Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Tråkiga människor!

Började dagen med att komma försent! Gick upp tidigare än vanligt och ändå hann jag inte. Fast jag orkade inte skynda mig så jag tog det rätt lugnt. Hade ändå bara vikarie, samma vikarie som vi hade på non igår. Inte många som var på lektionen, halva klassen hade tagit sovmorgon, haha. Skulle jobba i något tråkigt häfte men jag läste min bok istället. Jag tycker min bok är hemsk och jag får ont i magen när jag läser den. Men jag kan inte sluta läsa även fast den är äcklig och hemsk.
Dagen har varit störd. Eller snarare jag som har varit det. Fick för mig att säga hej till alla som gick förbi, för det brukar vara askul. Men inte idag, för alla var så jävla bittra så dom sa inte hej tillbaka. Bara ignorerade eller tittade på mig som jag var dum i huvudet. Fick ett utbrott en gång och typ skrek på några killar och det slutade iaf med att dom sa hej iaf. Hahahah. Sen tyckte Jessica att jag skulle säga "Jag är kär i dig" till första killen som gick förbi. Hahaha, gjorde det inte, för jag vågade inte x) Sa det iaf till Jessicas idol. Jag dööör av skratt!
Jag och Jenny satt och pratade fiskar på språket och skrattade. Gud vilket liv jag har.....
Åkte till stallet efter skolan, till min dampfjolla. Gick lite bättre idag än i fredags. Jag höll mig kvar idag, som tur var. Ganska seg var jag i stallet och jag känner mig fortfarande seg. Ska gå ner och duscha nu, sen ska jag lägga mig och sova. Har bara några lektioner i morgon. Ska ha kabaré också, skoj. Känns som det behövs för att det ska bli bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback