Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Min prins!



Ridpasset idag gick superbra och min bebis är ju bara för bäst. Så mjuk och fin och vänstersidan har blivit grymt mycket bättre vilket är superskönt!
Får hoppas att lagträningen på lördag också går super! :)

Soft dag!

Hade bara tre lektioner idag och sista lektionen fick vi ha tidigare så vi slutade halv ett! Gick till Tilde och Sarah på en gång när jag slutat. Tog med mig Tilde ut i stallet så hon fick rida på Nasse. Blev en dubbelt så lång tur än vad hon brukar rida i vanliga fall och hon var så glad så. Så himla söt unge och ibland känns det nästan som vi är syskon. Vi kan vara lite bitchiga mot varandra för hon är en envis liten bitchig unge, haha ;) Men jag tycker om henne för det!


HAHA SÖT

Oh na na

Hey boy, I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
Hey boy, I really wanna be with you 'cause you just my type
I need a boy to take it over
Looking for a guy to put you work up

Baby, you got me, ain't nowhere that I'd be
Than with your arms around me
Back and forth you rock me
So I surrender to every word you whisper
Every door you enter, I will let you in




Glömde säga...

att jag nu är anmäld till årets första tävling! :D Den är i Hamre 10 april och det är bara att hålla alla fingrar och tår att hästarna håller sig friska nu. Blir mjukstart med LD och LC eftersom det är första tävlingen för i år. Är redan taggad och kommer ge gärnet ;)


Föreläsning!

Rätt ovärd dag i skolan idag. Eller iaf på eftermiddagen. Engelskan blev inställd så vi hade 3 timmars hål till sista lektionen på dagen. Inte kunde vi ställa in den, eller flytta fram den utan vi fick glatt stå ut. Lektionen var totalt ovärd att gå på. Hade genomgång av några frågor vi svarat på och kikade någon värdelös film som dom flesta sov sig igenom. Sen gick vi sluta! I morgon är två lektioner inställda och jag får sitta och vänta på sista lektionen igen i flera timmar. Jobbigt att gå i skolan!

Har varit på föreläsning om fälttävlan nu på kvällen och jag tyckte det var intressant. Men jag tycker det är lite läskigt med fälttävlan när hindren sitter fast men det skulle vara kul att testa någon gång! Får se om det blir någon start längre fram i livet ;)

Stalltjänst!

JAG HAR ONT I HELA KROPPEN. ÖVERALLT! Det är galet jobbigt att ha stalltjänst fast man tycker inte det ska vara så jobbigt. Släppa ut hästar, ge dom mat, packa massa påsar med mat, mocka, spåna, sopa, ta in hästarna, ta av täcken och packa yttligare massa påsar med mat! Sedan har jag ju ridit 3 hästar idag också och det är ju rätt jobbigt!
Började med att rida Peper och vi red i ridhuset, han var piggelin och gick bra! Sedan red jag ut på tamlin och vi skrittade upp och ner för galoppbacken, vilket han tyckte var galet jobbigt. Den där hästen har kass kondition!
Sist men inte minst red jag Halifax! Han lyssnade inte alls när jag skulle försöka rida ut. Det var kört när vi mötte bilar för då skulle han gå åt andra hållet, backa ner i diket och hålla på att krångla. Då blev jag arg och han fick sig ett pass i ridhuset! Blev lite bättre då men han var fortfarande galet seg!

Om en halvtimme är det bara att bege sig mot stallet igen och natta dom! Sedan ska jag ta mig ett varmt bad och kika på tv innan jag går och lägger mig! Kommer få fightas med pappa om vad som ska ses på tv ikväll! ;)


Hästskötare

Har varit med Hanna på tävling i Avesta idag. Gudars vad hon och Ursulla var duktiga! Dom slutade på en 3e plats i 1 meter och hamnade på en 8e placering av 57 startade i debuten av 1.05! Kan då säga att jag var stolt över dom sen!

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig! Är svintrött och jag ska upp tidigt i morgon då jag ska ha stalltjänst. Var ju någon som sa att man skulle vrida fram klockan en timme i natt så då får man ju sova en timme mindre. Lika bra att gå och lägga sig nu!




Fint väder sådär på morgonkvisten!

Skönt med helg!

Ligger just nu på soffan och är skapligt trött! Gymmade efter skolan med Jenny, sedan simmade och bastade vi. Galet skönt men jag är trött nu. Tur att jag bara ska ta det lugnt resten av kvällen!
Ska äta tacos när som helst, för andra helgen i rad. Men inte gör det mig något för det är mums.

I morgon blir det att gå upp tidigt och vara maskot åt Hanna och Ursulla när dom ska tävla i Avesta! Kommer gå super för dom eftersom jag är med, vilket det brukar göra då ;) Kommer bli en skoj dag, för det blir det alltid när man är med Hanna ;*


Duktig pålle!

Var ganska opepp innan jag skulle rida idag. Ingen dressyrsadel och jag kan inte rida lika bra i hans sadel. Men ridpasset gick över förväntan och plutten gick superbra! Hade förvänd galopp och det gick ovanligt bra, blev bara två byten. Tyckte det var bra med tanke på att det brukar bli betydligt fler. Han är ju för bra den där ponnyn! :*


AJ!

Har verkligen inget kul att skriva om, därav blev inget skrivet igår!
Min käke är en plåga just nu. Anledningen till det är nog bara för jag biter ihop för hårt när jag sover. Inte skönt direkt så jag skulle väl behöva uppsöka en tandläkare men jag orkar inte. Var ju dit för ett tag sedan och vill inte dit igen. Sedan fixar dom väl inte det på en gång utan får väl komma dit flera gånger. Får helt enkelt hoppas det blir bättre!

För en gångs skulle så var spanskalektionen helt okej idag. Kan ju bero på att vi inte satt med näsorna i en tråkig bok utan var på musikcentrum och dansade! Fick lära oss olika spanska danser och det var faktiskt ganska roligt!


Helt slutkörd!

Åh herregud vad jag är trött just nu! Kvällen igår vad superkul och det blev verkligen en lyckad kväll. Vi körde lekar mesta delen av kvällen. Äckligaste leken var när vi skulle ha så många marshmallows i munnen försöka säga massa ord. Kommer nog inte kunna äta det på ett bra tag nu, haha.

Idag har jag i princip varit i stallet hela dagen då jag haft stalltjänst. Har ridit tre hästar också och det var jobbigt! Jag kommer då somna ovaggat i natt, skönt!






MONSTERHÄSTEN :*

Kickoff

Ingen bloggning igår då jag var ut på spännande äventyr ;) En mycket trevlig kväll och natt!
Har inte fått så mycket sömn i natt så jag är ganska trött just nu. Men snart bär det av till stallet och ha kickoff med US och äta TACOS!!! Känns som att jag kommer somna ovaggat ikväll. Har stalltjänst i morgon också så det blir att gå upp tidigt. Tur att man redan är i stallet eftersom vi ska sova där så jag behöver inte gå upp så himla tidigt ändå! Tror det kommer bli en super kväll! :D


Torsdag

Hade tänkt plugga engelska när jag kom hem från skolan eftersom jag har prov i morgon. Men smart som jag är så somnade jag på soffan och vaknade när jag skulle åka till stallet så det blev inge pluggning. Inte orkar jag plugga nu heller så det får helt enkelt gå som det går i morgon...

Hade vikarie på ridningen idag och vi hoppade studs. Det var skoj och det gick superbra! Sofie (tror jag hon heter) tyckte jag hade väldigt stadigt skänkelläge, följde med bra och hade bra eftergift. Det kändes som att det stämde idag för allt kändes bra!
Dock blev jag förbannad på någon jävel (säkert någon snorunge) som har klippt hovskägget på ena frambenet och klippt i manen! Förstört för mig när jag har stått och slitit i flera timmar för att få det att se bra ut. GAAAAAH!


ÄR DET FINT ELLER???

Snorungar ska fan inte få ha sax. Jag är rätt arg just nu!

Söt ponny!

Malin följde med mig hem efter skolan idag så jag kunde färga hennes hår! Käkade toast när vi kom hem sedan satte jag igång att lägga i färgen i hennes hår. La mig på soffan när det var klart och då var det ju kört! Jag somnade ju på en gång... Stackars Malin som åkte hem för att jag låg på soffan och var tråkig! Sorry vännen!

Åkte till stallet ett tag efter hon hade åkt hem. Timpen fick sin nya grimma idag och gudars vad snygg han blev! Dock är han alltid snygg! Försökte få bort lite päls från honom då han lossar hur mycket som helst, spelade ingen roll hur mycket jag borstade. Sedan var det DIV 1 möte och vi kom överrens om vad för jacka vi ska ha. Blir en rööööd, hihih snyggaste färgen :D Blev lite snack om träningar och tävlingar så snart syns vi på tävlingsbanorna igen!


Nyss hemkommen

Snacka om att jag är trött just nu! Har varit galet trött i skolan och fått anstränga mig för att hålla ögonen öppna. Hanna och Ursulla var så duktiga på hoppträningen för Tusse idag. Mina flickor :*
Grymt sugen jag blev på att träna, hoppa och tävla. Som tur är så får jag hoppa på torsdag och tisdag. Hoppas snart på att få ut och tävla också nu när alla hästar är friska i stallet!

På tal om friska hästar så var Tösen inte halt idag när hon var hos veterinären! Jag håller mina tummar och hoppas att det håller i sig och att hon slipper vara halt mer. Blir skritt i två veckor så får vi se om hon fortfarande är bra sen!
Var in till henne och pussade på hennes gosiga mule när jag var i stallet nyss. MYS!


PUSSMULE!♥

Snäll tjej!

Det är jag det. För snart ska jag åka till stallet och följa med Hanna och hjälpa henne på hoppträning, snäll som jag är. Borde egentligen plugga men jag orkar verkligen inte så jag skjuter upp det en dag till!


Ursulla och Hanna :)

Usel träning

Är redan trött på skolan efter att ha gått en dag! Tur att det är lov igen om ett par veckor och efter det är det sommarlov. Det går ju rätt snabbt ändå...

Gick till farmor efter skolan för att klippa mig. Hon gödade mig med mat och fika så jag trodde magen skulle spricka! Somnade på soffan ett tag innan jag skulle gå på tantgympa. Hade verkligen ingen lust att träna men jag gick dit iaf. Linnéa var nog lika opeppad som mig så vi körde inte alls på som vi brukar. Märktes att jag inte tränat på två veckor men det ska det bli ändring på nu!

Är galet trött så skulle tro att jag somnar när som helst...


Gårdagens shopping


Den grymt snygga västen jag fick av Sarah! Dock skulle jag nog behövt en storlek mindre men det fanns inte så det får duga ändå :)


Nya ridbyxor!


Överdragsbyxorna!


Pälsglans, skärp, tyglar och grimma :)

+ att jag köpte en helkroppsspegel på Ikea, ett träningslinne och hårnålar på H&M!

Shoppingdag i Valbo!

Åkte som sagt med Sarah till Valbo idag och shoppade loss för det kan man verkligen säga att jag gjorde! Har nog gjort av med 1500 kronor idag tror jag! Men det var det värt då sakerna var behövliga enligt mig själv. Det blev nya ridbyxor, dock inga jag kikat på från början, vill fortfarande ha tre par till, haha ;) Ett skärp så ridbyxorna slipper åka ner hela tiden, överdragsbyxor som jag kan ha när jag tävlar, pälsglans, en ny grimma till Tim (äntligen!) och ett par gummityglar! Sedan fick jag en assnygg väst av Sarah som försenad födelsedagspresent. Bilder på sakerna kommer nog i morgon ;)

Nu hade jag tänkt att jag skulle gå upp på mitt rum och krypa ner i sängen. Eller madrassen rättare sagt för min kära kusin Tilde har occuperat min säng så jag får sova på golvet i natt. Men vad gör man inte för lilla trollungen ;)

Kärlek

Måste bara visa er min senaste kärlek!


LOVE IT!

Två veckors lov!

Inte riktigt då, men det känns som det eftersom jag har varit hemma hela veckan från skolan. Fast jag är inte den enda som är sjuk just nu utan det är hur många som helst. Många från klassen så det är inte bara jag som måste ta igen hela den här veckan. Blir jag och min kära kompis Elinor som får kämpa i skolan nästa vecka ;) Men det ska nog gå!

I morgon åker jag och Sarah till Ikea och Hööks och shoppar loss :D Jag ska iaf köpa nya ridbyxor och ett skärp men det blir nog mer också skulle jag tro ;) Kommer bli en superduper dag!

Sjukling

Har legat däckad på soffan sen i lördags och inte orkat någonting. Har haft feber så jag har legat och svettats och har jag tagit av mig täcket har jag frysit. Har blivit halvt galen på min feber! Hosta har jag också och den är hemsk. Hostar så jag håller på att spyr sen får jag typ kramp i magen och det hjälper inte med hostmedicin heller. Det har gjort så jag har haft huvudvärk och så har jag inte haft någon aptit. Idag var nog första dagen jag åt ordentligt!
Men ska gå till skolan i morgon hade jag tänkt! Mår ju bra förutom min hosta fast jag mår alltid sämst på kvällen. Men ska nog klara mig igenom en skoldag!


Plugg på lovet.

Ja, så går det när man inte gör klart det man ska innan lovet. Då får man slita på lovet istället och plugga järnet. Såklart så börjar man plugga sista dagarna på lovet också, som vanligt. Fast det är ändå inte så mycket jag ska göra. Ska läsa ut en engelskabok och började läsa om den nyss, så jag har att göra. Sen ska jag skriva om upplysningsfilosofer på historian och det kan nog ta ett tag skulle jag tro. Men måste bli klart med allt till i på måndag och det tror jag att jag hinner. Har ju hela dagen på mig idag och i morgon så det ska väl inte vara några problem.
Borde väl återgå till pluggandet om jag ska bli klar någon gång!


Trötter

Har ingen ork till att skriva ett ordentligt inlägg just nu för jag håller på att somnar! Ska ta och lägga mig nu. Hörs i morgon :)

HEJDÅ!

Nu drar jag, Elinor och Jessica ut på roliga äventyr och firar min födelsedag lite. Vi höres i morgon! Ha en bra kväll och natt för det kommer jag ha :D


MIN FÖDELSEDAG!

Hipp hipp hurra, ett stort grattis till mig på min 17 års dag :D Nu är det bara ett år kvar!
Känns som jag är uppe med tuppen men jag kunde inte sova! Man vill ju inte sova bort hela sin födelsedag ;)
Tänker börja min dag att äta pannkakstårta innan jag börjar med marängtårtan som jag ska göra själv. Ska bli spännande att se om jag lyckas eller misslyckas totalt för jag har aldrig gjort maräng förut. Men jag hoppas verkligen det blir bra!
Måste duscha också innan alla gäster kommer runt fyra men det ska jag väl hinna med, har inte så mycket att göra innan det!

ETT STORT GRATTIS TILL MIG! :D


Baka, baka och baka lite mera!

Gick upp tidigt i morse så jag skulle hinna åka till stallet och rida två hästar och fixa till dom innan Elise kom! Red ut barbacka på Tösen och det var verkligen underbart att sitta på hennes rygg igen efter någon vecka. Travade korta bitar och hon var piggelin och tyckte det var roligt. Det tyckte även jag! Gick ovanligt bra att trava barbacka idag! Hon var även gosigare än vanligt, söt hästen!

Sedan red jag Ursulla med sällskap av Sarah-Casterix. Första gången jag lyckas få den där hästen svettig! Hon skulle ju kunna springa nonstop en hel dag utan att bli trött. Men idag blev hon svettig och inte konstigt när hon stressar upp sig och vill springa på hela tiden. Fast vi kunde faktiskt galoppera i en lugn och sakta galopp idag. Vi gör framsteg varje ridpass!

När vi var klar i stallet åkte jag hem och bytte om innan vi drog upp på stan till expert så jag fick titta på mobiltelefon :D Fick välja mobil själv så fick jag den av pappa i födelsedagspresent. Ganska överlycklig jag blev när han sa det och jag är det fortfarande! Mobilen ligger så fint på laddning och jag ska snart leka med den lite grann!

Elise har varit här hela dagen och hjälpt mig att baka. Vi har gjort bullar, hallonmuffins, kolakakor, chokladbollar, morotskaka och sist men inte minst pannkakstårta. Vi är grymma!