Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Spökkväll!

Hallå :) Skrev inget igår då jag var i stallet och hade spökkväll för småbarnen. Åkte dit vid halv sex och fixade iordning med Elin till hjälp. Alla barnen roade sig själva medan vi gjorde annat. Åkte med Linns mamma och hämtade alla pizzorna. Så det blev tyst på dom någon gång. Haha, nejdå :P Käkade pizza ett tag och sen kom Ida. Berättade spökhistorier, men barnen blev ju inte rädda ;O Var nog mer jag och Ida som blev! Tittade på någon film sen, då blev jag och Ida räddare än barnen, hah! Hjälpte till att fodra i stallet innan alla ville gå ut i ridhuset! Ida följde med dom och jag stannade inne och titta på grease 2 :P När klockan var tolv la vi oss och skulle sova. Alla var trött och ville verkligen sova. Då är det någon som knackar på fönstret och försöker skrämma oss. Den kommer in till oss också och det visar sig att det bara var Jejje! :P Ingen blev rädd utan bara sur för vi ville sova! Haha, försökte somna om när hon gått. Sover till två då någon unge säger att hon inte kan sova. Ida bytte plats med henne så det blev lungt. Vaknade hundra gånger och har inte sovit såhär dåligt på hur länge som helst. Klockan halv nio var alla ungar i full fart! Var bara att gå upp då. Plockade ihop lite och åt en yoghurt. Ida åkte hem vid nio så jag fick vara själva med alla. Plockade ihop det sista och åkte hem vid tio. Satt mig vid datorn till tolv, då kom farmor och hämtade mig. Åt mat där och hon klippte mig lite. Skjutsade hem mig vid halv två då var jag dödstrött så jag gick och la mig och sov. Vaknade kvart i fem, underbart skönt att sova :D
Nu sitter jag här och väntar på att Linda ska komma och hämta mig så vi kan åka till stallet på teorigrej :P
Har även tittat på startlistorna inför Rättvik på lördag! Jag startar som nummer 12 i LD av 20 st i min klass och i LC startar jag som nummer 23 av 28 st! Skönt att starta så sent! Jag är taggad som bara den och det ska bli så kul! :D
Nu ska jag gå och byta om! Vi hörs. Puss :*

I'm just a girl
I'm just a girl in the world...



Härlig dag!

hej igen! :) Förlåt för att jag inte bloggade igår men när jag tänkte göra det så kunde man inte logga in. Dom höll på att fixa något så under den tiden kunde man inte logga in, typiskt! Men jag får skriva nu istället :)
Gårdagen var hur skön som helst! Sov länge och Malin kom till mig vi ett och vi åkte till stan vid två. Vi gick och fikade lite, satt och pratade och hade det mysigt. Gick till Next så jag fick köpa jeans. Köpte ett par som var lika som mina svart fast dom här var blåa och nu köpte jag en mindre storlek så jag förhopningsvis inte tappar dom, haha! Hittade även ett annat par jeans som var supersnygga och sköna som jag bestämde mig för att också köpa. Men hittade på ett hål i dom som inte skulle vara där så dom skulle fixa det till idag. Så pappa var och hämtade dom nyss. Underbart när jag hittar jeans. Det är inte det lättaste precis :P Nu för tiden ska man vara pinnsmal för att kunna ha ett par normala jeans! Gick vidare till hud och kroppsboden och köpte lite saker. Sen skulle vi gå och sola i butiken bredvid men vi upptäckte att hud och kroppsboden också hade solarium och det var mycket billigare där. Så vi bestämde oss för att sola där i stället. Det var helt underbart skönt att sola! Höll på att somna där inne, men gjorde inte det :P Märks idag att jag solade igår. Är helt röd i ansiktet och var helt illröd på brösten igår, haha! Dock är det lite bättre idag med det ^^ Åkte till hemköp och köpte hårfärg efter det. Drog hem till mig och jag började slinga Malins hår. Det tog sin tid och det blev som det blev :P Sen var det min tur! Blev samma färg som förra gången för att få bort mina slingor som blev kvar på vissa ställen! Vi var så söta när vi gick runt här hemma med färg i håren! :D Tvättade ur håren efter ett tag och jag blev fan svarthårig :O Hade nog färgen i lite för länge, men det är som det är. Är inte helt svarthårig, det är mörkbrunt men ser ut som svart. Men det blir lite ljusare när jag har tvättat håret några gånger! Jag började skratta när jag tvättade ur Malins hår för hennes slingor var orange :D Haha, såg så ut men det blev bättre när vi blåste håret som tur var! Underbart skoj dag var det helt klart!

Dagen idag då.. Ställde klockan på nio för att jag skulle hinna upp och mocka innan jag åkte på kursen. Men när klockan ringde så var jag så trött så jag orkade inte gå upp så jag slog av den och sov vidare till elva^^ Gick upp och åt frukost. Åkte till stallet på kurs som började klockan tolv. Den var klar vid tre. Fick skjuts hem så jag fick äta lite och sen åka till Tösen. Eftersom jag var lat i morse och inte orkade åka dit så fick jag skylla mig själv och göra allt nu :P Red ut med Maja runt kyrkan! Klar vi halv sju och pappa kom och hämtade mig. Nu sitter jag här och är trött :P Får se vad jag hittar på sen. Ha det bra så hörs vi! Puss :*

Lov

Hej på er :) Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har inte orkat! Har väl inte hänt så mycket. Igår var jag och tävlade i Hedenslund. Hon var verkligen super fin på framridningen och det kändes jättebra! När vi kommer in på banan så tyckte hon var domaren hur läskig som helst och späde sig vid den kortsidan varje gång jag red där. Jag glömmer alltid bort programmet någon gång när jag rider men brukar komma på det lika snabbt igen men den här gången gjorde jag inte det. Så jag la en volt där det inte skulle vara någon så fick 2 poängs avdrag men Tösen kändes superfin och fick 55,56 % efter avdraget. Helt okej! Var precis ett år sen jag tävlade första lokala dressyren på henne och fick 10 % bättre nu så det går framåt! :) Gick väl bra för Anna också, ingen placering för henne men hon var nöjd. Men jag blir så sur på vuxna som sitter och rider LC:1 och LB:1 när dom ligger på LA/regional nivå. Dom får lixom över 70 % och vinner överlägset. Det känns ju kul för oss andra som rider och ligger på lite lägre nivå än dom. Man har ju ingen chans att ta en placering när dom är med. Den som vann igår hade 76% och det är ju nästan omöjligt att slå. Men dom rider ju bara dom klasserna för att få en placering, rosett och för att känna sig duktiga och visa att dom är duktiga. Usch vad sur jag blir på sånna människor!
Pappa körde oss dit och Anna körde hem. Herregud tänkte jag när jag satt mig i bilen, haha! Tog dubbelt så lång tid hem, men vi kom hem iaf!
Satt och spelade kort med pappa och Carina hela kvällen. Eftersom jag är bäst så vann jag :D Gick och la mig vid två någon gång. Vaknade halv tolv, sovit en timme extra då man ställde tillbaka klockan en timme. Underbart skönt att sova! Åkte med mamma och syskonen till Falun. Följde med när dom skulle öva till mosters bröllop i kyrkan. Testade även min klänning och den är super fin. Kommer verkligen bli kul! :)
Har suttit och pratat med Erik och Madde hela kvällen. Ni är verkligen roliga ni :*
Ingen aning om vad som händer i morgon. Ska på usmöte på kvällen, något mer vet jag inte. Det visar sig väl! Ha det bra. Puss :*


God natt..

Hej på er :) Det blir ett kort inlägg nu för jag måste gå och lägga mig. Ska ju upp och tävla i morgon så måste försöka sova lite också! Gick inte alls bra att rida igenom henne idag! Programridningen blev pannkaka och jag blev förbannad på henne. Hon lyssnade inte för 5 öre och gjorde som hon själv tyckte! Hoppas hon är bättre i morgon så man få någolunda poäng. Kanske slipper bli arg på henne också, damphäst ;) Men jag tycker om henne för de, haha :*

Malin åkte nyss hem. Vi hade en trevlig kväll som vanligt. Åt mat, tittade på idol och myste! Jag blev sur när Rabih inte hängde löst för jag tyckte att han skulle åkt ur. Då gick jag därifrån och tittade inte mer :P Malin satt sig vid datorn och drev med folk istället, det är hon expert på! :D Hon dödade även min datamus, men hon fick liv i den igen som tur va, haha!
Nu ska jag gå och packa det sista så jag får sova lite tills jag ska upp. Puss på er :*

HÖSTLOOOOOOOOV!

Mjau på er :D Nu är det höstlov, så underbart det är. Men kommer säkert gå jättesnabbt så man får ta vara på tiden! Sitter och lyssnar på musik och är hyper :D Nu är jag äntligen glad igen också, det är skönt. Idag var det öppet hus och tiden gick jättesegt. Gick runt och tittade på gymnasiet och jag blev galen på allt folk som var överallt! :P Det enda roliga var uppvisningen i aulan! Det var någon sång och dansuppvisning. Killarna hade stringbaddräkt på sig, inte lite kul att titta på xD Det var det enda som var något att titta på. Gick hem efter åtta någon gång. Mamma körde hem mig till pappa och här är jag nu!

Ett stort tack till alla mina vänner som är underbara och ställer upp för mig när jag är ledsen. Ni är guld värda! Utan er hade jag inte klarat det jag klarat idag. Tack så mycket!

Nu orkar jag inte skriva något mer, får se om jag skriver i morgon. Puss hej :*

Nöjd?

Jag är så jävla trött på dig. Du och ditt jävla skitsnack! Du tror att jag inte fattar att du bara ljuger med det du säger. Jag är inte helt blåst även om du tror det. Det är rätt uppenbart att du inte talar sanning. Jag blir så arg på dig, vill bara ställa mig och skrika åt dig. När du står bredvid mig och ljuger andra människor rätt upp i ansikten. Sen klagar du på mig att jag är sur och inte säger något till dig. Nej, men tacka fan för det när du uppför dig som du gör mot mig! Jag blir så trött på allt! Det är ditt fel att det har blivit som det blivit!

Jag blir så arg. Tårarna rinner och jag ser ingenting. Puss och god natt

HAHAHAHA!




Vilken ståfräs!

Hejsan :) Snart är veckan slut och det innebär lov :D Hur underbart ska inte det bli då! Skola idag som vanligt. Satt och skrev på svenskan när vi hade studier men kom inte så långt utan blev mest prat. Den skulle vara inlämnad idag, men har man snäll lärare så har man (A) Ska lämna in den när den är klar, skönt de. Vi får även sovmorgon i morgon för hon har inte satt in någon vikarie. Puss på de! Bilden segade sig fram och jag försökte jobba för en gångs skull, men blev bra fel så jag gav upp. Simon misshandlade mig som vanligt! Började slå mig på knät med en linjal och Jessica med. Då kastade Elsalill (vår lärare) en penna på Jessica och det blev världens liv. Hennes favoritmobboffer måste vara Jessica för hon är bara dum mot henne xD Hahah! Hade två elever från gymnasiet på NOn som gjorde massa experiment. Det var roligt att titta på och det blev mycket skratt. Roligaste lektionen på länge!
Måste bara säga att vår engelskalärare är för gullig! Stod och pratade med honom på rasten.
Ralf: Varför sitter ni här i vintermörkret tjejer?
Vi: Vi tycker att det är rätt upplyst här (sitter i en korridor med massa lampor).
Ralf: Aja, men snart är det dags!
Haha, så rolig han är!

Åkte till stallet efter skolan och Linnéa stod och mockade åt mig när jag kom. Hon hade även fixat maten, så gullig hon är! Blev en ridtur i stan, haha nästan! Runt kyrkan och genom byn. Rolig ridtur som alltid. Finns inga tråkiga stunder med dig gumman! Nu sitter jag här och väntar på min kära kompis Mikkiz som kommer när som helst! Eftersom vi har sovmorgon i morgon så ska hon sova här! Inte lite kul det ska bli, men inte så mycket sömn om jag känner oss rätt :D Puss hej :*

Jag dör av skratt!


Vad har hänt med håret? ;O

Halloj :) Här sitter jag och försöker göra något vettigt av livet. Går det bra? Svar: nej! Håller på att skriva på svenskauppgiften som ska vara inlämnad i morgon. Jag har ingen insperation alls och jag sitter bara och gör massa annat. T.ex skriver här. Åh, jag måste verkligen bli klar med det här! Får se om jag kommer på något att skriva när jag kommer hem från stallet, får hoppas det. Annars blir det problem. Har soprov i morgon också! Har jag pluggat? Nej, det har jag ju inte. Vad duktig jag är, tar skolan i sista hand. Inte bra, måste skärpa mig!
Skola idag då, efter en veckas prao. Dagen var helt okej och vi fick sluta 2 timmar tidigare (y) Jag och Jenny slapp engelskan idag då vi skulle till gymnasiet på någon mattegrej. Det var faktiskt kul! Fick massa problem som vi skulle lösa, inte det lättaste men det gick. Fick reda på att det vi gjort var från matte C som vi hållt på med och kommer hålla på med. Haha, vi är bäst :D
Igår fick jag en ny hårfärg också ;) Jag och Carro gick till Ica och köpte hår färg och mamma färgade håret på oss. Inte så lyckat för stackars Carro som är blond, men håret blev bara blont i hårbotten och orange i resten! Hahaha, hon fick dra på sig en mössa och gå ner på Ica och köpa en till färg. Sen blev det bra ;) Haha, kul var det! Nu ska jag åka till stallet och rida, får se om jag skriver med sen! Puss :*

Jag var hyper när jag kom hem från skolan idag. Lagade mat och sprang runt och dansade! Blev även massa egokort som ni får se nu ;)










Helgen

Hallå igen! Förlåt för att jag inte har skrivit på hela helgen men jag har haft fullt upp! I fredags var sista dagen på praoen :/ Fick rida då också och jag valde den "glada" suprice. Hahah, han är inte alls glad men han var kul att rida. Hoppa gjorde vi också, ännu roligare! Han var så duktig men hur seg som helst i traven så jag fick kramp i benen :O Men på slutet gick han riktigt fint :D När vi slutade var det bara att åka hem, duscha och fixa sig lite snabbt och jobba i två timmar. Hem och fixa till tävlingen och åka till Mikkiz och sova där. Käkade kebab, tittade på idol och sjöng med, eller jag gjorde xD Haha, Mikkiz tycker jag kan alla låtar, men inte rikigt då :P Mycket prat och skratt blev det, lika kul varje gång. Somnade efter tolv någon gång och klockan ringde vid nio. Men vi låg kvar till efter halv tio då vi pratat en stund och jag höll på att kissa på mig :P Åkte till stallet efter tio någon gång och insåg att vi kunnat sova till ett :O Inte lite sur man blev då när man tittade på startlistan. Jag skulle starta 8e bakifrån, dvs vid halv fyra typ -.-' Och så blev det också, när klockan var halv fyra så red jag! Tim var seg och jag fick ont i benen, han ville inte som jag ville och bytte galopp i ökningarna snett igenom. Så sur jag blev sista gången han gjorde det, skit ponny! Fick precis över 50 %, jag och Mikkiz fick precis lika procent :P Domaren var inte snäll, hon var riktigt snål :O Men när näst sista ryttaren eller något skulle rida så hade hon benskydden kvar när hon red och det får man inte har på dressyr för då blir man utesluten. Men bara för att det var klubbtävling så skulle vi strunta i det tyckte domaren för ridningen sitter inte i benskydden sa hon. Så då vann den ryttaren.. Inte lite sura alla blev då. Förra året då blev man minsan utesluten om man hade benskydden kvar, men inte nu.. Inte bra stämming efter det kan jag säga. Men ett stort grattis till Olivia till andra platsen, fast det skulle varit vinsten -.-' Grattis till alla andra också för den delen! Fixade klart i stallet och stod och gosade med bebis till vi skulle åka hem. Han är bäst! Haha, när vi kom hem till Mikkiz så var det något klantarsel som kört av vägen precis utanför henne. På en raksträcka dessutom, inte lite vi skrattade! Jävla klant :P Mamma kom och hämtade mig hos Mikkiz och släppte av mig hos pappa så jag fick duscha och fixa mig. Hon kom tillbaka vid sju och vi åkte vidare till Borlänge. Skulle äta med moster och massa andra folk då moster hade sin möhippa. Så fin hon var i håret då, haha :D Blev mycket skratt, tårar och god mat! Min moster är bäst och jag älskar henne verkligen! Åkte hem när vi ätit klart och moster fortsatte att dricka och hon sa att hon inte alls var full när vi kom. haha, skitsnack :P Aja, kul var det då verkligen! Gick och lade mig nästan på en gång när jag kom hem! Vaknade strax före elva idag. Gick upp, åt två mackor och fick skjuts till pappa. Här såg det ut som bomben slagit ner, då jag bara slängt alla tävlingssaken innanför dörren och inte hunnit plockat upp dom. Så det fick jag ta och göra nu! Just nu sitter jag här och mamma har gjort klart maten nu, så ska be pappa köra mig till henne så jag får äta. Sen blir det kalas hos Mikkiz en sväng, då hennes mamma fyller år! Men vi hörs! Puss :*

Snacka om att jag blev rädd :O


Hurtbulle!

Hej hallå :D Här sitter jag och är helt slut! Jag var rastlös när jag kom hem från stallet och hade verkligen ingenting att göra, så tog med mig hunden på en promenad. Det tog en och en halv timme och det var riktigt skönt. Bara att gå, tänka och lyssna på musik. Sjunga också, haha, tur att man bor på landet så ingen hör ;) Hade hårdträning med hunden och han är riktigt duktig. Blev lite bus på vägen också. Hoppa i vattenpölar och glida på isen. Han såg riktigt dum ut ibland så jag började skratta, lilla sötnos :') Hade ätit massa muffins och kladdkaka innan så jag hoppas jag har förbränt de nu så jag kan äta pizza när som helst!
Dagen i stallet har varit bra, som alltid. Gjorde det vi alltid gör och fick rida idag också. Jag fick Grey och han var riktigt mysig! Väldigt ovant bara men gick väl helt okej för att vara första gången. Får rida i morgon också, men då är det hoppning och vi måste rida storhästarna. Läskigt :O haha, nejdå det ska bli skoj :D Men sista dagen på praoen, mindre kul! :/ Vill inte ha skola, men går bara 4 dagar sen har jag lov eftersom det är öppethus på torsdag så är vi lediga på fredag! Extra långt lov :D
Åker och sover hos Mikkiz i morgon och åker med henne till tävlingen på lördag. Ska bli riktigt kul att tävla, får se hur det går ;) Nu ska jag gå ner och kika om jag får någon pizza idag eller om jag ska behöva svälta här. Haha ;D Puss på er <3


Osminkad och redo för en långpromenad ;)

Elit på att baka!

Hej hallå :) Här sitter jag lika trött som vanligt. Klockan är inte mycket idag heller och det kommer bli en tidig kväll. Det är helt underbart med tanke på att jag måste gå upp strax efter sex i morgon, inte så frestande. Nu på kvällen har jag varit duktig att bakat kladdkaka och muffins! Det var mums ska jag tala om! Blir att ta med lite till stallet i morgon och fika på. Inte gjort något speciellt i stallet idag. Mockat, släppt ut hästar, packat hö, borstat och det vanliga. Grey blev färdigklippt idag iaf, så nu är han snygg. Hovslagaren var i stallet en sväng och skodde lite också. Annars har det inte hänt något nytt. Dödade massa irriterande flugor på lunchen idag, haha ^^ Låg flugor över hela golvet efteråt, jag som nyss hade sopat ;O Haha! Imorgon ska vi få rida, blir dressyr då. Får se om jag får rida igenom LB:1 till på lördagen, skulle behövas! På fredag får vi också rida, men då ska vi hoppa. Skoj :D
Nu har jag inte så mycket mer att skriva.Skriver i morgon, puss :*


MUMS (Y)




Mina snygga muffins! Jag är bäst på att baka :D

Tisdag

Hallå :) Här sitter jag och är nyduschad och har fixat klart allt för en timme sedan. Det var länge sen jag var klar så snabbt och ändå kom jag hem från stallet vid sju! Snart klar med allt på datorn också, så idag för en gångs skull så kommer jag komma i säng tidigt. Det ska bli så härligt. Blir ju att gå upp vid sex i morgon, så jag kan behöva sova ^^
Dagen idag har varit bra. Prao idag med, så skönt utan skola! Gick ut med hästarna, mockade, fixade maten och så på förmiddagen. Sen skulle det klippas hästar :P Började med Harley och det gick hur bra som helst, han blev så snygg så! Efter det så var det Greys tur, gick inte lika bra då^^ Han ville inte stå still och rakapparten strejkade, så han blev halvklippt. Jättefint verkligen, hah! Jag och Jenny fick i uppgift att vattna hela ridhuset sen, det var drygt och tog 40 min tror jag ;O Inte det roligaste, men det blev så fint x) Borstade hästar och gjorde inte så mycket mer innan vi åkte hem. Jag åkte direkt från stallet till stallet, haha. Red Tösen en sväng och det gick bra. Blev lite dressyr i paddocken och jag red igenom LB:1 en gång och det gick väl bra. Hoppas det går bra på lördag! :) Hästar hit och hästar dit, ni behöver inte läsa om ni inte vill, jag tvingar er inte :P
Tiden har gått jättesakta nu på kvällen tycker jag, eller så är det jag som är väldigt snabb idag. Känns som klockan är runt tolv men den är bara halv tio. Tidig kväll idag som sagt (Y)
Hoppas ni har det bra där ute! Puss :*



Hångel i hagen! ;O


FRÄNA HÄSTEN! :D :D


Grey :)


Klippa, klippa! :)


Så här fin blev ena sidan :P


Robbi :)


Svartis :)


Vattna ridhuset :D

Prao!

Hejsan :) Orkade inte skriva något mer igår så jag skriver idag istället :P Ingen skola idag, då vi har prao hela veckan. Det är verkligen skönt att slippa skolan en hel vecka! Kul med lite omväxling av stall. Säter och Hamre är inte så lika men det är kul. Jag och Jenny har gjort allt möjligt idag. Började med att leda ut alla hästar när vi kom, sen mockade vi. Fick en liten fikapause efter det. Sen fick vi i uppdrag att fylla på alla badkar med vatten och göra rent dom. Det tog sin lilla tid, höll på med det en timme tror jag. Vattnet var ju så snabbt^^ Min hand domnade bort när jag skulle ta bort massa hö från botten, det var inte skönt! Vi fick gå och hämta Samritha sen då hon skulle gå träning. Gick inte så bra att fånga in henne men när vi tillslut fick på henne grimman så får hon fnatt och börjar springa så hon puttar omkull mig så jag flög i leran. Det var ju mindre skoj. Jag och hon är inte kompisar, haha! På eftermiddagen tittade vi på när det var träningar och hjälpte småbarnen. Pappa kom och hämtade mig vid halv fyra. Åkte hem och åt lite, väntade på att Mikkiz skulle komma och hämta mig på moppen. För min moped har börjat krångla igen, samma fel hela jävla tiden. Jag blir så trött! Men snart kommer snön så då kan man inte åka iaf! Blir att tigga skjuts hela tiden och då känner man vilken frihet det är med moped!
Åkte med Mikkiz till stallet iaf. Hoppade min bebis! Gick väl sådär, han var seg i början men när vi skulle göra sista övningen så blev det lite fart i honom. Tagga till KM i dressyr på lördag nu då och hoppas det går bra! Plugga programmet så jag kommer ihåg det och förhoppningsvis inte rider fel. Men det brukar jag ju göra så det skulle inte förvåna mig :P Pratade även med Lena idag, så jag får åka till rättvik och tävla den sista oktober. LD och LC blir det, så kul!
Nu håller jag på att somnar här, som alltid. Så ska försöka gå och lägga mig snart. Vi hörs. Puss :*



Hem ljuva hem

Hej igen allihopa! Förlåt för att jag inte bloggat under helgen, men jag har varit hos mamma och inte haft någon dator. Eller jo det har jag väl, men vill inte sitta vid den datorn av vissa skäl... Helgen har väl varit som den varit, har försökt gjort den så bra som det går. Gick väl sådär, men men. Det har varit jobbigt men åkte till stallet igår och red en sväng på väldens bästa så det gjorde det väl lite bättre. Malin kom till mig på kvällen och gjorde mig sällskap. Vi gick ner till ica och köpte banan, glass, maränger och sist men inte minst kakor :D Gjorde marängsviss (stavning?) Det var mums, men det var hur mycket banan kvar på botten som jag åt upp, men skulle inte gjort det för fy vad ont i magen jag hade sen! Gick och lade mig nästan direkt efter Malin åkte hem. Nu kommer Malin och hämtar mig också, så hinner inte skriva något mer nu. Men skriver när jag kommer hem från stallet. Puss på er :*


Såhär gott såg det ut, mums :D

Inga fler mackor...

Hejsan svejsan :D Jag har kom hem från Falun för en timme sedan ungefär. Hittade på lite saker. Ett par stövlar med klack som var supersnygga. Foppatofflor med ludd i som jag bara var tvungen att köpa, så sköna :D Köpte även en mössa och lite smått och gott. Så nu är jag mer än 700 kr fattigare :( Men så äre! Var även och hälsade på moster vilket var kul då jag inte träffat henne på länge! Inte träffat mormor heller på ett bra tag, men fick träffa henne idag också.
Skolan idag var seg och jag höll på att somna på lektionerna som alltid. Hade mackätartävling på lunchen. Jag hade gett mig fan på att jag skulle vinna den här gången. Haha, fick i mig 8 mackor tillslut, men usch vad jag inte mådde bra efteråt! Det gjorde inte heller Emelie som åt lika många som mig. Men jag vann iaf, hahah! Vi är som vi är! Annars har det väl inte hänt något annat speciellt i skolan tror jag.
Får se om jag hinner blogga någonting i helgen. Åker till mamma i morgon och sover där i helgen och hon har ingen dator så får se hur det blir. Måste ju åka till pappa och mata djuren så jag hinner nog sitta här en stund också! Men nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna så jag ska ta och krypa ner i sängen! Puss på er :*

Snart helg!

Hej :) Ännu en skoldag är över, skönt! Dagen har väl varit som alla andra. Roligaste lektionen var idrott och för en gångs skull så hade vi hel klass. Det var superkul! :D Fick tillbaka matteprovet idag också... Det kunde man väl bara riva sönder och kasta i soptunnan! Usch, skolan går verkligen piss för mig nu. Kommer garanterat inte höja mig i mågot ämne, utan snarare sänka mig. Fy, lov nu tack!
Idag SKA jag lägga mig i tid har jag bestämt mig för. Idag ska det gå! Vet inte vad jag ska skriva mer nu så skriver i morgon istället. Ha det bra. Puss :*

Jag älskar dig verkligen!

Tisdag hela dagen!

Hej :) Nyss kommit hem från stallet. Gick inte så snabbt där idag, jag var jätteseg och trött. Tösen var på hugget och hon ville bara springa. Blev lite rejs men jag fick knappt stopp på henne :P Skulle ta en lugn och fin galopp på åkern men det gick ju mindre bra. Tillslut gick det väl någolunda lungt :P Kolsvart när jag kom tillbaka till stallet. Fixade klart allt och åkte hem. Pappa gjorde omelett åt mig :) Så nu är jag mätt och håller på att somnar :P Idag ska jag verkligen försöka lägga mig i tid, får se hur det går. Går väl som alla andra gånger! Skulle behöva skriva på svenskan också men tror inte jag orkar det.
Skolan idag då.. Började med någon nutidsorgentering som alla skolor skulle göra idag. Gissade på nästan alla frågor, kunde ingenting ^^ Klart bästa lektionen idag var NO då vi hade vikarie. Vi var hur flummiga som helst och satt och skrattade men Mikkiz var värst. Inte lite vikarien tröttnade på oss (A) Han gnällde på att han fick huvudvärk och då sa jag jobbigt va? :D Hhahah, gjorde ingenting en hel timme men jobbade faktiskt dom sista 5 minuterna. Han var så trött på oss att vi fick sluta tidigare. Gjorde inte oss något iaf :D Blev inte så mycket gjort på SOn heller. Simon och Jessica drygade sig med mig och jag höll på att somna. Fabian och Tom hoppade ut genom fönstret och det är inte så nära till backen heller ;O Helt galna! Mycket skäll fick dom sen, haha! Enda lektionen jag kunde koncentrera mig på var svenskan, skrev faktiskt mycket. Fast har mycket kvar också, men måste skriva lite hemma. I morgon är det onsdag och snart är det helg. Veckorna går sjukt fort nu för tiden och inte långt kvar till lov :D Längtar som bara den! Nu ska jag ta och göra något vettigt så jag kommer i säng någon gång! Ha det bra, puss :*

Nobody said it was easy

Ny vecka

Tjena alla :) Måndag idag igen, känns som det är måndag hela tiden. Veckorna går sjukt fort och snart är det lov. Jag har bara 8 skoldagar kvar, helt underbart. Har prao nästa vecka och sen har vi öppethus på torsdagen före lovet och då är vi lediga på fredagen, så det blir extra långt lov ;) Skolan idag har varit seg då jag har varit jättetrött. Jobbade faktiskt på ganska bra på matten ändå. Set var väl helt okej, inte lika kul som förra gången men :p På svenskan hade jag ingen insperation alls för att skriva på datorn, så jag satt och jävlades med Emelie och snurrade på stolen så jag blev yr. Kul liv jag vet! Skrev 4 meningar eller något tror jag. På so:n var jag helt död. Hängde inte alls med på vad Erika sa men jag lyckades skriva ner det vi skulle göra. Men jag somnade och vaknade av att Erika sa åt mig och alla tittade på mig och skrattade. Förlåt för att jag var trött (A) Jag och Emelie satt i infoteket och gjorde svenska på studierna. Den här gången hade jag mer insperation så jag skrev ganska mycket. Slipper göra så mycket hemma då iaf :P
Åkte hem till pappa efter skolan. Letade som en tok efter min ridhjälm och så ligger den i hallen -.-' Red Akito idag som jag inte ridit på aslänge. Inte lite liten jag kände mig när jag stod bredvid honom. 1,74 i mankhöjd och så lång är inte ens jag ;O Kändes konstigt när jag hade hoppat upp men det gick väl bra. Vi skulle hålla på att byta galopp. Det gick väl bra, väldigt ovant men han gjorde som man skulle iaf! Anmälde mig till KM i dressyr på bebis också. LB:1 blir det i kmklassen, får se hur det går då. Men det ska väl gå bra :D
Inte gjort något speciellt när jag kom hem. Jagat katten när hon hade en råtta, haft terapi med vår hund och lite sånt, hahah! xD
Nu håller jag på att somnar här så ska ta och sova. Ha det bäst! Puss :*

Mr. Perfect don't exist my little friend!

Tävling!

hej hopp i galopp :D Tävling idag då! Vaknade vid halv sju och det spöregnade ute. Meningen att jag skulle åka moped till stallet med alla saker. Men när jag väl packade ihop allt så insåg jag att det inte skulle gå + att det spö regnade ute, så jag gick och väckte pappa. Han var så snäll så han körde mig :D Olivia och Mikkiz var redan i stallet när jag kom så jag flummade med dom, som vanligt! Gick banan så småning om även fast vi kunde den. Mycket flumm där inne också, kul :D Inte ett dugg nervös, bara taggad till tusen! Tittade lite på ryttarna före oss och sen fixade vi iordning hästarna. Red fram i leran, men värst var det på framhoppningen, en enda stor lerhög! Hoppade fram och det kändes helt okej, han var verkligen taggad. Stod på stället och galopperade, sötnos :') Räcket på framhoppningen låg på 1 meter, när den ska ligga på 90 cm egentligen, men det gick ju bra det med. Var bara att ställa sig och vänta på sin tur när jag hoppat fram klart. Inte nervös då heller, bara taggad! Inne på banan var det bara full fart på Tim. Hoppade lungt och fint hela grunden. Felfri där så fick hoppa omhoppning :D Första svängen gick som jag tänkt mig, satsade där och det funkade. Sista svängen var den enda som blev konstig och inte som jag tänkt mig, så förlorade 2 sek eller något på de. Men jag var jättenöjd när jag kom i mål. Dubbelnolla och tiden 25 sek blankt och därmed gick jag upp i ledningen! Tittade på Mikkiz som var några ryttare efter mig, hon slog mig med en sekund och då tog hon över ledningen. Kom någon och klämde sig in mellan oss också. Så jag hamnade på 3e plats och sen blev både jag och Mikkiz ner puttade så hon la sig på en 3e plats och jag på en 5e. 6 placerade var det och 23 startande. Låg där ett bra tag, sen hade vi nedräkning om vilken plats vi sämst skulle komma på. 10e plats, 9e, 8e, 7e och sen blev det sämst 6a. Då blev vi alltså placerade hur det än var! Jag och Mikkiz var då överlyckliga, kändes super. När alla ridit klart så blev det att hon kom på 3e plats och jag på 5e! :D Var bara att hoppa upp igen och rida in på prisutdelningen och rida ärevarv. Helt underbar känsla det var! Trodde aldrig det skulle gå så bra, första LCn med omhoppning och allt. Så kommer jag 5a, sjukt glad jag är. Min bebis är bäst! :*
Putsade alla leriga saker, gav honom mat och släppte ut honom. Full fart när han var i hagen och glädjesparkar :) Gick och åt med Mikkiz och Linnéa, tacos vilket var mums! Haha, jag och Mikkiz gick och köpte en toast direkt efter vi ätit klart xD Men en toast är ett måste när man är på tävling! Gick och hjälpte till på banan sen. Tittade på b-finalen och a-finalen. Gick inte så bra för hbr i b-finalen men vi vann i a-finalen :D Härligt tjejer. Vann omgången idag och även allt :D<3 Hbr är helt klart bäst!
När allt var klart så gick jag in och fixade allt. Mockade även åt Olivia för jag kände mig snäll :P Ringde efter pappa och åkte hem. Åt lite mat när jag väl var hemma. Satte mig här och drygade mig med älskling, tur att någon står ut med mig iaf, haha ;) Nej, nu ska jag ta och sova för jag håller på att somnar! Ha det bra. Puss :*

















Snart, snart, snart!

Hej igen :) Kom hem från stallet för någon timme sen. Så nu är min bebis snygg(are) :D Hoppas han inte skitar ner sig bara, men förvånar mig inte om han gör de :P Mindre kul var det att åka moppe till och från stallet. Kände mig som en uppstoppad gris. Hade 5 tröjor/jackor, stumpbyxor, byxor och vinterridbyxor på mig^^ Jag frös iaf inte som tur var. Hade usmöte först och det blev faktiskt mycket sagt för ovanlighetens skull. Nu ska jag fixa det sista inför tävlingen i morgon och gå och sova tidigt så jag orkar upp i morgon. Vi hörs, puss :*

Bygga bana!

Hallå alla :) Gick upp klockan 11 i morse då jag skulle vara i stallet klockan 12 och bygga bana till i morgon. Åkte till Sarah och lämnade en sak till henne och sen åkte jag och Mikkiz till stallet. Blåser och är iskallt ute, trodde jag skulle frysa ihjäl. Har klätt på mig lite mer kläder nu, så kanske inte är lika kallt att åka moped nu. Gick bra att bygga bana. Kan den redan nu ;) Är taggad och det ska bli så kul att tävla :D Bara att rejsa på, hoppa och svänga, haha :D
Sitter här och äter glass som min bror kom upp med till mig ;O Tror han har slagit i huvudet eller något! Borde egentligen äta mat istället för glass. Men jag måste laga mat själv idag, har verkligen ingen lust med det. Men jag måste väl de om jag ska till stallet om en timme på möte och fixa bebis!
Så ska väl ta och göra det nu! Vi hörs senare, puss :*


I morgon kör vi! :D :D<3

Äntligen helg! :D

Tjenixen :D Ännu en till skolvecka är över och det är äntligen helg (y) Har varit som en vanlig fredag i skolan. Vilket innebär musik, so, språk och profil. Börjar faktiskt lära mig att spela gitarr :D Tack vare Simon som sitter och hjälper mig^^ Han kan vara snäll bara han vill, haha! Dansade som vanligt på kabarén och showen kommer bli super!
Var med Emelie efter skolan i två timmar. Vi gick i massa affärer och sen fikade vi. Var på shoppinghumör och jag hittade ett par svarta jeans som jag blev kära i direkt. Dom såg jättesmå ut men när jag väl testade som var dom perfekta. Kostade 200 kr så jag tyckte inte det var så mycket att snacka om så jag köpte dom. Har dom på mig nu och dom är underbara :D Köpte även en vattenfast maskara så nu kan jag gråta hur mycket som helst. haha, nejdå! Tog en fika och satt och tittade på alla människor och hade det trevligt och pratade. Tack för en trevlig stund! Följde med henne när hon skulle möta Mange för hon ska sova där hela helgen. Woho, ta det lugnt nu Emelie, haha ;)
Åkte hem till pappa sen, bytte om och fixade mig lite. Malin kom och hämtade mig så vi åkte till Donken och käkade lite mat. Fullt med människor var det men bara roande att titta på alla. Käkade lite snabbt och sen åkte vi till bion. Betalade, gick och satte oss på våra platser och hade lite kul :D Vi såg "flickan som lekte med elden", uppföljaren till "män som hatar kvinnor". Filmen var grymt bra, höll på att kissa på mig en gång när jag blev rädd. Men tror hela salongen blev rädda då, lät som det :P Filmen var sååå bra, men blev sur när den var slut. Ville bara se mer, men så äre. Bara +1 grad när vi skulle åka hem, kallt som bara den. Trodde jag skulle frysa ihjäl, men som tur var gjorde jag inte de.
Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra, är trött som bara den så ska väl ta och lägga mig snart. Bygga bana i hamre klockan 12 i morgon till tävlingen på söndag. Startar som nummer 2 i min klass. Som jag sagt hela tiden att jag skulle få starta bland dom första :p Hoppas att det går bra, men det tror jag!
Aja, ha det bra alla. Puss :*


Redo för bio ;)






Kul liv på bion :)




Det smakar torsdag...

Nice as, mmmm Tjena :D Då var det snart helg igen då, skönt :D Åkte moped med Mikkiz i morse, men det var svinkallt. Tog på mig vinterjackan och tur var nog de! Dagen började med NO, Per som får damp när man kommer försent. Vi hann precis i tid innan han skulle stänga dörren, tur de. Vi var mindre än halva klassen som kom i tid till lektionen alla andra som stod och knackade på dörren fick inte komma in. Sen när han öppnade dörren så skickade han iväg alla dom till vår klassföreståndare. Då gick Tom och sen sa han fittgubbe och trodde inte Per hörde, men det gjorde han så Per skrek att han skulle komma tillbaka. Då sa han åt oss andra att vi skulle komma tillbaka om en kvart, så vi fick gå innan vi ens hade börjat. När vi kom tillbaka så var han arg som ett bi och Tom fick inte vara med på lektionen. Det kommer han inte få resten av terminen som det lät idag, haha^^ Tog oss igenom lektionen iaf :P Språk sen, gjorde inget speciellt, satt med Jennifer och Emma, skrattade mest :P Fick yoghurt på lunchen idag, det var mums men man blev mätt. Tur var väl de^^ På matten så satt Tom och Fabian och pratade om min pappa hela lektionen, kul liv. Dom har fått för sig massa saker om honom som verkligen inte stämmer:P När vi väntade på att ha sista lektionen så sitter vi i soffan. Simon och Fabian börjar jävlas med Jessica då som vanligt^^ Knöt ihop hennes strumpor så hon inte kunde gå, och sen drar Simon av henne strumporna. Sen får jag strumporna i munnen, så jävla äckligt. Som hon har haft på sig och gått med. Då fick jag damp på honom, mer än vanligt^^ haha. Var ute på idrotten och frös ihjäl. Spelade något variant av baseboll typ. Helt okej var det :P
Gick med Mikkiz hem till mamma och skulle åka hem då hon säger att hon håller på att svimmar ;O Inte lite rädd jag blev då! Som tur var svimmade hon inte och jag tyckte inte hon skulle köra, så jag skjutsade hem henne, snälla som jag är haha ;)
Byte om och åkte till stallet med Linnéa. Vi tyckte det var jättekallt så vi hade vinterridbyxor på oss. Varmt och skönt :D Oseriös ridtur som alltid blev det, lika kul varje gång. Hade allsång på vägen hem till stallet. När vi åkte hem genom stan sjöng vi för full hals då med, alla tittade på oss men kul var det. Linnéa är för härlig hon :D<3 Nu börjar klockan bli mycket så jag ska nog ta och fixa lite sen sova. I morgon blir det bio, flickan som lekte med elden. Får se om jag hinner blogga då.
Vi hörs, puss :*