Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Borlänge

Nu är det nära tills vi åker upp till Peace and love och bosätter oss i några dagar och har det grymt kul! Var upp en sväng idag så Hanna och co fick hämta ut sina band. Eftersom det regnat hela dagen så tyckte vi inte det var någon idé att sätta upp tälten idag. Så förhoppningsvis kommer tälten upp i morgon!

Gick på kupolen när vi hämtat ut banden. Köpte tält, ihopfällbara stolar, shorts och en parfym. Köpte även en regnponcho när vi kom hem. Så nu tror jag att vi klarar oss även om det kommer regna varje dag. Förhoppningsvis så blir det inte så mycket regn som det ser ut nu, en sväng på fredag bara. Kan ju hoppas att solen kikar fram någon dag också!
Tagga P&L 2012!!!


Seg dag

Har varit en mycket slapp dag! Sov till elva och har inte gjort något speciellt på hela dagen, halvsovit i soffan, suttit vid datorn och kikat på tv.
Var till stallet en sväng nu på kvällen och red ett dressyrpass på Ursulla. Gud så tjock hon har blivit av betet! Den pigga och laddade Ursulla var i dag en seg tjockis som inte gick fram för fem öre. Har nog aldrig smackat så mycket under ett och samma ridpass som jag gjorde idag! Hade även sporrar på mig men inte ens det hjälpte, hon blir bara sur när man använder sporren och står emot ännu mer. Efter en stunds bråkande så blev hon fin, när hon väl tar tag i bettet så man har något i handen att jobba med. Tycker hon var finast i galoppen, men traven var inte heller så dålig.
Har blivit stor skillnad på henne i ridningen den senaste tiden. Galoppen som alltid har varit svårast då hon vill gå i en kort och hög form, som knappt är någon form alls. Red man ett dressyrpass och fick till traven bra då ville man inte galoppera för det förstörde allt. Men så är det inte idag för nu är galoppen ingen problem, tycker det nästan är lättare att galoppera på henne ibland och få till en bra form.
Bästa Ursulla och bästa Hanna som har gjort henne mycket mer ridbar!Gammal bild på mig och Ursulla!

Svar

Elin Andersson om Solig dag:

Hej!
Hittade in på din blogg lite så där spontant! Tycker jag på något sätt känner igen dig! Men kan inte veta vart ifrån! Jag är intresserad en del av hästar med och rider men får jag fråga vart du bor och så?
Tycker verkligen att jag känner igen dig!!
Tyvärr har jag ej någon blogg själv tråkigt nog.. stängde ner den för ett tag sedan!
Hoppas du vill svara mig så jag får svar! :)
Ha det bra!! :)

Fick denna kommentar för ett tag sedan, men eftersom jag inte bloggat på ett tag och inte varit in på bloggen överhuvudtaget så såg jag den nyss.
Heter Erika Wengelin som du kanske redan sett och vet :) Jag bor i Dalarna i hedemora. Var bor du själv?
Ingen aning om var du kan känna igen mig ifrån, kanske sett mig på någon tävling eller något? Hoppas du kommer på var du känner igen mig ifrån så du slipper grubbla på det :) Har du någon mer fråga så är det bara att fråga på!

Long time ago

Ganska länge sedan det blev något skrivande här, men har inte haft någon lust till det. Kanske borde börja igen, det visar sig.
Har i alla fall sommarlov och det är hur underbart som helst. Livet rullar på och det är så skönt att slippa skolan och alla måsten. Ska ta tag i körkortet nu också hade jag tänkt så jag kan ta mig dit jag vill själv och köra hästarna själv :)
Peace and love nästa vecka och det ska bli så sjukt kul. Vara en hel vecka med bästa vän och bara ha det underbart!
Jobbade på p&l tre dagar i veckan så jag fick gratis festivalpass. Inte så jobbigt och lättförtjänt!

Midsommarafton igår och det hände ingenting. Jobbade tre timmar på dagen och åt lite mat hemma. Åkte med Hanna och lämnade Simon på bete. Tror han blev glad över att få lite nya kompisar :)

Idag blir det säterdalen med lite folk :)


Förra midsommar!