Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Alla älskar regn...

Fick stressa som bara den i morse för att jag skulle hinna till skolan i tid! När jag kommer fram så har vi ingen NO! Åh vad sur jag blev, men det var ju bara att vänta till halv elva då vi skulle titta på dans i aulan. Tiden segade sig fram även fast man flummade med tjejorna! Bättre att titta på dans än att ha lektion iaf. På matten så satt jag och drygade mig med Simon. Kände bara hur jobbig jag var så var tvungen ;) Fick inte mycket gjort den lektionen. Sen var det sista lektionen som var idrott. Orgentering stog på schemat... Jag suger verkligen på det och då skojar jag inte. Jag kan verkligen inte läsa en karta, hur mycket jag än försöker. Sa det till vår lärare och det skulle ju hon få bevisat sen... Jag och Jenny gav oss ut och letade efter första kontrollen. Men den fanns fan inte så vi bestämde oss för att gå banan baklänges istället. När vi kom till sista kontrollen som var vår första är det fel nummer på den och vi fattade ingenting. Fortsatte gå och leta efter flera kontroller men det var ju hopplöst. Tillslut gav vi upp att gå efter kartan och bara gick. Dom kontroller som vi hittade skulle inte ens vara med men vi stämplade dom ändå. Monika bara skrattade åt oss när vi kom tillbaka :O Hon kan då inte klaga på att vi inte fått motion så som vi virrade runt!
Gick till mamma efter skolan och fick plättar. Det var länge sedan och gott var det. La mig på soffan när jag ätit för att vila. Det slutade med att jag somnade! Anmälde mig till leksand också så nu känns det bra!
Regnade som bara den när jag skulle hem så jag blev pissblöt. Hade iaf slutat regna när jag åkte till stallet. Vi fick hoppa ute idag. Första gången för iår! :D Var hur kul som helst och bra gick det! På slutet fick jag hoppa några hinder på en meter och det är ju underbart! Enda nackdelen med att rida ute är att man blir uppäten av myggen!
Nu ska jag ner och duscha sen ska jag sova. Har sovmorgon till tio i morgon. Men jag ska till syv halv tio, men det gör inte så mycket. Slutar tolv och då åker jag till Tösen sen ska jag träna vid två. Det behövs verkligen! Sen ska jag hem och duscha och fixa sen kommer väl Olivia och Magda någon gång. Det blir suuuuuuper ;D

Tired

Håller på att somnar här men ska skriva ett inlägg innan jag går och sover!
Inte hänt så mycket i skolan idag. Tom hade lektion för oss på idrotten och såklart blev det parkour (stavning?). Det är ju rent livsfarligt! Var knappt med men om jag skulle varit det så skulle jag lätt slagit ihjäl mig!
Fick veta resultatet från matteprovet vi gjorde för flera veckor sen. Blev förvånad över mitt resultat! Jag hade ALLA rätt :O Snacka om chockad och glad jag blev. Brukar oftast ha en poäng från mvg men nu gick det super. Var så glad så jag sket i att räkna på hela lektionen ;) Fick veta en del på nationella i matte också. Inte så nöjd, men det är som det är.
Gick till mamma efter skolan och hjälpte mina syskon med läxorna. Jens läste en bok för mig och skrev lite om den, inga problem. Men när man gör läxan med Maria blir man alltid osams! Hon är så envis den där ungen! Rätt kul när hon skulle läsa en engelsk text och hittade på egna ord i varannan mening. Slutade med att vi gapskrattade båda två!
Åkte hem till pappa sen och gjorde ingenting. Försökte spela gitarr men gick inte så bra för mina naglar. Då fick jag ett raseriutbrott och klippte av naglarna och filade! Dock blev det bara på vänsterhanden, haha! Det var jobbigt så jag hoppas att det inte syns så mycket. Gick iaf bättre att spela efteråt.
Måste verkligen sov nu känner jag. God natt :*


Provmiddag

Tog mig till skolan idag och jag mår bra nu. Bara lite snorig och har hosta så jag blir galen. Trodde jag skulle avlida på första lektionen idag. Jag satt och hostade, hostade, hostade och hostade och det blev inte bättre. Fick lov att gå ut ur klassrummet och sätta mig där. Hostade fortafarande lika mycket och var nära på att gå hem. Men jag tänkte att jag måste vara kvar till hkn. Det var jag och sen gick min hosta över, inte helt men det blev iaf bättre. Provmiddag stod på schemat på hemkunskapen! Jag och Linnéa skulle göra panerad fisk, potatis, remouladsås och gino till efterrätt! Allt gick som på dans och det blev verkligen superbra! Vi lyckades med allt och det smakade bra. Vi är verkligen grymma på allt vi gör, det blir alltid bra! Vår lärare skrev super bra i sitt protokoll så jag hoppas verkligen på ett mvg. Eller rättare sagt vi SKA ha ett mvg. För om den där tanten sänker mig så blir jag riktigt arg! Men får hoppas på det bästa.
Ingenting annat vettigt har hänt i skolan. Gick till mamma efter skolan, åt mat där och pratade lite. Satte mig vid datorn där en sväng och sedan kom Malin förbi. Tyckte väldigt synd om henne. Hon hade skurit sig i fingret idag så hon hade fått åkt till akuten och plåstra om det. Kan inte ha varit skönt det! Vi bestämde oss för att köpa glass för att tröstäta. Köpte en glass till Sarah också så vi kunde överraska henne och hälsa på. Hon blev så glad så när vi kom. Tilde med för att hon också fick äta glass såhär på kvällen. Kunde ju inte låta bli att busa med henne heller. Hon är ju för go min kusin!
Nu ska jag gå ner och laga någon mat åt mig och sen ska jag nog spela lite gitarr tror jag ;)

Usch :O

http://www.dt.se/brottsplats/article635715.ece
Vad äckligt! Händer alltid något här i vår lilla håla!

Mamma kom iaf för någon timme sen med hostmedicin och mina klänningar. Den ena som var rosa kunde jag ha, men tyckte den var lite pösig vid magen. Den andra kunde jag också ha men det såg ut som jag var hur tjock som helst och hade gigantiskt rumpa i den! Enda bra med den var att den satt bra över brösten. Så den åker tillbaka. Synd när det var så fin! Ska skicka tillbaka den andra också och beställa en mindre storlek. Hoppas jag kan ha den då och att den inte är så pösig över magen.
Jag sitter fortfarande och hostar som en galning och inte blir det bättre för att jag sjunger heller. Kanske får skylla mig själv då! Ska till skolan i morgon hur jag än mår. Så är det bara! Ska nog ta något att äta nu för magen kurrar!

Hemma från skolan

Här sitter jag och äter glass och spelar musik på hög nivå! Mådde inte alls bra när jag vaknade i morse. Skickade ett sms till pappa att jag skulle stanna hemma, vände på mig och somnade om. Mådde lite bättre när jag vaknade vid elva och gick upp. Åt lite frukost och la på en ansiktsmask i ansiktet. Sen blev det ett varmt bad! Hur skönt som helst men blev ännu snorigare, haha. Satt mig och tittade på någon svensk film på tvn när jag klivit upp. Den var faktiskt helt okej. Hoppas mamma kommer hit med hostmedicin snart. Håller på att bli galen på min hosta. Spelar ingen roll hur mycket jag hostar för det blir aldrig bättre! Hoppas mina klänningar från nelly har kommit också.
Jag tänker då gå till skolan i morgon, hur jag än mår. Vi har provmiddag och det får jag ju inte missa. Men tror inte jag mår sämre än jag gör nu och nu mår jag ganska bra ;)

ǝɯ ɥʇıʍ ƃuoןǝq noʎ

HOST!!

Fick grillat när jag kom hem idag. Det var smaskens! Tog en värktablett och åkte motvilligt på möte i stallet. Eftersom det var viktigt så kände jag att jag var tvungen. Var där i en timme och höll på att hosta sönder när jag körde hem! Det håller jag på att göra än. Blir galen när man bara hostar och hostar och det inte blir bättre. Ska ta och lägga mig och sova nu och hålla tummarna för att jag mår bättre i morgon. Om jag mår som jag gör nu så kommer jag inte till skolan i morgon. Men ska iaf till skolan på tisdag har jag bestämt!

Halvt död...

Det är så jag känner mig just nu. Jag kan knappt andas, jag hostar som en galning och när jag gör det så håller jag på att hosta upp hela magen eller spy :O Känns som jag har en sten på typ 10 kilo i huvudet också! Pronaxen hjälper inte heller... Ena positiva är att jag inte har ont i halsen idag.
Lagomt rädd jag blev igår när jag skulle gå och lägga mig. Det var mörkt så jag såg inte så mycket, mer än att det var något på huvudkudden. Trodde det var något skräp så jag skulle ta bort det. Jag tog på det och ryckte bort handen igen. Då såg jag att det ver en geting :O Snacka om att jag blev rädd. Var tvungen att titta egenom hela sängen innan jag kunde lägga mig sen!
Har fortfarande ont i fingrarna från igår då Malin klämde mina fingrar i dörren. Ont gjorde det kan jag säga och jag är helt öm i fingrarna nu :p
Skönt att Anna tar Ursulla åt mig idag då jag slipper åka till stallet. Har verkligen ingen ork för det idag. Får se om jag ens orkar åka på möte senare idag. Det visar sig väl. Nu ska jag fika :)

Barnvakt

Mådde inge bättre när jag vaknade i morse, men jag gick upp ändå. Fixade mig och åkte moppe till stallet. Följde med Olivia till Vansbro när hon skulle tävla. Hon kom trea i första klassen! Bra gjort då det var runt 30 starter och hon tävlade mot storhästar. I DMklassen var hon felfri i grunden. När hon skulle hoppa omhoppningen rev hon första och vägrade på tredje och ramlade då av. Synd det! Det gick ganska snabbt och vi var klara vid två tror jag. Stannade och åt på max på vägen hem. Gott var det. Duschade när jag kom hem. Hämtade upp Malin på vägen till Tilde. Har suttit barnvakt hela kvällen. Malin gick nyss hem så nu är jag ensam med Tilde. Tittar på Wallander och tycker det är läskigt :( Synd om mig. Ska nog ta och lägga mig nu! Får hoppas att jag mår bättre i morgon.


Sjukling.

Vaknade i morse av att jag hade ont i halsen. Trodde det skulle gå över men icke sa nicke. Blev bara värre och inga halstabletter hade jag heller. Började skolan med musik. Envisades med att sjunga och usch hur det lät. Inte kunde jag spela ordentligt idag heller. Orkade inte göra så mycket! Känt mig hänging hela dagen idag.
Åkte hem efter skolan och la mig på soffan och sov en stund. Skulle gärna ha sovit längre med var tvungen att åka till stallet och rida. Hade verkligen ingen lust idag. Tösen var helt lerig och spelade ingen roll hur mycket jag än borstade för det blev aldrig bättre. Lagomt skönt när hon halvt sprang över mig och trampade mig på hälen. Då var jag inte glad! Tog extremt lång tid i stallet idag, men tillslut kom jag hem. Åt lite mat och la mig på soffan och tittade på talang. Känner att jag verkligen inte mår bra nu. Ska ta en ipren och gå och lägga mig. Blir att gå upp tidigt i morgon och följa med Olivia på tävling. Kan ju bli spännande att se hur jag mår då...

Helg i morgon!!

Började dagen med nationella i matte. Det gick väl bra tyckte jag! Bara några få uppgifter jag hade problem med men skrev på dom flesta. Eftersom vi hade haft prov så slapp vi räkna ordentligt på matten. Vi fick sitta och spela mattespel med det var faktiskt kul. Hade ingen idrott för det vara bara dom som hade rester som behövde vara med, så jag slapp. Fick sluta vid två idag (y) Orkade inte gå hem på en gång så jag satt mig och pratade med Tom lite grann. Gick sen till mamma och pratade lite med henne. Tittade runt på datorn efter någon avslutningsklännning. Hittade två stycken på nelly som jag ville ha. Kunde verkligen inte bestämma mig vilken jag ville ha så det blev båda, haha ;) Snällt att mamma betalade också!
Åkte till stallet sen och hade markarbete. Länge sedan jag red min bebis. Han gick riktigt bra idag och det var skoj! Förhoppningsvis så får man tävla 15e maj också! (y) Hoppas!
Skönt att det är helg i morgon igen men gud vad veckorna går snabbt. Sitter just nu och gäspar som en galning så det är väl bäst att jag går och lägger mig nu!

Jag hatar tandläkare!

Sovmorgon till tio i morse. Men fick reda på sen att vi hade tydligen lektion ändå. Fast ingen visste om det så det var bara tre som gick, haha :p Klockan tio skulle man vara hos tandläkaren. Jag fick vänta till sist som vanligt då. Idag var tandläkaren inte snäll tyckte jag. Hon bara gnällde och hade sig. Gjorde så jag började blöda och fick äcklig bananlack på tänderna. Smakar så äckligt. Sen skulle jag röntga tänderna och hon som gjorde det var ju kass. Bilderna blev inte bra så hon var tvungen att ta dubbelt så många! Det är ju kul när man sitter med något som gör väldigt ont i munnen och man halvt dregglar, hah! Hade iaf inga hål!
Åkte till Tilde efter skolan idag med! Lika härligt varje gång. Hon kan verkligen få en på bra humör! Man skrattar alltid åt henne, sötungen!
I morgon har vi nationella i matte. Får se hur det går då. Har inte pluggat något alls men förhoppningsvis så går det bra! Man kan alltid hoppas det! På tal om matte så fick jag veta resultatet på en del av matteprovet vi gjorde för några veckor sen. Alla rätt och det trodde jag inte :O Får hoppas det går lika bra på den andra delen också ;)
Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp i morgon!

Tisdag

Ska försöka skriva ihop några rader innan jag går och lägger mig hade jag tänkt!
Skolan har rullat på som vanligt. Jag och Linnéa skrev klart soarbetet och det känns skönt att ha det gjort. Skrev frivilligt prov i no för att försöka få högre betyg. Hade inte pluggat alls och skulle bara försöka och hoppas på det bästa. Gick väl sisådär, ibland fattade jag inte ens själv vad jag skrev. Men bättre att skriva något och kanske få rätt än att inte skriv alls. Bara hoppas på det bästa :)
Åkte till kusin Tilde efter skolan! det var längesedan och gud vad jag har saknat mitt charmtroll. Prata det kan hon då, inga problem med det. Gjorde armband med henne och busade. Råkade göra så att hon började slicka på mig! Blev ganska blöt och tillslut gick det överstyr och hon började spotta på mig. Haha, var inte lätt att hålla sig för skratt. Hon är bra underbar min lilla stjärna :) Blir att hälsa på henne i morgon igen!
Har sovmorgon till tio i morgon och då ska vi till tandläkare. Kanske dags att jag borstar tänderna idag då? ;) Haha, nejdå det brukar gå bra så vi får hoppas det gör det i morgon också. Nu ska jag ta och sooova!

Trött!

Underbart väder det har varit idag! Vad lite sol kan göra en glad :) Skönt att kunna sitta ute på rasterna och njuta av solen.
Dagen har varit lika värdelös som alla andra måndagar. Men har ju mina kära flickor som gör min dag bäst :D Gick till mamma efter skolan och var där i 1½ timme. Wiho, får min p&l biljett iaf (y) Pratade om sommarjobb, för jag blir ju utan pengar i sommar :O Så elakt tycker jag att man varken får barnbidrag eller studiebidrag då! Måste typ jobba 24/7 om jag ska få så mycket pengar jag vill så det ska räcka till allt! Om jag får som jag vill så kommer jag ha tre olika sommarjobb i sommar. Kan ju alltid hoppas att det går bra! Två av dom är redan klara iaf ;) Aja, det löser sig nog!
Nu är jag så trött så jag håller på att somnar. Ska gå ner och duscha sen ska jag soooova!

Sunday.

Då var helgen slut och skola i morgon. Usch vad helgerna går snabbt! Tycker inte om söndagar för man går bara och tänker "i morgon är det skola igen...". Inte gör man något vettigt heller.
Linnéa åkte hem vid tio i morse tror jag. Hade dampat på hunden ett bra tag då, så jag kunde lika gärna gå upp då. Gav hunden mat, sen satte vi oss och tittade på nå tecknat på tv som var mysko. Rätt kul var det iaf :p Fortsatte titta på tv när hon åkt hem. Somnade gjorde jag också! Gjorde frukost/lunch när jag vaknat och började städa undan lite grann. Inte gjort någonting speciellt idag. Satte mig och spelade lite gitarr på kvällen också. Gick väl ganska bra men har för långa naglar just nu! Hoppas jag tappar dom snart så jag kan börja spela ordentligt :p
Ska nog lägga mig i sängen snart tror jag. Ladda för i morgon. Wiho, eller något...

Linnéa sover så sött... :)

Här sitter jag och Linnéa sover så soffan och ser söt ut. Hon var så trött så jag förstår att hon somnade och inte vill jag väcka henne heller. Låter henne sova tills jag fixat allt och ska gå och sova :) 
Åkte ju till mamma och käkade mat. Blev grillat och jordgubbar till efterrätt. Det var gott och satt inte helt fel i magen då jag bara ätit frukost innan jag åkte dit. Var där i några timmar och på vägen hem så hämtade jag upp Linnéa. Hade slutat regna då som tur var! 
Poppade popcorn och satt oss och tittade på "Big fat liar" på femman. Rolig och bra film! Satte mig när när filmen var slut och Linnéa skulle titta på en annan film. Men hon somnade så sött! 
Snällt av vovven att slicka henne i ansiktet så hon vaknade. Nu är hon vaken och säger att hon kan vara vaken ett tag. Får väl se hur det blir med den saken ;)

Lördag

Tycker inte om att vovven sover på mitt rum om nätterna. Jag blir tokig på honom! Så fort man vänder på sig kommer han och slickar mig i anisktet och tycker vi ska gå upp.. Klockan tio i morse fick jag nog och släppte ut honom och gav honom mat. Han fick stanna kvar nere och jag gick upp och la mig i sängen igen. Somnade om och sov till kvart i två. Då gick jag upp och duschade. Åt frukost och satte mig här. Började fundera på vad jag skulle hitta på idag. Då ringer mamma och tycker jag ska komma till henne en sväng. Så det ska jag väl göra om ett tag. Ska bara fixa håret och gå en liten promenad med hunden. Hoppas att Linnéa sover här i natt, Får se hur det blir :)

Ett stort grattis till Cicci som fyller 18 idag! HURRA :D<3

Fredagkväll...

Inte ofta man sitter ensam en fredagkväll och håller på att ruttna bort. Malin åkte hem för en timme sedan och nu är jag ensam igen. Eller har ju hunden hemma också, fast vet inte om man ska räkna honom som sällskap. Oftast tycker jag det är skönt att vara ensam hemma, men inte just nu. Har tråkigt som bara den och vet inte vad jag ska hitta på. Tror jag ska sätta mig och försöka spela lite gitarr och lära mig något nytt. Tur att ingen annan är hemma så ingen behöver lyssna på hur illa det låter.
Egentligen är jag jättetrött så att sova skulle ju inte heller skada.. Men det är inge kul så det får vänta ett tag. Får se vad jag hittar på för något i morgon. Förhoppningsvis kommer Linnéa hit och sover med mig, hoppas!
Saknar min kära pappa så jag tycker han ska komma hem till mig nu!
Puss

Med Malin

Började dagen med nationella i matte. Det gick väl rätt bra utom sista uppgiften som var svår. Men det gick som det gick. Sen var det bara språk och kabaré kvar. Rätt slapp dag ändå!
Var lite busig med Jessica efter skolan, hihi (a)
Red med Linnéa och det var ett tag sen! Härligt men blåsligt. Trodde jag skulle köra ner i diket på vägen hem. Speciellt när jag mötte en lastbil :O
Men jag klarade mig och jag lever ;) Nu är Malin här så vi ska ha lite fredagsmys! Inte är jag sams med vovven heller. Han hade bitit sönder min jacka när jag kom hem så jag var lagomt glad. Han skämdes som bara den och visste inte vad han skulle ta vägen. Haha, stackaren, rätt åt honom :p
Blir nog att kika tv ikväll och äta tacos, och mysa lite grann. Skönt de!




Hello, is it anybody in there?

Åh vad jag hatar mig själv rätt mycket nu kan jag säga. Räknade inte ett enda tal på mattelektionen idag och jag har nationella i morgon. Har jag pluggat något hemma? Nej. Det är så typiskt mig och jag kommer typ inte ihåg något alls. Kommer gå käpprätt åt skogen i morgon! Men då är det väl så...
Skolan var rätt slapp idag. Hade sovmorgon till halv elva. Då tittade vi på några från gymnasiet som sjöng. Jag och Jessica var rätt elaka och satt och skrattade åt dom på scenen! Haha, inte vårt fel att dom såg roliga ut :O Sen hade vi engelska men av vissa skäl så gick vi inte dit. Sen hade vi bara matte och idrott kvar.
Var med Malin efter skolan och vi lagade mat och bakade. Det blev mums :D Sen åkte jag till stallet och hade teori. Vi var bara två personer men det var kul ändå!
Känns som jag måste försöka plugga lite för att det ska gå i morgon, men får se hur det blir med det...

Städdag!

Tog sovmorgon i morse och gud vad skönt det var. Gick upp tjugo över elva och åt frukost och kikade på tv. Sen vad det väl bara att sätta igång med städandet om jag skulle bli klar någon gång. Började städa badrummet, tycker det är lättast att göra ;p Dammsög hela huset och skurade golven. Usch jobbigt att städa hela vårat "lilla" hus :P Men blev klar tillslut och då tyckte jag att jag förtjänade ett bad. Det var underbart! Åkte med pappa och handlade när jag klivit upp. Är ensam hemma från torsdag till söndag, då kan man hitta på massa hyss. Hihi. Nejdå, jag ska vara snäll. Hoppas att min kära vän Linnéa kommer och bor med mig någon dag. Det blir bäst i sånna fall :D
Kul att jag sparade mitt rum kvar att städa. Det som ser värst ut också! Fast det ser mycket bättre ut nu när jag plockade bort att kläder. Orkar inte städa klart idag så jag får ta att göra det i morgon.
Sovmorgon har vi i morgon! Snacka om skönt :D

Soleeeen!

Är det inte helt underbart att solen är här? Ah, inte just nu men på dagarna! Det är så skönt att sitta ute på skolgården när det är rast. Men mindre kul att sitta inne på lektionerna när solen lyser för fullt. Men snart är det sommarlov ;D Snart och snart..
Härligt att man slipper skolan i morgon! Aktion tanzania så jag ska vara hemma hela dagen lång. Men pappa tvingar mig att städa hela huset. Åh, buhu inte snällt! :( Men det är väl meningen vi ska jobba för att få den där hundringen. Fast det är taskigt ändå tycker jag, men bara att göra det ...
Då kan jag iaf ta mig en förtjänad sovmorgon i morgon. Great! :D




Du gör min dag

Jobbigt att gå upp i morse, men kom upp tillslut. Var ganska kallt att åka moppe även fast det var varmt i solen. Dagen har gått rätt snabbt idag. Helt underbart och träffa kompisarna i skolan!
Linnéa följde med mig hem efter skolan. Vi bakade kladdkaka när vi kom hem. Sen blev vi sugna på att baka bröd så vi gjorde scones! Åt nybakta scones med ost och mjölk. Mumma! Efter det blev det kladdkaka, glass och varma hallon. Tittade lite på tv innan jag körde hem henne igen.
Du gör min dag Linnéa! Du är en ängel och jag kommer alltid stå på din sida. Du är bäst och jag älskar dig! <3



Vackert väder!

Mums, här sitter jag och äter vaniljglass med varma hallon idag igen! Bara för gott!
Dagen har spenderats med Elinor. Jag lekte lite modell och hon var fotograf! Perfekt när det var så härligt väder också. Man blir så glad när solen lyser och det nästan inte är ett moln på himlen. Fina bilder blev det. Klättrade i träd och gjorde massa andra trevliga saker. Dagen har med andra ord varit lyckad.
Så skönt att mopeden är hemma så man kan åka när man vill och hur som helst. Satt och sjöng för fullt på väg hem. Tråkigt att åka i 20 min helt tyst ju! Bra att man kan roa sig själv ;) Bilderna kommer iaf någon dag i veckan så ni får se!
Kul att jag inte har gjort klart son också! Måste sätta mig och göra klart den nu. Fast med musik på hög volym så går det nog bra. Skönt att ha det gjort!
Puss :*

Vaniljglass med varma hallon!

Vilken värdelös dag det blev idag! Men skönt att inte göra något speciellt ibland. Slapp laga mat också för pappa åkte och köpte pizza. Det var länge sedan och gott var det! Fick inte äta nå mer när jag fick påskmust på min tallrik av brorsan. Tack så mycket, haha. Så går det när han är sur :D Han är så söt då, hih.
Åt nyss glass med varma hallon och det var underbart gott! Länge sedan man åt det! Nu sitter jag och snackar med Sandra som är lika trevligt som alltid. Spelade nyss sten, sax, påse. Eftersom jag är så grym så vann jag :D


Trööök!

Har inte sovit så mycket i natt kan jag säga. Jag var nog den första som gick och la mig igår, fast jag somnade inte först! Har vaknat många gånger under natten som jag alltid gör när jag sover i stallet. Vaknade kvart i åtta i morse av att ungarna sa god morgon till varanda. Åh nej tänkte jag bara. Gå och lägg er... Sen var det fullt liv och det var omöjligt att sova. Väntade till de flesta ungarna gått ut till stallet innan jag gick upp. Packade ihop mina saker och diskade. Helt slut när barnen hade åkt hem! Jobbig med barn ;) Men kul har det varit. Tur att jag hade Kajsa så man fick sig massa skratt!
Åkte hem på mopeden med all packning. Helt underbart att man kan åka igen! Man känner sig så fri när man kan ta sig fram själv utan att be om skjuts hela tiden. Förstår inte hur jag kunde klara mig utan moped förut :o Skulle verkligen inte klara mig nu.
Hämtade Malin och vi tog en fika på stan. Eller jag åt frukost. Satt och försökte komma på något vettigt att göra för vi var rastlösa. Gick mindre bra och vi kom inte på något att göra. Så jag åkte hem. Försökte komma på något bra att göra men fastnade här. Hungrig som bara den är jag också! Alla andra åt i borlänge så jag blev utan mat. Inte orkar jag göra mat och inte åka och köpa något. Finns ju ingenting gott i frysen heller. Åh jag blir galen. Jag vill ha mat :( Aja får väl sov att laga mat själv...
Måste göra klart son idag också. Suck. Bäst att göra det så man har det gjort!
Får se om jag tar mig en promenad med vovven sen i det härliga soliga vädret också!
Puss :*


I stallet!

Blev nå fel på förra inlägget jag skrev så får skriva om det nu! Kvällen igår var kul. Hade allsång mesta dels av kvällen/natten. Mycket skratt och mycket dans. Jag och elinor var trötta när vi kom hem så vi somnade på en gång! Låg kvar och sov medan elinor åkte och tog spruta i morse. Gick upp när hon kom tillbaka. Har inte gjort mycket idag. Suttit och spelat gitarr och sjungit. Blev stressigt till bussen och såklart missade vi den! Fick skjuts av hennes mamma in till stan i stället. Det var nog bättre det så jag slapp gå med all packning. Åt mat när jag kom hem. Packade lite saker och åkte till stallet. Har nyss lekt någon lek med ungarna här. Helst av allt skulle jag vilja sova. Men om jag känner alla folk här så blir det inte mycket sömn i natt. Men har hela dagen på mig i morgon att sova ;) måste göra klart son då också, men det går nog snabbt. Nu ska jag vara sociala med dom andra här! Puss

Hos Elinor!

Dagen ha varit totalt värdelös! Har inte gjort någonting idag. Vaknade av sms idag igen och kunde inte somna om. Klockan var halv tolv då, så var lika bra att gå upp då. Åt frukost och tittade på tv. Tog en dusch lite senare och sen var klockan fyra utan att jag hade gjort något alls. Lagade lite mat då. Sen satte jag mig vid datorn och åt godis! Blev besviken när alla goda godisar tog slut :( Skickade sms till Elinor och frågade vad hon gjorde. Hon hade glömt bort mig haha. Packade lite saker och åkte till henne. Nu sitter jag här och skriver och hon läser tidning! Ska väl vara social med henne innan vi går på "filmkväll" ! Puss :*


Rolig kurs!

Skulle sova länge i morse hade jag tänkt. Men vaknade av att jag fick sms och kunde inte somna om. Lika bra att gå upp då! Satt och tittade på tv ett tag innan jag insåg att klockan var rätt mycket! Åt en pizza till frukost! Nyttigt jag vet ;p Klädde på mig och så småning om kom Olivia och hämtade mig på mopeden! Årets första mopedtur och det var helt underbart!
Var bara fem stycken på kursen men det var kul! Roligast var när vi skulle säga alla kroppsdelar på hästen. Jag och Olivia är ju så bra på det... Haha, mycket skratt blev det!
Åkte med Olivia till granngården där mamma väntade på mig. Åkte med mamma ut till mormor för att gratta henne då hon fyller år idag! Hon blev så glad så när jag kom och hälsade på. Det händer ju inte så ofta!
Blev glad när jag kom hem och såg att min kära moped stod på gården :D Kanske ska ta mig en tur i morgon ;)
Somnade på soffan när jag skulle titta på tv när jag kommit hem. Då kommer Jens och tar kort på mig. Fast jag tog bort dom när han var på toa! Han ska inte ha nå fula sovbilder på mig :p
Nu sitter jag här och håller på att dör av tråkighet! Ingen aning om vad jag ska hitta på, sova vill jag inte göra än. Vet inte vad jag ska hitta på i morgon heller. På kvällen åker jag till Elinor på "filmkväll". Haha, det blir då allt annat än filmkväll ;D Hihi, blir nog skoj :D
Ska nog ta något att äta nu sen hitta på något kul att göra, om det går! Puss :*


Bilder från tjejkvällen på bion ;)




Kväll i Falun!

Följde med mamma upp till Falun för att lämna moster. Alltid lika trevligt att träffa moster :) Fick fika och macka när vi kom fram. Var inte så hungrig men åt ändå och gott vare! Spelade backgammon med Jonas efter vi ätit klart. Inte min dag idag när det gäller spel. Jag förlorade stort med 5-0 :( Var ganska så sur och jag ville spela yatzy istället. Det gick inte heller bra och jag förlorade! Men sista gången vann jag med några poäng och då ville inte jag spela nå mer, haha!  Men vad säger man otur i spel, tur i kärlek? ;) Måste vara så ;D
Klockan var rätt mycket då så vi åkte hem. Fick med mig värsta godispåsen hem också! Åt mycket godis när vi spelade, usch :p Måste fan gå en promenad i morgon och förbränna allt godis jag ätit på dom här dagarna :p Nu ska jag nog snart gå och lägga mig tror jag. Puss :*

Tjejkvällar!

Har inte suttit vid datorn på två dagar! Därför jag inte har skrivit något här. Men nu har jag tid så jag tänkte väl skriva vad som har hänt under dom två dagarna!
I söndags var det tävling i Falun. Eftersom Tösen var halt så kunde jag inte vara med och tävla! Åkte med Linn upp och tittade istället. Var ingen vidare bra dag för vårat lag! Dommaren var snål med poängen också! Tror att vi kom sist. Men inte deppar vi sönder för det. Bara att ladda om till nästa omgång och då ska jag också vara med!
Tävligen tog lång tid och vid halv sju tror jag att vi var hemma! Då var det bara att åka hem, duscha, fixa sig och åka tillbaka till Linn. Där fick man kyckling och klyftpotatis, mums! Tittade på wipeout och ballar av stål när vi ätit klart. Gick och la oss halv tre. Klämde ner oss 4 st i en dubbelsäng. Olivia låg redan och sov så fick putta bort henne så gott det gick! Hon ringde och väckte mig tjugo över nio och sa att vi skulle rida då! När jag börjat gå till stallet så fick jag sms att vi skulle vänta med att rida. Eftersom jag börjat gå så gick jag till stallet ändå och väntade där. Vi flummade runt och hade allsång i stallet :D Eftersom flickorna skulle komma till mig så fick jag lov att rida själv i ridhuset! Tim var pigg som bara den och ville springa, men på slutet så blev han lugnare! Åkte hem och bytte om innan vi hämtade Linnéa och handlade! Duschade en snabbis när vi kom hem och sen började vi med att rensa kyckligen. Vi var grymma på det. Men vi är grymma på allt vi gör :D Efter fyra började bästa flickorna komma! Vi satte oss och åt vitlöksbröd med tzatsiki först. Sen blev det klyftpotatis, kyckling och coleslaw. Gott var det och alla åt hur mycket som helst :P Sen blev det gino till efterrätt! Jag och Linnéa stod för maten och vi är dom bästa kockarna ever! Magen höll på att spricka när vi ätit klart! Men då var det bara att sätta sig i bilen och åka till bion! Eftersom alla var mäta så ville vi inte ha något att äta på. Vi såg Valentine's day och vi skrattade ganska så mycket. Bra film var det! Gick på stan en sväng innan pappa kom och hämtade oss. Jessica hade så ont i magen så hon åkte hem :(
Fixade iordning gäststugan och sen tittade vi på "I know who killed me". Haha. Tjejerna tyckte att den var äcklig. Jag hade sett den förut så jag visste vad som skulle hända. Men dom fattade inte heller filmen :P Sen tittade vi på "Pretty woman". Eller jag hann inte se någon av den för jag somnade innan den ens hade börjat. Tillslut sov alla utan att ha sett klart filmen! Rätt varmt, men mysigt att sova alla 4 i en bäddsoffa! Vaknade halv tio och när alla var vakna så bestämde vi oss för att titta på filmen igen. Så det gjorde vi. Men jag och Emelie var så trötta så vi sov emellanåt! Vid halv ett hade alla flickorna åkt hem och jag var ensam hemma igen :(
Nu sitter jag här och håller på att hungrar ihjäl så jag ska gå och laga mat nu.
Puss :*

Inte min dag idag!

Gick upp tidigt i morse igen för att följa med Olivia på tävling i Falun. Gick bra för henne i första klassen förutom att hon fick blackout i början och gjorde lite fel. Men hon fick 60.37 % och det räckte till en andra plats, placering! Så duktiga så! Gick bra i andra klassen också, men gjorde en liten miss en gång. 63.44 % i den klassen och en bland dom sista ryttarna petade ner henne till precis utanför placering, Surt men dom var så duktiga ändå!
Blev stoppade av polisen när vi nästan var i stallet igen. Fick lov att väga transporten och bilen! Men det var inga problem och vi hade massa kilon till godo! Tur det.
Åkte hem, käkade och bytte om innan jag åkte tillbaka till stallet igen. Jag och Bella red ut en sväng! Red hem till henne och nästan hem till mig :p Hästarna var pigga och fick för sig att dom skulle galopperna snabbt. Hahah kul ritt var det iaf :D När jag fixade iordning allt sen så ringer Anna. Hon säger att Tösen är halt och jag trodde hon skojade med mig först. Men icke sa nicke. Då var det ju bara att glömma tävlingen i morgon och försöka hitta någon ersätta fort som bara den! Efter mer än en timmes letande så löste vi det. Martina&Wista hoppar in och rider istället för mig i laget! Bra lösning men jag hade ju såklart helst ridit själv. Men inte att göra så mycket åt just nu. Får vänta till dom andra omgångarna och hoppas att jag kan rida då istället!
När jag kom hem var jag ganska så rejält sur och hade ont i magen som bara den! Käkade någon pizza som inte var så vidare god och sen satte jag mig här. Får väl stå ut med mitt magonda till i morgon då jag kan ta en till tablett. Men nu ska jag nog ta och sova för det blir nog en rätt lång dag i morgon ändå. Följer med och tittar på tävlingen i morgon. Så jag är rätt död just nu, så jag ska nog ta och sova nu! Godnatt! Puss :*

Smurfar!

Vet egentligen inte varför jag sitter här just nu. Egentligen borde jag ligga i sängen och sova nu! Ska ju upp tidigt och följa med Olivia på tävling, så jag skulle behöva sömn. Blev ju tidigt i morse också. Var ju påskhoppning idag, jag och Olivia va utklädda till smurfar. Lätt snygga vi var. Bilder kommer sen ;) Var iaf felfri i 90 cm och min bebis var lika bäst som alltid! När hoppningen var klar så red jag dressyr på Tösen i ridhuset. Hann inte tvätta bort det blåa i ansiktet så jag fick se ut som en smurf då också, haha. Gick väl bra att rida fram själv men blev en total katastrof när jag red programmet för Marie. Hon hade bråttom och gjorde så jag blev stressad. Allting blev bara pannkaka men gick mycket bättre när Marie gick och jag red för Anna. Bara galoppen hon blir stark och springig i. Men bara att träna mer!
Åt mat när jag kom hem, men potatisen var så himla salt så jag kunde inte äta mycket! Hoppade in i duschen och duschade av mig det blåa. Tog ett tag innan allt var borta, men tillslut gick det bort. La mig på soffan och läste bok, men tillslut somnade jag. Vaknade vid sex och då fortsatte jag läsa. Linnéa ringde mig vid sju och hade tråkigt. Så vid åtta kom hon hem till mig :D Tittade på talang och skrattade som bara den! När det var slut ville jag se på New Moon och det gjorde vi. Men blev lite besviken för att det var inte alls så som det står i boken. Men filmen var väl helt okej ändå! Linnéa stackaren cyklade hem själv i mörkret när filmen var klar. Men hon kom hem levande iaf, tur det ;) Trevlig dag måste jag säga.
I morgon blir det som sagt att följa med Olivia på tävling. När vi kommer hem därifrån så ska jag rida Tim! Skojsigt. Men nu måste jag verkligen sova om jag ska vara levande i morgon. Puss :*

Äntligen lov!

Ja, då var det efterlängtade lovet här! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt på lovet hade jag tänkt. Men lovet går väl så snabbt så det snart är skoldax igen... Men än har bara lovet börjat!
Jag tänkte ut och gå en promenad när jag slutade skolan, men då regnade det. Så hade ingen större lust med det. Nu regnar det inte men har inte lika stor lust nu. Men det skulle vara skönt att bara gå, lyssna på musik och rensa tankarna. Skulle jag behöva just nu!
Hungrig är jag också just nu. Vill ha maaaaat! Men jag är för lat för att laga mat. Men om jag inte vill svälta ihjäl så har jag väl inget val. Bara att lyfta sitt feta arsle härifrån och ta något att äta!
Tänkte att jag skulle ladda upp bilder på allt jag köpte i helgen nu! :D
Puss!







Det står "now or never" :)