Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Hej träningsvärk!

Har inte hänt något speciellt de senaste dagarna så därför har det inte funnits så mycket att berätta.
Igår var det i alla fall Annicaträning på Herakles som gällde!
Hade inte ridit honom på länge och han blir så bekväm av sig när han vet att hans kära matte inte rider. Så i början fick jag bli lite arg på honom så han skulle aktivera bakbenen och verkligen lyssna på mig och göra det jag bad honom om.När jag fick igenom det så blev han fin i traven men fick påminna honom ibland att han fortfarande skulle gå fram och lyssna på mig. Han ville gärna ånga på ibland så fick ta många halvhalter samtidigt som jag var tvungen att aktivera bakbenen.

Traven är det lättaste på honom. Blir betydligt svårare när man ska galoppera på honom eftersom han fortfarande är bekväm av sig när han vet att det inte är matte som rider! Galoppfattningarna går bra men att hålla galoppen är svårare. Dessutom känns det som det går jättesnabbt i galoppen.Tröttnade lite på honom efter att han brutit av några gånger och började rida med lite jäklaranama! Fick hålla om ordentligt med benen och sparka på några gånger och piska på honom några gånger. Då gick det bättre och vi kunde galoppera betydligt mer.

Avslutade med att ha honom högre i formen i skritt och trav. Jobbigt tyckte han men fin var han! Svettig häst efter passet och jag har sjukt mycket träningsvärk i nästan hela kroppen idag! Bästa kompisen :) Jobbigt tyckte han men fin var han! Svetten bara rann när jag hoppade av.
Bästa kompisen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback