Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

busigt!

Eftersom Erika har för liten dator så var jag så snäll och publicerade morgondagens tidsinställda åt henne.
Hoppas att Erikas fina läsare får ett fint 2011 och en bra nyårsafton!

Okej och vilken är då denna filur som tog sig friheten att blogga på Erikas blogg? :)
Jo men det är ju bara lilla jag, ta er tid att kika in på min blogg och kolla på denna otroligt vackra varelse som jag har turen att få rida eller jag menar de TVÅ fina varelserna. Akilles & Rovalds Zecilla Gun ♥



ha det bra alla Erikas läsare! :)
puss 
// Akilles, Olivia och Zilla!  

Good night

Nu ska jag ta och packa allt jag ska ha med mig till Malin i morgon. Måste leta fram nå kläder att ha på mig också, vilket inte kommer gå bra... Min garderob är överfull men har ändå inget att ta på mig. Förstår inte...
Ska måla klart naglarna nu och sedan fixa allt lite snabbt så jag får sova några timmar i natt!

Fotmassage

Inte varje dag man får fotmassage av syster! Har ingen aning vad jag gjorde för att övertala henne till det! Fast nu måste jag fixa hennes hår... Bäst jag gör det annars dampar hon loss. Får väl vara snäll för en gångs skull ;)


Myssugen?



Tror hunden är lite gosig och på myshumör!

Medan syster och hunden myser har jag stirrtävling med katten och jag vinner!


Raise your voice

När jag gick upp i morse och slog på tvn så fick jag se att Raise your voice gick på 5an. Har viljat sett den hur länge som helst men det har aldrig blivit av. När den ändå gick på tvn så tänkte jag att jag kunde titta på den. Tyckte den var bra och några tårar fällde jag allt. Kan inte se en film med något sorgligt i utan att börja gråta!



Terri Fletcher är en ung snygg tjej som drömmer om en karriär som sångerska. Men när hennes bror omkommer i en bilolycka verkar det som allas drömmar dör ut, och så även hennes. Terris mamma och moster beslutar sig för att skicka Terri till en musikskola i Los Angeles.

Tjarå

Nu drar jag och min kära vän Jenny ut på skojsiga äventyr! Vi hörs i morgon :D


Kvällens outfit!

Days like this

Ibland vill jag inget hellre än att vakna upp med den finaste personen i världen bredvid mig. Världens finaste enligt mig själv. Ha någon som kan trösta mig när jag är ledsen och säga att jag är perfekt som jag är. Veta att det finns någon som älskar mig för den jag är. Oavsett.
Någon som gör dagen genom att skriva ett gulligt sms eller säga något fint. Bara man tänker på personen sprider sig ett leende på läpparna.
Känna förtroende och kunna berätta allt för personen. Mysa, få massvis med pussar och kramar.
Ha en person som man känner extra för.

Kan vara så att jag saknar kärleken ibland...


Ridpasset

Dressyr blev det, dock på min andra bebis Tamlin! Han var piggelin då han vilat några dagar, men var inte allt för överpigg. Hade bra känsla från början av ridpasset till slutet. Lite problem med vänstergaloppen då han gärna viker in huvudet och trycker ut bogen. Men det gick bara bättre och bättre. Skänkelvikningarna på slutet var toppen och lika så galoppfattningarna.
Roligt att Marie kommer fram till mig efter ridpasset, klappar om mig och säger att jag har blivit en duktig ryttare. Att jag har utvecklats och det har blivit stor skillnad! Man blir ganska glad av att höra sånna ord. Speciellt av duktiga människor som kan och vet vad dom håller på med.

Ska nog rida nya hästen Felicia på lovet också! Roligt att rida någon ny häst. Nyttigt för den delen också! Blir nog skoj :)


Tamlin :*

Mot stallet

Louise kommer och hämtar mig om tio minuter sedan åker vi till stallet. Sista ridningen för den här terminen! Blev ingen ridning i torsdags eftersom det var dagen före julafton och ingen hade nog tid då, så vi kör idag istället. Fritt val står på schemat så får se var det blir. Brukar vara lekar sista gången, men jag skulle gärna rida dressyr idag känner jag. Beror på vilken pålle jag får! Hoppas såklart på min bebis :)


Jag och tanterna!

Ser numera ut som ett troll i håret :D Lockigt är det då verkligen, men jag trivs med det. Lite ovant nu såhär i början bara. Kan inte ha min lugg utsläppt för den är lika lockig som resten av håret så det ser bara muppigt ut! Skönt med en förändring! Nu slipper jag gå och störa mig på att håret är så platt hela tiden. Kommer bli irriterad när jag börjar få rak utväxt, men det dröjer ett tag får vi hoppas!


I morgon, i morgon!

Jag är ganska trött på mitt spikraka hår! Dom senaste dagarna har jag lockat eller vågat mitt hår och det trivs jag bäst med. Dock är det väldigt jobbigt att fixa håret så. Jag har alltid viljat ha lockigt hår istället för mitt raka och tråkiga hår. För några år sedan permanentade jag mitt hår och det blev superbra och jag trivdes jättebra med det. Eftersom min farmor är frisör så ringde jag till henne idag och bad henne permanenta mitt hår i morgon och det kunde hon. Så i morgon blir jag lockig i håret och en tid framöver. Underbart om jag får säga det själv!
Tänk vad mycket tid jag sparar! Tar mer eller minde en timme att locka mitt hår om jag gör det själv och efter i morgon behöver jag bara duscha och sedan blåsa håret så är det lockigt och fint. Kommer bli nice! :D


Julafton :)


Juldagen :)

Underbar syn!

Blev överlycklig när jag öppnade kylskåpet och såg att där fanns...

...farmors köttbullar! Finns inga köttbullar som är godare än hennes!
Ingen julafton utan farmors köttbullar. Så är det bara. Vilken tur att köttbullarna som blev kvar från julafton stod i kylskåpet :D
Såhär glad blev jag:




Så det blev som köttbullar och makaroner :D GÖTT!

Hungriiiiiii

Det här kommer bli en slappdag! Sov till ungefär tolv och det var underbart skönt. Var ganska trött igår när jag skulle gå och lägga mig. Snubblade i trappen och hade inte alls koll på någonting! Somnade på en gång när jag lagt mig i sängen.

Just nu sitter jag i soffan med min nya lilla, fina, söta, underbara dator :D Den är så söt så jag bli kär! Tror det var den bästa julklappen ;) Den fungerar utmärkt, än så länge iaf! Och jag hoppas den fortsätter göra det.
Pappa och hunden är ute så jag är själv inne. Magen kurrar så jag ska väl ställa mig vid spisen och leka mästerkock. Undra vad kylskåpet och frysen har att erbjuda idag. Kan det bli makaroner och köttbullar tro? Återstår att se!

Have you ever tried sleeping with a broken heart?

Well you could try sleeping in my bed...

Tack för att du förstörde min jul. Tack för att du skiter i mig och vad jag tycker. Tack för att du är en jävla egoist som inte bryr dig om vad alla andra tycker. Tack för att jag är så arg så jag vill slå någon, slänga något i väggen och skjuta någon. Tack så jävla mycket.

I still wish you the best with a...
Fuck you!


Fullt upp!

Är ingen vidare bra bloggare nu för tiden! Men jag har fullt upp om dagarna nu när det snart är jul. Jobbar hos pappa så mycket jag kan efter skolan. Nästa vecka blir det att jobba till 20 på kvällarna! Men det är faktiskt ganska kul att jobba. Iaf när det är mycket folk så man har någonting att göra hela tiden.
I morgon blir det bara jag och pappa som jobbar för Lina har blivit magsjuk mitt i julruschen, kul. Då får hon mer än gärna hålla sig hemma! Men jag och farsgubben ska nog klara det själva ;)

Idag har jag varit på ridskoleavslutning på ridskolan. US hade agility med hästarna och det var rätt spännande! Mitt lag vann iaf :D
Efter avslutningen hade US knytis och fikade som bara den. Mums!

När jag kom hem så började jag städa huset och det har jag gjort till och från tills nu. Mitt rum är fint och jag har dammsugit. Ska bara hämta upp alla mina saker nerifrån som ligger på bordet i en hög. Tvättmaskinen är inne på sin 3:e omgång nu. Ibland är jag bara föööör bra!


Bästa!



Föralltid min prins!♥


Den blir min! :D

Har varit ovanligt glad nu på kvällen och har väl egentligen ingen speciell anledning. Bara 10 dagar kvar till julafton nu, ganska precis! Har varit på expert och framkallt massa kort idag också så bara dom kommer är nästan alla julklappar klara. Måste bara köpa ramar till dom också. Sen har jag någon enstaka julklapp till som ska inhandlas. Känns som jag har läget under kontroll :)

Jag älskar julafton för att man får göra sig så fin och det tycker jag verkligen om. Gick runt i varenda klädaffär på kupolen igår för att försöka hitta på något att ha på mig på julafton. Hittade ingenting i någon butik och hittade jag på något så var det för dyrt. När vi gick in i sista klädaffären Wear it company såg jag på en gång en grymt snygg klänning och tänkte den ska jag ha. Gick fram och tittade på priset. Mer än 500 spänn! Då blev jag ledsen i ögat men jag testade den och då blev jag ju ännu mer kär. Den satt som en smäck! Efter lite fjäskande med mamma så gick hon med på att köpa den åt mig som julklapp. Snacka om glad jag blev! Jag kommer vara finast på julafton i min fina, nya klänning. Så det så :D



Hon bar den inte snyggt! Det är jättesmala axelband på klänningen och på hennes bh är det feta axelband. Så kan man ju inte ha det :o Sitter mycket bättre på mig, haha :D

Julshopping!

Drog med mig min kära vän Mikkiz på en shoppingvända i kupolen idag! Julklappsköpen gick ovanligt bra och jag hittade det jag sökte. Har dock många julklappar kvar men ska gå till expert i morgon och framkalla massa kort och ge bort i julklapp. Bra julklapp tycker jag :) Har inte köpt något till pappa än heller och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ge honom. Jag har alltid svårast att köpa julklapp och present till honom. Förstår inte varför det ska vara så svårt!
Har ni något förslag på något jag kan köpa så får ni gärna berätta! :)


Jobbdebut...

Inte riktigt då, men första dagen som jag jobbade nu vid jul iår. Så nu är det väl bara fullt ös varje dag fram till jul. Fast jag är ledig i morgon och på tisdag. Lite mjukstart sådär! Från onsdag är det jobb varje dag som gäller. Går direkt från skolan när jag slutat upp till jobbet och jobbar tills vi stänger. Sista dagarna innan jul när det är lov så är det jobb dagarna långa! Från 10-20! Men vad gör man inte för lite extra pengar? ;)
Dessutom är det rätt roligt att jobba och stå och slå in paket. Är galet mycket folk vid jul så då brukar tiden gå mega snabbt och dom 10 timmarna bara rinner iväg! Blir dock lite stressigt emellanåt när allt folk kommer på en gång och ska handla. Men det går bra det med!

För er som inte vet var jag jobbar så kan jag berätta det. Min pappa äger leksaksaffären i stan så det är där jag jobbar ;) Med andra ord så har jag jobb i princip hela tiden. Rätt lyxigt ibland kan man tycka ;)


Och så var det helg i morgon!

Hade fullt upp att plugga igår så hade inte tid åt datorn. Pluggade från att jag kom hem från skolan till att jag gick och la mig. Duktigt gjort av mig.
I helgen blir det en plugghelg så jag blir klar med allt som ska göras innan jullovet. Ganska mycket inlämningar och prov nu. Förstår inte riktigt hur lärarna tänker ibland. Bara pepprar oss med allt samtidigt och precis innan jul. Inte kunna sprida ut allt på hela terminen och planera lite bättre.

Skolan har varit helt okej idag. Bästa lektionen var helt klart idrotten! Fick göra precis vad vi ville hela lektionen. Så vi började att hoppa hopprep och göra olika saker och gud vilka minnen man fick från mellanstadiet då man hoppade hopprep precis varenda rast. Sedan fortsatte vi med att spela badminton och det var grymt kul! Vi tjoade, stimmade och hade oss. Jenny var nog den som skrattade mest och tittade på när vi andra muppade oss!

Efter skolan gick jag till farmor och var där i några timmar till pappa slutade jobba. Spelade kort, spelade kort och spelade lite mer kort. Sen får jag ju inte glömma bort fikat! Man går då verkligen inte ifrån henne hungrig! Hon är så söt farmor :)

Har varit på ridskolan och ridit nu på kvällen också. Jag fick ha Peper och vi skulle hoppa. Eftersom det gick så pass dåligt i måndags så tyckte jag bara det skulle bli pest och pina. Men han var fin när vi red fram och sen när vi väl kom igång med hoppandet gick det superbra. Går knappt att beskriva skillnaden. Den var iaf VÄLDIGT stor och det var faktiskt nästan lite kul att hoppa honom. Haha ;)


~


Sometimes love's intoxicating
You're coming down, your hands are shaking
When you realize there's no one waiting

Heldag med Tilde

Tror att lilla kusin vaknade på helt fel sida i morse. Hon har varit sur, grinig och på dåligt humör hela dagen. Har inte spelat någon roll vad man gjort eller sagt utan allt har varit fel.
Jag skulle rida Birk idag så hon följde med ut till stallet. Hon borstade och grejade och såklart så skulle hon rida. Hon är inte feg den där ungen heller! Hon skulle rida på Birk även fast han är stor. Såg helnöjd ut när hon satt på Birk. Inte nog med att hon skulle rida på Birk, utan sen skulle hon rida på Wille också. Han är ännu större än Birk. Runt 1,80 i mankhöjd skulle jag tro! Tilde inte rädd av sig hon eller!

Jag och Birk hade vår första "fight" idag. Jag bara satt och skrattade åt honom när han galopperade på stället och gjorde sina fjantiga bocksprång. Jag vann iaf över honom tillslut. Red lite i paddocken på slutet och då gick han fint. Tycker om den där hästen väldigt mycket!

Sarah ville rida lite i paddocken på slutet också så det fick hon väl. Tilde grät och var sur så jag tog med henne och åkte lite pulka. Men man blir ju helt slut att dra henne uppför backarna hela tiden! Den där ungen kan verkligen köra med en tills man är helt slut!



Är barnvakt!

Härligt uppvaknande jag fick i morse. Vaknade av att mina "kära" syskon var ute och åkte skoter. Jag hade lätt kunnat gått ut och strypt dom! Mitt morgonhumör är inte det bästa. Ännu gladare blev jag när jag tittade på klockan och såg att mitt larm skulle ringa om 20 minuter. Hopplöst att somna om så var lika bra att gå upp...
Plockade ihop lite, åt frukost och vattnade blommorna. Gick runt och gjorde mest ingenting.
På eftermiddagen så åkte vi till kusin för att titta på nya huset hon flyttat till. Mycket fint var det! Blev kvar där ett tag och det kändes nästan som släktträff. Faster, farmor, farfar, båda kusinerna var där, så det blev mycket folk.
När vi var klara där åkte jag hem och packade sedan åkte jag till Sarah och Tilde för att vara barnvakt. Blev påhoppad av Tilde som vanligt när jag kom innanför dörren. Gulligaste ungen jag vet!
Så nu sitter jag här i min ensamhet och gör inte så mycket. Rätt skönt faktiskt :)
Skulle behöva plugga arslet av mig, men det orkar jag inte nu. Får plugga lite i morgon. Om jag nu orkar då, haha!


Skön unge, jag dör!  :D

Myskväll med Malin!

Hade ingen tid åt datorn igår, därav ingen uppdatering.
Började dagen som vanligt med att gå i skolan till kvart över tolv. Sedan gick jag till faster och fick massage. Grymt skönt! Ska dit på måndag igen och bli masserad. Det tackar jag ju verkligen inte nej till ;)
Gick till pappas jobb efter det och fick skjuts till stallet. Red Tösen och fick sällskap med Linda och Chessy. Chessy började att krångla på ridturen och Tösen krånglade i slutet. Damphäst!
Sedan red jag ut ensam på Birk. Trodde han skulle vara galen då han stått en vecka men han var lugn med pigg! Han är så härlig den där hästen :)

Duschade när jag kom hem sedan fick jag skjuts hem till Malin. Vi gjorde knäck, åt hemgjord pizza och kikade på idol. Ganska irriterande det var att man inte kunde ringa och rösta om man hade comviq. Ännu mer irriterad och arg blev jag när Minnah gick till final och inte Olle! Uppgjort hela skiten.... Minnah har ju redan åkt ut en gång och kommit tillbaka. Så hon har ju fått en andra chans, inte rättvist tycker jag. Nej usch, jag är bara så arg att inte Olle gick vidare. Nu hejar vi helhjärtat på Jay! Bäst igår var när han sjöng in the getto. Underbart var det!


Grymt!

Pissigt kallt!

Usch vad jag hatar denna kyla. Det är nu man önskar att man inte höll på med hästar överhuvudtaget! Lagomt kul när man är påväg till stallet och ser att det är -23 grader ute. Då blir man extra peppad på att rida. Eller inte. Enda gången det var kul att rida i kylan tror jag var när jag red Tösen i tisdags. Men då hade jag inte ridit på mer än en vecka och var ganska ridsugen. Tösen var på hugget och vi rejsade en hel del! När jag ridit några minuter tyckte jag det inte alls var kallt, vilket var skönt. Rolig ridtur blev det!

Idag red jag lektion i Hamre. Hade Tamlin och han var då skapligt pigg. Bockade när jag skulle fatta galopp och hade sig. Bockade rejält en gång i en fattning och bara sprang. Jag tappade stigbyglarna och jag var helt säker på att jag skulle flyga av! Men på något sätt lyckades jag hålla i mig, sitta kvar och få stopp på honom. Knäpphäst!


En skitig Tamlin för ett tag sen!

Dagens


Inköpen från globen!



Mycket större tävlingsmapp!


Asskönt pannband!


Nytt hårnät!


Mitt fynd! Asbilliga röda benskydd som jag så länge viljat ha. Nu är dom mina! :D


Underställ för en hundring. Billigt och bra! Dock var det en storlek förstort men blir nog bra ändå!


Rött fleecetäcke! :D :D


Första julklappen! Rosa borstar till lilla kusin Tilde :')