Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Can't stop this now

Har varit en lugn och skön helg! Hade fredagsmys med Sarah och Tilde, med tacos film och skitsnack. Sov även kvar där och Tilde åkte iväg på kalas igår så jag och sarah tog en fika, handlade och pysslade lite. Sen åkte vi ner med fyrhjuling till slogboden och grillade hamburgare med massa trevligt folk. Åkte hem och duschade när vi var klara där. Åkte sedan tillbaka till Sarah och drack lite med lite folk. Inte en tråkig stund med Sarah iaf! Fick oss en ordentlig åktur i skogen innan dom körde hem mig. Vi skrattade så vi inte kunde andas! Härlig kväll!

Idag var det bara att gå upp tidigt för att ha minicup för småbarnen i stallet. Sjukt segt när man är så trött att man inte vet vad man ska ta vägen.
Har även ont i foten igen nu. Svullen och har svårt att gå. Funderar starkt på att amputera bort högerfoten!

Känner att humöret inte är på topp och att skolan är jobbig nu och det är sjukt mycket att göra. Jag orkar verkligen inte med allt som man ska göra. Blir galen på allt och ska man hinna med allt så måste man plugga arslet av sig och inte ha någon fritid. Bara fyra fucking dagar kvar innan det är ett såååå efterlängtat lov. Lovet kommer bli mer än bra! Efter lovet går man två veckor sen drar jag till globen och jobbar en vecka. Kan ju inte bli bättre! Blääää på skolan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback