Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Tired

Håller på att somnar här men ska skriva ett inlägg innan jag går och sover!
Inte hänt så mycket i skolan idag. Tom hade lektion för oss på idrotten och såklart blev det parkour (stavning?). Det är ju rent livsfarligt! Var knappt med men om jag skulle varit det så skulle jag lätt slagit ihjäl mig!
Fick veta resultatet från matteprovet vi gjorde för flera veckor sen. Blev förvånad över mitt resultat! Jag hade ALLA rätt :O Snacka om chockad och glad jag blev. Brukar oftast ha en poäng från mvg men nu gick det super. Var så glad så jag sket i att räkna på hela lektionen ;) Fick veta en del på nationella i matte också. Inte så nöjd, men det är som det är.
Gick till mamma efter skolan och hjälpte mina syskon med läxorna. Jens läste en bok för mig och skrev lite om den, inga problem. Men när man gör läxan med Maria blir man alltid osams! Hon är så envis den där ungen! Rätt kul när hon skulle läsa en engelsk text och hittade på egna ord i varannan mening. Slutade med att vi gapskrattade båda två!
Åkte hem till pappa sen och gjorde ingenting. Försökte spela gitarr men gick inte så bra för mina naglar. Då fick jag ett raseriutbrott och klippte av naglarna och filade! Dock blev det bara på vänsterhanden, haha! Det var jobbigt så jag hoppas att det inte syns så mycket. Gick iaf bättre att spela efteråt.
Måste verkligen sov nu känner jag. God natt :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback