Livet ur min vinkel!
Denna design är gjord av LittleLi.blogg.se.
All credit går till henne.
Jag heter Erika och är en tjej som tycker om hästar och spenderar mesta tiden i stallet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, ungås med familjen och massa andra roliga saker!

Det smakar torsdag...

Nice as, mmmm Tjena :D Då var det snart helg igen då, skönt :D Åkte moped med Mikkiz i morse, men det var svinkallt. Tog på mig vinterjackan och tur var nog de! Dagen började med NO, Per som får damp när man kommer försent. Vi hann precis i tid innan han skulle stänga dörren, tur de. Vi var mindre än halva klassen som kom i tid till lektionen alla andra som stod och knackade på dörren fick inte komma in. Sen när han öppnade dörren så skickade han iväg alla dom till vår klassföreståndare. Då gick Tom och sen sa han fittgubbe och trodde inte Per hörde, men det gjorde han så Per skrek att han skulle komma tillbaka. Då sa han åt oss andra att vi skulle komma tillbaka om en kvart, så vi fick gå innan vi ens hade börjat. När vi kom tillbaka så var han arg som ett bi och Tom fick inte vara med på lektionen. Det kommer han inte få resten av terminen som det lät idag, haha^^ Tog oss igenom lektionen iaf :P Språk sen, gjorde inget speciellt, satt med Jennifer och Emma, skrattade mest :P Fick yoghurt på lunchen idag, det var mums men man blev mätt. Tur var väl de^^ På matten så satt Tom och Fabian och pratade om min pappa hela lektionen, kul liv. Dom har fått för sig massa saker om honom som verkligen inte stämmer:P När vi väntade på att ha sista lektionen så sitter vi i soffan. Simon och Fabian börjar jävlas med Jessica då som vanligt^^ Knöt ihop hennes strumpor så hon inte kunde gå, och sen drar Simon av henne strumporna. Sen får jag strumporna i munnen, så jävla äckligt. Som hon har haft på sig och gått med. Då fick jag damp på honom, mer än vanligt^^ haha. Var ute på idrotten och frös ihjäl. Spelade något variant av baseboll typ. Helt okej var det :P
Gick med Mikkiz hem till mamma och skulle åka hem då hon säger att hon håller på att svimmar ;O Inte lite rädd jag blev då! Som tur var svimmade hon inte och jag tyckte inte hon skulle köra, så jag skjutsade hem henne, snälla som jag är haha ;)
Byte om och åkte till stallet med Linnéa. Vi tyckte det var jättekallt så vi hade vinterridbyxor på oss. Varmt och skönt :D Oseriös ridtur som alltid blev det, lika kul varje gång. Hade allsång på vägen hem till stallet. När vi åkte hem genom stan sjöng vi för full hals då med, alla tittade på oss men kul var det. Linnéa är för härlig hon :D<3 Nu börjar klockan bli mycket så jag ska nog ta och fixa lite sen sova. I morgon blir det bio, flickan som lekte med elden. Får se om jag hinner blogga då.
Vi hörs, puss :*


Trackback