Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Ansiktsbehandling

Tycker dagen har rullat på ganska snabbt även fast vi haft långa och tråkiga lektioner idag!
Efter skolan var jag på ansiktsbehandlig och jag kan inte påstå att det var skönt i början. Fick någon syra i ansiktet och det sved som bara den. Nästan en tia på en skala från 1-10! Men sen blev det skönare åt ansiktet och jag känner mig nästan som en ny människa nu!

Skyndade mig hem efter behandlingen, bytte om till träningskläder och åkte upp till gympan. Lika jobbigt som vanligt och jag kommer nog ha mest träningsvärk i rumpan i morgon, haha! Men känns så skönt efter ett jobbigt träningspass och jag tycker nästan jag är piggare efteråt!


Kalas!

Skapligt trött jag var igår efter en heldag i stallet! Mina syskon ville följa med till stallet och kvällsfodra så det fick dom göra och det tyckte dom var kul. Gick på tio minuter när dom var med, mycket snabbare än vanligt!

Åkte hem till Sarah när vi var klara i stallet. Satt och pratade med henne tills hon skulle gå ut. Jag satte mig i soffan och tittade på tv. Somnade på soffan och när jag vaknade så tyckte jag inte det var någon idé att försöka fortsätta titta på tv, så jag gick och la mig.

Min bror fyller år i morgon så det var kalas här hemma idag. Eftersom Tilde och Sarah skulle hit så åkte jag med dom. Åt tårta och fikade ordentligt för första gången iår. Har ju dragit ner på fika, snacks, godis, glass, läsk och allt. Men när det var kalas så tyckte jag att jag förtjänade lite fika.
Blev ingen kickboxning idag heller då jag har ont i foten sen igår. Men i morgon blir det gympa hur ont jag än har. Blir ju galen när jag inte tränar ;)


Min utklädnad på sommaravslutningen, så grym! Syns det att det är jag eller? ;)

Pulkaåkning!

Det var kämpigt i morse för att komma upp ur sängen. Helst av allt hade jag legat kvar och somnat om. Men det var bara att stiga upp för att vara i stallet halv åtta och ha stalltjänst. Det gick snabbt och på en timme hade vi mockat alla boxar och var nästan klara!

Red min bebis som jag inte ridit på 2 veckor och det var helt underbart. Solen lyste, 2 grader ute och pigga hästar! Men han skötte sig super bra!
Fick skjuts till Sarah när vi lunchat hästarna. Maten var klar så det var bara att sätta sig och äta. Tur det jag som var vrålhungrig.

Efter maten gick vi ut och åkte pulka i backen bakom stallet. Jag åkte med Tilde och det gick undan! Stora snövallar på kanterna om banan. Såklart ska vi åka upp på den så vi flyger och jag slå i foten i en snöklump och stukar den! Bra jobbat Erika! Gör ganska ont kan jag säga!

Ska vara barmvakt åt Tilde ikväll och jag kommer vara helt död efter en stalltjänstdag, men det är det värt. Ska till stallet om en timme och ta in alla pållar igen!

Shoppigdag

Följde med Malin till Avesta efter skolan för en shoppingvända. Skulle ha skor och en sportbh men kom hem med det och så mycket mer. Mest småkrafs som vanligt. Det går mina pengar mest på skulle jag tro!
Fast jag har ju mycket pengar kvar så det gör ju inte så mycket ;)

När vi kom hem från Avesta så gjorde vi hamburgare och det var super gott. Lite senare slingade jag hennes hår! Sugen på att färga mitt hår också, så det blir väl någon dag!
Malin åkte nyss hem så jag ska väl snart gå och sova. Ska upp tidigt i morgon för att ha stalltjänst och äntligen får jag rida bebis som jag inte har gjort på 2 veckor. Snacka om att jag saknar honom!
Olivia skickade en bild på honom idag och galet söt han är!



Körskolan nästa!

Veckan har gått lika snabbt som alltid och det är redan tordag och fredag i morgon. Helt galet vad jag tycker om fredagar. Bästa dagen på hela veckan tror jag!
Blir att följa med Malin till Avesta i morgon och shoppa lite. Jag behöver nya skor eftersom mina är lite trasiga så får se vad jag hittar på. Ska försöka att inte göra av med så mycket pengar. Det kan ju gå som det gör ;)

Snart ska jag och pappa åka till körskolan för att gå kurs så jag kan börja övningsköra. Lite läskigt att man blivit så pass gammal så man får börja köra bil. Fast lite kul också! Får se om jag orkar hålla mig vaken i tre timmar och lyssna på när någon pratar. Ska försöka iaf ;)



Om jag inte tar dig nu så tar någon annan dig. Bort från mig.

Tävlingstermin

Har suttit rätt länge nu och fixat en tävlingstermin på dom tävlingar jag vill åka på innan sommaren. Ska lämna in den till ridlärarna så vi kan planera lite. Satt och jäklades med dokumentet i början för det vill inte som jag ville. Men tillslut började vi samarbeta och resultatet blev grymt!
Det blev en hel del tävlingar och förhoppningsvis blir den första om lite mer än två veckor. Håller alla tummar för att det blir så!

Tror att sängen vill ha sällskap nu! Sitter här och gäspar som en galning, så det är väl lika bra!


Skridskoåkning

Avslutar denna dag med att visa en bild på mig och mina fina vän från när vi åkte skridskor på idrotten idag. Vi såg ut som två tanter som åkte ungefär, men det såg säkert jättebra ut!


Cause that's who I am

Jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu

På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss
och astronauterna kan känna det långt bort
Men kärlek har svikit mig allt för många gånger
och jag vill ha dig

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Och när du ser på mig
Är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag



Namnsdag idag!

Har namnsdag idag så grattis till mig! :D Hade noll koll på det i morse men när folk började säga grattis till mig så kom jag på det!

Galet sega måndagarna är i skolan. Tror inte vi har någon lektion som är kortare än en timme, ganska jobbigt. Men skoldagen tog slut även idag. Roligt att jag fick reda på idag att jag har omprov i morgon. Känns ju som jag kommer vara väl förberedd, eller inte.... Men men, det får väl gå som det går.

Har haft träningsvärk i armarna och benen idag från kickboxningen igår. Gick på gympa ikväll så jag har troligen ännu mer träningsvärk i morgon. Får se om jag kan gå ordentligen. Blir push i morgon men tror inte jag orkar så mycket. Men det återstår och se. Sedan blir det gymmet på onsdag också ;) Hurtig jag är!


Trött chey

Gud vad skönt det var att träna! Asroligt med kickboxning och det var lagomt jobbigt. Det höll på i 1 ½ timme och det var nog precis vad jag behövde denna söndag.
Blir träning i morgon också då det är gympa. Ska försöka gymma tisdag, onsdag och fredag också sedan kanske kickboxning igen på söndag. Mycket träning den här veckan. Men har man börjat träna så kan man inte sluta utan vill träna hela tiden. Underbart om jag får säga det själv! :D


Kickboxning nästa!

Linnéa och Jennifer övertalade mig att följa med på kickboxning och det ska faktiskt bli kul. Har ju inte tränat på en vecka så det blir skönt att träna igen. Ska försöka köpa gymkort veckan som kommer för då får jag massor med pengar! Hela min jullön sedan har jag ju nyss fått studiebidraget.

Har suttit och tittat på massa hästsaker jag vill ha nu på förmiddagen och drömt mig bort. Älskar att sitta och titta på saker man vill ha och bara sitta och önska. Fyller ju snart år, om lite mer än en månad så får hoppas jag får några av dom saker jag önskar mig. Fast funderar på att önska mig mest pengar så jag kan köpa vad jag vill själv. Men jag vet inte. Får se hur det blir!

Sedan fick ju spanskaläxa att vi skulle blogga tre inlägg på spanska. Har bara gjort ett inlägg än så länge och håller på med mitt andra. Galet svårt! Men det får bli som det blir!


Lugn dag!

Skrev nyss ett inlägg men jag loggades ut när jag skulle publicera det så allt försvann. Får väl skriva om nu!
Var som sagt och tittade på hannahoppningen idag. Ganska skönt att sitta och titta på när alla andra rider. Nyttigt om inte annat. Trevligt att träffa Mikkiz också för det var inte igår. Har saknat henne rätt mycket!

Efter hannahoppningen var jag med på div 1 mötet för både hoppning och dressyr. Delade mina tankar och lyssnade på alla andras. Tyckte det var nyttigt och intressant även om jag inte ska delta i något av lagen. Men jag följer väl troligen med på några omgångar och tittar! Kom fram till många bra saker, gäller bara att genomföra dom nu. Men några saker ska man väl klara av :)

Tim var på hugget idag, fast det är han väl nästan alltid när det är hoppning. Så lite sugen blev jag allt. Har inte hoppat på länge nu! Men om min och Olivias plan gå i verket så står det inte på förän vi syns på tävlingsbanan igen. Galet sugen! :D


Hannahoppning

Trodde jag försovit mig i morse när jag tittade på klockan i morse när den ringde. Men sedan insåg jag att det var helg, ganska skönt!

Drar med mig Mikkiz till stallet nu för att titta på hannahoppningen. Länge sedan jag träffade henne så det ska bli kul!
Måste fixa mig nu innan skjutsen kommer och hämtar mig :)

*

Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Du vet ingenting om mig
Jag vet ingenting om dig

Snälla säg det igen



Fredagsmys!

Då var helgen här och det är skönt att slippa skolan några dagar!
Har ingenting planerat i helgen och det känns som det kommer bli en rätt värdelös helg. Jag vill ut och festa eller göra något kul, men så blir det väl inte! Får väl sitta hemma och häcka hela helgen och ruttna bort. Kul!
Ska iaf till stallet i morgon en sväng och titta på minneshoppningen. Var meningen jag skulle vara med men slutade med att jag inte hade någon häst, så det blir lite svårt då. Får väl stå över den här gången fast jag tror jag varit med 4 eller 5 år i rad!

Ikväll ska jag äta tacos! Blev sugen på det när jag var i stallet, haha. Galet länge sedan jag åt det så det ska bli gott!


Sjuker

Var hemma från skolan igår för att jag inte mådde bra. Svettades och frös om varannat så jag trodde jag skulle bli galen. Låg och sov och tittade på tv hela dagen och orkade inte ens sitta vid datorn. Då är man sjuk. Fick bara i mig lite nyponsoppa till frukost och några tuggor kräm sedan inget mer under dagen. Lagade makaroner och köttbullar för jag var så hungrig så jag visste inte vad jag skulle ta vägen men när jag skulle äta blev jag illamående och fick inte i mig någonting.

Magen har sagt till mig inatt att den var hungrig och jag var utsvullten när jag vaknade. Mådde bra så jag planerade att gå till skolan. Gjorde i ordning kräm och precis när den var klar så mådde jag så illa att jag var nära på att spy. Hade jag inte lagt mig på soffan så hade jag garanterat gjort det. Ville inte riskera någonting utan stannade hemma.
Vid lunch var jag vrålhungrig och lagade hamburgare till mig själv. Fick i mig hela och det var nog det godaste på länge kändes det som! Min mage blev skapligt glad.

Nu mår jag prima och jag ska banne mig till skolan i morgon har jag bestämt mig för!


Mår inte riktigt bra!

Kände redan i morse att jag inte mådde allt för bra, men jag plågade mig igenom skoldagen. Tog en alvedon när jag kom hem till mamma och gick och la mig för att vila/sova.
Har ont i hela kroppen, fryser och svettas om varannat, ont i magen och mår typ illa :(

Har legat och tittat på handboll men nu mår jag värre än innan så jag ska ta och sova nu!

Gympa!

Har varit galet trött i skolan idag och nästan somnat på lektionerna. Fick en sån roooolig uppgift på spanskan idag. Vi fick skapa en blogg och så ska vi skriva tre inlägg tills på måndag. Hur hade vår lärare tänkt att det skulle gå? Jag är verkligen inte bra på att skriva på spanska, men det är väl bara att ge det ett försök!

Fick sluta tidigare från samhällskunskapen idag vilket var skönt för annars hade jag nog somnat! Halkade upp på stan och köpte träningskort och sedan gick jag hem till mamma. Åt mat och försökte plugga till idrottsprovet i morgon men det gick inte så bra. Fick massage av mamma och det var verkligen behövligt!

Var på tantgympa nu på kvällen med Linnéa och Jennifer. Inte alls motiverad när jag var (är) så trött. Men jag kämpade mig igenom träningspasset och det märktes att det var länge sedan jag tränade. Helt död efter fem minuter och på slutet fick jag nästan kramp i magen! Men det ska kännas att man tränat och det vill jag lova att det gör. Ännu värre blir det i morgon!

Ska väl försöka plugga lite till idrottsprovet i morgon eftersom jag inte kan någonting!


Stalltjänst hela dagen lång

Blev inte mycket sömn inatt då jag gick och la mig halv två och gick upp kvart i sju för att ha stalltjänst. Var bara jag och Linn så allt tog extra lång tid. Tur att Linn hade med sig sin pojkvän som hjälpte oss annars hade det tagit ännu längre tid.
Var i stallet till kvart i tolv sedan kom Sarah och Tilde och hämtade mig. Åkte hem till dom och jag följde med Tilde ut till stallet. Vi tog in Nasse så hon fick rida och det tyckte hon var skoj. Men jag tyckte det var jobbigt som fick springa bredvid. Men vad gör man inte för din söta lilla kusin? :)

Åkte tillbaka till stallet igen vid halv tre och tog in alla hästar. Helt galna när man släpper dom och det är bara full fart in som gäller. Bonna gick omkull för någon vecka sedan för att det gick för snabbt in i stallet och idag var det Willes tur! Men jag tror han lärde sig något för han reste sig upp och sedan gick han lugnt till sin plats.

Var hemma i 1 ½ timme och jag satt först vid datorn en sväng men var så trött så jag somnade med datorn på magen. Sov tills det var dags att åka tillbaka till stallet för Usmöte. Gav hästarna mat och nattade dom efter det sedan fick man äntligen åka hem för dagen!

Kan då säga att jag är helt slut i kroppen och kommer somna gott ikväll. Ska väl gå och duscha nu och sedan gå och lägga mig, annars kommer jag vara helt död i morgon och inte komma upp ur sängen!


Kavaj

Var hem till mamma igår för att hämta min kavaj vi beställt. Den var riktigt snygg i verkligheten vilket jag blev glad över! Dessvärre så var den för trång i armarna även fast vi beställt i storlek 40. Eller kanske jag som har för biffiga armar? Nej, skulle inte tro det. Bara att skicka tillbaka den och hoppas på att den storlek större passar! För jag SKA ha den kavajen. Galet snygg ju!

Jag har spanat in ett snyggt vitt dressyrschabrak på samma hemsida ett tag nu och eftersom frakten inte var så billig så beställde jag det också. Tyckte det var lika bra när jag ändå ska ha kavajen därifrån. Blir ju billigare! Snyggaste dressyrschabraket också!





Fast med schockemöhle loggan som på detta schabrak :)

Trevlig kväll

Var med familjen på en och en halv och åt mat idag! Jag åt kyckling fylld med fetaost och soltorkade tomater. Det var riktigt gott!
Åkte hem till Linnéa när vi ätit klart! Vi tog en promenad till hennes mamma och hämtade en sax så jag kunde klippa Linnéas hår. Hon blev så fin i håret och jag ska slinga det någon dag också :)
Blev sugna på godis så vi gick till hemköp och köpte naturgodis och det var mums!
Låg i hennes säng och pratade om allt mellan himmel och jord. Galet länge sedan vi träffades så det fanns en hel del att berätta! Love u my friend :*

Skar upp gurka och morötter för att dippa när jag kom hem. Galet gott!
I morgon blir det stalltjänst hela dagen så ska väl gå och lägga mig om ett tag!


Dream

Hatar den där känslan när man vaknar upp ur en underbar dröm och inser att det just bara var en dröm. Precis så var det i morse när jag vaknade. Inte går det att somna om och fortsätt drömma heller. Blev faktiskt nästan lite besviken och ledsen över att det inte var verklighet. Mina drömmar brukar inte slå in så skulle inte tro att den här gör det heller. Men det kan väl ske under så vi får hoppas på det.
Jag vill så gärna!


Gäääääsp

Galet trött jag är. Sitter här och gäspar för fullt och orkar knappt hålla ögonen öppna. Kanske borde gå och lägga mig!
Gymmade på idrotten i skolan och jag cyklade i 20 minuter och det blev 1 mil. Rätt stolt över mig själv för att vara första gången på någon månad jag tränar igen. Nu jäklar ska jag ta tag i träningen igen! Har faktiskt ätit nyttigare sedan nyår och jag har inte ätit chips, godis eller något annat snacks. Duktigt av mig men jag undrar hur länge det håller...

Helt slut efter gympasset och ännu mer död blev jag efter ridningen. Fick rida Tim och det gick väl rätt bra. Kunde ju gått lite bättre men det var ändå ganska bra. Skrev upp mig på dressyrträning i början av februari också!


Stallet nästa!

Äntligen var spanskaprovet över! Vilken lättnad. Kändes väl helt okej fast kommer nog inte få ett vg som jag hoppas. Möjligtvis några poäng ifrån som förra gången. Nej, nu ska jag inte tänka negativt. Det kommer ha gått bra och jag får det betyg jag vill. Man kan ju hoppas iaf!
Nu är det bara idrottsprovet som väntar på tisdag sedan har vi inga mer prov inplanerade!

Om man skulle ta och byta om till stallkläder då!? Min skjuts kommer om 10 minuter så det är väl lika bra! Spännande att se vilken jag får rida idag! Hoppas självklart på min bebis, annars vill jag ha Bonna. Det visar sig :)


Pluggapluggaplugga

Gud vad duktig jag är som kommer hem på en gång efter jag slutat skolan för att plugga och så somnar jag!!??? Där rök flera värdefulla pluggtimmar som jag behövt. Har suttit och pluggat i några timmar nu men jag har verkligen inte koll på spanskaprovet. Hur mycket nya saker som helst man ska kunna. Alla ord snurrar runt i min skalle så jag tyckte att det var behövligt med en paus. Har håltimme innan provet i morgon så det är väl bara att sätta sig och plugga in i det sista då! Men det är väl som alltid, att jag kan mer än vad jag tror. Får väl hoppas det iaf!


Hööks

Pappa kom just in och slängde nya höökskatalogen bredvid mig. Nu måste jag ju sätta mig och bläddra igenom den innan jag pluggar. Synd ;)


Första skoldagen

Var inte alls så trött i morse som jag trodde att jag skulle vara. Kom till och med upp i tid för en gångs skull! Hann äta frukost och fixa mig i lugn och ro. Borde verkligen komma upp samma tid varenda morgon!

Skoldagen var väl varit helt okej. Har saknat mina brudar i klassen :* Grymt skönt att få träffa dom igen! Rätt mycket att prata om.

Förstår egentligen inte varför jag sitter här. Har ett stort spanskaprov på torsdag. Har jag pluggat? Nej just det. Lika bra att sätta igång om provet ska gå bra!


Städdag

Jaha, då var lovet slut och skolan väntar i morgon! Har gått och jämrat mig inför skolstarten dom senaste dagarna men idag har det inte känts så illa faktiskt.
Hade tänkt att gå upp i tid i morse men jag sov längre än jag tänkt. Satt och tittade på tv i några timmar när jag gått upp. Fastnade för en film som jag var tvungen att titta klart på. Lagade mat när filmen var klar sedan började jag städandet!
Städade mitt rum, plockade ihop alla kläder som låg på golvet, bytte sängkläder, dammsög, tvättade, städade i köket och plockade bort mna grejer som låg överallt. Sedan tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av en ansiktsmask och ett varmt skönt bad! Har målat naglarna så nu är jag redo för skolan i morgon!

Städade ihop alla mina saker i garaget igår och jag insåg då hur grymt mycket jag hatar möss och råttor. Dom bara förstör och biter sönder mina saker. Dom hade bitit sönder min tröja och röda JW luvan till Tim. Ganska galen jag blev när jag såg det. Stod och skrek och svor i flera minuter. Den var ju inte så billig heller men jag ska ha en ny. Så det är väl bara att lägga ut pengar då. Jag ska slakta alla råttor och möss i detta hus!

Pannkaksmästare

Har varit sugen på pannkaka nu i flera dagar. Så när min mage började kurra ställde jag mig och gjorde det. Dock kom jag på att vi inte hade några ägg när jag började röra ihop allt. Tur att man har en snäll pappa som åker och köper det åt en!
Jag är världsbäst på att göra pannkakor! Dom blir fina, bra och supergoda. Min mage är proppmätt nu efter många pannkakor. Gud vad gott det var!


Sovmorgon

Tog mig en ordentlig sovmorgon i morse som jag tyckte att jag förtjänade. Just nu sitter jag här och tittar på skidor på tvn. Rätt roligt att titta på tycker jag.
Magen kurrar och jag ska väl gå och se efter lite frukost, eller kanske lunch?
Har inga planer för dagen mer än att jag ska till stallet och ta hand om halta Tösen! Blir nog en städdag tror jag. Behöver verkligen städa undan alla kläder på mitt rum som ligger på golvet. Sedan måste jag ta reda på alla hästsaker som bara ligger slängda på golvet i garaget, när jag har en stor fin garderob!? Får hoppas att jag hittar på min vita ridhandske i röran eftersom den är försvunnen. Men jag tror den ligger där! ;)


Tävlingssugen!

Sitter och tittar på gamla tävlingsklipp och gud vad man blir sugen på att tävla! Här är den bästa rundan någonsin vi gjort! LC på hemmaplan och vi slutade på en 2a plats! :D


Dressyrträning

Herregud vad fint Tim gick på träningen idag! Brukar alltid säga efter varje träning att det var den bästa träningen någonsin, men den här träningen var verkligen den bästa någonsin. Fick till en superbra trav som vi i vanliga fall inte brukar lyckas med. Skänelvikningarna var super och förvända galoppen också. Blev bara ett byte i början när jag inte riktigt höll om ordentligen. Men sedan flöt allt på super och Karin sa att det såg flott ut när vi travade ;)
Jag blev galet trött på slutet och fick nästan kramp i låren, haha. Orkade inte riktigt rida fullt ut på slutet. Men gudars vad jag är nöjd med den här träningen.
Är ju tänkt att vi ska ut på några dressyrtävlingar i år. Blev bara ännu mer sugen på det nu efter idag! Min bebis är helt klart bäst! :*




Förstörd träning...

Jag som var helt inställd på att den här träning skulle bli så bra eftersom vi inte tränat på länge. Jo, tjena. Hoppade upp när vi kom ut i ridhuset och skrittade fram på långa tyglar. Kortade upp tyglarna och började jobba henne i skritten och då kände jag att det här kommer gå bra! Tar ett travsteg och jag känner att det här känns inte rätt... Då säger Karin att hon är halt... Då var ju den träningen förstörd. Så det var bara att hoppa av och släppa ut henne i en liten hage. Alltid jag som ska ha otur med halta hästar!

Tösen blev ju halt till första omgången i div 3 med dressyrlaget förra året och Tim blev halt till första omgången i div 2 med hopplaget. Och nu är Tösen halt igen. Tycker det får vara slut på halta hästar!
Fick ju testa nya bettet och sporrar på henne i 5 minuter iaf. Och jag kan då säga att hon var galet söt i rosa :D Lilla damphästen :')

Får hoppas att träningen på Tim i morgon går bra iaf!


Sötipöti :')


Damp i hagen!

God morgon!

Här sitter jag och äter frukost, risifrutti ♥ Underbart gott!
Har även lyckats dra upp pappa ur sängen också då han måste köra mig till stallet. Jag är grymt sugen på att träna för det var ett bra tag sen jag gjorde det ordentligt. Nu tränar vi två och två så då får man mycket hjälp också så jag hoppas det går bra. Tösen har fått ett nytt bett så hon ska tydligen gå bättre med det. Har inte testat att ridit med det än, så det blir första gången idag och jag hoppas det stämmer!

Ska gå och borsta tänderna och packa ihop mina saker så vi kommer iväg någon gång!
Blir nog i stallet mesta delen av dagen då min ridlärare ska köra hem mig och Tösen sen eftersom Tösen står på hennes gård. Men det blir efter lunch. Så får se när jag skriver igen :)


Stalldag

Min dag har spenderats i stallet! Åkte till stallet efter tolv då pappa skottat klart utfarten. Åt mat med Olivia och sedan satt jag i sadelkammaren och tittade på medan hon fixade och donade lite. Sedan tog vi in hästarna och red i ridhuset. Bonna var lika mysig och underbar idag! Tyckte att hon gick bäst i början och att det blev lite sämre i slutet. Men helt okej ändå. Så himla snäll och mysig häst det där!

Sedan släppte vi in alla hästar i stallet. Tog med oss lilla Ozzy med ut i ridhuset så han fick springa av sig lite. När jag släppte honom så stod han bara still men började jag gå så följde han efter mig. Jag gick runt och sprang lite och han följde efter mig var jag än gick. Stannade jag så stannade han. Så söt den där ponnyn! Olivia filmade men glömde att spara så det blev inget. Annars hade ni kunnat få se hur söt han var :)

Åkte direkt från hamre till hälla. Var helt slut i kroppen så jag orkade inte rida Tösen. Mockade, fixade allt och gjorde klart inför träningen i morgon. Eftersom jag ska träna i morgon så tyckte jag inte det gjorde någonting om hon fick stå idag :)



Bonna :*


Felicia och Olivia :D

Smaskens!

Var ju grymt sugen på gino igår men vi hade inga ingredienser till det hemma. Men jag SKULLE ha det, så jag och Malin traskade till affären och köpte massa frukt. Gjorde gino när vi kom hem och gud så gott det var. Love it!



Något annat gott jag nyss åt är anka. Pappa lagade det igår och det blev mat över så jag åt det nu och det var gott. Smakade som vanligt kött tyckte jag!
Någon mer som har ätit anka? :)


Insnöade

Malin sov som sagt här i natt. Vi gick och la oss vid tolv men vi låg och pratade till strax före två. Galet mycket man kan ha att prata om och massa konstiga saker! Skönt att prata av sig!

Gick upp halvelva i morse och åt frukost. Fick äta min efterlängtade risifrutti som jag gått och längtat efter, haha. Var meningen att jag skulle åka till stallet efter frukosten och rida Bonna med Olivia. Men eftersom det blåser hur mycket som helst så har våran grusväg yrt igen så vi kommer inte ut med bilen. Pappa är iaf ute och skottar just nu så vi kan ta oss ut om ett tag så jag kan rida.
Ska nog även pussa lite på min bebis som jag inte ridit på ett tag!

Har också Tösen idag. Eller jag har henne ända fram till söndag! Blir att dressyrträna henne i morgonbitti, vilket ska bli kul då jag inte gjort det på länge. Eftersom hennes ägare inte är hemma så ska jag ha rosa på henne i morgon. Galet söt hon kommer bli :D Annars har hon bara grönt på allt och det är galet fult :( Nej rosa blir det i morgon :D


Puss på bebis :*

Malin är här!

Nu har jag varit mästerkock och lagat mat åt mig själv! Det blev kasslersås och pasta, asgott!
Sedan har jag ätit en banan också. Var galet sugen på banan igår men hade såklart inga bananer hemma då! Men nu har min pappa varit och köpt bananer åt mig som tur är! :D

Malin är här just nu och hon ska även sova hos mig. Båda är sugen på gino och till det behöver man ju massa frukt. Har vi det hemma? Nej, vi har ju bara banan... Det går ju inte. Funderar starkt på att gå till Rätt Pris och köpa frukt för jag SKA ha gino.


Långpromenad

Kom hem för en timme sedan. Då hade jag varit ute och gått med hunden och kusin i två timmar. Tog extra lång tid då vi busade med hunden hälften av vägen. Hunden var galen och tyckte det var superkul att vara ute! Jag lyckades ramla också. Första gången för i år, haha. När jag väl låg där på marken så fick jag en hund på mig! Tog ett tag innan jag kom upp.
Synd att vi inte hade någon kamera med för det hade blivit underbart fina bilder på hunden i snön!

Hunden är trött och ligger så fint i sin korg och sover. Jag sitter här och tänker på mat. Galet hungrig, så jag antar att jag måste lyfta på rumpan och gå och laga någon mat. För maten serverar sig inte själv. Eller?

Känner redan nu hur träningsvärken smyger sig på också. Underbart!

Tävling- Vinn underkläder!



Är med och tävlar om valfri vara från Evas underkläder.
För att vara med i tävlingen klicka HÄR


Vad händer en dag som denna?

Idag sov jag bort halv dagen typ. Sov till ett och nu sitter jag här och ruttnar bort som dom andra dagarna den här veckan. Jag kommer snart få ett utbrott om jag inte snarast kommer på någonting att göra. Jag är trött på att sitta inne och häcka framför datorn hela dagarna. Jag vill ut och göra något skoj!!
Åh jag blir galen snart!
Pallar inte sitta inne nå mer, så jag tar med mig damphunden ut på en promenad! HEJDÅ


Liten vovvis!

~~

Jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Så sant.

Glad tjej!

Har varit hos Sarah och kusin hela dagen. Sarah ringde och väckte mig i morse och en halvtimme senare kom hon och hämtade mig. Fick mat när jag kom dit sedan har jag lekt frisör idag! Började med att klippa Sarahs hår sedan färgade jag det. Grymt snyggt det blev! Inte lite bäst jag är :D

Syster var också där och busade med kusin. När mamma kom och hämtade henne visade jag en kavaj som jag vill ha i födelsedagspresent! Fyller ju år om 57 dagar! Den kostade inte allt för mycket så mamma beställde hem den till mig. Inte lite överlycklig jag blev! Hoppas bara den är snygg i verkligheten och att den sitter bra! Jag vill tävla nuuuu!


Gaaaalet snygg

Bokläsning

Hade tänkt att jag skulle lägga mig och läsa en bok nu. Har lånat två stycken från skolan som jag inte börjat läsa än, kanske är dags att börja med någon bok nu. Sedan fick jag ju en bok i julklapp också som jag kan läsa. Men jag tror jag väntar med den och börjar på någon av skolans böcker.

 

Boken jag fick i julklapp. Någon som läst den?

Muuuums

Käkade världens godaste sallad på kupolen idag! Jag trodde min mage skulle spricka för jag åt så mycket. Även fast jag var mätt så åt jag lite mer, enbart för att det var gott. Kände mig nyttig som åt sallad för en gångs skull! Har inte ätit något onyttig idag, stolt över mig själv. Får se hur länge det håller i sig då...


Dagens shopping

Nu har jag kommit hem efter en hel dags shopping. Egentligen hade jag inga pengar att shoppa för men det blev några köp iaf!



Galet skön tröja! Såhär ser den ut på

I'm in love!



Tröja, mössa, ansiktskräm, ögonfransböjare, nagellack, foundation och trosor.



Mot Borlänge!

Pratade med min kära vän Elinor igår och undrade vad hon skulle göra idag. Hon skulle till Borlänge och shoppa så hon undrade om jag vill hänga på. Självklart ville jag det! Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska dyka upp. Är inte allt för pigg just nu. Är snorig och så har jag nog lite feber också. Svettas och fryser hela tiden, men det stoppar inte mig från att shoppa! Har några presentkort som jag hoppas att hitta lite kläder för. Min garderob är överfull men jag har ändå inga kläder att sätta på mig! Suck...


Stalltjänst

Herregud vad jag är trött! Skulle kunna somna vilken minut som helst. Har som sagt stalltjänst idag så var i stallet halv åtta. Var bara jag och Helena idag så allt tog extra lång tid. Mockade åt ca 10 hästar, fixade mat åt alla och så. Sedan var jag hemma en halvtimme och sedan åkte jag tillbaka till stallet och red Felicia och Bonna.
Felicia var inte så rolig att rida tycker jag. Hon stannade och vägrade gå och stegrade sig istället. Gav upp efter ett tag och red i ridhuset i stället. Lite bättre där inne, men ändå inte bra. Donna däremot var en dröm! Vi pulsade i snön och det tyckte hon var riktigt jobbigt. Testade att trava lite ute men det fungerade inte bra. Hon var pigg som bara den och älgade på och jag hade noll kontroll. Blev trav och galopp i ridhuset i stället. Då var hon riktigt fin och jag blev lite småkär i henne. Absolut en häst jag vill rida mer :)

När jag ridit klart släppte vi in alla hästar, packade mat och tog av täcken sedan åkte vi hem.
Helena kommer när som helst och hämtar mig igen så åker vi till stallet för sista gången idag och nattar hästarna :)


Bonna :*

Dejtar sängen

Har stalltjänst i morgon och det betyder att jag måste gå upp tidigt. Lika bra att gå och sova nu om jag ska orka upp i morgon! Blir att rida två hästar i morgon också, Bonna och Felicia. Har inte ridit någon av dom förut så det ska bli spännande :)
Bli nog att vara i stallet hela dagen i morgon så uppdatering kommer väl på kvällen!
Ska gå ut med hunden nu sedan krama kudden i mysiga sängen!

Mål för iår!

Dags att sätta nya mål inför i år!
Har kommit på några stycken!

Tim: Felfri LB och placering. Få mer placeringar över huvudtaget! Satsa mer på dressyren och komma ut på dressyrtävling! 60 % eller mer i LB:1.



Sätter inga mål för Tösen eftersom hon är ett frågetecken just nu. Vet inte om jag kommer få tävla henne något i år och om jag ska fortsätta rida henne...

Nyårslöften!

Då var det nytt år, nya möljigheter, nytt liv!
Det här året ska bli bättre än förra året.
Har några nyårslöften som jag ska försöka hålla! Det kommer bli svårt men jag ska klara det!

Äta godis, chips och allt snacks bara på lördagar. Även bara dricka läsk då och äta fikabröd. Undantag vid speciella tillfällen, t.ex kalas.
Jag är expert på att äta fikabröd om jag inte får äta godis, chips och sånt. Det är ju ungefär lika illa.
Nej nu ska jag bli nyttigare!

Ska ta tag i träningen igen. Tränade ju en månad när jag köpte gymkort. När det gick ut så blev det inge mer... Synd när jag tyckte det var kul att träna! Nu ska jag köpa ett nytt gymkort och börja träna! Ska även gå på tantgympan på måndagar!

I och med att jag ska börja träna igen så vill jag gå ner i vikt och bli smalare. Helst vill jag gå ner 10 kg men jag vet inte om jag klarar det! Ska åtminstone gå ner 5 kg och jag hoppas på att det blir mer och tillslut kan vara uppe i 10 kg. Ska göra mitt bästa!

Jag ska ta tag i skolan! Första terminen i ettan har varit sämst. Jag har underpresterat hur mycket som helst, för att jag vet att jag kan så mycket bättre! Nu ska det bli ändrig på det här. Jag ska planera bättre och inte sitta och plugga dagen före. Jag ska göra det bästa jag kan i alla ämnen!
Har massa rester att göra när jag kommer tillbaka till skolan. Har även ett stort spanskaprov två dagar efter vi börjat skolan igen. Det kommer bli tufft och jävligt jobbigt. Men jag ska göra allt för att klara det!

Har ni några nyårslöften? :)


Nyårsafton

Av någon anledning så publicerades aldrig det tidsinställda inlägget igår. Det är som det är, ingen idé att publicera det nu.

Blev en tidig morgon igår. Strax efter halv nio var jag hos Daniel och Malin. Vid nio åkte vi iväg och mötte upp ett 20tal personer så gick vi tillsammans till apberget. Det var det jobbigaste jag gjort på länge. Sista uppförsbacken var inte och leka med! Speciellt inte när det var så djup snö. Ganska skönt när man väl var uppe! Grillade korv, drack och hade trevligt! Var där någon timme sedan drog vi oss ner. Blev pulka nerför! Gick ganska snabbt och vi höll på att köra över allihopa! :D




Lite senare drog vi oss hem till Daniel för att fixa oss inför kvällen och äta! När klockan närmade sig sex så gick vi till Jimmie för att förfesta. Var där en timme ungefär innan vi drog på fest! När klockan blivit tolv så begav vi oss upp mot stan. Där var det massvis med folk ute! Jag och Malin blev inte långvariga på efterfesten utan drog hem rätt snabbt. Fick skjuts hem och jag gick och la mig direkt!





ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT, THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES!