Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Saknar




No time

Har inte mått speciellt bra idag heller. Men ipren är min bästa vän just nu! Dock har jag ont i magen och det vägrar gå över.
Råkade somna på soffan i två timmar och jag vaknade nyss. Inte så bra då jag har massor att förbereda inför bröllopet i morgon. Är väl lika bra att sätta igång nu!

I morgon kommer bli en tuff dag...


Vila i frid!

Bästa Birk! :( Hoppas du får det bra där uppe!




Glömmer aldrig våran uteritt på julafton. Då vi bockade hela vägen till byn och jag försökte få stopp på dig men utan framgång. Knashäst!

Finally friday tomorrow!

Så var det bara en jobbdag kvar innan det var helg. Skönt att vara ledig två dagar. Känns som det behövs just nu!
Jobbade till sex idag som vanligt. Dom två sista timmarna mådde jag inte bra. Frös, hade ont i huvudet och ont i hela kroppen. Men det var bara att hålla ut. Tog ipren när jag kom hem och sov på soffan i två timmar. När jag vaknade mådde jag bra igen vilket var skönt.

Var till Falun igår och fixade till mina naglar inför bröllopet på lördag. Så numera ser dom ut såhär:

Hahahah?

jobba på det  om Kaos semester:

Du har väldigt lite tålamåd. Det är nåt du måste jobba på. Folk blir rädda. Fler har kommit fram till mig och berättat det. Det är inte ett dugg kul. Men jobba på det, det finns hjälp att få med tålamodsuppbyggandet :)

För det första så förstår jag inte varför man inte kan skiva sitt namn när man kommenterar!? Och för det andra så tror jag inte alls att du känner mig, haha. Så du menar att jag har dåligt tålamod på grund av det jag skrev i mitt inlägg om semestern? För jag tror ju säkert att man lär känna en person genom att läsa ett inlägg. Tror inte det va lilla du. "Fler har kommit fram till mig och berättat det" Konstigt att det inte är någon som kommit fram till mig och klagat på det, utan just tlll dig. Folk jag känner har då inga problem med mitt tålamod för då hade folk berättat det för MIG. Varför skulle folk gå och klaga på mitt tålamod och berätta det för någon annan och inte för mig? Nej, precis. Tror du själv har lite att jobba på och kan få hjälp med det :)

Tack och hej

Smärta!

Idag var jag mer förkyld än igår och det har varit jobbigt hela dagen. Inte blev det bättre av att man var tvungen att jobba hel dagen också! Får hoppas att det är bättre i morgon.

Efter jobbet så följde jag med Hanna till stallet för att hänga på Simon för första gången. Gick upp och ner på en pall först för att vänja honom, hade ena foten i stigbygeln och la lite vikt där men han brydde sig inte om någonting. Så tillslut hoppade jag upp. Inga problem att hänga på honom när han stod still. Men när vi började gå blev det en väldg fart på honom och sen blev han rodeohäst och bockade omkring. Inte så lite heller, utan högt! Jag flög av på en gång men hade säkerhetsväst på mig och landade på ryggen så det gick bra med mig. Förutom att jag har jätteont i bröstet nu och det gör ont när jag pratar och andas!
Men men, det hade ju kunnat blivit värre. När jag inte har ont längre så är det bara att hoppa upp igen :D


Finis!

Snorig tjej!

Såklart när man kommer hem från semestern och börjar jobba så ska man bli förkyld. Jobbigt värre! Inte så kul att jobba när man måste gå och snyta sig hela tiden. Men får hoppas att det går över snart!

Idag har jag varit i Falun och testat bröllopsklänningen tills i helgen och köpte även skor. Blev en vända till i Faluns alla skoaffärer innan jag hittade ett par skor som dög. Petig tjej ;)
När vi var klara i Falun var det bara att åka hem och jobba!
Har bara degat i soffan sen jag slutade jobbet och snart ska jag väl gå och sova!


Kaos semester

Herregud vilken semester säger jag bara! Har varit kaos mest hela tiden. Hade grannarna med oss och deras två ungar, en på 9 månader och den andra är 2 år tror jag. Dom hade med sig husvagn som vi skulle bo i. På väg ner till skåne så lyckades vi få punktering TVÅ gånger! Sen har det bara gått utför hela veckan. Syster blev stucken av geting. Linnéa klämde handen i en dörr, fick urinvägsinfektion och tappade en träkloss på foten. Lilla ungen Linnéa kissade på Maria när vi var på legoland så hon fick gå runt med en kissigtröja, hhaha. Har inte sovit många timmar på semestern tack vare dessa jävla ungar som skulle skrika hela tiden så man blev galen. Ville bara strypa dom :)
Har sovit i husvagnen någon natt men där fick man ju inte en blund pga ungarna. Och inte nog med det så var det ett jävla larm som ringde fyra på morgonen för att en viss person inte visste hur man stängde av larmet. Men då frågar man väl???? Nej, tydligen inte. inte vaknade dom av larmet heller men det gjorde jag och dampade sönder när jag inte hittade telefonen och kunde stänga av larmet. Arg som ett bi fyra på morgon gick jag och la mig i bilen och sov istället :)
Sen har vi sovit i förtältet också när vi inte orkade med ungarna nå längre. Sov hur mycket bättre där kan jag säga, men ingenting slog tältet vi sov i på legoland. Där i sov man bra! Inte blev det ju sämre av att det regnade heller. MYS!
En kaossemester helt enkelt. Tur att jag hade min finaste vän Linnéa med mig, annars hade jag nog inte överlevt!



Mer bilder kommer en annan dag!

Äntligen hemma!

Kom hem från semesterna igår morse klockan sex. Skapligt trött var man då, så det var bara att gå och lägga sig och sova i sex timmar innan jag gick upp vid tolv. Kände mig rätt sliten då. Duschade och gjorde mig i ordning sen kom Hanna och hämtade mig. Drog vidare till norn för att fira hennes födelsedag. En kul kväll/natt/morgon! Men det blev ju som det blev jag idag mår jag som jag mår, haha! Kom hem fem i morse och gick upp ett idag. Har bara legat och degat på soffan precis hela dagen. Välbehövligt!
I morgon är det jobb igen som gäller! Men först ska jag till Falun för att testa bröllopsklänningen till helgen och leta efter skor att ha på mig.


Mot SKÅNE!

Blev en tidig uppstigning i morse då jag skulle vara i stallet klockan åtta. Det var bara att riva bort all tejp från bommarna och tejpa om. Det tog sjukt lång tid, men när det var klart så var det bara sätta igång att måla. Nu är det bara att låta färgen torka sen är mer än hälften av bommarna färdig målade! Fixade med bommarna i 3,5 timme idag!
När vi var klara så drog jag,Olivia och Linn till donken för att äta. Satt där i någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Planerade även lite roliga saker!

Nu har jag packat klart allt (förhoppningsvis om jag inte glömt något). När som helst sätter vi oss i bilen och åker iväg neråt i landet. Men först ska vi hämta upp bästa Linnéa som ska med! KUUUUUL! Tar även med oss grannarna!

Har ingen aning om jag kommer blogga något under tiden. Det visar sig ;)


I morgon far vi!

Läge att packa väskan kanske om vi åker i morgon? Ja! Orkar jag? Nej. Göra det i morgon och stressa arslet av sig och glömma hälften? Ja. Så får det bli!
I morgon drar vi neråt i landet. Ska ner till skåne och över till danmark, sedan kanske till tyskland. Det kommer blir en helt awesome vecka eftersom min bästa Linnéa ska med! :D :D :D Happyface på det. Det kommer bli gaaaaalet!

Blir att gå upp tidigt i morgon och infinna sig i stallet klockan åtta för att måla lite. Gäsp! Då kanske man ska lägga sig och sova nu då! Ah, eller iaf snart ;) Ska försöka hinna med att rida Rio en sväng i morgon också, för jag kommer ju inte få rida på en hel vecka! Får se vad jag hinner med!


Världens bästa!

Bästa

Började måla bommar igår och det kommer ju ta ett tag att måla 40 bommar när all färg ska målas två gånger. Men det kommer bli kalassnyggt när det är klart!
Började vid klockan ett och kom hem efter fem.
Åkte till Sarah som var sällskapssjuk och sov även kvar där. Skönt att prata av sig lite! Var ganska jobbigt att gå upp i morse. Hade hellre legat kvar i sängen och sovit!
Var i stallet till tio och vi hade målat klart på en timme. Duschade när jag kom hem och sedan åkte vi till morfar och grattade honom. När vi kom hem igen så åkte jag till stallet och red bästa Rio! Hade nya ridbyxorna på mig och dom var sköna att rida i, men det var snorhalt med rios sadel. Så jag kommer inte använda dom nå mer när jag rider han iaf. Måste införskaffa mig ett par nya helskodda ridbyxor!













Såhär ser det ut ibland också ;)

Puts,puts,puts

Eftersom jag köpte ett nytt putsmedel idag så var jag ju självklart tvungen att testa det! Vilken tur att mina stövlar var dammiga som jag vet inte vad så dom behövde sig en ordentlig putsning. Dom blev supersnygga :D Putsade även mina gamla stövlar och sporrremarna.
Hade tänkt att sälja båda mina stövlar och köpa ett par nya. Dom jag har är för korta i skaften och jag vill ha några som sitter perfekt. Tänkte även sälja min säkerhetsväst då den är lite för stor och inte sitter nå bra på mig. Ska sälja den och sen köpa en ny som sitter bättre! Hoppas jag lyckas sälja mina saker bara :)

I morgon ska jag rida på Rio en sväng. Tänker rida i mina nya MH ridbyxor och testa hur dom är att rida i ;) Ska rida före klockan ett för sen ska jag till klubben och måla bommar. Kul, kul! :D

Shopping i Västerås!

Åkte till Västerås idag för att shoppa lite hästsaker. Åkte först til Hamre ridsport men dom hade stängt så vi åkte till Glada hästen i spiltan istället. Tyckte det var en superbra affär som hade det mesta! Köpte ett par ridbyxor och ridstrumpor där :)
Sedan drog vi vidare till Hööks för att kika hur det såg ut där. Köpte ett par till ridbyxor där och putsmedel. Mycket nöjd med mina inköp :D

Inte blev man ju mindre ridsugen nu heller när man köpt nya saker! Men det blir en ridtur på bästa Rio i morgon. Ska bli underbart! Nu ska jag till stallet och fodra lite hästar och pussa lite på Rio!






KÄRLEK PÅ RIDBYXORNA!

Städat!

Nu har jag äntligen städat klart på mitt rum. Eller klart och klart är det väl inte. Har inte fixat något på skrivbordet men det orkar jag inte ta idag! Har iaf rensat bort allt jag inte använder och det blev fyra påsar så det var ganska mycket.
Jessica ringde mig mitt i städningen och ville ses så hon kom förbi och tittade på medan jag städade ;) Trevlig med lite sällskap och jag behövde prata av mig lite!
Nu ska jag bädda i nya sängkläder och gå och sova för i morgon åker vi till västerås! :)

En tripp till Gävle

MMMMMMMM! Här sitter jag och smaskar på en utsökt hallonpaj som jag har gjort. Satan i gatan så gott det är! Idag har jag varit i Gävle i stort sätt hela dagen. Gått och kikat i massa affärer men hade inga pengar så det blev inget handlat. Var in en sväng på hööks i valbo också men hittade ingenting där heller.
I morgon bär det av till Västerås så får se om jag hittar på något där istället.
När jag kom hem idag så åkte jag till stallet för att ge Marie våra hinderförslag vi hade så vi kan börja måla bommar. Jag och Marie kom överrens om hur vi skulle måla bommarna till de olika hinderna så jag tror att det kommer bli superbra! Börjar fixa med bommarna på fredag! Kul att måla och fixa ;D

Tisdag hela dan

För en gångs skull så gick jag upp i tid i morse. Blev pannkaksfrukost, muuuums och vid halv tio åkte jag och Jens till Hälla. Där höll dom på att köra hö för fullt! Gick upp till Sarah och var där ett tag, sedan fick vi så dåligt samvete båda två över att vi inte hjälpte till så vi gick ner och körde lite hö!
Åt lite mat när vi var klara sedan drog vi upp till stan för att kika om min telefon var klar, som varit inne på lagning i en månad!!! Dom sa att det skulle ta två veckor och det har tagit dubbelt så lång tid, men dom hade skickat tillbaka den idag så jag får den om någon dag som tur är!
Drog vidare till Borlänge och kupolen när jag var klar i stan. Blev en kjol, tubtopp och hårsnoddar som fick följa med hem!

Tråkigt väder

Bara för att jag är ledig idag och hade tänkt att sola, så lyser inte ens solen. Kändes ju jättekul! Jag som ville ligga ute i värmen och få lite färg, men inte då.
har inte gjort något vettigt alls idag. Ska snart dra mig till Sarah för att fixa till hennes hår. Sedan blir det hökörning också. Kommer nog sova gott i natt ;)

Varit ute på äventyr!

Orkar inte skriva om varenda detalj i våra äventyr. Men kan säga att det började vid viggen och slutade i västerås ;) Trevlig kväll/natt med underbara människor. Här kommer lite bilder :)





Nu drar vi ut på roligheter!

Är med mina underbara babes och nu ska vi ut på äventyr och ha mer än skoj! Tonight's gonna be a good night! :D



Olala fredag

Då var det bara fyra jobbtimmar kvar tills man får semester i två veckor. Ska bli så grymt skönt och jag ska njuta av varenda sekund! För det är mina sista lediga veckor på det här lovet, sedan är det jobb som gäller fram till skolan börjar! Inte kul direkt, men får väl tänka på ala pengar jag får :)

Jobbade till sex idag, sedan åkte jag hem och böt om innan jag häntade upp Linnéa för att åka till stallet. Hon var hoppsugen idag så det blev lite markarbete med Tösen eftersom hon inte får hoppa. Tog vanliga bettet idag och det skulle jag inte gjort för satans så stark hon blev! Markarbetet gick inte bra så jag red dressyr istället och hon blev superfin på slutet! Svettig och trött häst, precis det jag ville ;)


Snart helg!

Jag borde ha gått och lagt mig för länge sen, idag igen! Men har man mycket trevliga kompisar att prata med så blir det sent. Men nu ska jag försöka säga hejdå till alla och sova. Vet ju hur jobbigt det är att gå upp på morgonen. Bara en lång jobbdag kvar, sedan kort jobbdag och sen helg! Och det betyder massa trevligheter och sedan ledig i två veckor. Hur skönt som helst! :D


Borde sova

Egentligen är jag jättetrött och borde sova, men jag vet inte riktigt varför jag är vaken! Alltid lika jobbigt att gå upp på morgonen för att åka till jobbet. Ändå är jag uppe sent varje kväll ändå, smart tjej.
Jag hoppas dom sista jobbdagarna den här veckan för jag vill ha helg och roligheter! Ska ut på skojsigheter med bästa tjejerna och det kommer ju inte bli annat än bra! Ge mig helg nu :)


MISS IT!

Jag har inte ridit min bebis på 17 hela dagar och det suger rätt mycket! Det är jättemånga dagar kvar tills jag får rida honom igen också. Ungefär en månad om jag har tur, annars dröjer det ännu mer. Jobbigt när han har sommarlov tycker jag! :(
Den bästa föralltid!


















Du är min bästa vän. Du är världens bästa och jag älskar dig mer än vad någon annan gör och kommer att göra. Du är mitt allt! ♥

Jobbvecka väntar!

Mjukstartade lite igår och jobbade 4 timmar. Skönt att börja jobba på en lördag då man inte behöver jobba så många timmar. Blir att jobba mellan 10-18 i veckan utom på tisdag då jag är ledig och såklart söndag då det är stängt. Sedan semester med pappa i två veckor och fortsätter sen med att jobba fram till skolan börjar! Inte så kul att jobba men man får ju pengar :)

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Har varit i stallet några timmar och pysslat. Red på bästa Rio och pysslade och myste med Simon! När jag va klar i stallet så åkte jag till Linnéa och färgade håret på henne och pratade lite!
Dags för sängen nu om jag ska orka upp i morgon och jobba :)

Brum brum

Igår övningskörde jag för första gången och satan i gatan vad skoj det var! Inga problem alls, men då körde jag med automat. Tror det blir lite svårare när man ska växla och hålla på. Men jag är naturbegåvning på att köra bil så det kommer nog inte bli några problem ;) Tjejen med självförtroende! haha.
Får se om jag kör något idag också ;)




I've been crushed, beaten down
Still I'm hopelessly in love

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag



Fullt upp

Rätt trött i hela kroppen idag av all hökörning igår! Det ska kännas att man gjort något ;)
Sov till tolv idag och det var välbehövligt att sova ut. Åt lite frukost sedan åkte jag och Jens till Sarah och Tilde. Fikade och solade ett tag. Gick sedan ut till stallet och fixade. Mockade åt två och red tre! Var ju ganska slut när jag var klar med allt!
Om jag tyckte Ursulla gick bra igår så var det ingenting jämfört med idag! Riktigt kul att rida henne när man får någonting tillbaka av henne. Fin häst!

Lika bra att jag går och lägger mig nu om jag ska orka upp och jobba 10-14 i morgon!