Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Long time ago

Nu var det länge sedan jag skrev här. Har inte haft tid eller ork!
Min helg har iaf varit super och den har spenderats med min fina vän Olivia i Långshyttan på brukets dag. Det hade kunnat börja lite bättre, men slutet var bra! Nästa år gör vi det ännu bättre!

Känns som det är tid för mig att stänga av datorn och börja göra mig i ordning för skolan. Annars kommer jag försent, fast det gör jag ju hela tiden ändå ;)

<3

Nu drar jag till Malin för att rensa alla tankar och känslor! Bästa vän.


<3

Ingen ork

Jag är verkligen nere på botten känner jag just nu. Jag känner mig tom men ändå full med massa känslor. JAG ORKAR INTE.


Den enda, min bästa vän, den som aldrig sviker!

Tom...

Jag orkar seriöst inge mer. När jag fått tillbaka gnistan och hoppet om att det skulle kunna gå igen, så skiter det sig. Det här är inte meningen för mig utan det ska vara som det alltid brukar vara. Allt kan bara gå och ta sig. Om man bara kunde försvinna för ett tag. Är trött på att det alltid ska vara såhär.
Nu tänker jag skriva klar den förbaskade uppsatsen sen ska jag gå och dra täcket över huvudet. Upp tidigt i morgon för att komma i tid till nationella i matte...
Sen ska jag nog bleka håret och pusha upp tuttarna till hakan. För det är ju tydligen så man ska se ut för att duga här i världen. TACK OCH HEJ!

Dressyrtävling

Då har man startat sin första lokala dressyrtävling på Tim idag! Han var verkligen superfin! Blev två missar i programmet då han böt galopp i båda diagonalerna. Trots det så fick vi 64,82 %! Låg i ledningen på det när jag ridit klart men blev nerputtad till en trejde plats och det var precis utanför placering. Hade jag inte haft missarna hade jag vunnit. Men men så är det! Ponnyn var superfin och duktig. Har varit en toppen tävlingshelg!


Tävling i Storbyn

Kan då säga att jag var en aning nervös inför LBn idag. Inte blev det ju bättre när man kommer fram på tävlingsplatsen och man får veta att det är veterinärbesiktning inför klassen också. Hade inga pengar med mig alls men tur att Olivias mamma var så snäll att hon lånade ut åt mig!
Framridningen och allt gick bra, även framhoppningen. Blev en ganska lång väntan innan det var min tur men han var laddad till tusen. Jag red bestämt och var på honom hela tiden och smackade när jag kände att han tvekade. Det gick super och vi kom runt felfritt :D Till råga på allt så var det stilbedömning och jag la mig i ledningen när jag ridit klart. Ledde fram till sista ryttaren som surt slog mig! Så jag kom 2:a och jag är verkligen mer än supernöjd! Mitt mål var att komma runt banan och det gjorde vi, att jag blev placerad var ju bara ett plus. Stilbedöming, regional och allt. Superponny!

När jag skulle in och rida lagklassen så hade vi två som vägrat ur sig och en nolla och jag red för att nolla. Dock tyckte inte min ponny samma sak... Så vi stoppade ut oss på första hindret och kom inte ens över tredje gången... Han hade bestämt sig helt enkelt, men men så är det. Jag är supernöjd ändå!

Dock så har någon i det här huset slarvat bort mitt kort till datorn där jag stoppar i minneskortet för att föra över bilder till datorn, så tyvärr kan ni inte få varken film eller kort från dagen. Men jag hoppas det kommer inom snar framtid :)

Taggad till i morgon

Då var det tävling i morgon igen. Den här gången i Storbyn, andra omgången med DIV 1 laget. Tusan om det inte ska gå bättre än förra ävlingen!
Ponnyn är gul för tillfället och det kommer han vara i morgon också. Något som han tycker om att äta är maskrosor vilket syntes på hela hans knallgula mule idag! Han tycker även om att ligga och rulla på dom så han blir gul över hela kroppen. Men han är söt ändå ponnyskrutten.
Han hade inte blivit motionerad idag när jag kom till stallet så jag tömkörde honom för första gången. Han gick så fint och det var roligare att longera!

Nä, gäspar för fullt här så det är lika bra att gå och lägga sig nu känner jag. Klockan ringer tidigt i morgon!
God natt mina vänner!


Skoltrött

Just nu vill jag bara att det ska vara sommarlov! Är grymt skoltrött och det är mycket kvar att göra i skolan. Men det är bara några få veckor kvar så det är bara att kämpa på de sista veckorna och göra det bästa man kan.
Idag hade vi två timmars svenska och sedan hade vi idrott. Så vi slutade ett och det var skönt!

Åkte till stallet vid sex och hoppade lite för Lena innan jag red på lektion. Gick ju inte så bra sist på tävlingen och så ska jag tävla på lördag så vi behövde hoppa lite innan helgen. Hoppade några språng på 1 meter och det gick superbra och jag fick massa tips av Lena vad jag skulle tänka på. Så nu känns det bra inför helgen :)
Sedan red jag Ida på lektionen och det gick bra. Har bara suttit på henne en gång förut och det var för något år sedan. Så jag är nöjd och det verkade Marie också vara :)


Gäsp, gäsp, gäsp

Galet trött är precis dom rätta orden för att beskriva hur jag känner mig just nu. Har setat och pluggat matte ett tag nu inför nationella i morgon. Tror det kommer gå ganska bra!
Orkar inte plugga nå mer just nu och jag behöver sova så jag tänker gå och lägga mig nu. I morgon efter skolan ska jag få massage av faster, sjukt skönt ska det bli! Sedan lite plugg, usmöte och ytterligare lite mer plugg. Tur att det snart är helg!

Plugg och plugg

Gud vad det är kul att plugga. Eller inte... Det enda härliga med att plugga är känslan efteråt. Då har men det klart och slipper tänka på det något mer. Har gjort klart hemuppgifterna på spanskan som vi har den här veckan eftersom vi inte har någon spanska. En sak mindre men mycket återstår! Antar att jag lär sätta mig och ta tag i något mer nu när jag vilat ett tag. Glädjer mig med att jag får grillat när jag är klar, mums! :D


Blixtrar och dunder

Är det bara jag som sitter hemma och är rädd? Jag hatar åska och blixtrarna! Det måste vara något fel för mig för varje gång det blixtrar så ryser jag. Haha störd? Bara lite. Jag kommer dö snart och blixten kommer träffa mig. Jag är ärligt skiträdd just nu.


Död tjej....

eller det är iaf så jag känner mig just nu. Kom hem från stallet för en och en halv timme sedan och då hade jag varit i stallet från halv åtta i morse... Stalltjänst hela dagen och lagomt kul när man får göra typ allt själv. Kan då säga att jag har varit galet arg hela dagen. Vissa människor är ju totalt pantade så man blir ju bara trött. Tur att man klarar av att göra allt själv. Men det känns i kroppen såhär efteråt. Är helt slut i huvudet och i kroppen just nu känner jag. Blir en tidig kväll!

Kvällen igår spenderades med Malin och Jessica hemma hos Malin. Käkade grillat och kikade på film. The last exorcism. Bra men läskig emellanåt. Alla tre satt och skrek och gömde sig under täcket i soffan. Men det var en kul och välbehövd kväll :)


Heelg!

Har egentligen ingenting vettigt att skriva men har inte uppdaterat på någon dag så jag tänkte det var dags nu.
I onsdags hade vi orientering med skolan på eftermiddagen. Jag, Elinor och Elise gick tillsammans och vi var så duktiga och lyckades hitta alla kontroller. Till och med jag kunde läsa kartan för en gångs skull!

Igår hände inget speciellt. Red ponnyn på lektion och vi hade programträning och det gick super! Så nu ska jag vara med på hemmadressyren också. Ska bli skoj :) Red igen i gruppen efter och hade då Peper. Var ganska trött när jag ridit klart, men passet gick bra!

Idag har vi haft temadag i skolan. Tittade på Tusen gånger starkare i Aulan sedan diskuterade vi filmen och sedan fick vi sluta. Så halv tolv fick jag gå hem idag! La mig och sov ett tag innan jag åkte till stallet. Tösen var verkligen envis idag och ville inte samarbeta. Blev ganska arg på henne men hon skärpte till sig lite på slutet iaf.

I morgon blir det att gå upp tidigt och följa med Ronja och Rio på tävling i Säter :)


Rio :*

My heart is refusing me

I've been crushed beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool I've trusted you
Still I'm hopelessly in love


Mycket solig och varm dag

Nu känns det som att sommaren är på väg hit. Var verkligen hur varmt som helst idag och man kunde inte vara i solen länge utan att man blev svettig och inte visste var man skulle ta vägen. Men man ska väl inte klaga nu när värmen äntligen har hittat hit!
Skönt att man fick sluta klockan ett idag och kunde gå hem och lägga sig i solen och steka ett tag. När solen försvann bakom alla moln passade jag på att åka till stallet. Kusin Tilde skulle såklart rida på Tösen så det fick hon göra. La ut en bom som hon fick rida över och hon blev superglad och tyckte det var hur kul som helst. Sötunge!


Tävlingen igår.

Har fått lite skäll för att jag inte är så speciellt aktiv här nu för tiden. Men jag ska försöka bättra mig!
Var sur,arg,ledsen och besviken när jag kom hem från en lång tävlingsdag igår så att blogga då hade inte blivit bra. Idag känns det bättre som tur är.
Var dubbelnolla i Lcn men omhoppningen kändes mest som vi flängde runt. Var inte så nöjd när jag kom ut från banan. Slutade två utanför placering och hade jag varit tre tiondelar snabbare hade jag blivit placerad. Lite surt, men såhär i efterhand när jag tittat på filmen och allt så ser jag inget större fel mer än att jag kunde ha galopperat på lite mer och ridit lite snabbare.

I lagklassen gick det totalt åt helvete. Det blev helt fel på första hindret då jag trodde han skulle ta ett till galoppsprång, vilket han inte gjorde. Så jag flög nästan av men lyckades hålla mig kvar. Stannade på tvåan och kom över det andra gången och stannade på trean. Då var det kört och vi var uteslutna. Blir så sur på mig själv. Bara för att det blev knas på första hindret så blir jag osäker och börjar fegrida och då stannar han, det vet jag. Så fan om det inte ska gå bra andra omgången. Tror någon får reta upp mig innan jag ska in på banan så jag rider med lite jävla anamma och kommer runt banan!


Ritten från LCn :)





Och såhär såg det ut över första hindret i laget...



VACKERT!

*



Everybodies gotta love someone but i just wanna love you dear
Everybodys gotta feel something i just wanna feel you my dear


Kompiscup i dressyr

Har varit fullt upp i helgen så jag har inte hunnit skrivit något.
I fredags programtränade jag på Tim. Har var superpigg och han var verkligen jättefin. Olivia följde med mig till Tösen och jag red en snabbis. Sen åkte vi tillbaka till Hamre och fixade hästarna inför tävlingarna. Olivia sov kvar hos mig och det blev tidig uppstigning på morgonen. Var i stallet till halv åtta. Han var inte alls lika pigg som dagen innan. Men det gick ändå helt okej. Red LB:1 och vi fick ihop 60,35 %. Jag var nöjd med ritten, fast det kan ju alltid bli bättre. Hamnade i lag med Linda och hon red superbra och fick ihop 68,34 %. Det gjorde att vi knep segern :D