Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Trööök!

Har inte sovit så mycket i natt kan jag säga. Jag var nog den första som gick och la mig igår, fast jag somnade inte först! Har vaknat många gånger under natten som jag alltid gör när jag sover i stallet. Vaknade kvart i åtta i morse av att ungarna sa god morgon till varanda. Åh nej tänkte jag bara. Gå och lägg er... Sen var det fullt liv och det var omöjligt att sova. Väntade till de flesta ungarna gått ut till stallet innan jag gick upp. Packade ihop mina saker och diskade. Helt slut när barnen hade åkt hem! Jobbig med barn ;) Men kul har det varit. Tur att jag hade Kajsa så man fick sig massa skratt!
Åkte hem på mopeden med all packning. Helt underbart att man kan åka igen! Man känner sig så fri när man kan ta sig fram själv utan att be om skjuts hela tiden. Förstår inte hur jag kunde klara mig utan moped förut :o Skulle verkligen inte klara mig nu.
Hämtade Malin och vi tog en fika på stan. Eller jag åt frukost. Satt och försökte komma på något vettigt att göra för vi var rastlösa. Gick mindre bra och vi kom inte på något att göra. Så jag åkte hem. Försökte komma på något bra att göra men fastnade här. Hungrig som bara den är jag också! Alla andra åt i borlänge så jag blev utan mat. Inte orkar jag göra mat och inte åka och köpa något. Finns ju ingenting gott i frysen heller. Åh jag blir galen. Jag vill ha mat :( Aja får väl sov att laga mat själv...
Måste göra klart son idag också. Suck. Bäst att göra det så man har det gjort!
Får se om jag tar mig en promenad med vovven sen i det härliga soliga vädret också!
Puss :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback