Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Onsdag hela dagen!

I morse var jag mycket snabbare än vad jag brukar vara. Gick upp tio minuter tidigare, hann duscha, blåsa håret och äta frukost. Har inte ätit frukost nu på några dagar för jag har varit extremt seg. Men idag hann jag!
Inte hänt så mycket i skolan idag. Jag och Jenny gick från mattelektionen som dom flesta andra. Läraren hade muntliga nationella med några personer så hon var inte på lektionen någonting så då måste man passa på. Vi gick till musiksalen och spelade gitarr istället. Mycket trevligare än att räkna matte.
I morgon är det orgentering för niorna. Kommer troligen gå med Jessica och det kan ju bara sluta på ett sätt eller...? Kommer yra runt i skogen och inte ha en aning om vart vi är, för ingen av oss kan läsa en karta. Vi får sitta och äta blåbär till någon kommer och hjälper oss. Haha, men jag känner på mig att det kan bli en trevlig stund ändå ;) Jag och Jessica i en skog, det blir nog bra ändå ^^ Finns inte en stund man har tråkigt med den människan iaf!
Måste fortsätta att göra alla frågor i no som ska vara inlämnat i morgon. Har "bara" metaller och universum kvar. Hoppas det är lätta frågor och att det går snabbt för jag är hungrig och vill ha mat nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback