Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Kioskmongo!

Nationella i engelska idag då! Första delen gick mycket bättre än vad jag trodde. Svarade på alla frågor utom fem stycken sammanlagt i hela häftet tror jag. Andra delen, som var lyssningsövning, gick helt åt helvete! Hann inte med alls när dom pratade och fattade ingenting, så på dom frågor jag svarade chansade jag bara. Åh usch det gick verkligen inte bra. Men var inte ensam om det iaf!
Alla blev allmänt trötta efter proven och det resulterade i att vi blev flummiga som bara den! Har inte varit så här kul på länge tror jag! Jenny är ett kioskmongo!!! Satt och skrattade med läraren på hela so lektionen! Halva klassen skolkade så vi slapp svenskan för vi ville inte se den tråkiga filmen.
Åkte till stallet på en gång då. Allt var fixat så jag behövde bara rida. Usch, det var iskallt! Frös hur mycket som helt och duschade länge när jag kom hem. Åkte till faster och fick massage nu på kvällen också. Det knakade som bara den i hela ryggen. Ont gjorde det också emellanåt, men det blir ju så mycket bättre efteråt!
Nu sitter jag här och håller på att somnar. Ska plugga spanska till provet i morgon en stund, sen sova! Unna mig en glass ska jag nog också.
Imorgon ska jag äntligen klippa mig, färga och slinga håret. Ska bli så skönt! Bilder kommer i morgon ;) Puss :*







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback