Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Helt slut tjej!

Började min dag tidigt med att gå upp vid åtta. Skulle vara i stallet till tio då vi skulle börja köra hö. Men Daniel hade kört hösilage till tre i natt så han var trött och sov vid tio. Så jag solade och fick lite fika sedan mat innan vi började köra hö. Det kan nog ha varit det jobbigaste jag gjort på länge. Har rivmärken över hela benen och armarna så dom är helt röda! Svider lite grann!
När allt hö var inne så kände vi oss så äckliga allihopa så vi drog och badade. Blev mitt premiärdopp för i år och gud vad skönt det var. Precis vad jag behövde.
Åt pizza när vi kom hem och det behövde jag också kände jag! Sedan red jag och Sarah en sväng. Hon på Rio och jag på Ursulla. Blev dressyr i paddoken idag! Ursulla gick mycket finare än vanligt och det var riktigt bra för att vara henne. Hopphästen som alltid går med huvudet uppe i vädret och inte kan böja på nacken för fem öre. Men idag så!
Pysslade även med Simon och släppte honom i paddocken så han fick springa lite och även hoppa några skutt. Världens snällaste unghäst det där! Han skrittade av sig själv och gick i en volt runt Linda och mig, så söt. Spolade av en trött häst, smörjde in honom, lät honom äta och tittade på hans sår. Det var en skapligt trött häst jag släppte ut i hagen sen, pluttis :)

Någon mer som är trött, det är jag. Nu känns de verkligen i armarna att jag har lassat massvis med hö! Kommer sova gott i natt ;)


Varm dag

Nu är det riktigt varmt ute om dagarna! Inte blir det ju bättre av att man måste vara i stallet och fixa och rida också! Red Toppen först idag med sällskap av Julia och Figge. Tänkte hoppa först men det var så varmt så vi red ut en sväng isätllet. Toppen skötte sig lika bra som alltid :)
Sedan var det Rios tur! Blev inte mycket skritt på våran ridtur då insekterna attackerade oss! Hoppas det inte är lika mycket djur ute i morgon när vi ska rida!
I morgon blir det att gå upp tidigt då hökörning står på schemat!

Toppis!

Gick superbra att rida Toppen idag. Han var riktigt mjuk och fin. Dock red jag bara en halvtimme, sedan höll både jag och hästen på att avlida i värmen!
Fram mor kvällen åkte jag ut till Hälla och red Rio med sällskap av Sarah som red Ursulla. Mycket bromsar ute så Rio hade sprungit som en galning och var helt svettig stackarn :/
Blev en lugn ridtur i värmen!

På torsdag blir det att köra hö hela dagen sen ska hästar ridas, så jag är nog ganska trött sen ;)

Bilder på mig och Toppen från idag :)










AJAJAJ, det bultar och det bankar!!

Blev en långtur i skogen med Toppen, Julia och Figge idag. Varmt, men mysigt och en härlig ridtur.
Olivia tyckte jag var seg så hon kom ut till oss lagomt när vi kom tillbaka från ridturen. Åkte med henne ut till Hamre och pussade på ponnyn som jag saknat en hel del. Underbart att få träffa honom!
Åkte vidare till hälla för att fodra Simon och Ursulla. Dom höll på att grilla på hälla så jag fick mig en hamburgare som gjorde sig bra i magen. Pratade även med Ronja ett tag och stod och myste med knashästen Rio. Så söt!

När jag skulle lyfta ut betforhinkarna från hyllan för att kunna fodra så tappade jag en hink på golvet och min nagel gick av. Inte så lite heller utan i mitten av nageln. Blev lagomt blodigt och gjorde lagomt ont! Försökte klippa nageln när jag kom hem så den inte skulle vara så lång, men det gjorde svinont så nu har jag plåstrat om fingret med 4 plåster och det känns som jag har ett extra hjärta i fingret just nu!


























Satan i gatan

Nää, om man skulle ta tag i den här dagen och börja fixa med hästarna så man blir klar inte allt för sent. Har hand om Toppen, Rio, Ursulla och Simon. De tre förstnämda ska ridas sedan får jag se om jag hittar på något med lillkillen :) Får nog hjälp av Sarah att rida en häst också, troligtvis så rider hon Rio och jag Ursulla.
Ska iaf iväg och rida Toppen först i värmen. Kommer nog dö lite smått :)
Dags att sätta igång!


Pysslig tjej!

Idag är jag på städ och pyssel humör! Tvättar för fullt och har fortsatt fixa med mina kläder! Åker snart till stallet och rider en sväng på Toppen, sedan åker jag med Olivia ut till Hamre och pussar på min bebis!
Sedan ska jag hem och fortsätta tvätta, städa på mitt rum och så ska jag nog sätta upp min spegel och sätta fast rosetterna också!


Saknar dig finaste!

Hästvecka

Idag börjar min otroligt hästiga vecka! Inte för att dom andra veckorna inte är hästiga men ;p
Idag har jag hand om Toppen som jag ska rida med sällskap av Julia :) Har hand om honom även i morgon och på onsdag.
Har hand som Tösen som vanligt på tisdag och fredag.
Rio har jag hand om från onsdag till söndag.
Sen har jag hand om Ursulla och Simon från idag eller i morgon tills på söndag.
Så jag har fullt upp i hela veckan med att rida och pyssla. Kommer nog bli bra :D


Toppen :)


Rensning

Dagen idag har inte bjudit på något speciellt. Jag fick för mig att jag skulle rensa bland alla mina kläder i garderoberna, vilket var en bra idé. Blev en hel sopsäck med kläder i som jag inte använder. Alla kläder jag använder ligger alltid i tvättstugan så det är inte ofta jag använder något från garderoben eller stoppar in alla kläder där. Men det har jag gjort idag och det blev proppfullt, men ändå tycker jag att man inte har nå kläder att använda! Samtidigt som det blev fint i mina garderober så blev det genast mycket snyggare i tvättstugan där jag hade kläder mest överallt. Men nu ser det ju ganska fint ut iaf!
Ska plocka ihop lite mer i tvättstugan i morgon, dammsuga och torka golvet på mitt rum i morgon. Sedan ska jag rida Toppen i morgon också :)

Turen är på min sida idag!

Ganska glad och överraskad man blir när man loggar in och ser i en kommentar att man har vunnit en bloggtävling! Jag brukar aldrig ha turen att vinna men är med för skojs skull. Men idag gick det hela vägen och det jag vann idag var ett par lösögonfransar! Det är alltid kul att vinna ;D

Hon som hade tävlingen heter Lovisa och jag tycker ni ska kika in på Lovisas blogg! Hon är en härlig tjej och hennes blogg är kanon! :)


Snart är dom mina :D

Seg dag

Känns som jag sov bort hela dagen idag. Gick upp vid två, men hade ingenting planerat idag så jag kunde lika gärna sova. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Trist väder så man är inte sugen på att gör någonting. Skulle ju behöva städa och tvätta lite, så jag tror att jag ska ta tag i det. Skulle även vara skönt att gå en promenad med hunden. Visar sig vad jag gör :)


Midsommar!

Har haft en mycket trevlig midsommar. Gårdagen började med att jag och Linnéa åkte runt på stan lite för att leta på lite saker som vi behövde till kvällen. Sedan brummade vi iväg på mopeden för att plocka massvis av blommor så vi kunde binda oss en varsin krans. Dom blev mycket snygga! Började fixa oss lite grann för att dra till Linnéas släkt och käka lite gott innan vi drog vidare. Kvällen och natten blev bättre än vad jag trott!

Idag vaknade vi vid tolv och ingen av oss orkade göra något. Så det blev mest att inte göra någonting. Tog en promenad till hennes pappa och tillbaka, sedan käkade vi glass och jordgubbar. Mums!
Åkte hem vid tre och jag var rastlös så jag åkte till stallet en sväng och pysslade med Simon :) Sedan blev det att åka hem och duscha och fixa sig lite för att åka på lite trevligheter. Åkte till Säter och kikade lite och det var galet mycket folk där. Blev ju inte lite sugen på att gå ner i dalen jag med!
Men men, kvällen var trevlig ändå!

Galet trött tjej så jag ska nog ta och sova nu hade jag tänkt :)


Hade lite tröjproblem, så jag drog på mig linnéas snygga tröja och tyckte jag var redo!


Tre girls, redo för att dra ut!




Bilder från helgen

Här kommer bilder från tävlingen i helgen!









Världens bästa ponny som ställer upp i alla lägen. Finns ingen som dig ♥

Tagga inför i morgon

Lika värdelös dag som alla andra dagar den här veckan. Red ut barbacka en vända med Linnéa, sen har jag inte gjort så mycket mer. När jag kom hem från stallet åkte jag och pappa till puben och käkade tacobufé. Nu tänker jag göra äppelpaj och sen blir det nog lite städning och tvättning!

Morgondagen kommer bli grym känner jag på mig. Hela dagen spenderas med bästa Linnéa! <3


Kul väder

Regnet bra öser ner! Är det såhär sommaren ska vara? Tycker det har varit alldeles för mycket regn, så det är dags att solen kommer fram. Men det får regna idag om det är fint i morgon. Men det tvivlar jag på att det kommer vara.

Gårdagen var hur seg som helst. Jag, Linnéa och Malin låg och sov till strax efter ett innan vi gick upp. Åt mat och tittade på Pretty woman, sedan åt vi marängsviss. Åkte till mamma en sväng efter jag kommit hem. Var där och häckade hela kvällen.

Magen kurrar så jag ska gå och fixa lite mat nu :)

Hos Linnéa

Sitter nu hemma hos Linnéa och väntar på henne medan hon duschar. När hon är klar med allt hon ska göra så åker vi ut till Malin för att spendera natten där. Det bli lasagne, lite spel, filmtittande och mys. Kommer bli en bra kväll och natt!

Följde med Linnéa ner till stallet en sväng och tittade när hon dressyrtränade och tog lite kort. Stod och pratade med Hanna ett tag också och tittade på när hon försökte tränsa sitt lilla odjur. Efter tjugo minuter gick det ju bra. Ska ju bli spännande att det hur det går för mig nästa vecka när jag ska ha hand om hennes hästar. Det visar sig ;)


Ursulla :)

Who's gonna save the world tonight?

Sitter och väntar på att min kärleksflicka Linnéa ska komma hit och förhoppningsvis göra mig sällskap ett tag! Även idag känner jag mig hur seg som helst och inte är det så fint väder ute idag heller. Tycker att solen kan komma hit snart!
Måste upp till frisören idag också för att beställa löshår till bröllopet. Var in där igår men då var min frisör ledig så får ta det idag istället. Ska med Linnéa till stallet vid sex också då hon ska dressyrträna, sen drar vi ut till Malin. Käka lite mat, snacka massa skit och trängas alla tre i sängen. Mysigt!
Kommer nog bli en bra det det här :)

Sjukt tråkigt

Rätt värdelös kväll måste jag säga. Det enda jag har gjort är att ätit, ätit och ätit lite mera. Jag känner mig som den mest ensamaste tjejen på jorden. Därför tröstäter jag med kakor, kakor och lite mer kakor. Tjock tjej!
Undra vad jag ska äta härnäst?

Kvällen igår och dagen idag har jag spenderat med Linnéa som även sov kvar här. Inte en tråkig stund med den där bruden iaf! Blir att umgås med henne en sväng i morgon också, sedan ska jag nog sova hos Malin tror jag! Sen är det snart midsommar också. Tagga!!


Dagens ritt LC+5


Dagens ritt LB



Världens bästa superponny! :*

Lyckad tävlingsdag

Det blev ett bra avslut på sista tävlingen innan vårat sommaruppehåll! Var galet nervös innan första klassen (LC+5), utan att behöva vara nervös. Men det blev en nolla där och eftersom det var clearround så fick vi rosett. Gick inte bra på framhoppningen till någon av klasserna tyckte jag, men går det dåligt där så brukar det oftast gå bra inne på banan och det gjorde det också. Det var våran första LB med omhoppning och jag ville bara ha en säker runda och satsade inte och vi var dubbelnolla och kom tvåa. Vilken superponny jag har. Älskar honom över allt annat!
Det var en glad ponny jag släppte ut i hagen när tävlingen var klar. Bockade och galopperade iväg och la sig och rullade sig på en gång. Sedan full galopp till gräset och kompisarna. Söthäst :')


My love!

Färdigfixat inför i morgon.

Såklart så regnade det när jag och Linnéa skulle ut och rida så någon ridning blev det inte. Vi åkte ner och fixade allt sedan fikade vi hos kusin Tilde som fyller 4 år idag. Det första hon frågar är om vi har några paket med oss, vilket vi inte hade. Då tittar hon på oss som om vi var dumma i huvudet och att man inte kan komma på kalas utan paket, hah. Rolig unge!

Åkte till hamre och fixade min ponnyplutt inför tävlingen i morgon. Han fick sig ett bad men han var inte så lortig som tur var. Putsade allt och fixade. Byggde banan till i morgon också, så nu ska väl allt vara fixat tills i morgon. Ska vara komma ihåg att ta med mig alla saker till i morgon.

Nu ska jag åka till Malin en sväng och snacka skit med henne :)


Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

Jag hade tänkt att jag skulle gå upp i tid i morse för att hinna städa lite innan jag skulle åka till stallet. Men jag stängde av väckarklockan i sömnen som jag brukar göra och vaknade för inte så länge sen. Nu sitter jag som en hösäck här i soffan och orkar inte göra någonting. Inte blir det ju bättre av att det regnar ute och jag ska hämta Linnéa om en timme för att åka och rida. Känns ju peppande när det regnar, men vi får hoppas att det slutar regna! Men vi har ju trotsat regnet förut ;)


Hoppat terräng

Fixade till min lilla skogsponny idag när jag var i stallet, men ska frisera man och hovskägg i morgon! Hoppade terräng idag och det var sjukt kul tyckte både jag och Tim! Nu hoppas jag på att det ska gå bra i helgen på vår lokala ponnyhoppning där vi ska hoppa LC+5 och LB (95 och 1 meter).
Skulle ju kännas skönt att avsluta med två bra rundor. Bara hoppas på det bästa! :)





I stare at my reflection in the mirror:
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf

Nya bilder

Såhär ser jag numera ut ;)




Abracadabra

You got my heart unlocked,
It’s so unreal you know,
Don’t want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It’s unbelievable
I gotta have you, like abracadabra


Var tog det fina vädret vägen?

Jag är trött på det trista och gråa vädret som har varit här i för många dagar. Var tog solen vägen? Det är ju ändå sommar och då ska det vara sol! Antar att man måste vänta till nästa vecka innan solen kikar fram! Skitväder!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle behöva åka upp till frisören men jag vet inte om jag orkar det. Städa skulle också behövas! Det enda som jag vet att jag ska göra är att åka till stallet. Ska frisera ponnyn som ser ut som en skogsmulle och sen ska vi hoppa! Känns som att det behövs eftersom jag ska tävla i helgen!

Magen kurrar så jag tror det kanske är läge att äta lite frukost ;)

Ett STORT grattis till världens bästa Sandra som fyller år i dag! :*


Nyklippt tjej

Hade inga problem med att gå upp i morse även fast det var rätt tidigt. Skulle ju till frisören så var nemas problemas att kliva ur sängen. Var hos frisören klockan nio och gick därifrån vid tolv. Klippte mig, slingade håret och fixade ögonbrynen och det var behövligt alltihopa! Skulle bara klippa det som var slitet och det var tydligen en hel del för mitt hår är superkort just nu. Tunt är det också men jag antar att jag kommer vänja mig om ett tag för det är ju alltid lite ovant i början när man är nyklippt. Är ju även ljusare i håret nu vilket känns skönt då det är sommar nu och då vill jag vara ljusare i håret.
Måste skaffa löshår till mammas bröllop om jag ska kunna göra något med mitt hår så jag ska gå in och fixa det i morgon hade jag tänkt. Vill ha lockigt hår då och skulle jag locka det nu så skulle mitt hår sluta vid axlarna och det skulle inte vara snyggt, så det behövs nog lite längre hår till det.
Älskar doften på nyklippt och färgat hår!

Har tyvärr ingen bild på hur jag ser ut i håret så det får bli en gammal bild!

Regn och lite mer regn

Följde med Olivia hem igår kväll och spenderade natten där, underbart! Vi har inte gjort något specillet utan bara haft det bra. Åkte hem vid tre och då var det bara att åka till stallet på en gång. Hade hand om både Rio och Tösen. Såklart skulle det börja regna också så jag var tvungen att rida två ridpass i regn. Frös rätt mycket på slutet och jag fryser fortfarande så jag ska hoppa in i en varm dusch nu hade jag tänkt!

I morgonbitti ska jag till frisören och det ska bli sjukt underbart. Blir klippning, färgning, slingning och hela köret. Åhhh, sjukt nice!


RIO! :*

Några bilder från i fredags!








Oglad tjej

Jag vet att jag bara förstör för mig själv, men ändå fortsätter jag? Jag vet att jag bara mår dåligt över det jag gör, men jag kan inte sluta. Jag borde ha slutat för länge sedan och glömt allt. Lagt allt bakom mig och blickat framåt. Hur mycket jag än vill och försöker så är det inte lätt. Jag kan inte. Blir så trött på mig själv att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Vore så mycket enklare om man kunde knäppa med fingrarna och så var allt glömt.
Fan det skulle inte bli såhär.

Don't ever look back

Blev inget skrivet igår då jag kom hem sent och inte var på mitt bästa humör utan lite nere. Men nu sitter jag och taggar med partymusik till morgondagen. Då är det sommarlov och party för hela slanten! Ska bli så sjukt kul!Precis vad jag behöver just nu.

Efter skolan idag så åkte jag och Julia ut till stallet och red. Jag red på Toppen och hon red på Figge. Första gången jag satt på Toppen men det gick kanoners. Riktig mysig häst :)
Om en timme ungefär ska jag dra mig mot Hamre och ha teori. Sedan blir det hem och fixa inför morgondagen. GREAT! :D


Förra skolavslutningen!

Inte mycket kvar!

Jag har nyss skrivit klart den sista skoluppgiften i ettan för min del och skickat iväg den. Känns superskönt och i morgon har vi en redovisning sen är det inge mer som behöver göras. Jag har svårt att förstå att vi får sommarlov på fredag. SOMMARLOV! Helt sjukt vad tiden går fort.

Hade sovmorgon till tolv idag och slutade före två, så rätt ovärd dag. Morgondagen kommer nog också bli lka värdelös skulle jag tro.
Har iaf varit i stallet i ett antal timmar idag. Åkte ner vid fyra, mockade och gjorde allt klart och sedan kikade jag lite på vad veterinären gjorde när hon var i stallet. Red sedan med Hanna i paddocken vid sju. Fick även rida Ursulla en sväng och skutta lite med henne. Skojsigt!

Efter skolan i morgon åker jag till kupolen med Sarah för att leta efter skor och shoppa lite annat smått och gott! Sedan följer jag med Hanna på hoppträning!


Ursulla och Hanna :D

Barnvakt

Följde ju med Ronja och Rio på tävling i Borlänge igår. Första klassen gick inte så bra och domaren var snål! Men i andra klassen tog dom revanch. Det gick så bra som dom vann, sjukt bra! :D

Just nu sitter jag hemma hos Tilde och Sarah för jag ska vara barnvakt hela dagen. Kan ju bli en väldigt spännande dag. Vi ska snart gå ut till stallet, sedan åker vi och tittar på hoppträningar i Hamre. Sedan får vi se vad vi hittar på :)


I'm in love with this feeling

Oh, I love the feeling you bring to me, oh, you turn me on
It's exactly what I've been yearning for, give it to me strong
And meet me in my boudoir, make my body say ah ah ah
I like it-like it




Sjuk kväll!

Kan ju inte säga annat än att gårdagen och natten var grym. Länge sedan det var så mycket äventyr! Tänker inte gå in på detaljer men det är ett minne som sent kommer glömmas!

Är skapligt trött och hungrig för tillfället. Hoppas att maten snart är klar för annars avlider jag!
Ont i tån har jag också efter att jag slog i den i tröskeln till badrummet. Gjorde sjukt ont och tån är nu en aning lila. Men det var mellantån som jag slog i, hur jag nu lyckades med det? Jag lyckas med det mesta!

I morgon ska jag följa med Ronja på tävling, sedan ser vi vad som händer :)

Laddad inför ikväll!

Fick ingen sovmorgon i morse utan strax efter åtta var jag i stallet. Red ut en sväng med Hanna i stekheta värmen, inte ett moln på himlen. Sjukt varmt så tidigt på dagen, hur varmt kommer det då inte bli sen? Nu är sommaren här
Red i skogen på en tur och vi satt och skrek mesta delen av turen då det var massa äckliga insekter! Tycker om våra intelligenta samtalsämnen om massa sjuka saker! Allid kul med Hanna!

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordning och packa allt för bussresan till falun med Jessica! Jag är sjukt taggad och kvällen kommer bli bäst med bästa brudarna Maria och Jessica!
Nää, har inte tid att sitta här längre. Duschen kallar på mig och jag hoppas det finns varmvatten då varmvattenberedaren har pajat, kuuul!

PUSS :*


Bjuder på en charmig bild på mig själv ;)

Usel uppdatering

Då var man långledig ända till på tisdag. Går tisdag, onsdag och torsdag sedan är det skolavslutning på fredagen. Sjukt härligt!
Igår var jag och kikade på alla fina människor som var på balen. Sminkade Malin till balen och hon var underbart vacker! Blev rätt avundsjuk och jag längtar en hel del tills jag själv står där i vacker klänning med fint hår och sminkning. Men det kommer det också.

Idag har jag varit iväg på tävling i Insjön med Tösen. Tror inte domaren tyckte om mig och Tösen, haha. Hon tyckte iaf att jag inte kunde göra serpentinbågar och skulla åka hem och träna på det med koner. Sedan stod det spä som kommentar på nästan hela mitt protokoll vad nu det betyder!?
Gick betydligt bättre för Anna som slutade på en delad första plats!

I morgon kommer bli en grym dag! Drar till Falukalaset med Maria och Jessica. Vet redan hur grymt det kommer bli! :D