Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Tävling i morgon

Skönt att sova så länge man vill för en gångs skull! Dock var jag upp en sväng halv åtta, men somnade om lika snabbt igen. Gick upp runt halv elva och gjorde mest ingenting. Åkte iväg och tittade på syrrans innebandymatch lite senare. Dom fick tyvärr stryk, kanske för att jag för en gångs skull var där och tittade? ;)
Åt på en och en halv efter det, sedan åkte jag till stallet. Hade bokat ridhuset till sex och när vi skulle åka så regnade det och blåste som tusan. Rio var uppspelt när vi lastade ur och gick in i ridhuset. Hela ridhuset skakade för att det blåste så mycket. Dock lugnade det ner sig och det var tur, annars hade det nog bara blivit pannkaka av allt. Idag krånglade han bara en gång i början sen inge mer, trots att vi var ensamma. Han gick så fint och jag hoppas att han är lika fin i morgon också och gärna ännu finare!

Han fick ett bad när vi kom tillbaka till stallet och jag tror att han tyckte det var lite skönt. Putsade all utrustning till honom och mig, sedan åkte vi med Linda hem.
Ska väl packa ihop mina saker och resten som ska med i morgon, sen lär jag väl försöka sova någon timme om jag ska orka med morgondagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback