Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Trött, tröttare, tröttast!

Shit vilken kväll/natt säger jag bara. Fixade Malins hår och sminkade henne. Så snyggt! Sen blev det tacos vid halv två och sen titta på "Sommaren med Göran". Daniel kom efter ett tag och Malin gick hem med honom. Jag tittade klart på filmen och satt vid datorn. Sarah kom vid hem vid tre! Lagomt full, haha! Hon kunde inte ens göra @ på datorn och frågade mig hur man gjorde! Började steka bacon och göra mat klockan tre på natten också.
Kom tillslut i säng vid halv fyra!
Tilde vaknade vid halv sju och ville ligga mellan mig och Sarah. När hon inte fick det började hon grina och skrika som bara den. Sådär höll hon på ett tag men till slut somnade hon! Sarah låg bredvid mig och klagade på att hon hade tuggummi överallt x)
Jag sov till halv elva och då gick jag upp. Busade med Tilde tills vi skulle åka. Blev att äta på Mcdonalds innan vi åkte hem till mig på kalas. Det blev min frukost, haha! Väl hemma så blev det lite fika sen höll jag på att somna i soffan. Sjukt trött! Gick upp och satte mig vid datorn.

Käkade pizza för ett tag sen. Känns som jag ätit väldigt nyttigt idag! Har tittat på en annan del av köping också såklart! Höll på att somna för att jag är så trött. Nu ska jag försöka slita mig från min kära och hoppa in i duschen. Jag måste göra det innan jag ska sova och jag ska sova snart för jag är död!
Puss :*


Snyggaste outfiten idag ;)

Spermamössa med stänkskärm!

Shit vilken sjuk kväll det har varit! Kom hit strax efter sex någon gång. Tacosen var klar då så det var bara att sätta sig och äta! Tilde vill inte ha mat så hon fick sitta och äta godis. Men hon bara satt och spottade ut dom och sa att det var äckligt^^ Satt och lyssnade när alla vuxna pratade och satt och skrattade med åt dom! Lekte häst med Tilde, haha! Hon ville att jag skulle följa med in i hennes minimala lilla tält, men jag tyckte inte det var en bra ideé. Skulle fan fastnat om jag gått in där! Hon blev sur och slog mig i huvudet med en leksakshäst, haha!
Efter Tilde gått och lagt sig kom Malin. Satt och pratade med henne i köket ett bra tag. Vilket var behövligt av vissa orsaker. Hon hade med sig en hårfärg så jag slingade håret på henne! Sarah och hennes kompisar var helt galna. Haha därav min rubrik. Ni förstår förståss inte vad jag menar och så får det förbli, hahha ;D Fick även se vad Sarah hade i sin "gottepåse"! Sjukt underhållande och jag tänker inte skriva här vad som var i! HAHHAHAHA.
Shit, säger jag bara! Alla vuxna var helt galna. Skrattade så jag fick kramp i magen!
Sen fick vi för oss att vi skulle göra milkshake! "Mästerkocken" Sarah skulle hjälpa oss och det gick ju som det gick. Jag la mig på golvet och dog av skratt! Kvällen har varit sjukt underbar :*
Nu ska jag fixa klart Malins hår!
Ha det bra, puss :*

Lördag hela dagen!

Kallt ute igen! -17 grader har det varit här idag! Nu tycker jag att vintern ska försvinna så det blir sommar någon gång. Är trött på att det jämt är kallt så man fryser hela tiden! Nej, sommar tack!

Trött som bara den är jag just nu! Kanske skulle ha lagt mig tidigare än halv två när jag skulle upp halv nio? Tror det hade varit en smart ideé! Och inte får man sova i morgon heller eftersom jag ska vara barnvakt och sova kvar där! Då blir man väl väckt vid åtta av att busungen hoppar upp i sängen och säger "killikill" och kitlar mig ^^ Hon är ju för söt :D
Åker med dom hem igen i morgon då det är kalas hemma för min bror som blir 10 år. Lilla plutten! haha :D Mums med fika! ;D

Nu ska jag ta och packa ihop lite saker och sen ska jag åka! Det bjuds på tacos där när jag kommer fram, gott!
Får se om jag skriver nå mer, puss :*


Fredagkväll.

Då var det snart lördag då! Här sitter jag och spelar musik och sjunger för fullt! Det är oftast så jag brukar roa mig om kvällarna men det är bara härligt tycker jag! Just nu sitter jag och snackar med Cicci också. Det gör ju allt bättre :D Inte för att jag känner henne så bra men hon är så lätt att prata med och så rolig :D
Om tio timmar ska jag jobba också! Känner mig inte peppad för det. Nog för att man får pengar men det börjar bli uttjatat nu. Har jobbat där i flera år ju. Har varit med sen jag var sju år! Shit vad tiden går snabbt. Men som tur är det bara 4 timmar och det brukar gå ganska snabbt. Sen ska jag vara barnvakt åt härligaste kusinen någonsin :D Hon är bra härlig hon, mitt lilla charmtroll! Troligtvis så kommer Malin förbi en sväng också så jag får slinga håret på henne! Kul med sällskap en stund så jag inte blir ensam hela kvällen.
Men nu ska jag ta och sova lite. Upp om åtta timmar ungefär. Puss på er :D

Gullungen själv :*

Dampdag! :D

Är väl bara förnamnet på hur dagen har varit! Jag och min pullhöna Jessica har dampat loss som fan! Ni kommer förstå när ni ser bilderna som jag tänker lägga ut snart. Men ont i kinderna fick man, fast kul som tusan var det! Skönt att flumma av sig lite grann. Nog för att jag gör det varje dag, men ändå.. :D

Åkte till stallet efter skolan också. Trött som fan och ville inte alls rida. Hästj*vlen slog upp sitt huvudet i mitt flera gånger så jag blev förbannad. Ont gjorde det också! Men tog mig tillslut en ridtur ändå. Inte det skönaste för jag höll på att frysa ihjäl.
Har nyss ätit kycklingwook utan grönsaker, haha! Jag är ju som jag är. Grönsaker är det äckligaste som finns, nästan iaf! Men kyckligen var god iaf (Y)












Träningsvärk!!!

Om jag hade träningsvärk igår så är det ingenting mot vad jag har idag och kommer ha i morgon! Jag kommer inte ens kunna ta mig ur sängen! Bra att man åkte och red nu också så det blev värre. Haha, men det ska kännas att man gjort något bra! Min bebis gick riktigt fint idag! Förutom att han tyckte det var väldigt jobbigt att gå skänkelvikning i vänster varv! Han backade och hade sig och vill inte som jag ville. Men det gick väl hyfsat tillslut! Förövrigt var han hur fin som helst, underbart!
Kom på nu att jag kanske ska träna i morgon också! Måste iaf rida hur som helst och jag kommer dö.

Jag och Linnéa har haft allsång i skolan hela dagen idag. Vi har gått och sjungit för full hals så folk har undrat vad det är för fel på oss! Tillslut har vi börjat asgarva men börjat sjunga igen! :D Satt och sjöng så fint på engelskalektionen och vår lärare bara tittade på oss och skrattade. Men lite kul måste man ju få ha ibland ;)
Just ja, matteprov hade vi ju idag också. Ingen kommentar om det tycker jag. Man kan ju alltid hoppas att det gick bra!

Har suttit och spelat gitarr sen jag kom hem från skolan! Började spela nu när jag kom hem från stallet igen. Men idag är ingen bra dag att spela känner jag. Mitt tålamod är inte på topp och jag blir sur när det inte går som jag vill ;) Vet inte hur många gånger jag har gett upp! Haha, men det är bara att fortsätta övaaaaaa!

I morgon är det äntligen HELG!
Puss :*



Onsdag!

Hej träningvärk säger jag bara! Känner mig som en stel kärring när jag går... Hade dock inte träningsvärk i morse, men det blev efter idrotten. Tror inte jag har sprungit så mycket på en enda lektion! Spelade innebandy som galning och det var faktiskt kul. Nu för tiden kan jag faktiskt säga att idrott är kul. Tror aldrig det har hänt förut! Känns skönt att det är roligt så man vill vara med. Tror alla sprang så ingen kunde andas tillslut!
Ingenting roligt har hänt annars i skolan...

Åkte till Falun direkt efter skolan på kalas. Kusin Eddie fyller ett år idag. Det är sjukt hur fort tiden går! Tycker nyss vi var på bb och hälsade på!
Matteprov har vi i morgon också och jag skulle ha börjat plugga för länge sen. Fast det har jag såklart inte gjort men ska göra det nu. Finns för roliga människor att snacka med när man sitter vid datorn!

Puss :*

Död.

Det är precis så jag känner mig just nu. Som om luften gick ur mig när jag tränat klart. Rätt härligt att känna så ibland, speciellt när man vet att man har gjort något bra. Gick väl hyfsat bra att träna idag, men kunde gått bättre. Båda två är lika envisa så ingen ger sig men det brukar oftast vara jag som vinner. På slutet gick han riktigt fint, men det är så han ska gå hela tiden. Visst går han helt okej hela tiden men vill att han ska gå "snäppet" bättre ändå. Men det är bara att kämpa vidare!

Skolan har väl varit lika seg som alltid. Jag och Linnéa lagade köttbullar på hemkunskapen idag som blev supergoda. Dock missbildade. Men det såg tydligen inte våran lärare utan hon tyckte dom var jättefina. Ah eller hur :p Huvudsaken dom blev goda iaf!
Satt mest och skrattade på son. Jessicas bra uttal på allting. Man kunde ju inte låta bli att skratta då ;)
Och snart är det ju faktiskt helg igen! (Y) Som jag säger varje måndag! Fast det är tisdag idag, men en dag närmare iaf! Juste noprov idag med. Hade någon riktigt blåst vikarie. Alla satt och tittade i boken medan vi skrev och hon märkte ingenting. Men jag kunde faktiskt det mesta själv, svarade på alla frågor utom en! Hoppas det går lika bra som det kändes.

Nu ska jag slita mig härifrån och duscha. Sen göra allt det andra som ska göras!


Buhu..

Här sitter jag och försöker plugga kemi. Går det bra? Svar nej! Brukar inte gå bra när jag sitter och pluggar vid datorn. Det funkade inte den här gången heller... Men ska ner och ta ett bad nu och sen ska jag sätta mig och plugga ordentligt. Har ju studier första lektionen i morgon som jag också kan plugga på, så det ska nog gå bra.

Hade matteprov idag också. Det gick väl bra förutom att jag kom på att jag gjorde fel på en uppgift så jag gick och störde mig på det ett tag. Men hoppas att andra delen på torsdag gå bra. Brukar ju inte gå så bra!
Usch vad mycket prov det kommer vara nu! Nationellaproven drar igång redan nästnästa vecka! Börjar med svenska och den kommer väl alla prov på en gång. Usch, fy och bläääää.

Har iaf skickat in min ansökan till gymnasiet idag! Skönt att ha det gjort. Blev 6 stycken val, några stycken för "skojs skull". Kul att se om man har möjlighet att komma in. Men först blev det samhäll, men jag kanske hinner ångra mig till nästa val. Får se hur det blir!

Nu håller jag på att avlider av magont, som jag nästan gjorde i skolan. Har käkat upp en hel julkalender med choklad också. Mums.
Nu blir det ett varmt och härligt bad sen lite mer plugg.
Dressyrträning på världens bästa i morgon!
Puss :*

Det gör ont att något så nära kan vara så långt bort...

I Falun!

Lördagsmys med Moster! Skönt att vara här :) Jag och Malin tog tåget hit i morse och när vi kom fram gick vi på stan. Jag shoppade för mina presentkort, men dom räckte inte länge. Hade kunnat handla upp alla affärer kändes det som ^^ Men jag köpte; ett puder, trosor, bh, kofta, en skjorta, blus, lacktights, jeans och ett skärp :) Alltid kul med nya kläder och väl behövligt.
Stannar kvar här över natten och umgås med moster och lilla Eddie hela dagen i morgon också. Blir ev. bio i morgon kväll med dom också, får se hur det blir!
Nu ska jag vara social med moster! Blir nog att spela backgammon med henne som jag självklart vinner, hahah ;) ha det bra, puss ;*

Falun nästa!

Jag lyckade komma upp i tid i morse, det trodde jag inte. Men det gick ;) Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att hon ska köra mig till tåget som går om ett tag. Blir en tripp Falun med Malin och hälsa på moster! Tror att jag även sover kvar där och så kanske det bio i morgon. Får se hur det blir. Det blir nog bra hur det än blir! Men nu ska jag ta och åka :) Får se om jag hinner blogga något mer idag, det visar sig. Puss ;*


FF!

Här sitter jag och har heeeela huset för mig själv! Pappa är på mässa så det är bara jag hemma. Faktiskt rätt skönt om jag får säga det själv :) Har varit med Mikkiz nu på kvällen. Vi började med att gå till rättpris och handla godis! Då får vi värsta utskällningen av en gubbe! Han sa att vi var dumma i huvudet som inte hade reflexer på oss och sa att vi skulle bli påkörda! ;S Men det var bara det att Mikkiz hade reflexer på sig, men hade stoppat dom i fickan när vi gick in. Och skulle det vara något problem om vi VILLE bli påkörda då? -.-' Själv hade ju gubben INGEN reflex på sig, men att klaga på andra och tycka dom är dumma i huvudet det går bra! ¨
Vi gick hem till mig igen och kikade på tv en stund. Sen började vi laga mat. Hamburgare blev det och eftersom vi är mästerkockar så blev det lika mums som vanligt :D Kikade på let's dance och vid tio åkte hon hem! Trevlig kväll var det, tack för sällskapet!

Moster och Malin har bildat någon pakt mot mig så dom ska släpa upp mig med tuppen i morgon! Moster ville att vi skulle komma och hälsa på henne i morgon! Tåget härifrån går 11.36 eller vad det var! och eftersom det inte är någon hemma så måste jag GÅÅÅ till stan. Jag, gå? Hahaaha, shit det kommer inte gå. Sen måste jag gå upp med tuppen för att hinna med allt också. Det kommer inte gå!! Jag lyckades ju försova mig i morse också, duktig som jag är! Men duschade, blåste håret, sminkade mig och klädde på mig på 10 minuter. Det var ett nytt rekord måste jag säga! Fick springa med mackan i högsta hugg till bilen, men jag hann i tid till skolan iaf! Om jag ska ha någon rimlig chans att komma upp i morgon så ska jag inte sitta här och skriva mer nu! Fast jag kanske ska vara smart och tigga skjuts i morgon så jag kan sova längre... Hhaha, smart ideé :) Men nu ska jag ta och sova, känner redan nu hur död jag kommer vara i morgon. Men trevligt kommer det bli :) Puss på er :*

Just say yes

Känns ju bra att jag lyckades försova mig i morse. Hade mindre än en kvart på mig att göra mig iordning. Fick bli håret i en liten boll på huvudet, tog på mig närmsta kläderna, slarvsminkning och springa och äta macka! Men det fungerade det också, kom ju i tid :p

Skolan idag har väl inte varit den bästa. Mitt humör har åkt bergochdalbana och mest varit på botten. Men tur att man har dom bästa vännerna iaf! Jessica som satt och lekte med mitt ansikte xp *sadface* *happyface* *careface* haha muppunge!

Satte mig och spelade gitarr när jag kom hem. Försökte lära mig en ny låt och det gick väl sådär, men hade inte så lång tid på mig eftersom jag skulle till stallet! Fick äntligen min efterlängtade bebis! Hoppning stod på schemat och så blev det. Hoppade inte högt men gjorde någon övning som jag inte kan förklara :P Men kul var det och min ponny blev pigg på slutet!

Nu sitter jag här och gäspar så det är väl lika bra att ta och lägga sig nu. Med tanke på att jag försov mig i morse och att ingen kommer vara hemma på morgonen i morgon så jag måste ta mig upp själv xD haha!

Puss :*



Gårdagens outfit!

.

There's nothing else I wanna do
Just being next to you


Onsdag

När jag kom hem från skolan fick jag något ryck och började städa! Jag städade hela huset :O Sen lagade jag mat också! Förstår inte att jag orkade, men hade överskottsenergi som jag behövde göra av med ;)

Nu ska jag ner och titta på andra avenyn och jag har verkligen ingen lust att blogga idag. Jag är så arg på mig själv så det finns inte! Synd bara att man måste leva med sig själv.... Äh vi hörs. hejdå!

Tisdag

Jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med när jag blir större. Inom en vecka ska vi har valt gymnasium också... Det finns så många att välja mellan. Vill jag flytta? Vill jag bo kvar här och plugga i stan? Vill jag bo kvar här men plugga någon annanstans och pendla? Jag har verkligen ingen aning. Jag tycker det är så svårt att välja nu och något som kan påverka så mycket sen. Nog för att det här valet vi gör nu inte är så viktigt utan det som vi gör i april/maj är det viktigaste. Nu gör vi bara val så vi ser på ett ungefär om vi kommer in på det vi vill. Som det är nu så lutar det åt att jag väljer samhäll i stan. Jag har ju hästarna kvar här och om jag vill plugga någon annanstans kommer jag inte ha lika mycket tid för dom. Kanske att jag måste sluta då och det vill jag inte. Men samtidigt så vill jag inte att dom ska få styra min framtid och att jag inte gör det jag verkligen jag vill för dom. Om jag flyttar, skulle jag verkligen klara av att bo helt själv? Var vill jag flytta då? var ska jag plugga då i sånna fall? Usch jag har så många frågor. Tänk om jag inte kommer in på samhäll, vad ska jag välja då? Jag har ju ingen aning om vad jag vill gå annars.
Aja, nu ska jag inte sitta här och skriva mera. Måste göra svenskan som vi har till i morgon och duscha! Puss :*

...

Känner att jag måste få skriva av mig lite grann. Usch jag blir så sur ibland. Folk som är otacksamma för det man gör och inte tycker man gör tillräckligt. Människor som ljuger och går bakom ryggen, människor man säger massa saker till om man mår dåligt eller om det är något som är fel. Men sen om det är den andra personen som inte mår bra eller det är något annat och man frågar vad det är, så då är det ingenting helt plötsligt. Även fast man vet att det är något som är fel. Det är så irriterande. Själv ska man sitta och berätta allt medan den andra personen inte ska säga ett piss! Hur bra känns det igentligen? Är det tacken? Tydligen så är det så...
Usch vilket tråkigt inlägg det blev, men ni behöver inte läsa. Kände att jag behövde skriva av mig lite och nu känns det bättre. Som Jessica säger.. -"Jag blir fucking Hitler själv". Precis så jag känner mig nu.
Nu ska jag ta och sova så jag kanske är på bättre humör i morgon!

Dampdag!

Härligt att träffa Jessica i skolan igen efter några dagar! Vi har haft damp båda två och dampat loss på varandra :) Jag bara "råkade" kasta iväg hennes nycklar när jag fick nog av henne. Då tog en kille i skolan hennes nycklar och gick iväg. Buhu stackarn ;) Fast hon fick tillbaka dom tillslut men jag vet att hon älskar mig vad jag än gör mot henne ;D
Tråkigt när hon skulle iväg och fick ha två lektioner utan henne :( Försökte göra nosaken, men orkade bara en sida sen hämtade jag min bok och läste resten av lektionen. På son skrev jag en mening tror jag. Orkade inget mer och läste igen och lyssnade på musik och var i drömmarnas värld! Det är härligt ibland när man bara låter tankarna åka fritt. Fast man kanske inte ska göra det på lektiornerna när man ska jobba ;p Men det strutade jag i för jag orkade inte jobba!

När jag kom hem så var jag vrålhungrig! Gjorde mannagrynsgröt med kanel och päron! Hur gott var inte det på en skala då? :D Sen skulle jag titta på tv, men det gick inte så bra utan jag somnade. Men skönt var det att sova iaf. Nu sitter jag här och har ont i magen så jag vet inte var jag ska ta vägen! Tror jag vet vad det är, för det börjar kännas på mitt humör ^^ Går upp och ner just nu.  Usch hatar den här perioden, jag vet knappt vad jag tycker eller vill! Men men. Nu ska jag duscha tror jag sen gå och sova. Puss :*


Bara för du är bäst!

Slut på helgen.

Då var den här helgen över och ny vecka i morgon. Nya tag och nya krafter! Kom just på att svenskasaken ska vara klar tills i morgon. Jag har inte ens börjat och det ligger i skåpet... Nofrågorna ska också vara klara till tisdag eftersom vi slapp non i torsdags. Men även dom sakerna ligger i skåpet men får väl göra klart det i morgon!

Kul att jag vaknade vid halv elva av att syskonen var ute och åkte skoter.. Inte kunde jag somna om heller. Var påväg ut och ge på dom en varsin smäll för jag blev så sur. Inte bästa morgonhumöret som jag har! ^^ Men jag var snäll och lät bli det. Dom slutade åka och jag somnade om. Men vaknade vid ett igen av samma anledning. Då blev jag så förbannad så jag gick upp :p
Åkte och åt på Hyttan vid halvtre sen satt jag mig och fortsatte titta på skidor på tv som jag gjort sen jag vaknade. Klockan halv fem åkte jag till stallet på usmöte. Blev kassör nu också helt plötsligt ;O Men det ska väl gå bra får vi hoppas^^

NU ska jag kika på en annan del av köping. Man kan lixom inte missa det! Tobbe är ju klart den fränaste personerna av dom alla där :D Sen blir det Johan falk också.
Ha det bra, puss :*

Lördag!

Här sitter jag och läser felsms med Sandra! Haha, hon tycker det är lika kul som mig. Fast vi skulle dö båda två om det var vi som skickat fel :p Snacka om lättroande vi är :D

Varit i stallet och ridit Tim och Sally idag. Red med Olivia och Julia första vändan, det var trevligt! Tim var överpigg och ville bara springa, men det vill alla hästarna! Hade problem med att fånga han i hagen, han bara sprang iväg. Blev så trött så jag satte mig i snön i hagen och bara tittade på honom :p Men lyckades tillslut få tag på honom. Andra vändan red jag Sally med Olivia-Tamlin. Det var härligt det med men vi höll på att ramla av när vi nästan var hemma igen. Marie kom gående i skogen men vi såg inte det utan hästarna såg det före oss så dom blev rädda och slängde sig iväg. Men vi satt kvar som tur var!

Inte gjort något speciellt när jag kom hem. Satt och tittade lite på skidskytte och störtlopp på tvn. Sen har jag suttit här och inte gjort något vettigt ;). Nu sitter jag som sagt och pratar med Sandra och planerar vad vi ska göra på lovet. Det kommer bli underbart och jag längtar som en tok!
Puss :*


Äntligen fredag

Nu var en hel vecka skola över. Det har gått hur segt som helst och jag har varit supertrött. Men jag kommer ju aldrig i säng i tid ju. Typ lagt mig halv ett varje dag, fy inte bra. Sen är man död på morgonen och orkar inte gå upp och kommer nästan försent! Måste skärpa mig :p Men nu är det ju helg så man får sova iaf!

Slapp dag i skolan. Musik, so och språk sen fick man sluta. Tio i tolv för kabaren var inställd så nästan 2,5 timme tidigare fick man gå hem. Underbart var det. Åkte hem och väntade på att Linnéa skulle ringa. När hon ringt var det bara att åka till stallet. Fick rida när det var ljust ute för en gångs skull! Blev en barbackatur, mysigt. Jag såg ut som en snögubbe när vi ridit genom skogen och man inte kunde komma förbi för att träden var så böjda att dom låg över hela vägen. Vi gick igenom ändå och jag fick all snö på mig och innanför tröjan. Mindre skönt och Linnéa bara skrattade åt mig! Lika rolig tur som vanligt.

Gjorde inte så mycket när jag kom hem, la mig i soffan och det slutade med att jag somnade. Är hur trött som helst nu när skolan har börjat igen. Men snart är det ju lov igen, hih!
I morgon blir det att rida med Olivia! Får se om det blir en eller två hästar som ska ridas, det visar sig.
Nu tänkte jag lägga ut resultatet av min klippning igår ;)


FÖRE!


EFTER

Nyklippt

Hallå där kött och blåbär! Här sitter jag och gör ingenting! Ska ner och ta en dusch nu hade jag tänkt.
Ingenting har hänt i skolan, flummat med Jessica som alltid. Mikkiz följde med mig till frisören efter skolan och väntade tills jag klippt mig. Så du är jag nyklippt och lugg har jag ;) Har inte någon bild än så ni får se senare, i morgon kanske. Är väl ganska nöjd förutom att jag ser ut som en slickad katt nu. Tack vare att jag varit i stallet och haft ridhjälm på mig. Red första gången i nya ridgruppen idag. Vi var bara tre stycken så det var lugnt och skönt. Hade peper som jag inte ridit på mer än ett år. Han var så duktig och gick superbra. Det tyckte Marie också och det var kul att få så mycket beröm! Inte var det så kallt heller att rida utomhus, jag blev faktiskt svettig. Fast kanske inte så konstig med tanke på alla kläder jag hade på mig. Bättre det är att frysa iaf :p

Nu ska jag in i duschen. Ha det så bra, puss :*

Ikea/hööks!

Pappa hämtade mig direkt efter skolan och det bar av till gävle. Han skulle hämta sin bil som stått på verkstaden där och sen skulle vi in på ikea och hööks. Jag var så trött så jag somnade på vägen ner! Kunde ha köpt alla saker på hööks typ, hah! Men köpte ett par ridbyxor, ett sadelöverdrag och rött nosludd till lädergrimman! Testade även en jacka jag såg i kataologen här om dagen som jag tyckte om. Det satt bra och var jätteskön men var dock en vårjacka så det bli väl att beställa den när det blir lite varmare! :)
Hittade massa ramar på ikea till alla mina kort som bara ligger och skräpar. Började att sätta in lite kort och det blev bra men sen när det inte gick som jag ville blev jag sur och gav upp! Så typiskt mig.
Nu på kvällen har jag suttit och drygat mig med Jessica, Erik och Jonte litegranna. Rumpnissar är vi allihopa!
Hahah dom får mig på damphumör :D

Har pratat som bara den med Jessica i skolan idag. Hon var ju inte i skolan igår så var tvungen att prata av mig lite granna! Har även drygat mig med Jennifer hela dagen, underbart! Träffat våran nya idrottslärare "Monkan". Asg :) Hon verkar sträng men bra. Ska försöka mig på ett vg den här terminen i idrott hur nu det ska gå till. Jag som är så förbaskat lat och inte orkar göra något och tycker idrott är sååå tråkigt. Men försöka kan man ju alltid ;)
Aja, nu har jag babblat klart och ska ta och krypa ner i sängen. Pussen :*



Dagens inköp :)


Så fin bebis kommer bli! :D

Hyper...

...är bara förnamnet på vad jag har varit hela dagen idag! Sjukt dryg jag har varit, men jag lyckades smitta av mig på Linnéa så hon också blev lika som mig :D Så vi gick runt, skrattade och hade oss så folk tittade konstigt på oss! Underbart ju :D
Jag: -"vad skulle du göra om.... " (hinner inte prata klart)
Linnéa: - "Jag skulle pissa på dig!"
Båda: ASG!!

Åkte till stallet sen och där var Linda. Stod och pratade med henne i en halvtimme tror jag och även denna gång lyckades jag smitta henne med min hyperhet!:D Började tillslut att mocka iaf och snackade med Linda på samma gång. Men My och Hanna var lika hyper som vi var. Kom fram till att dom är en äldre generation av mig och Linda, hahah! Var tvungen att lägga mig på stallgolvet för att jag skrattade så mycket! Inte har man tråkigt när man är med Linda iaf :p Började sjunga "Please don't leave meeeeee!" när hon skulle gå och hon bara skrattade åt mig :D

Nu på kvällen har jag fortsatt och varit hyper och snackat med Sandra och Erik så jag fått dryga mig lite. Alltid kul ju! Dom tycker inte jag är frisk men det är jag! Så frisk som det går, haha!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, orkar inte bada. Ha det bra, god natt :*

Första skoldagen.

Då var första skoldagen avklarad. Redan trött på skolan, bara vänta på sportlovet nu då... Bara sju veckor kvar eller något och då fyller jag ju också år ;) Fast det var rätt kul att vara tillbaka i skolan och träffa alla människor, sen var ju världens bästa lärare Erik tillbaka. Som jag saknat honom! Han gjorde dagen så mycket roligare och alla vänner! Sjukt mycket jag och Jessica har snackat idag. Vi har snackat i mun på varnadra hela tiden, då har man mycket att berätta :p Vi har snackat konstant hela tiden sen vi såg varandra i morse och tills vi slutade och hade alltid något nytt att säga. Nog för att vi har haft samma samtalsämne hela dagen ^^ Skönt att få prata av sig litegrann ;)

Skulle hem och baka kladdkaka till teorin idag när jag slutade skolan. Men då ringer Karin och frågar om jag vill byta ridgrupp till torsdagar istället så det gick jag väl med på. Så jag och Mikkiz ska byta vilket kommer bli super! Då får vi Marie och utvecklas lite mer. Kommer bli så bra ;D
Mikkiz tyckte det också var bra men inte bra att hon blev utan kladdkaka! :p Så jag sa att hon skulle komma till mig och baka vilket hon gjorde :D Blev kladdkaka och muffins. Smaskens! En trevlig kväll :D


Dagens outfit ;)



KLADDKAKA :D



Gröna och rosa muffins :D

Skola i morgon...

Försökt att skriva ett inlägg tidigare idag men då kom min "kära" bror och drygade sig med mig så det blev inget skrivet. Så jag får skriva nu istället.
Nu är jag nyduschad, sitter i pyjamas och är len i ansiktet av ansiktsmasken ;p Härligt! Blir tidig kväll idag eftersom man måste upp till skolan i morgon -.-' Jag har inte lagt mig före halv två någon dag på hela lovet och oftast gått upp runt två på eftermiddagen.. Underar hur det kommer gå att kliva upp i morgon...

Åkte till stallet och red min bebis idag. Blev en tur i skogen med Mikkiz, Bella och Amanda. Trevligt, trevligt. Nya täcket kunde han ha också, han var så söt så :) Men det var -20 grader, som vanligt nu för tiden -.-' Inte det skönaste. Mitt ansikte frös till is och även tårna :p Men lite får man tåla ;)
Aja, nu ska jag ner och fortsätta titta på "Johan Falk" på fyran som jag började titta på. Puss :*


Älskling, så söt i nya täcket :)


Söt jag är då ;)

Bion...

Kom hem från bion för ett tag sen. Filmen var verkligen superbra, men hade inte trott något annat heller! Men dock sög Avestas biograf förövrigt! Jag och Malin satt och räknade upp allt som var dåligt! Jättehalt golv så både jag och Malin höll på att ramla... Inte fick man gå in i salongen på en gång heller utan alla skulle trängas utan för tills det var fem minuter innan bion skulle börja. Bara burkcola hade dom, kalla popcorn, snuskiga toaletter (dom få dom hade). Sen satt man nästan på golvet i biostolarna :O Avesta är fan större än våran lilla håla och ändå har vi grymt mycket bättre bio! Det ända posetiva var att filmen var bra, men det är ju huvudsaken ;)
Fick stå ute i tjugo minuter för att vänta på att Daniel skulle komma och hämta oss. Det var hur kallt som helst och vi höll på att förfrysa! Men vi kom hem tillslut ;)

Aja, nu ska jag sluta klaga här^^

Hejdå!

Nu blir det bio i Avesta. Det blir Luftslottet som sprängdes, med världens bästa Malin! :* Hörs sen!

Underbar dag!

Min dag har varit bäst! Olivia kom och hämtade mig så åkte vi vidare till Magda. Flummade, tittade på tv, var ner i stallet och lite så innan vi åkte till borlänge för att bowla. Jag sa ju att jag var bäst och att jag skulle vinna vilket jag gjorde :D Fast inte med så mycket, det var jämt! Sjukt kul var det iaf. Gick och åt på en grekisk restaurang när vi bowlat klart. Åt kyckling och fläskfilespett med klyftpotatis och tzatsiki. Grymt gott var det och mätt blev jag! Åkte hem till Magda igen, drack varm choklad och tittade på Let's dance. Dampade som vanligt, vi är ju inte normala precis. Eller jag är mer normal är dom, haha ;)

Upp och jobba 10-14 i morgon så lika bra att jag tar och lägger mig nu!
Puss på dom som gjorde min dag :*

Borlänge!! :*

Snart kommer Olivia och hämtar mig så vi kan åka till Magda! :* Den här dagen kommer bli så bra! Umgås med världens bästa människor och ha det kul. Mot kvällen åker vi till Borlänge, bowlar och äter mat! Jag kommer vinna på bowlingen, haha. Får hoppas det iaf ;)

Igår sov jag till halv två ungefär. Gick upp, fixade mig och åt lite sen åkte jag till stallet. Lyckades övertala Linda att hon skulle rida med mig i kylan. Blev en kort vända och jag tog en liten vända själv också. Fast den blev inte så lång för trodde jag skulle frysa ihjäl ^^
Gjorde inte så mycket mer igår. Bakade en kladdkaka på kvällen men med oboy i, för vi hade ingen kakao ;p men det blev gott det med som tur var :)
Men nu ska jag gå ut och vänta för Olivia kommer när som helst. Hoppas eran dag blir minst lika bra som min, puss :*

KALLT!

Kul att det är -30 grader ute nu, om inte ännu kallare. Man blir ju en isbit så fort man går ut... Men jag har ridit massa hästar idag i kylan. Inte direkt skönt, men dom måste motioneras dom med. Började med att rida Tim med alla andra som skulle rida. Red ut en sväng och sen red vi i ridhuset. Han var inte alls pigg idag, men skulle nog inte jag heller vara när det är så kallt ute! Gick och tog in alla andra hästar som var kvar ute när vi ridit klart. Ridhuset var bokat nu så vi var tvungna att rida ut hela tiden nu! Red på gamle king först och det var sprutt i honom idag faktiskt! Sparkade när jag petade på med spöet, haha gammelgubben! Sen red jag Galdur en sväng och lång kände jag mig då! Men det gick väl bra. Kallt som bara den var det och det var skönt att komma tillbaka in i stallet i värmen igen! Fixade lite och åkte hem.

Käkade lite rester när jag kom hem. Satt kvar vid tvn och tittade på slalom när jag ätit klart. Det är faktiskt rätt kul att titta på. Speciellt när det går bra för svenskarna! Fast det är ju kul att åka själv också, fast man är ju inte lika duktig ;)
Frös så jag nästan skakade så jag tog och hoppade i badet! Det var hur skönt som helst. När man är frusen i fötterna och det bara sticks när man stoppar ner fötternai det varma vattnet! Var så trött så jag somnade i badkaret. Så typiskt mig, inte första gången det händer ;p

Nu är jag hungrig så ska gå ner och titta vad jag kan hitta på att äta! :) Puss!


Min bebis såg ut som en valross när vi ridit klart! :')

Kul kväll!

Tänk att man faktiskt kan ha det roligt med familjen en tisdagskväll. Eller ah, familjen och familjen, pappa och Carina! Började med att spela maxi yatzy. Jag räknade ihop poängen och kom fram till att jag vann med 7 poäng över pappa. Det trodde han inte på så han skulle räkna igen. Då sa han att jag fuskat och lagt på 40 poäng på mig. Då blev det krig och jag tog fram miniräknaren men han trodde inte på mig ändå. Så jag räknade på miniräknaren igen när han var med och jag hade ju såklart räknat rätt från början! Haha, envisa båda två. Men jag är bäst! ;)
Sen blev det tp. Började med vuxenfrågorna men ingen svarade rätt någon gång så det blev lite tråkigt. Vi tog då barnfrågorna istället och det gick mycket bättre. Pappa satt och sa att han kunde varje fråga när vi läste, men egentilgen kunde han inte. Tror han drack lite för mycket, haha! När man jagar chips med hunden på golvet är det något som inte är rätt!? xD Hahah, tror inte jag har skrattat så mycket på länge!

Men nu ska jag ta och sova, puss :*

Fryser!

Usch vad jag hatar vintern och kyla! Att det är 14 grader inne gör inte heller saken bättre... Sitter här och fryser som bara den och längtar till sommaren. När man ligger och solar och det är så varmt så man ryser. Hur underbart är inte det!? Enda anledningen till att man ryser nu är för att det är kallt. Fy säger jag bara, värme ska det vara!
Vaknade strax efter två idag. Underbart att sova när man får. Åt nyss frukost/lunch och nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag slapp ha Tösen idag med, rätt skönt att slippa i den här kylan.

Igår vaknade jag strax efter ett. Gick upp och fixade mig så vi kunde åka till stan. Fick min gitarr fixad då en sträng gått av. Köpte även lite andra saker och var på andra ärenden. Åt frukost/lunch vid halv fem ;p Sen gjorde jag inte så mycket. Satt mest och lärde mig nya låtar på gitarren och tittade lite på tv.

Tror jag ska ta och baka om ett tag, men vet inte vad. Men det visar sig nog :P

PUSS :*


Nattskriver :)

Här sitter jag och skriver i natten :) Gick ner och badade som jag skrev innan och det var underbart skönt! Såg ut som en kräfta när jag klev upp ur badet ^^ Men bara skönt att bada varmt. Har inte gjort så mycket efter det, gick och satte mig här igen. Pysslade om mina naglar litegrann med alla olika saker jag fick av Malin i julklapp så nu är dom fina igen ;) Ingen aning om vad jag ska göra i morgon. Förmodligen åka och gå min gitarr fixad då en sträng gick av igår. Men som tur var så var det inte mitt fel, jag som brukar vara så klumpig, haha :P
Nej, nu ska jag ta och lägga mig och sova. Pussen :*

Stalldag!

Vaknade vid tjugo över tolv i morse, lite senare än jag tänkt. Klädde på mig och åt frukost sen åkte jag till stallet. Gick och hämtade hästarna när alla hade kommit. Min busponny var den enda som inte ville gå in :p När jag gick längst ner i hagen och skulle hämta honom så springer han till andra sidan hagen -.-' Men det gick tillslut med hjälp av lite godis! In och börja brodda hästarna... Jag och Olivia hjälpes åt att brodda våra hästar och det gick bra tillslut men usch vad ont i ryggen man får!
Jag,Olivia,Bella och Maja red på en sväng som var riktigt kul! Galopperade i djupsnön så det bara yrde omkring. Gud vilken härlig känsla det var, hur mysigt som helst. Alla hästar var taggade till tusen och det gick undan men riktigt kul var det :)
In i stallet och gå och hämta nästa häst! Halifax, älgen själv. Han gick typ över mig och gick som han ville, hah! Struntade i att brodda dom när vi bara skulle rida på gräsbanan. Hade lite problem med att komma upp på stora hästen. Ställde mig på den orangea lådan som det är sand i och skulle hoppa upp, men då bara gick han iväg. Men jag lyckades iaf ta mig upp tillslut. Även han var på hugget och tyckte det var kul. Galopperade på som bara den ibland fast han skötte sig bra :) Borstade av han och fixade lite i stallet och åkte hem.
Maten var nästan klar när jag kom hem - stek, potatis och sås, mums! Farmor, Faster och Sigge kom och åt med oss. Jag åt så mycket så magen stod rätt ut, haha. Tur att jag inte tyckte om efterrätten - ostkaka. Tittade på tv en sväng och sen gick jag och satte mig här. Nu ska jag faktiskt gå ner och ta ett riktigt varm och mysigt bad! :D Ha det bra! Puss :*














Lördag 2/1

Någon mer som är trött? Shit, jag är sjukt trött! ;O Kul att man var tvungen att gå upp halv nio i morse för att jag skulle jobba! Stod och gäspade hela tiden, men som tur var så var det inte mycket folk alls! Tiden gick relativt snabbt också vilket var skönt. Fick en hamburgare på Statoil sen och ikväll kommer Benny och Maria så vi ska äta lax! Eller de andra ska äta det men inte jag för jag hatar det! :P Så får se vad jag får för gott!
Funderar på att ta på mig skidorna och åka lite. Skulle vara kul då jag inte åkt på länge. Men hunden kommer vara galen och hoppa på mig så jag ramlar, haha! Synd att vi inte har någon pulka annars hade jag kört honom i den :) Knäpphund!
I morgon ska jag sova lite längre än idag och ett ska jag vara i stallet och rida. Blir både älskling och Halifax! Får se hur det går, förhoppningsvis går det bra :P

Puss :*


År 2010!

Hej på er alla! :) Nytt år, nya krafter och nya tag! Nu ska jag faktiskt ta tag i bloggandet och skärpa mig! Nytt utseende för jag tröttnade på den andra så får se hur länge jag står ut med den här ;)
Julen har varit bra för min del! Många fina julklappar men gitarren var klart den bästa! :) God julmat och trevliga människor!

Nyår var bäst! Var med Elinor, Carro, Amanda och Emma :D Tog aldrig med mig min kamera men vi tog kort med Elinors kamera, så bilder kommer sen när hennes internet fungerar! Vi var uppe till åtta i morse, då somnade alla och vi sov till ett. Fast jag ville sova redan vid fyra med det gick inte eftersom först så tar Emma colaflackan och kör upp den i arslet på mig :O Sen kitlar hon mig och tar täcket av mig, sen kommer Amanda och tar massa kort. Omöljligt att somna då ju! Men fick ju min sömn tillslut (i några timmar iaf). Nu sitter jag här och gäspar som en galning och håller på att somnar ;P Ska ner och ta en dusch och krypa ner i sängen sen. Jobbar i morgon så kommer nog vara väldigt trött skulle jag tro. Men det är bara nyår en gång om året så det får man ta ;)