Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Besviken

Blir så ledsen, arg och besviken på människor ibland.
Får hoppas morgondagen blir betydligt bättre!

7 mars

Veckorna går på tok för snabbt och det står inte på förrän vi står där och viftar med studentmössorna!
Fredag i morgon, skönaste skoldagen! Börjar med spanska på morgonen och sedan har jag 5 timmars hål innan jag har matte. I morgon har jag dock matteprov så det blir att plugga hela håltimmen då jag inte orkat öppna matteboken än. Skäms på dig!
Men förhoppningsvis går det bra med 5 timmars plugg i morgon!

Ska även rida Abbe i morgon efter skolan. Var sjukt länge sedan jag red lilla ponnyn så det ska bli kul!
På lördag kommer det någon som ska titta på Abbe då han är till salu. Åker med Ronja till ridhuset då och vi tar även med oss Rio. Ronja frågade om jag ville rida honom och självklart vill jag det! Så medan Abbe provrids så rider jag lite dressyr på finaste hästen, perfa :D
På söndag har jag stalltjänst på förmiddagen och efter det så blir det kalas hos mamma då moster, mormor och kusinerna kommer dit och firar mig lite.

Moooorr!

Åh dumma blogg... Jag hade skrivit värsta inlägget om vad som hänt dom här två veckorna som jag inte skrivit. Så klart laggar datorn ihop när jag skrivit klart och ska lägga in en bild. Stängde ner allt och hela inlägget var borta! Så irriterande.
Nu orkar jag inte skriva lika utförligt men ska väl försöka skriva lite om vad jag gjort.

För två helger sedan hade jag myskväll med Linnéa på fredagen med hemmagjord pizza och tvtittande. På lördagen hade jag stalltjänst hela dagen och det blev tacomys och melodifestivalentittande med massa tjejor!
På söndagen var det pay'n ride. Red en LA:1 på Tim som inte gick allt för bra. Inga bra framridningsmöjligheter så fick inte igenom så mycket. Därför blev det mest pannkaka inne på banan. Domaren var ändå snäll och gav oss 61 %.

Lovveckan har gått sjukt snabbt och det har hänt en hel del.
Inledde veckan med STUDENTKRYSSNING!
Skulle lätt göra om det igen om jag fick! Dock så hade jag nog alla humör man kan ha under dessa 24 timmar. Humörsvängningar.se
Men största delen av resan var humöret på topp!

Fixade balklänning på onsdagen och tränade Ursulla för Annica på torsdagen.
Hade inte ridit henne seriöst på flera månader och aldrig tränat henne för instruktör innan. Men det gick jättebra och hon var så fin! Red med graman och den var till stor hjälp. Hon är inte så lätt att rida men det gick så mycket bättre när man hade den.
Hade inte ridit med två tyglar på länge men hade i alla fall inte glömt bort hur man skulle göra. Är nog inte sista gången jag tränar dressyr på henne! Nästa gången kanske det blir kandaret på :)

I fredags var det party för hela slanten. Jag bakade hela dagen och gjorde pajer till kvällen. Hade massa fina vänner här på kvällen som firade mig. Vi åt, spelade spel, pratade, skrattade och hade det bra innan vi drog vidare på hotellet som hade disco.
Det började inte så bra där men blev lite bättre till slut men långt ifrån bra.

I lördags fyllde jag år. Var med Hanna till stallet och fixade åt hennes hästar. Åkte till mamma på eftermiddagen och spenderade kvällen där. Bakade bullar och busade med lillkusinen!

Fullt ös med kalas på söndagen men mycket släkt och fina presenter. Har bl.a fått en ipad mini, pengar, presentkort på NK, H&M och skönt under, trisslott (som jag vann 90 kr på), smink, lite godis och massa alkohol av mina fina vänner!