skulle gå när vi hoppade av tåget men det var bara att följa strömmen så kom vi rätt.
Mötte upp Jessica och Maria så stod vi med dom på hoffmaestro. Dom var lika grymma som på peace and love!
När dom hade spelat klart gick vi och satte oss på gräset och vilade lite för Maria hade ont i fötterna efter att stått och hoppat i klackskor. Gick hem till hennes pojkvän sen och satt där och snackade lite. Ingen av oss hade ätit mat så vi bestämde oss för att gå och köpa pizza. Det gjorde vi men det var fullt med folk inne på pizzerian så vi satte oss på torget och åt istället. Fungerade lika bra det!
Gick tillbaka och då var det mimikry som spelade. Satt på en bänk, frös och väntade på att kapten röd skulle börja spela. Simon kom och gjorde oss sällskap efter ett tag.
Det var grymt kallt ute och det var skönt att stå i folkmassan när kapten röd spelade. Dock så stor det två killar framför mig som klev på mig och mosade mig. Jag blev arg och armbågade han flera gånger tills han vände sig om och tyckte att jag stod i vägen. Han hade gott om plats framför sig men det dög tydligen inte.
Träffade på massa hedemorafolk när allt var klart och vi väntade på skjuts hem!
Kom hem vid två och då gick jag och la mig på en gång. Var helt slut och jag somnade på en gång.
Tack för en trevlig kväll allihopa! :*




Falun snart!

Sitter hemma hos Malin just nu. Har fixat hennes hår och hon håller på att sminka sig.
Kom hit vid halv tre ungefär. Hon blev glad av min present som var Leilas kokbok, tur för mig! Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle köpa men hon blev nöjd så det är huvudsaken!
Har tittat på när hon splashat hallon i hela köket och det såg rätt roligt ut förutom att hon brände sig, klant!

Ska snart ta min moped hem och fixa lite innan jag åker till Linnéa så vi kan traska till tåget. Har även sett att hon är riktigt snygg ikväll min kärleksflicka! ;)
Hon sover även kvar hos mig då jag är ensam hemma. Grym kväll det kommer bli!
Hoppas ni andra också får en bra kväll :)

Lördag

Som ni kanske märkte så blev det inget skrivet igår. Hade fullt upp så datorn hann jag inte med!
Gick i skolan som vanligt till kvart över 12 sedan gick jag, Jenny och Emma på stan. Fyndade en tröja för 50 kronor och så köpte jag jeansskjortan jag tittat på länge! Köpte present till Malin som fyller år i morgon.
Åkte hem och åt lite innan jag hämtade upp Linnéa och åkte till stallet. Allt var redan fixat åt mig så jag behövde bara rida, skönt. Blev en sväng till soptippen sedan red vi dressyr i paddocken. Hade behövt rida dubbelt så länge som vi gjorde men hade lite bråttom. Såklart så kommer Anna när jag precis är klar och ska skynda mig hem. Hon stod och pratade bort massa tid för mig så jag fick skynda mig ännu mer när jag kom hem.
Duscha och fixade mig lite snabbt sedan åkte jag till mamma för att fira Jens som fyller 20 idag. Det är mammas nya killes son.
Alla hade redan ätit när jag kom så det var bara att ta mat och äta. Kött, potatisgratäng och sås var det och det var hur gott som helst. Sedan blev det efterrätt och den var också god.
Låg och tittade på tv resten av kvällen. Åkte hem strax före ett och gick och la mig direkt när jag kom hem.

Ska snart gå ner och fixa mig och åka till Malin på kalas. Hon fyller ju 18 i morgon!
Ska bara försöka få tag på Linnéa först och se hur vi kommer till falun. Det är några band som spelar där idag så vi ska åka dit och kika. Hoffmaestro spelar och det får man ju inte missa!
Nej, nu ska jag fixa mig så jag kommer någonstans med min dag :)
Ha det bra!


Heeeelg snart!

Herregud vad den här veckan har gått fort. Redan fredag i morgon!
Måste faktiskt erkänna att jag har börja tyckt om idrott nu. Grymt kul på idrotten och alla ger allt!
Har bestämt att på fredag (om en vecka) så ska vi börja gymma! Ska bli grymt kul och jag är så motiverad.

I morgon ska jag försöka hinna med så mycket jag kan. Efter skolan så åker jag till stallet och rider Tösen. Hem och duscha och sen om jag hinner ska jag nog åka till stallet och titta på när dom hopptränar. Sedan ska jag till mamma och äta mat för Jens fyller 20 år. Måste hitta på någon bra födelsdagspresent till min kära vän också!
Så vi får ser vad jag hinner med i morgon!

Ska gå ner och ducha nu och sedan ska jag nog plugga på lite engelska!

Blää

Har varken gjort spanskan eller engelskan som jag skulle göra. Inte har jag duschat heller och det måste jag göra innan jag går och lägger mig.
Just nu känns det som jag inte orkar göra något och allt är fel.
Vad jag än gör så är det fel och någon klagar...
Redan trött på skolan och vet inte hur jag ska orka.
Har bara otur hela tiden också.
Inget roligt inlägg men hoppas att jag är på lite bätte humör i morgon.
Nu blir det duschen och dejta sängen!