Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Spermamössa med stänkskärm!

Shit vilken sjuk kväll det har varit! Kom hit strax efter sex någon gång. Tacosen var klar då så det var bara att sätta sig och äta! Tilde vill inte ha mat så hon fick sitta och äta godis. Men hon bara satt och spottade ut dom och sa att det var äckligt^^ Satt och lyssnade när alla vuxna pratade och satt och skrattade med åt dom! Lekte häst med Tilde, haha! Hon ville att jag skulle följa med in i hennes minimala lilla tält, men jag tyckte inte det var en bra ideé. Skulle fan fastnat om jag gått in där! Hon blev sur och slog mig i huvudet med en leksakshäst, haha!
Efter Tilde gått och lagt sig kom Malin. Satt och pratade med henne i köket ett bra tag. Vilket var behövligt av vissa orsaker. Hon hade med sig en hårfärg så jag slingade håret på henne! Sarah och hennes kompisar var helt galna. Haha därav min rubrik. Ni förstår förståss inte vad jag menar och så får det förbli, hahha ;D Fick även se vad Sarah hade i sin "gottepåse"! Sjukt underhållande och jag tänker inte skriva här vad som var i! HAHHAHAHA.
Shit, säger jag bara! Alla vuxna var helt galna. Skrattade så jag fick kramp i magen!
Sen fick vi för oss att vi skulle göra milkshake! "Mästerkocken" Sarah skulle hjälpa oss och det gick ju som det gick. Jag la mig på golvet och dog av skratt! Kvällen har varit sjukt underbar :*
Nu ska jag fixa klart Malins hår!
Ha det bra, puss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback