Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Död.

Det är precis så jag känner mig just nu. Som om luften gick ur mig när jag tränat klart. Rätt härligt att känna så ibland, speciellt när man vet att man har gjort något bra. Gick väl hyfsat bra att träna idag, men kunde gått bättre. Båda två är lika envisa så ingen ger sig men det brukar oftast vara jag som vinner. På slutet gick han riktigt fint, men det är så han ska gå hela tiden. Visst går han helt okej hela tiden men vill att han ska gå "snäppet" bättre ändå. Men det är bara att kämpa vidare!

Skolan har väl varit lika seg som alltid. Jag och Linnéa lagade köttbullar på hemkunskapen idag som blev supergoda. Dock missbildade. Men det såg tydligen inte våran lärare utan hon tyckte dom var jättefina. Ah eller hur :p Huvudsaken dom blev goda iaf!
Satt mest och skrattade på son. Jessicas bra uttal på allting. Man kunde ju inte låta bli att skratta då ;)
Och snart är det ju faktiskt helg igen! (Y) Som jag säger varje måndag! Fast det är tisdag idag, men en dag närmare iaf! Juste noprov idag med. Hade någon riktigt blåst vikarie. Alla satt och tittade i boken medan vi skrev och hon märkte ingenting. Men jag kunde faktiskt det mesta själv, svarade på alla frågor utom en! Hoppas det går lika bra som det kändes.

Nu ska jag slita mig härifrån och duscha. Sen göra allt det andra som ska göras!

Trackback