Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Äntligen

Ska ju ha hand om Rio hela helgen och fick även ha hand om honom idag. Kände när jag jobbade att jag inte hade någon ork till att rida men det ändrade sig när jag slutat. Det sägs att det ska regna hela helgen så när det var uppehåll idag kände jag att jag kunde rida idag ifall jag inte har någon lust att rida i regnet dom andra dagarna.
Tyckte inte det var så mycket insekter ute idag som tur var och Rio verkade inte vara så irriterad heller. Han kom galopperandes och gnäggade när jag skulle hämta honom. Han fick vara ute lite längre än vanligt så han ville in redan när jag kom till stallet, men jag mockade och gjorde maten först.

Fick bråka lite med honom när jag skulle sitta upp då han inte vill stå still. Han gick iväg första gången när jag satte foten i stigbygeln och det är det värsta jag vet när han gör. Så då sa jag åt honom och sen stod han stilla när jag hoppade upp!
Red i paddocken och hade lite bommar som vi travade och galopperade av sig. Han var en aning trött men det förstår jag att han är när det är så varmt ute. Men han skötte sig bra, speciellt över bommarna tyckte jag! Han blir gärna lite nonchalant och snubblar hellre genom bommarna än att anstänga sig och lyfta på benen. Men idag gjorde han det ovánligt bra!

Var dessutom första gången jag red på 1,5 vecka och det var underbart! Kommer garanterat ha träningsvärk i morgon ;)


Ett år gammal bild!


Ny leksak

Jobbat på som vanligt idag. Längtar till pengarna kommer in på kontot!
Tilde fick en ny leksak idag. Eller ny och ny, den har stått här hemma ett bra tag men den har inte varit uppsatt på länge. Men satte upp den idag och Tilde blev överlycklig :D

Smider planer!!

Fick en brilljant idé utav pappa idag som han även gick med på! Iiiihhh, ska bli så spännande men tänker inte berätta vad det är förrän allt är bestämt och klart! Förhoppningsvis sker det inom de närmsta veckorna och jag tror det blir kanonbra! Ni kan få se en liten bild sen när allt är klart ;) Läääängtar!

Har även smidit lite andra planer med Linn och vi bestämde att vi skulle rida tillsammans i helgen. Får låna Jasper och rida lite så det ska bli skoj. Har ju inte ridit på mer än en vecka!
Fick även en till häst att rida i helgen, Rio. Så nu blir det mycket hästar och mycket träningvärk. Underbart!

Hard work work

Inte så jobbigt att jobba just nu då jag bara jobbar fem timmar och får sovmorgon ;) Ganska skönt att jobba hos pappa så man får gå lite som man själv vill ;) Plus att man får pengar!
Får se om jag kan skippa jobbet i slutet på veckan och dra ut på roadtripp med Sarah och co, får hoppas pappa går med på det, är ju trots allt mitt sista sommarlov!

Var till Sarah efter jobbet idag och färgade hennes hår och hade det trevligt.
Ronja red på Rio när jag kom ner och jag blev grymt ridsugen. Har ju inte ridit på en vecka och det börjar krypa i kroppen nu när man är van att rida nästan varje dag! Får ta mig en tur snart när det passar!


Peace and love 2012

Då var fred och kärleks veckan över för i år! Har varit en bra vecka med mycket musik, alkohol, skratt, lera, regn och grått väder! Tack till alla som gjorde det till en bra vecka, nästa år gör vi det till en ännu bättre vecka!
Har inte lagt in mina bilder än, men har snott två från Linnéa som jag kan bjuda på :)