Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Några festbilder



Såg ut som ett troll i morse när jag vaknade!



Började plocka fram lite saker när vi kom hem till Malin. Lite senare kom Louise och hjälpte till. Jag fick ta Malins moppe, köra in till stan och hämta Patrik! Började fixa mitt hår när vi kom tillbaka. Sedan hjälpte jag Malin att fixa med hennes lösnaglar. Klädde på oss kläderna och sminkade oss. Bar ut alla saker vi skulle ha och satt och spelade musik! Lite senare tändes grillen och vi åt mat. Regnade nästan ingenting alls på kvällen vilket var skönt. Kvällen var hel skoj och jag var helt slut när jag kom hem! Somnade på en gång när jag gick och la mig!

Hemma nu!

Har varit i stallet typ hela dagen :o Kom hem för en liten stund sedan! Hanna är ju inte frisk på en fläck den där människan. Red i en och en halv timme tror jag. Red ut en sväng först och sedan red vi på banan. Jag tränade på förvändgalopp idag och det gick hyffsat men han är såååå seg! Får hoppas det blir fart på honom i morgon då vi ska hoppträna :D
Muppat mig med Hanna hela tiden i stallet. Vi satt inne hos hundvalparna i nästan en timme och gosade med dom också. Hur söta som helst men dom är galet många. 12 stycken som är kvar och det har varit 14 från början!

Nu ska jag snart gå ner och hoppa in i duschen och åka till Sarah! Hon ville ha barnvakt så det är klart jag ställer upp. Har ju världens bästa kusin :D

80-tals fest!

Blev inget skrivet igår för jag hade fullt upp. Gick upp halv sju och åkte till stallet. Red Tim innan jag släppte ut honom. Red ut en vända först och avslutade med att rida på banan. Galopperade rätt mycket och förökte rida serpentiner i en och samma galopp. Och vi klarade det några gånger :D Helt otroligt! Han som alltid byter galopp! Duktig ponny:*
Släppte ut honom, mockade och fixade allt åt både Tösen och Tim. Tösen ville inte förlja med mig in från hagen. Hon bara sprang ifrån mig hela tiden! Men när jag lockade med lite gräs så kom hon. Snacka om lättlurad :p
Skrittade ut en sväng och sedan red jag på banan med henne också. Travade och galopperade lite.

Hoppade in i duschen när jag kom hem. Lagade lite mat till mig själv och sedan började jag fixa mitt hår. Körde med volumaster i hela mitt hår och det var lite jobbigt :o Såg ut som ett troll sen! Packade ihop alla saker jag skulle ha med mig. Lite senare kom Malin och hämtade mig på mopeden!

Skriver om festen sen för nu måste jag äta och skynda mig till stallet! Hanna stressar mig och jag ska vara i stallet om 25 min, skyyyynda!

Regn, regn och regn!

Det har regnat hela dagen och det regnar fortfarande! Har suttit och fixat musik till festen i morgon, eftersom Malin har lite ont om tid så fixade jag det istället. Tog några timmar men nu är det fixat och klart!
Klädde på mig regnkläder och åkte till stallet vid fem. Världens skitigaste ponny så jag fick lov att spola av hela honom innan jag kunde ut och rida. Red i paddocken idag och red över lite bommar. Han var seg och jag tyckte inte han lyssnade nå bra. Inte vet jag var jag har gjort av mina sporrar heller. Dom är spårlöst borta!
Inte regnade det heller när jag red, bara för jag hade regnkläder på mig och höll på att svettas ihjäl. Började regna när jag ridit klart...

Nu har jag badat, haft ansiktsmask och är nyrakad, kan inte bli bättre! Sitter och målar naglarna gröna, snyggt ;p Längtar verkligen till morgondagen, kommer bli hur grymt kul som helst. Känns som vi skiter i ifall det skulle regna eller inte. Här ska det festas :D


Vilken morgon!

Regnade i morse när jag skulle åka till stallet och släppa ut Tim. Ville bara ligga kvar i sängen och sova mer. Åkte till stallet, släppte ut honom, mockade och fixade mat. När jag kom hem igen så la jag mig i sängen igen och somnade på en gång. Vaknade av att kusin ringer och frågar var pappa höll hus. Klockan var nästan halv elva och pappa ska bara på jobbet långt innan det. Jag hade hört när pappa gick upp så jag berättade det och hon skulle ringa på hemtelefonen igen. Jag gick upp men jag hittade inte pappa någonstans. Han och Benny kommer in och frågar om jag sett pappas byxor. Dom är skrikgula så det är lite svårt att inte se dom. Där i var även hans telefon och han visste inte var dom låg. Han visste inte ens om han hade dom på sig hem från Benny igår, hahahah! Smart pappa (y) Lina ringde flera gånger så jag svarade och hon ville prata med pappa. Men han åkte iväg med Benny på jakt efter sin byxor och då säger hon att hon vet var hans byxor och mobil är! På milidäck? ;o Vad i hela friden gör dom där? Ja, men så kan det ju gå x) Vilken nöt min pappa är! Till och med jag har bättre koll på mina kläder och jag har kläder i precis hela huset!

Solig dag!

Åkte till stallet vid sju som alla andra dagar! Björkis hade lagat hagen så det var bara att släppa ut honom. Mockade och gjorde allt klart sen. Vetrinären skulle komma halv nio så jag tog in honom strax före det och borstade honom. Fick vänta en timme innan vetrinären kom -.- Gick på två min sen var hon klar. Släppte ut honom igen och åkte hem. Somnade på soffan och vaknade när Tone hörde av sig. Bestämde en tid med henne i stallet, åt en macka och åkte tillbaka till stallet. Hon fick hälsa på Tim som hon inte har gjort på länge så jag tror hon blev glad :) Hon åkte hem när jag skulle ut och rida. Skulle ta en skrittvända eftersom han blivit vaccinerad. Blev skritt hela vägen utom när vi nästan var hemma och det stod en fyrhjuling på vägen. Den var hur läskig som helst och han vägrade gå förbi. Galopperade på stället och försökte springa åt andra hållet. Om han inte sprang så stod han stilla och bara tittade på fyrhjulingen och brydde sig inte om hur mycket jag smackade och skänklade på. Vi kom tillslut förbi efter att jag försökt i några minuter. Fjantponny!

När jag kom hem så lade jag mig ute och solade. Hur skönt som helst och jag somnade som jag alltid gör när jag solar. Var inte hungrig så jag och katten åt glass! Efter att jag solat i några timmar så kom Malin till mig för att fortsätta fixa musik på min dator. Satt med henne ett tag innan jag åkte till stallet igen. Tim hade rymt ur hagen idag igen, suck. Var bara att gå ner och kika hur hagen såg ut. Syndes knappt att han skulle ha rymt, bara en pinne som var lite sned så han måste ha hoppat över idag!

Lagade mat när jag kom hem igen. Pappa hade ätit upp korven jag tänkte käka så då orkade jag inte göra något mer än mackaroner. Åt det och Malin och jag tog varsin energidryck! Kanske inte så bra blandning med mackaroner och energidryck, för jag fick lite ont i magen. Kanske kan bero på att jag bara ätit en macka idag också.
När hon fixat musik klart följde jag med henne hem för att hjälpa henne att fixa lite till på fredag. Men det behövdes inte så jag åkte hem igen. Har fått uppdrag att fortsätta fixa musiken åt henne. Har gjort några låtar så ska väl fortsätta med några fler nu och sedan gör jag resten i morgon!


Skojsig dag ;D

Gick upp före halv sju i morse och drog mig till stallet. Först blev det en ridtur på Tim. Vi tog oss förbi massa läskigheter på vägen. Han vände flera gånger och ville inte gå fram, men envis som man är så vinner man över den evisa ponnyn ;) Släppte ut honom i hagen när jag fixat klart med honom. Tog in Tösen och fixade i ordning henne. Fick sällskap med Linda ut, det var evigheter sen! Även evigheter sedan jag red Tösen (två veckor sedan tror jag). Blev en rolig ridtur och jag har pratat på som bara den! Jag har alltid mycket att säga ;)
Släppte ut Tösen i hagen och började mocka. Var lite stressad och jag skulle mocka två boxar och fixa mat och lite annat. Min kära vän Linda var så snäll så hon mockade en box åt mig! Helt plötsligt hade jag till och med tid över. Så vi satte oss och tittade på när My, Hanna och killarna dom hade släpat med sig, red i paddocken. My och Hanna hoppade för fullt medan killarna travade runt, runt och försökte få galopp på hästen. Roande att se och det blev ett par skratt!

Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem. Klädde på mig kläder, sminkade mig och blåste håret. Sedan kom Malin och hennes mamma och hämtade mig så vi kunde åka till Borlänge. Det första vi gjorde när vi kom fram var att äta mat på Max. Alla tre var hungriga så det passade ju bra. Sedan åkte vi till kupolen så det kunde shoppas. Det har jag då verkligen gjort... Handlade för över 1000 spänn idag :o Men det var det lätt värt för nu har jag allt jag behöver till 80tals festen på fredag och lite till... Jag köpte: Rosa kjol, gula tights, örhängen, halsband, ros till håret, väska, deo, sminkpenslar, nagellacksborttagning och lite till. Tur att man har mer än hälften av lönen kvar iaf :p Nu ska jag inte shoppa på ett tag!
Satt och dunkade 80tals musik i bilen påväg hem. Är redan peppad till på fredag och det kommer bli grymt kul. Vill ha fredag NU!

Åkte hem till mig när vi kommit hem från Borlänge. Malin satte sig vid datorn och började fixa med musik och jag åkte till stallet. Både Tösen och Tim var ute så jag gick och hämtade Tösen först. När jag är inne i stallet med henne så hör jag björkis skriker något om Tim. Går till henne och då håller hon i Tim utan grimskaft eller något. Då har busen rymt från hagen när han blev ensam. Han tyckte väl att jag var för seg så han orkade inte vänta på mig :p Var bara gå och titta hur hagen såg ut. Vet inte om han hoppade över eller om han sprang igenom allt. tråden var iaf sönder och allt låg på backen. Bara att fixa det i morgonbitti när jag kommer ner! Min busponny kan han!
Han ska vaccineras i morgon också så han ska få gå ut tidigare i morgon så han hinner vara ute en liten stund tills vetrinären kommer halv nio. Tar inte en och en halv timme för mig att mocka åt honom och fixa maten precis. Så jag vet inte riktigt vad jag ska roa mig med tills vetrinären kommer. Kanske vara snäll och mocka åt någon annan också kanske? Ta med kameran och knäppa lite kort? Ah, det visar sig i morgon :)
Ska krypa ner i sängen nu och sova!


Knasboll :*

God natt

Började dagen med att gå upp före sju som vanligt och släppa ut Tim. Fixade allt klart i stallet och sedan åkte jag hem. Gick och la mig och sov till tolv ungefär. Snackade med Linda och bestämde att vi skulle rida tsm. Jag lagade mat och senare åkte jag till stallet. Fick då sms av Linda att hon inte skulle få skjuts förrän senare så jag fick rida själv. Galopperade även på min älskling idag, underbart!
Åkte hem och gjorde ingenting till jag åkte till stallet igen för att ta in honom. Men han var redan inne när jag kom ner så jag behövde bara ge honom mat. Han såg ut som en enda stor lerhög så jag borstade av det värsta innan jag åkte och mötte upp Malin på hemköp. Vi hyrde film och jag tog ut min ilska på maskinen kan skulle trycka på för att hyra film. Den var hur seg dom helst och jag blev sur :p
Handlade lite gott att äta och sen åkte vi till pizzerian. Beställde varsin pizza och jag började skratta av tanken hur vi skulle få med oss dom på mopederna. Gick bra för Malin men mindre bra för mig! Åkte hem till Sarah där vi upptäcker att hon har tagit med sig dvdn så vi kan ju inte alls se på film. Vi ringer till henne och skäller ut henne. Vi fick gå till grannen och be om att få låna en dvd, lite pinsamt men det fungerade det med. Satte på filmen och käkade!
Tittade på p.s i love you och det var den sorligaste filmen jag sett på länge. Jag grät rätt mycket kan jag säga men filmen var bra!
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag gå och sova. Blir att gå upp hur tidigt som helst för att hinna med att rida två hästar och fixa till dom innan tolv. Då ska jag även hunnit duscha och fixat mig själv. För då ska jag och Malin upp till borlänge och shoppa loss. Måste ha saker till hennes 80-tals fest på fredag! Kommer bli grymt och med massa trevliga människor. Längtar!



Tyckte jag hade min pizza på bästa sättet... Blev sur för att jag inte kunde ha min pizza på samma sätt som Malin och hon fick inte ta min, haha. Lätt snyggast pizza när vi kom fram!

Bad day

Fyfan vilken jävla pissdag rätt utsagt. Den enda som har gjort mig glad idag är Tim, men han gör mig alltid på bättre humör.
Blev ingen ridning för att det var dåligt väder, jag som verkligen ville rida idag...
Åhhhh jag har sån jävla mensvärk så jag tror jag dör. Kan inte göra något åt det heller, mina värktabletter är slut och alvedon eller sånt skit hjälper inte. Tog två alvedon för ett tag sen och inte fan blev det bättre för det. Försökte spela gitarr också för det har jag inte gjort på länge. Blev sur och ville slänga gitarren i väggen.
Jag känner mig äcklig och är hur känslig som helst. Börjar gråta för ingenting. Hate it!
Ibland suger verkligen allt. Jag ska bli kille i mitt nästa liv.

Regnig dag!

Gick upp strax före sju i morse och då spöregnade det ute och jag hade ingen lust att åka till stallet. Men jag hade inget annat val så det var bara att sätta sig på moppen i regnet. Tim fick stå på gången medan jag mockade och fixade i hopp om att regnet skulle avta lite men icke. Blev snarare värre. Var bara att släppa ut honom i regnet stackaren! Åkte hem sedan och sov.
Vaknade runt ett och då åkte jag med pappa och åt på hyttan. Nu sitter jag här och ska väl snart åka till stallet igen. Linda smsade nyss och tyckte vi skulle strunta i att rida för hon trodde det regnade vid stallet. Men jag vill rida ju och regnet kan inte stoppa mig! Ska ringa människan och prata lite vett med henne så hon också följer med mig på en ridtur :D
Blir att prata med vetrinären när hon kommer till stallet också får se hur vi gör med Tims vaccination! Blir nog bra :)
Men nu ska jag ringa Linda!


Såhär snygga är jag och Linnéa när vi bekämpar regnet!


Gårdagen

Fick sovmorgon för Björkis var så snäll så hon tog ut Tim åt mig!
Jobbade sista dagen 10-14 hos pappa. Nu är jag ledig!! Gud sååå skönt.
Gick och åt med pappa på en och en halv när vi slutat jobba. Efter det åkte jag hem och bytte om sedan blev det stallet! Red ut med Helen på en vända. Tim var hellugn och brydde sig inte om något! Det var bara Chessy som fjantade sig hela tiden. Travade på en hel del och han blev inte ens svettig eller tyckte det var jobbigt. Chessy kunde till och med galoppera framför oss och vi travade på i en snabb trav bakom. Han brukar alltid vilja galoppera om det är någon annan som gör det men inte då. Helt underbar min ponny är :*

Duschade lite snabbt när jag kom hem och fixade mig. Sedan åkte jag till Linn. Alla andra satt redan och åt när jag kom så det var bara att göra dom sällskap. Hade med mig kräftor och det åt alla andra också. Grymt gott det var, fast jag var lat och tyckte det var jobbigt att skala så jag åt inte så många.
Sedan blev det paj och herregud var god den var!
Kubbspelning blev det också. Jag, Linda och Oliva var i ett lag, det bästa laget såklart eftersom vi vann. Sköt äpplen på varandra och härjade lite också! Skulle smälla en mygga i Lindas panna men jag råkade träffa hennes öga, haha stackaren!
Dom flesta åkte hem när vi spelat kubb klart. Tillslut var det bara Linn, jag, Linda och Anna kvar. Vi satt och tittade på nå roliga klipp med Linns sjuka kompisar på youtube. Har inte skrattat så där mycket på länge!
Jag var den sista som åkte från Linn och det var runt tolv. Gick och lade mig på en gång när jag kom hem!

Fredag

Lyckades stänga av väckarklockan i sömnen när den ringde i morse. Vaknade med ett ryck klockan sju. Tur att jag inte försov mig längre! Klädde på mig kläder och åkte till stallet. Gav bebis mat innan jag släppte ut honom. Skrek även idag men var lite lugnare! Mockade, fixade maten och pratade med Björkis innan jag åkte hem.
På vägen hem lyckades jag få beninstopp i rondellen (y) Jag trodde jag skulle klara mig fram och tillbaka till stallet, men icke. Ringde pappa så han fick komma med benis. Ibland är jag bra smart!

När jag kom hem så duschade jag och sedan åt jag frukost. Halvsov i soffan en halvtimme innan jag fixade mig och åkte till jobbet.
Idag har det faktiskt varit kul att jobba, tro det eller ej. Hjälpte pappa fixa lite den första timmen då det inte var nå folk alls. Sedan kom det hur mycket folk som helst så jag hade fullt upp! Mitt i allt så kommer det en legoleverans. Hjälpte pappa med det och flytta om i hyllorna. Jag skrev ut etiketter och failade mest hela tiden och skrev ut helt fel. Men på slutet fick jag in snittsen och det blev bra! Hann precis få ut allt lego till vi skulle stänga. Bara fortsätta skriva ut etiketter i morgon!

Åkte till stallet när jag slutat. Tog in Tim och idag var han nästan inte alls lortig. Borstade honom och sen blev det en ridtur. Han kunde inte stå still idag heller när jag skulle hoppa upp. Red samma vända som jag red igår och idag var inget läskigt. Han gick på och brydde sig inte alls!
När jag fixat allt klart så ställde jag mig och ryckte hans man. Det tog ganska precis en timme och det bättre än innan. Men han ser fortfarande lite ut som en skogsponny, fast mycket bättre nu. Den ska bli ännu kortare än vad den är nu så jag ska fortsätta en annan dag. Lyckades få en blåsa på fingret också, som alltid!
Kvällsfodrade alla hästar innan jag åkte hem.
Får sovmorgon i morgon för Björkis är snäll och tar ut Tim åt mig! Skönt att få sova två timmar till :D


Före


Under tiden!


Efter :D


Mycket hår ;)

Busponny!

Hade inga problem alls med att gå upp halv sju i morse när klockan ringde. Tanken av att jag skulle få träffa min bebis gjorde det hela mycket bättre. Klädde på mig kläder och sen åkte jag till stallet. Gick till hagen där han skulle stå och tittade om allt såg bra ut. Gick till badkaret och det var det äckligaste jag sett. Det var vatten i halva badkaret och vattnet var brunt. Hällde ur vattnet och då är hela botten grön och typ möglig. Det var inte mysigt! Var bara att gå in och hämta en skurborste och börja skrubba! Inte varje dag man står och skurar badkar sju på morgonen. Det var jobbigt och jag blev halvt svettig. Men det blev då mycket bättre när jag var klar. Fyllde på nytt och fint vatten. Släppte ut Nasse innan jag släppte ut Tim. Han sprang och skrek när jag släppte honom. Helt ensam stackaren :( Mockade och sopade innan jag åkte hem. Ville inte lämna min älskling som bara sprang runt i hagen!

När jag kom hem så blev det duschen innan jag åt frukost. Sminkade mig och gjorde mig klar så jag kunde slappa lite i soffan. Höll på att somna för jag blev så trött ;p
Har jobbat på som vanligt idag. Bara två dagar kvar nu, 12 timmar! Helt underbart skönt.

Åkte hem och bytte om när jag slutat. Tim skrek när jag kom och gick fram till staketet, sötnosen :') Tog in Nasse och sedan Tim. Inte den renaste ponny jag sett. Lerig och skitfläckar över hela honom. Fick bort det värsta innan jag red. Han kunde inte stå still vid pallen när jag skulle hoppa upp. Han gick iväg och pallen välter men jag hinner hoppa av. Bestämmer mig för att hoppa upp utan pallen och just då kommer Lena med sina hästar. Jag slänger mig upp lite snabbt och hänger halvt innan Tim börjar gå. Kunde inte stå still när jag skulle ändra stiglädret heller. Mycket läskigt på ridturen idag. Hoppade åt sidan när det började blåsa lite. När vi kom till ett ställe på grusvägen där det låg massa skräp och stora stockar på andra sidan var det jätteläskigt. Han kastade sig åt sidan, vände om och började galoppera hemåt. Vände tillbaka och vi lyckades ta oss förbi det läskiga. Sen var han lugn på hela ridturen!
Borstade honom mer och försökte få bort alla fläckar när vi kom tillbaka. Fixade hans mat och släppte in honom i boxen. Sopade gången och kvällsfodrade sen åkte jag hem!
Om ändå varje dag kunde vara såhär....


Äntligen!

Först och främst ska jag svara på Ylvas fråga!
ylvaa om Nytt utseende!:
HISSHISSHISS!! men de står att li gjort det!? :P
Svar: Jag har tagit bort den texten så när jag tittar på bloggen så är det borta. Men tydligen så verkar det inte vara borta för er andra, mysko! Det är väl helt enkelt blogg.se som har damp som vanligt. Hoppas det försvinner snart!

Gick upp tidigare än vanligt i morse för att hinna åka till granngården. Köpte spån där och jag kikade på alla hästsaker. Jag hittade bara på flygspray, en svamp och något fläckborttagningsmedel jag ska testa om det fungerar! Granngården började med storrea igår och det fanns inte så mycket kvar idag. Men det jag köpte får duga!
Jobbade på som vanligt idag. Nu är det verkligen jobbigt men tur att det bara är tre dagar kvar, 20 timmar! Börjar bli trött på att hålla humöret uppe när det kommer massa jobbiga och korkade kunder hela tiden, hahah x) Men bara att bita ihop nu den sista tiden!

Slängde mig upp på mopeden när jag slutade jobba och åkte hem. Packade ihop alla mina saker jag skulle ha med till hälla. La in det i bilen och jag tog moppen till stallet. Hämtade transportskydden och satt och väntade på pappa. När han kom så lastade vi ur allt spån och jag fixade iordning boxen och packade ur alla andra saker. Sedan åkte vi till hamre! Gick upp på höskullen och hämtade massa hö, det var jobbigt kan jag säga! Tur att min kära pappa stod nere och tog emot!
Alla hästar stod vid öppningen när jag kom och skulle hämta Tim. Lyckades få med mig bara Tim ut (y) Stackaren var fundersam över vad som hände och blev nervös. Han tvekade när han skulle gå på transporten men gick snällt in. När vi kom fram i hälla så stod stackaren och skakade i transporten :(
Blev bättre när jag lastade ur och han såg var han var, då lugnade han ner sig. Pappa lastade ur alla grejer till mig sen åkte han hem. Tim hade fläckar över hela sig och han ser ut som en skogshäst med sin ofixade man. Det ska det bli ändring på någon dag! Stod och gnuggade på alla fläckar så det inte var någon kvar när jag var klar! Ren mule, rena ögon och ren i rumpan. En klar förbättring men han ska få bada någon dag så han bli riktig ren. Stod och gosade med honom ett tag innan han fick gå in i boxen. Plockade ihop alla saker och la det där det skulle vara så det blev fint. Kvällsfodrade alla hästar uppe i stallet innan jag åkte hem.
Var tvungen att ringa Linnéa flera gånger eftersom jag har bra minne men kort! Höll på att glömma av vad Linnéa sagt när vi lagt på också, hahah!

Nu kommer det lite bilder på min bebis från idag. Känns som ni kommer få fler hästbilder i två veckor nu, men ni får stå ut ;)




Nytt utseende!

Nu har Stina fixat klart och så här blev resultatet. Snyggt va? :D
Jag är iaf supernöjd och bloggen kommer nog få se ut såhär ett bra tag nu!
Kul med lite annat ibland. Jag skulle inte få till det såhär bra om jag försökte mig på att göra en header och ändra allt. Alla dessa siffror och bokstäver hit och dit. Jag kan göra ett inlägg och lägga ut bilder. Det är vad jag kan! Haha, nejdå lite mer kan jag faktiskt ;)
Men vad tycker ni om nya utseendet, hiss eller diss? ;)

stina was here!

nemen tjena alla erikas läsare :-)
har nu trixat lite på hennes blogg, inte det bästa men det får duga ett tag!
nu får snyggerika ta över här, men tack för titt'n / STINA AGNÉR

SKIIIIITCOOOOL

Inte långt kvar nu!

Bara 4 dagar kvar till älskling kommer hem och bara 4 jobbdagar kvar! I morgon får jag hem Tim också, helt underbart! Att få ha honom som min egna och sköta om honom i massa dagar.
Blir att gå upp tidigare i morgon så vi hinner åka och köpa spån och lite annat innan vi öppnar.
Åker och hämtar honom direkt när vi stängt i morgon. Jag lääängtar!

Världens bästa Stina håller på att göra en ny header till mig just nu. Hon ska hjälpa mig att fixa om bloggen för jag vill ha något nytt! Eftersom jag själv är handikappad och inte fattar ett piss om hur man gör så är det lika bra att låta någon annan göra det åt mig. Mer spännande när man själv inte vet hur det kommer se ut heller. Jag litar på Stina så jag tror det kommer bli superbra! :*

Måndag och ny vecka!

Här sitter jag och äter äppelpaj och det är hur gott som helst. Fick något ryck så när jag kom hem idag så ställde jag mig och gjorde äppelpaj. Det var länge sedan jag åt det. Tittade på tv ett tag innan jag somnade. När jag vaknade igen så ringde jag till björkis och Lena så nu har jag allt klart till jag hämtar Tim i övermorgon! Det känns skönt så slipper jag fundera mer på det!
Värmde på kyckling och pommes frites och det satt bra i magen!

Igår så hände ingenting speciellt. Jag fick äntligen ha sovmorgon och sova så länge jag ville. Det blev till ett ungefär. Gick ner och pratade med pappa lite innan vi åkte till Hyttan och åt. La mig på soffan när vi kom hem och somnade. Ovanligt. Senare på kvällen gick vi ner till grannen och fick mat. Ondskan gick på tv så jag satte mig och tittade på den. När det blev nyheter gick jag hem och fortsatte titta på den. Tyckte om filmen men det var hemsk ibland och jag blev förbannad några gånger. Pappa bara skrattade åt mig för han tycker likadant som mig! Katten kom och skulle mysa med mig lite och när jag gosar med henne så upptäcker jag att hon har en fästing. Hon har aldrig haft en fästing förut ;o Jag tycker dom är jätteäckliga och jag försökte ta bort den. När jag såg att den rörde på sig så fick pappa komma och ta bort den. Vi grillade den och spolade ner den. Dom är så grymt äckliga!


Helt död

Då var det lördag och jag är ledig! Eller jag är ledig i morgon och sen jobbar jag hela nästa vecka också men sen så. LEDIG!! Jobbar inget mer då på hela sommaren, asskönt.
Gick till farmor när vi slutat och fick mat. Farmors kyckling i sås och ris, underbart gott. Jättelänge sedan man fick det och jag åt så magen stod rätt ut! Inte nog med det så blev det jordgubbar och glass till efterrätt. Man går aldrig hungrig från farmor. Hon är för söt hon :) Hon fick toppa mitt hår också innan vi åkte därifrån. Det behövdes verkligen.
Somnade på soffan när jag kom hem och sov i några timmar. Målade naglarna snorgröna när jag vaknade men det blev missbildat så jag ska ta bort det :p
Sitter och pratar med Olivia nu, som jag saknar den bruden! Måste verkligen ses snart!

Bloggtävling


För att komma till tävlingen klicka HÄR

Äntligen fredag!

Helgen är här! Bara 4 jobbtimmar kvar i morgon sen får man vara ledig lite. Jobbar bara nästa vecka sen får jag vara ledig fram till skolan börjar. Känns som jag inte fått njuta av det här sommarlovet heller, som vanligt. Men jag ska inte klaga jag får ju massvis med pengar.
På onsdag får jag hem min bebis till Hälla också. Ska bli helt underbart att få ha honom som min egna. Blir att börja sätta igång honom och trimma till första lagomgången :D
Älskling kommer hem om 8 dagar, som jag längtar. Äntligen får man prata med honom igen :*

Nu ska jag gå ner och se vad alla dom andra gör. Våra gäster blir även kvar i natt, skoj. Sugen på att spela något spel så ska kika vad dom gör ;)


Blöt kväll igår...

Efter jag slutat jobba igår så åkte jag hem och bytte om. Hämtade upp Jessica och parkerade mopeden hemma hos mamma. Gick till lappens där vi träffade Simon, Fabian och Adrian. Simon satt och åt glass när vi kom dit och såklart skulle Jessica köra ner skeden i botten på bägaren. Men hon failade och simon fick glassen i sitt knä, så typiskt Jessica ;) Vi gick hem till Simon nästan på en gång för Fabian orkade inte var kvar på stan. Låg en vattenslang på hans gräsmatta och den kunde inte Fabian låta bli. Jag blev blöt på hela ryggen och Jessica med. Sen var det ju kört och vattenkriget var i fullgång! Alla var mot alla och snart var vi genomblöta. Vi sprang runt som galningar och slogs om vattenslaggen. Men blev ju ännu blötare om man försökte ta den. Grymt kul var det iaf och shit vad jag kommer sakna dom där killarna. Speciellt Fabian som kommer flytta till Skåne den lilla tönten :(
När vi haft vattenkrig i typ två timmar så bestämde sig jag och Jessica för att gå hem. Pissblöta gick vi genom stan till mopeden. Folk glodde som bara den, haha. Satte oss blöta på mopeden och jag körde hem Jessica sen åkte jag hem. Har inte varit så skönt att duscha på länge! Satte på mig torra kläder och hämtade upp Jessica igen. Åkte till mcdonalds för att äta mat. Satt där och pratade en bra stund innan vi åkte hem. Grymt mycket jag älskar den där bruden! När jag kom hem så gick jag och la mig på en gång!

Jobbat på som vanligt idag. Syskonen har varit med på jobbet hela dagen idag. Jens är så grymt jobbig så jag vet inte vad. Kommer och ska bråka med mig när jag står i kassan. Kan inte precis slå honom då heller hur mycket jag än vill. Åh dumma syskon. När jag kom hem så gick jag ut i gäststugan och städade upp och dammsög. Plockade ihop alla min saker och kläder som jag hade överallt i huset. För några timmar sedan fick vi besök. Per, Lisa och två av deras barn kom hit. Synd att dom två äldsta barnen inte var med, länge sedan man träffade dom! Har inte skrattat så mycket när jag ätit på länge. Riktigt roliga kommentarer dom säger ibland. Man kan ju inte hålla sig för skratt då :p
Men nu ska jag gå och sova om jag ska orka upp i morgon!


En blöt Jessica :D


Jessica försöker komma på hur min moped fungerar :p

R.I.P min mobil

Jobbat som vanligt idag! Åkte till stallet när jag slutat. Red ut med Maja och det åskade då vi red iväg. När vi kommit en bit längre så börjar det regna. Inte så lite heller utan spöregn! Vi travade en bit sen blev det full galopp hemåt! Vi var genomblöta när vi kom tillbaka. Min mobil var också blöt och mådde inte så bra. Plockade isär den när jag kom hem och lät den torka ett tag. Satte ihop den och såg att typ hälften av alla bilder var borta och all musik. Men nu är den helt död och jag får inte igång den alls! Den bara dör på en gång :( Nu fungerar den men den kommer nog dö igen snart. Får väl ta en gammal mobil så länge då!
Bäst jag går och sover nu innan jag somnar här!

Hot hot

Första jobbdagen som har gått snabbt! Har haft saker att göra hela tiden vilket är skönt. Tiden går så mycket segare när det inte finns så mycket att göra.
Slängde mig i poolen när jag kom hem från jobbet! 27 grader och riktigt skönt var det. Låg i en timme och busade med syster. Hon kan ju vara rolig ibland ;)
Gick in och satte mig och tittade på tv. Ett tag iaf, tills jag somnade. När jag vaknade var det mat så det var bara att sätta sig och äta.
Nu blir det duschen innan jag går och sover!

110 års kalas!

Här sitter jag i underkläder och håller på att svettas ihjäl. Det är så grymt varmt och kvavt i luften. Skulle behöva regna på ordentligt!
Lyckade försova mig igår så jag vaknade kvart över tio och jag börjar tio. Bra jobbat av mig... Var rätt snabb ändå och var på jobbet halv elva så jag kunde börja jobba. När klockan var två åkte jag hem och fixade mig. När jag var klar åkte vi till Ludvika och hämtade syskonen som varit med mamma till stugan. Sedan bar det av till Falun! Morfar fyllde 60 år och hans fru har fyllt 50 så dom hade kalas samtidigt. Smart tycker jag ;) Fick mat där och jordgubbar till efterrätt. Jens var hur jobbig som helst så jag och kusin Kim tröttnade på honom rätt snabbt så vi bestämde oss för att gå till affären. Jag tyckte det var varmt som bara den också. Köpte glass och jag hade mina klackskor på mig så jag fick lov att gå barfota hem då jag fått skavsår. Svalkade mina bröst med glassen och den var rätt smällt när vi kom fram. Tur att det var isglass så jag fick dricka den, hahhaa. Jag är fullt normal, jag vet!

Satt och pratade med Kim hela kvällen och lyssnade på när dom andra satt och sjöng så fint. Jenny var den som tog ton hela tiden :p Följde med dom hem för att sova kvar där. Satt ute på ballkongen och spelade plockepinn med tändstickor och cigg. Jag vann hela tiden för jag är grym ;) Tror vi gick och la oss vid halv fyra. Har haft en fläckt bredvid mig hela natten, underbart skönt! Vaknade vid halv ett idag. Gick upp och åt frukost sedan klädde vi på oss och gick ner till affären. Där var det svalt och skönt. Gick och åt mat men ingen av oss var speciellt hungriga. Tittade på tv när vi kom tillbaka. Lite senare kom pappa och hämtade mig. Malin ville åka och bada i Matsbo med mig när jag kom hem, så det ställde jag mer än gärna upp på. Satt och pratade när vi kom dit och när vi skulle bada så började det åska så vi åkte hem. Satt här ett tag innan jag höll på att dö av värmen och skulle ta ett dopp i poolen tänkte jag. Då hade dom andra redan badat klart och dragit för överdraget så något dopp blev det inte. Men jag ska ner och duscha kallt nu innan jag går och lägger mig!


Min glass (y)

Äntligen helg

Inte så mycket att säga om min dag. Jobbade från 10 till 18 som alltid. Linnéa ringde när jag slutade och undrade om vi skulle rida tsm. Självklart så tackade man ja till det, mycket roligare än att rida själv. Åkte hem och bytte om innan jag hämtade upp henne. Jag hade det lyxigt så allt var redan fixat åt mig så jag behövde bara rida. Gick upp till Linnéa och hjälpte henne göra klart, så många gånger hon har hjälpt mig men jag hjälper typ aldrig henne. Hon är mycket snabbare än vad jag är ^^. Blev en tur förbi soptippen och tillbaka. Pigga hästar som tyckte det var kul att springa! Mycket broms var det ute nu.
Körde hem Linnéa när vi var klara i stallet. Satte mig och tittade på tv en sväng när jag kom hem. Efter ett tag kom pappa in och frågade om jag skulle med ut och ta ett dopp i poolen. Det gjorde jag och det blev mitt premiärdopp i poolen. 24 grader men det var inte så varmt i luften så jag frös. Ännu kallare när man gick upp! Sprang raka vägen in i duschen och duschade varmt!
Dags att sova nu om jag ska vara någolunda pigg i morgon. Kalas för morfar när vi slutat jobba i morgon. Får se om jag sover kvar hos kusin Jenny sen eller hur det blir :)

Modellbilder

Inte så mycket att berätta om mina dagar nu när jag jobbar. I morgon är det fredag och veckan är nästan slut. Blir att jobba till 14 på lördag sen åker vi till Falun och firar morfar :) Får se om jag sover kvar eller hur det blir!
Nu tänkte jag lägga upp modellbilderna så ni får se dom :)







Varm dag

Orkade inte sitta vid datorn något igår. Jobbade mellan 10-18 som alla andra dagar sen åkte jag till stallet och red. Kom hem vid nio och då mådde jag inte så bra. Hade ont i halsen och öronen och frös i värmen! Åt mackor medan jag tittade på fotboll. Hoppade in i duschen och sen gick jag och sov.
Har jobbat idag med som vanligt. Andra gången på tre dagar som jag blir kallad tant när jag jobbar. Det känns ju bra ;S 16 år och redan tant (y) Vad är inte då dom som kallar mig tant? Dom är då över 60 år och betydligt mycket mer tant än vad jag är :p "Ge den här till tanten i kassan så vi kan betala" Tackar så mycket! ;p

Malin kom hit när jag kommit hem från jobbet. Meningen att vi skulle åka till Matsbo och bada, men vi hade 23 grader i våran pool så vi stannade här. Jag kände inte för att bada med tanke på att jag inte mår så bra och är snorig. Vill inte att det ska bli värre. Mina syskon badade redan så Malin hoppade i med dom. Hon tyckte det var lite kallt så hon gick upp på nästan en gång. Fick mig en dusch jag med av Jens när han klev upp ur poolen. Hällde hela vattenflaskan över mig. Ganska så mycket krig det blev då! Slutade med att Jens grinade och halvt höll på att slå ihjäl mig. Såklart var det ju jag som börjat den här gången också... Snorunge :p

Åkte med Malin till mcdonalds och käkade mat. Satt och hade kul åt alla äckelfåglar som försökte sno våran mat ;p Skoj, skoj.
Ska nog snart gå och sova om jag ska orka jobba i morgon!

Hem ljuva hem!

Då var man hemma efter några underbara dagar! Peace and love har varit grymt jävla kul! Tittat på Mika, Hoffmaestro, The kooks, Melissa Horn, Robyn, Markus Krunegård, Kent, Amanda Jensen, JAY Z och massa fler :D Såg även Björn Gustavsson när vi gick runt, fränt!
Var med Carro och hennes kompisar på onsdagen. På torsdagen gick jag med Malin, Jessica och Maria. Det var riktigt kul! Världens bästa tjejer :*

På fredagen åkte jag med mamma till stockholm för att vara modell för en dag. Checkade in på hotellet när vi kom fram sen gick vi till studion. Fick vänta i två timmar från att vi blivit sminkade och fixade i håret till att vi fick gå in i studion. Var hur kul som helst att stå där leka modell. Nöjd med ganska många bilder! När vi var klara där så gick vi på stan och shoppade lite. Jag hittade en tunika, ett par shorts och ett par skor. Gick till hotellet och duschade innan vi gick ut och åt. Både jag och Mamma var trötta så vi gick till hotellet och la oss sen. Ville inte ta bort den grymt fina sminkningen jag hade, men var tvungen...

Helt slut när jag vaknade på lördagen. Orkade inte gå på stan något så vi åt frukost och sedan åkte vi hem.
Duschade när vi var hemma och åt mat. Hämtade upp Maria och Jessica innan vi åkte till Borlänge. Lite senare på kvällen kom Malin och gjorde oss sällskap. Vattenkrig, roliga människor, underbar musik, godis, hamburgare, kissat på konstiga ställen, dansat, hoppat, sjungit är bara några saker som beskriver allt. Bästa avslutet med Jay z på lördagen! Det var awesome och jag har inte skrikigt så mycket på länge! Hade knappt någon röst när jag vaknade i går, men det var det värt ;) Jag har sett Jay z :O Helt sjukt!

Kom hem efter halv tre och då gick jag och la mig på en gång. Skulle ju upp och tävla dagen efter!
Lyckades försova mig till åtta och vi skulle åka från stallet halv åtta... Lite smått panik jag fick, men vi hann i tid iaf. Glömde typ hälften av alla saker hemma. Tur att jag fick med mig själv iaf.. Hur trött som helst var jag, men lyckades ta mig runt banan på 54,14 %. Lite snålt, men men.
Kom hem vid tre och då sov jag till sex. Satt vid datorn, duschade och kvart över nio låg jag i sängen igen. Har nästan sovit 12 timmar i natt och det var behövligt!
Jobbade 10-18 idag sedan gick jag till faster och gick massage. Ont gjorde det men det blir ju mycket bättre efteråt. Mat på puben med Pappa när jag var klar.
Ska väl snart gå och sova för jag är fortfarande trött som bara den. Bilder från p&l och modellbilder kommer en annan dag. Kanske i morgon!