Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Debatt

Skolan var lite mer intressantare än vanligt idag! Hade sovmorgon till 10.20 vilket var väldigt skönt. Började med svenska, sedan lunch och idrott. Gick en promenade med Elinor på idrotten innan vi skulle samlas för att lyssna på debatt i aulan. Men först gick vi runt och tog godis av alla partierna ;)
Trodde det skulle bli tråkigt att sitta och lyssna på debatt i nästan två timmar. Men det var faktiskt kul att lyssna på och tiden gick hur snabbt som helst. Försökte få en uppfattning om vilket parti jag mest tycker om men gick inte så bra, har fortfarande ingen aning. Tur att jag slipper rösta i år. Politik kan ju faktiskt vara intressant märkte jag idag!

Skyndade mig hem efter skolan och åt mat innan jag åkte till stallet. Tog in Tim och gjorde iordning honom. Skrittade ut en sväng och fick sällskap av Bella halva vägen. Det var underbart att får rida honom igen!
När jag kom tillbaka från ridturen så var det bara att börja borsta nästa häst. Skulle hoppa Tamlin som jag aldrig ridit förut! Han var hur mysig som helst när jag travade fram. Han var rolig att hoppa också fast han typ hoppar längdhopp, hahaha. Riktigt mysig häst!

Borde göra engelskaläxan istället för att sitta här men jag känner att jag orkar inte. Får gå som det gör i morgon! Ska nog ta och sova om ett tag tror jag!

Kommentarer
Postat av: bellaa

jobb och fira min mamma som fyller år (:

själv =?:)

2010-09-10 @ 10:13:54
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakbobsson [foto]

sv. vad bra tack tack :D!

2010-09-10 @ 17:01:25
URL: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback